World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.514
|
čitano: 9.321.951
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
smola3005 kaže...

"There will be changes to penetration mechanics. First of, we are reducing the normalization parameter of AP and APCR shells, therefore the effectiveness of sloped armor will see an increase."

Jel se to meni čini il će IS liniju postat još teže probit sprijeda? -.-'

Kada smo već kod probijanja IS-a...

Na slici možete vidjeti "ogrebotinu" gdje me je pogodio E-75 i granata mu se samo odbila.

16 godina
zrimo kaže...
/cut

Wow...svaka čast za developere...možda prvi patch kojem se radujem...

Nego, ima netko da je skužio kako će sad funkcionirati traceri, jer meni ništa nije jasno..:P

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
Over(C)lock kaže...

ima li koji dobar a jeftini tenk :))

Panzer 35 je vrlo dobar tenk i što je najvažnije zabavno je igrati s njim.

16 godina
DamageHigh kaže...
zrimo kaže...
/cut

Wow...svaka čast za developere...možda prvi patch kojem se radujem...

Nego, ima netko da je skužio kako će sad funkcionirati traceri, jer meni ništa nije jasno..:P

Što s njima? Što su rekli?

16 godina
Izzy kaže...
DamageHigh kaže...

Što s njima? Što su rekli?

zrimo kaže...
Tracers, anyone? 

They are back, however not exactly the way they used to work.

• for LTs, MTs, HTs, TDs: tracers will be shown within 25 deg / 445 sector in the direction of the gun
  • for SPGs: tracers will be shown for tanks that are within view range in howitzer mode
For sure we would like to reintroduce 100% tracer effects, however safety and fair play are even of major importance. So as to combat cheating, we have to bring them back this way.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako je protivnicka artiljerija u view rangeu nekog tenka iz tvog tima, samo tvoja artiljerija koja je u pogledu odozgo ce moci vidjeti tracer. Mislim da ovaj "povratak" tracera nista nece promijeniti. Ako je scout vec tako blizu, moze je i spotati. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sve u vezi patcha mi se sviđa, dosta poboljšanja, jedino se bojim da će se s vraćanjem tracera opet pojavit cheateri.

Šta kažete na novog premium turtle Jagdtigera?

I šta je ovo 90% ljudi koristi ove cheaterske klaun skinove, i još se naslikavaju i hvale s njima{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

još mi gold  nije došo mamicu im jareću

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks
Jel postoji neki direktan/indirektan način za pretvaranje zlata u srebro?
~
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Proz0r kaže...

Ne.

Zlato se dobiva isključivo kupovinom, te eventualno nekakvim nagradama.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina

Zlato - srebro  -- to se moze

This post is signed by Ivanoile
17 godina
mesko99 kaže...

još mi gold  nije došo mamicu im jareću

kad si ga kupio

16 godina
neaktivan
Proz0r kaže...
sirka666 kaže...

Ne.

Zlato se dobiva isključivo kupovinom, te eventualno nekakvim nagradama.

Zlato u srebro, a ne kupovina zlata preko srebra

ivanoile kaže...

Kako?

~
17 godina
protjeran
World of Tanks

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 13:52 (JozicA).

0 0 hvala 0
16 godina
zrimo kaže...

Balance Above All

They will be many balance adjustments in the upcoming update, the detailed patch notes will arrive upon the public release. Now I'm going to stop on a few curious things.
  • T-44 is getting LB-1 gun (for 2nd turret) with the same specs as of T-54 barring RoF (slight decrease). This is aimed at bringing the tank on a par with the other tier 8 MTs (God help my poor M26 :( ).
  • Conical gun will be nerfed on VK3601H, Tiger is getting this gun as it is now.
  • Changed shells for 8.8 L/71 gun. Yes, damage increase is planned. However the current DPM will be retained.
  • IS-3 is getting a new turret for stock setup, the existing stock turret goes to top setup. T-10 turret is reserved for future. :)

Zbog ovog bi mogao kupiti T-44 kada skupim novaca. Upravo zbog naoružanja sam bio odustao od T-44 tenka. Ne znam kako vama, ali meni se čini da mu dosadašnji izbor topova nije baš nešto, ono 100 mm D10T mi se čini relativno slab za taj rang (8), a 122 D-25-44 mm je spor. Već i na T-43 se primjećuje to da taj top gubi snagu, ali daleko od toga da je loš - to mi je zapravo još i najbolji top. A i poanta je da sa srednjim tenkovima se dođe neprijatelju s boka ili iza. Doduše LB-1 nije ništa jači od D10T, ali je brži, precizniji i brže se nišani s njime.

Eto, veselim se tom patchu.

