Mercedes-Benz predstavio novu generaciju modela GL

poruka: 9
|
čitano: 5.550
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mercedes-Benz predstavio novu generaciju modela GL".
17 godina

Auto je posebno ruzan i za te novce radije uzmem Smart #5 Brabus koji je bolji u svakom pogledu, ali svakom! Oni koji vole Mercedes budu kupili ovo ruglo isto kak i oni koji vole BMW budu kupili "Neue Klasse". Ne znam koji je ruzniji.

3 3 hvala 0
12 godina
Re: Mercedes-Benz predstavio novu generaciju model
NEW_MAN kaže...

Auto je posebno ruzan i za te novce radije uzmem Smart #5 Brabus koji je bolji u svakom pogledu, ali svakom! Oni koji vole Mercedes budu kupili ovo ruglo isto kak i oni koji vole BMW budu kupili "Neue Klasse". Ne znam koji je ruzniji.

Drž se ti ping ponga, čingalinga i ostalih ljepotana iz Kine.

Nadglednik dina
17 godina

Koji si ti hejter, daj gle ovog macana made in China!

$3,760-3,850

5 godina

Vrlo brzo sa nekom dodatnom opremom dode na 75k eur 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Entry Point kaže...
NEW_MAN kaže...

Drž se ti ping ponga, čingalinga i ostalih ljepotana iz Kine.

Pa da nema mercedesovu znbačku prva pomisao bi mi bila da je ovo neki generički kinez, posebno od iza, užas, isto kao i novi bmw, živi užas, obje marke unuištile svoju reputaciju i dizajn koji su slijedili godinama, ovo više nema nikakve veze s onim što su predstavljali.

10 godina

ne znam kome je napeto imati cijelu prednju armaturu u ekranima, volim vidjeti dizajn, kreativnost ispred sebe, uđeš u neki auto i vidiš nešto novo... sad su svi ko mobiteli svaki je isti

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

ma to još izgled OK i generacijska evolucija - izvana...

prvi GLC je izgledao tako, samo "ćoškasto"...

ali televizori posvuda unutra - bezveze....

a propos Neu Klasse - izgleda dobro, osim guzice u stilu XM-a trenutnog....

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Stric_Jura kaže...

ma to još izgled OK i generacijska evolucija - izvana...

prvi GLC je izgledao tako, samo "ćoškasto"...

ali televizori posvuda unutra - bezveze....

a propos Neu Klasse - izgleda dobro, osim guzice u stilu XM-a trenutnog....

Problem s televizorima proizlazi iz cinjenice da ih u Kini svi zele imati, a ne mozes prodavat razlicite aute jer nema smisla. Kinezi su bili prvi koji su se lozili na velike telefone i zato sad imamo primarno skoro 7" telefone a manji se prodaju cisto reda radi.

Gledal sam dokumentarac i Kinezi, pogotovo mladi Kinezi provode puno vremena u autima te aute dozivljavaju kao dnevnu sobu van kuce/sto dalje od roditelja. Zato imaju Karaoke i velike ekrane, a ako to ima entry level auto onda je sramota da nema i jedan Mercedes.

15 godina
NEW_MAN kaže...

Da, na sta smo spali da je iz vana kinez ljepsi, ima bolji dizajn 🫣, iz unutra je super... 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice