Kako ovo rijesit??????????
Nije mi jasno šta riješit?
Do kraja je doso load al ne pusta me u bitku.
To sam ja par stranica prije pisao i sad je odlično s tierom 5 nisam stalno na dnu i ne znam kad sam vidio tier 9 , trebali su ovo davno.
Reinstalacijom igre.
Drugi put, malo manje modova nakrcavat.
Do kraja je doso load al ne pusta me u bitku.
Smanji postavke, koliko fps-a u igri imaš?
Probaj ugasit antivirus.
Defragmentiraj disk.
I na kraju koristi ovo
http://www.iobit.com/gamebooster.html
Nije do toga, a ni ovog ostalog. Neki mod je nekaj sjbo...
Jer, Hackeru se to isto događalo, a ima 2 x 6950...
Imam od 30-90fps. AAAAAAAAAAA kolko posla da sugavu igricu pokrenem..
Samo cu ja flash datoteku promjenit jer drugo nisam diro.
Ionako ćeš morati reinstall raditi, sad kad dolaze službeni skinovi, da makneš stare..
Ionako ćeš morati reinstall raditi, sad kad dolaze službeni skinovi, da makneš stare..
Tek tad cu reinstall. A sad mjenjam samo flash mapu.
Dosta se često događa ako ti disk nije čist ili mogu biti i neki modovi, ako nije to onda je jedino do veze.
Nije do toga, a ni ovog ostalog. Neki mod je nekaj sjbo...
Jer, Hackeru se to isto događalo, a ima 2 x 6950...
Koliko ima fps-a s 6950?
Prvo ja imam 2x 6970, ovaj Damage me samo bruka :D
Onda, pošto sam stavio VS fps ne može preći 60.
To se isto i meni događalo prvo rijetko onda sve češće i jedino rješenje je re-instalirat igru.
Prvo ja imam 2x 6970, ovaj Damage me samo bruka :D
Onda, pošto sam stavio VS fps ne može preći 60.
To se isto i meni događalo prvo rijetko onda sve češće i jedino rješenje je re-instalirat igru.
promjenio flash mapu i rijesio.
čini mi se da su stvarno poboljšali match-making sistem, napokon balansiraniji timovi. a ja opet lol cijeli dan zapeo u gradu sa gw pantherom. lol neću ga ni koristiti.
čini mi se da su stvarno poboljšali match-making sistem, napokon balansiraniji timovi. a ja opet lol cijeli dan zapeo u gradu sa gw pantherom. lol neću ga ni koristiti.
Ovo se tek sad može nazvati balansom i pravim matchmakingom stvarno sam ugodno uznenađen, sad je gušt igrati.
Jedan pljesak za Wargaming.
bok evo pitanje trenutno skidam igru i malo čitam ovo što pišete pa me interesira kako početi s kojim tenkom .. postoji li neki klan ? server u kojem su hrvati ? i ostalo .. sve u svemu ajde objasnite početniku kako početi :)
bok evo pitanje trenutno skidam igru i malo čitam ovo što pišete pa me interesira kako početi s kojim tenkom .. postoji li neki klan ? server u kojem su hrvati ? i ostalo .. sve u svemu ajde objasnite početniku kako početi :)
Dok ne upalis igru nece ti bit nis jasno tako da se javi kad je instaliras i krenes igrat.
ok samo u vezi klana / servera reci nešto kako to radi .. a skida se zasad 50 %
Postoje 3 servera. EU, NA, RU. Mislim da svi igramo na EU serveru. Pazi da se registrujes na game.worldoftanks.eu. I da skines EU klijent. A od tekova, sve zavisi kako zelis igrati. Jedino je jedna artiljerija obavezna, zbog para. Meni (a vjerovatno i ostalim) najzabavniji su medium tenkovi. Patton i T-54 su rush mediumi dok E50 ima malo drugaciji stil igranja. Mediumi su najzabavnij, ali i najskuplji za popravak.
Ako trazis klan, kod nas u DOW ima mjesta u drugom klanu, pa kad dođes to tier 10 mozes uci u glavni tim.
Jucer sam na abbey mapi opalio dva puta i oba puta su bila one shot na jadne tigrove.prvi put da mi se desilo nesto tako hehehe
Tako sam ja iz prve maznuo JagPanzera IV sprijeda u VK 3601(H) tenku sa 88 mm topom. Bio je pun (600 HP-a), a skinuo sam mu točno 601 HP.
I meni je MM sad odlican ali ima njubara koji uvik kukaju,tili bi bit uvik prvi