15 godina
neaktivan
JozicA kaže...

Evo i ja ga poceo igrati ... konacno ... a bio dobio beta kljuc davnih dana i nikako da igram ... sad mi malo zao ...

ovaj mali americki T1 je zakon ... sto ga volim ... trenutno sve istrazio, posada na 82% ... idem do sto ...  kad sam na mapi s 1 levelima sve za pet ... imao sam 5 killova najvise do sada ... ali jos se ucim , brzo ginem, nemam strpljenja ... al nije lose :) al kad me baci na mapu s jacima, razguze me ko beba zvecku ...

samo kontam golde kupit al mi blesavo za internet igru pare davat ...

nist budem igrao dok garazu ne napunim, onda budem vidio ... i kontam s svabama na pantera da idem ... ali ovaj americki T1 je tako simpatican ...

Premium ti se isplati tek na većim tierima 7+, i ne trebaš čekati posadu pa idi na drugi tier.

16 godina
zrimo kaže...

Sve u vezi patcha mi se sviđa, dosta poboljšanja, jedino se bojim da će se s vraćanjem tracera opet pojavit cheateri.

Šta kažete na novog premium turtle Jagdtigera?

I šta je ovo 90% ljudi koristi ove cheaterske klaun skinove, i još se naslikavaju i hvale s njima{#}

Dostupno je svima i sami programeri su rekli, ako se ne varam da ti skinovi nisu varanje.

15 godina
ivanoile kaže...

Kako?

Tamo gdje ti pise koliko srebra imas,do toga ti pise nesto tipa exchange ili sl. i tamo pretisnes i stvorit ce ti se mali prozorcic gdje ce ti pisat koliko ces imat srebra nakon pretvrobe zlata u srebro.

Jos "samo" 30000 expa do IS-3 i 25000 exp to T25 AT.

13 godina
neaktivan

ma nisam ga kupovo treba doc od onog kviza

15 godina
Proz0r kaže...

Kako?

Ispričavam se, brzopletost.

Pa jednostavno u gornjem desnom kutu gdje piše exchange gold stisneš gumb, odrediš sumu koju ćeš promijeniti i eto ga.

1 gold = 400 srebra.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina
World of Tanks

Pozz raja vratio se-JA.

Ima sta novoga? Jel stigo koji Patch?

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
14 godina

Brisan je oglas. Sta je bilo???

15 godina
GeneralPag1997 kaže...

Ovako:

IS-7-mislim da je pisalo isto na ful

VK 3601-na 82%

KV-navodno na full

S-51 i neki Object(mislim da je bio 212)

Cijena? 1400kn

Jos je imao 20 dana premiuma i oko 1000000 srebra.

14 godina
ivanoile kaže...
GeneralPag1997 kaže...

Ovako:

IS-7-mislim da je pisalo isto na ful

VK 3601-na 82%

KV-navodno na full

S-51 i neki Object(mislim da je bio 212)

Cijena? 1400kn

Jos je imao 20 dana premiuma i oko 1000000 srebra.

Ovo mislis http://www.njuskalo.hr/pc-igre/world-of-tanks-account-oglas-3787861

16 godina
zrimo kaže...

Ma kakvi cheaterski skinovi. Nema skina do iskustva. Ništa ti to ne pomaže, vjeruj mi.

15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
zrimo kaže...

Ma kakvi cheaterski skinovi. Nema skina do iskustva. Ništa ti to ne pomaže, vjeruj mi.

Igraj 8.500,skoro 9k bitki i znati ćeš gdje treba gađati ama baš svaki tenk bez tih ClownSkinsa! :)

P.S.T-44 je stvarno undergunned sa D10T gunnom,LB-1 bi trebao biti fascinirajući,preciznost i aiming ostaju isti kao na T-54 samo će Rof

biti negdje oko 9-9.5:)

Pitanje za Damage-a:Kakav je AusfB nasprem ostalih heavya?Grindam malo njemače linije pa me zanima,još trebam počet E-100 da upotpunim sve lol :)

WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 16:55 (pandza94).
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
zrimo kaže...

Zna se kad netko koristi skinove,meni sinoc lik 10 puta za redom unisti top,ta sranja treba po hitno izbacit iz igre.

=XII=SandMan....
16 godina
Y2K2 kaže...

Zna se kad netko koristi skinove,meni sinoc lik 10 puta za redom unisti top,ta sranja treba po hitno izbacit iz igre.

Da...stvarno, treba ti skin da ti pokaže di je top...LOOL

15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
zrimo kaže...

Pomaže početnicima dosta,  zato i jest noobovski legalni cheat, meni ne smeta kome se igra s ovim ne gadi nega gušta u cirkuskim kolima.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice