World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.109.998
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
dejvis kaže...

jeli se više isplati sada uzet type59 ili čekati nove premiume?

Uzmi tpye sad dok ga ima.

Josip666 Hajdučko Srce
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...
kuga_the_bot kaže...
frendovi mi govore da zadrzim kv i kv-3 da ce se ta dva tenka zamjeniti jel mi moze tko reci sta ce doci umjeto toga i kada?

ako imas KV i KV-3 dobit ces gratis jos jednom te tenkove u garazi. A kada ce doci....nitko nezna, mozda u veljaci

hmm,pa ne bude baš dobil još jedanput te iste tenkove.

KV se dijeli u KV1 i KV2 zavisi koju kupolu imaš takav tenk budeš dobil,a KV3 ide u viši tier naravno uz neka poboljšanja.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
13 godina
neaktivan
World of Tanks

prvo ce amere mijenjat pa onda Ruse

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Koja sramota...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Koja sramota...

stvarno sramota koristit te klaunovske skinove :D

16 godina

Haha!

15 godina
jura kaže...

KV se dijeli u KV1 i KV2 zavisi koju kupolu imaš takav tenk budeš dobil,a KV3 ide u viši tier naravno uz neka poboljšanja.

KV ce postat KV-1, a vlasnici KV koji su istrazili kupolu od KV-2 dobit ce i njega s extra slotom i 100% posadom

KV-3 ce postat tier 7 a uz njegovo poboljšanje bit ce uveden i tier 6 heavy T-150 kojeg ce vlasnici KV-3 dobit uz extra slot i 100% posadu

★★★★★☆
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Blago nama {#},i jos T34 premium ahhhhh

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...
jura kaže...

KV ce postat KV-1, a vlasnici KV koji su istrazili kupolu od KV-2 dobit ce i njega s extra slotom i 100% posadom

KV-3 ce postat tier 7 a uz njegovo poboljšanje bit ce uveden i tier 6 heavy T-150 kojeg ce vlasnici KV-3 dobit uz extra slot i 100% posadu

Znači li to da će KV 2 biti tier 6?

Battlefield Fan!
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ja mislim da ce KV-2 biti na drugoj grani koja ce voditi prema is-7 a kv-1 na prvoj grani koja ce voditi prema is-4

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Upravo sa VK 3601(h) uz podršku SU-152 sredili IS, KV-1S i BDR G1B, ošaoo sa pola HP-a i Stell Wall-om. Svi u mene pucali. Svi smo bili u početku na 100% HP-a, samo sam malo screen opalio kasno.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...
jura kaže...

nisam baš siguran da se bude dobival još i T-150.mislim da bude se dobil ili KV1 ili KV2 sa extra slotom i KV3 sa extra slotom bez tog T-150,a ameri budu dobivali umjesto T34,M103 plus T34 koji bude postal premium i umjesto T30 se bude dobival T110 i T30 koji bude prebačen u TD.e da i zaboravil sam da IS-4 ide u tier X i još dobiš Object 252 koji bude tier IX.

evo tu imate tech tree i objašnjenja: WoT

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 13:26 (jura).
16 godina
neaktivan
Koji premium tenk kupiti?

Kakav je KV-5?

Je li ga tko vozio i kakva je zarada?

AMD---ATI
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
shady1024 kaže...

Upravo sa VK 3601(h) uz podršku SU-152 sredili IS, KV-1S i BDR G1B, ošaoo sa pola HP-a i Stell Wall-om. Svi u mene pucali. Svi smo bili u početku na 100% HP-a, samo sam malo screen opalio kasno.

VK je prava mala zvijer sa zadnjim 8,8 topom. Da se stvarno dobro zaradit s njim.

jura kaže...

nisam baš siguran da se bude dobival još i T-150.mislim da bude se dobil ili KV1 ili KV2 sa extra slotom i KV3 sa extra slotom bez tog T-150,a ameri budu dobivali umjesto T34,M103 plus T34 koji bude postal premium i umjesto T30 se bude dobival T110 i T30 koji bude prebačen u TD.e da i zaboravil sam da IS-4 ide u tier X i još dobiš Object 252 koji bude tier IX.

evo tu imate tech tree i objašnjenja: WoT

dobit će se kv3 kao T7 heavy i još stock T150: "Players who have a KV-3 in their garage at the time of the revision will get a KV-3 in its new status with its existing module and research setup and its old crew. Additionally they will also get a T-150 with a stock setup, extra garage slot, and 100% crew."

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 13:46 (bruno11).
17 godina
World of Tanks

Ne mogu ući u igru, pojavi se login ekran, kliknem na gumb "Igraj" ali se ništa ne dešava...probao 10ak puta i nakon restarta i ništa

a ujutro uredno radilo..

btw proradilo

a pogledajte ovu partiju... ultra mocni super hi tech kineski šit... svi crkli dok si rekao keks...

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 17:12 (Ziga).

0 0 hvala 0
15 godina

Ti kinezi su dobri dok idu u coporu, kad se rastrkaju dobis takav ishod bitke.

15 godina
World of Tanks

@gamer71 - ne, to ne znači da bude KV-2 postal tier 6, on ce biti tier 5 koji ce voditi na arty granu, prema S-51

@jura - pa pročitaj si s toga izvora malo bolje... sve jasno piše {#}

znači update ruske heavy grane:

KV - bit ce podijeljen na KV-1 i KV-2

- oni koji imaju KV, dobit ce umjesto njega KV-1 s starom posadom

- oni koji su na KV uspjeli istrazit KV-2 kupolu dobit ce KV-2 na extra slotu sa 100% posadom

KV-3 - prelazi u tier 7 i naravno uz to ce bit prikladno pojačan, ostat ce mu stara posada i najvjerojatnije moduli

- svi vlasnici KV-3 ce dodatno dobiti stock T-150 (tier 6 heavy) na extra slotu sa 100% posadom

IS-4 - prelazi u tier 10, isto prikladno pojačan ko i KV3, također ostaje postojeća posada

- svi vlasnici IS-4 ce dodatno dobiti T-10 (tier 9 heavy) na extra slotu s 100% posadom

kaj se tice ovog Objecta 252 kaj si spomenul da ce ga dobit vlasnici IS-4... prvotno je bilo tako zamisljeno, ali je naknadno odluceno da ce taj Object 252 aka IS-6 postat novi ruski premium, tako da ce njegovu ulogu ipak uzet T-10

zato i imam spomenuti trojac u garazi :D

★★★★★☆
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
World of Tanks

Znači da natrag kupim KV...jer time ću dobit free slot i još jedan tenk. Istražen je cijeli.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

@gamer71 - ne, to ne znači da bude KV-2 postal tier 6, on ce biti tier 5 koji ce voditi na arty granu, prema S-51

@jura - pa pročitaj si s toga izvora malo bolje... sve jasno piše {#}

znači update ruske heavy grane:

KV - bit ce podijeljen na KV-1 i KV-2

- oni koji imaju KV, dobit ce umjesto njega KV-1 s starom posadom

- oni koji su na KV uspjeli istrazit KV-2 kupolu dobit ce KV-2 na extra slotu sa 100% posadom

KV-3 - prelazi u tier 7 i naravno uz to ce bit prikladno pojačan, ostat ce mu stara posada i najvjerojatnije moduli

- svi vlasnici KV-3 ce dodatno dobiti stock T-150 (tier 6 heavy) na extra slotu sa 100% posadom

IS-4 - prelazi u tier 10, isto prikladno pojačan ko i KV3, također ostaje postojeća posada

- svi vlasnici IS-4 ce dodatno dobiti T-10 (tier 9 heavy) na extra slotu s 100% posadom

kaj se tice ovog Objecta 252 kaj si spomenul da ce ga dobit vlasnici IS-4... prvotno je bilo tako zamisljeno, ali je naknadno odluceno da ce taj Object 252 aka IS-6 postat novi ruski premium, tako da ce njegovu ulogu ipak uzet T-10

zato i imam spomenuti trojac u garazi :D

ma nisam baš iskreno čital sve kaj piše.preletel sam pogledom više.

ma ja čekam več pol godine da napokon zamjene te tenkove.prvo sam nagrindal T34 i T30 i čekajuči taj patch uspjel sam več dojti na IS-7,tak da sad imam sve te tenkove u garaži i čekam zamjene.{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 18:33 (jura).
15 godina
World of Tanks

naravno, extra slot uvijek dobro dođe (makar sam ih 10 pobrao preko onog koda sa computerbild.de {#}), također 100% posada isto dobro dođe (kad ju pretreniraš besplatno svejedno je bolja od 50%), a i prodajom tog KV-2 cemo vjerojatno dobit barem 200k, a mozda je i odličan moneymaker :D tako da... zašto ne

★★★★★☆
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jura kaže...

eto još malo veselja za one koji imaju paypal ili kreditnu{#}(ja sam naparavil sa paypalom i prošlo mi):

Znači idite na IGN stranicu registrirate se sa onom opcijom od 7dana free(morate dati svoje podatke od paypala),zatim idete na fileplanet i logirajte se sa accountom od IGN-a koji ste upravo napravili te na kraju kliknite na ovaj link i dobivate 7 dana premium,750 golda i m3 stuart{#}.

VAŽNO: kad ste logirani na IGN-u obavezno maknite Auto Renew na svojem profilu u postavkama ili vam budu skinuli nakon 7 dana mjesečnu pretplatu za  IGN!!!

{#}SRETNO!!!{#}

jel ovo jos radi ja probavao i registrovo karticu i sve ali nisam naso kod :/

isto i onaj drugi sto je dan premium i tenk t127 dobijem kod al kad ga probam pise da je netocan i ja posaljem bratu i kod njega prihvati ccc on skine drugi i posalje meni i opet kod mene nece cccc {#}

17 godina
neaktivan
polivalo kaže...
jura kaže...

eto još malo veselja za one koji imaju paypal ili kreditnu{#}(ja sam naparavil sa paypalom i prošlo mi):

Znači idite na IGN stranicu registrirate se sa onom opcijom od 7dana free(morate dati svoje podatke od paypala),zatim idete na fileplanet i logirajte se sa accountom od IGN-a koji ste upravo napravili te na kraju kliknite na ovaj link i dobivate 7 dana premium,750 golda i m3 stuart{#}.

VAŽNO: kad ste logirani na IGN-u obavezno maknite Auto Renew na svojem profilu u postavkama ili vam budu skinuli nakon 7 dana mjesečnu pretplatu za  IGN!!!

{#}SRETNO!!!{#}

isto i onaj drugi sto je dan premium i tenk t127 dobijem kod al kad ga probam pise da je netocan i ja posaljem bratu i kod njega prihvati ccc on skine drugi i posalje meni i opet kod mene nece cccc {#}

ne znam dal ti još to vrijedi.{#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

pa i ne vrijedi uspio sam naci i pise da nema vise kodova... ali mi nije jasno za ovo drugo dan premium i tenk t127 ljudi pisu da se moze aktivirati do 10 puta taj kod ja sam ga jednom aktiviro prije nekih 10-tak dana i nisam znao da ima to jos, sad kad sam probao nemoze :/

0 0 hvala 0
16 godina
polivalo kaže...
jura kaže...

{#}SRETNO!!!{#}

Ne radi više probam ja s vremena na vrijeme

13 godina
neaktivan
World of Tanks

sve više ljudi koristi gold ammo u randomu ili je moguće da t34 probije kupolu od is7 sprijeda

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
never kaže...

sve više ljudi koristi gold ammo u randomu ili je moguće da t34 probije kupolu od is7 sprijeda

120 mm Gun T53

248/297/60 Average penetration (mm)

Heavy Tank IS-7

240/185/94 Turret armor (Front/Sides/Rear, mm)

Ne vidim zašto ne bi bilo moguće?

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 0:22 (h51ph).
13 godina
neaktivan

zato što sam ga na treningu gađao sa t30 koji ima pen 276/320/90 i osim u weak spot na vrhu kupole nisam ga mogao penat

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa malo je vjerojatno, ali nije nemoguće. Meni je PzIV jednom sa side oklopom, ne turretom nego side oklopom, od 30mm bounco bl-10. A jednom sam iz očaja opalio T30 ravno u prednji dio kupole, probio ga i uništio. Zahvaljujući onom Wargamingovom random modifieru takve se stvari mogu dogodit.

potpisujem se

1 0 hvala 1
15 godina
polivalo kaže...

pa i ne vrijedi uspio sam naci i pise da nema vise kodova... ali mi nije jasno za ovo drugo dan premium i tenk t127 ljudi pisu da se moze aktivirati do 10 puta taj kod ja sam ga jednom aktiviro prije nekih 10-tak dana i nisam znao da ima to jos, sad kad sam probao nemoze :/

Kad je tek izašla ta akcija, wargaming je nakon otprilike 24 sata izbacio hotfix za te kodove i samo se mogao aktivirati jednom po accountu. Znači moglo se na prvi dan akcije unijet 10 komada. A sada samo jednom....

Ja sam uhvatio to kad je tek došlo pa sada imam 10 slotova ekstra u garaži {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
13 godina
neaktivan
World of Tanks

jel neko mozda zna kad otprilike izlazi pach u kojem T-34 postaje premium??

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice