Auto je posebno ruzan i za te novce radije uzmem Smart #5 Brabus koji je bolji u svakom pogledu, ali svakom! Oni koji vole Mercedes budu kupili ovo ruglo isto kak i oni koji vole BMW budu kupili "Neue Klasse". Ne znam koji je ruzniji.
Mercedes-Benz predstavio novu generaciju modela GL
- poruka: 9
- |
- čitano: 5.550
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Auto je posebno ruzan i za te novce radije uzmem Smart #5 Brabus koji je bolji u svakom pogledu, ali svakom! Oni koji vole Mercedes budu kupili ovo ruglo isto kak i oni koji vole BMW budu kupili "Neue Klasse". Ne znam koji je ruzniji.
Drž se ti ping ponga, čingalinga i ostalih ljepotana iz Kine.
Vrlo brzo sa nekom dodatnom opremom dode na 75k eur
Drž se ti ping ponga, čingalinga i ostalih ljepotana iz Kine.
Pa da nema mercedesovu znbačku prva pomisao bi mi bila da je ovo neki generički kinez, posebno od iza, užas, isto kao i novi bmw, živi užas, obje marke unuištile svoju reputaciju i dizajn koji su slijedili godinama, ovo više nema nikakve veze s onim što su predstavljali.
ne znam kome je napeto imati cijelu prednju armaturu u ekranima, volim vidjeti dizajn, kreativnost ispred sebe, uđeš u neki auto i vidiš nešto novo... sad su svi ko mobiteli svaki je isti
ma to još izgled OK i generacijska evolucija - izvana...
prvi GLC je izgledao tako, samo "ćoškasto"...
ali televizori posvuda unutra - bezveze....
a propos Neu Klasse - izgleda dobro, osim guzice u stilu XM-a trenutnog....
ma to još izgled OK i generacijska evolucija - izvana...
prvi GLC je izgledao tako, samo "ćoškasto"...
ali televizori posvuda unutra - bezveze....
a propos Neu Klasse - izgleda dobro, osim guzice u stilu XM-a trenutnog....
Problem s televizorima proizlazi iz cinjenice da ih u Kini svi zele imati, a ne mozes prodavat razlicite aute jer nema smisla. Kinezi su bili prvi koji su se lozili na velike telefone i zato sad imamo primarno skoro 7" telefone a manji se prodaju cisto reda radi.
Gledal sam dokumentarac i Kinezi, pogotovo mladi Kinezi provode puno vremena u autima te aute dozivljavaju kao dnevnu sobu van kuce/sto dalje od roditelja. Zato imaju Karaoke i velike ekrane, a ako to ima entry level auto onda je sramota da nema i jedan Mercedes.
Da, na sta smo spali da je iz vana kinez ljepsi, ima bolji dizajn 🫣, iz unutra je super...