Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 875.421
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
14 godina
Re: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV
IvanPower kaže...
IvanPower kaže...

e kada instaliram patch mi pokrenem igru i piše mi fattal error

ali vidim da se tak svima naa you tubu i oni stavi neki file ali ne vidim koji i onda radi može pomoć

zna ko taj oj problem ili kaj to trebam stavit

Jel možeš slikat taj error ili napisat broj. Ovo je malo preopčenito...

15 godina
neaktivan
IvanPower kaže...

e kada instaliram patch mi pokrenem igru i piše mi fattal error

ali vidim da se tak svima naa you tubu i oni stavi neki file ali ne vidim koji i onda radi može pomoć

Mozda bi trebao instalirati Games for windows live

13 godina
neaktivan

Imam pitanje...ova je konfiguracija:

AMD Athlon 3800+ 2.41 Ghz

ASUS M2N-E  nForce 570

DDR2 5 GB 

Sapphire ATI Radeon 5670 1 GB GDDR5

Windows 7 64 bit

GTA IV (piratski)sam prije par mjeseci instaliral na taj PC ali je igra trzala.(Vjerojatno zbog procesora)

Postoji možda neki patch koji bi mogao pomoći ili bi možda clockanje procesora pomoglo?Hvala :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
markec444 kaže...

Imam pitanje...ova je konfiguracija:

AMD Athlon 3800+ 2.41 Ghz

ASUS M2N-E  nForce 570

DDR2 5 GB 

Sapphire ATI Radeon 5670 1 GB GDDR5

Windows 7 64 bit

GTA IV (piratski)sam prije par mjeseci instaliral na taj PC ali je igra trzala.(Vjerojatno zbog procesora)

Postoji možda neki patch koji bi mogao pomoći ili bi možda clockanje procesora pomoglo?Hvala :D

Instaliraj patch 1.0.7.0 pa vidi da li je bolje.

16 godina

Sumnjam da ce biti ista bolje, 1-jezgreni procesor nema sta raditi pored te igre....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ja stvarno nekužim ljude, tema ima 70 stranica i da nemogu nač odgovor na svoje pitanje, svaka druga stranica isto pitanje se postavlja, jel mogu igrat ovu igru na ovu konfu, jel če pokretat, zašto mi šteka , kaj mi može pomoč , kak se može riješit, prestrašno pa dajte ljudi smirite se tako se može do 1000 stranica razgovarat......na prvom postu sve piše kaj se sve treba napravit.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nakon instaliranja patch-a 1.0.7.0 prilikom pokretanja dobijem FATAL EROR: WS 10.

Koje je rješenje?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo{#}

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
15 godina
neaktivan
underdog kaže...

Pregledao već, ne radi.

15 godina
neaktivan

Rješeno:

xlive.dll je dodan u instal mapu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

E ljudi moji da Vi znate na ćemu ja igram tu igru umrli bi od smjeha, je 800x480 na full screen, je sve na low ali ja ju igram sa integrušom hd3200 256MB, turionom DC 2.20 i 2GB rama... sve nisko ali igram, je zadnji patch, je malo commandlinea, a za kakve vi mašine pitate jel možete? ma naravno da da, valjda nema lošije konfe od ove moje lol

bug caruje, um klade valja

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Oldy kaže...

E ljudi moji da Vi znate na ćemu ja igram tu igru umrli bi od smjeha, je 800x480 na full screen, je sve na low ali ja ju igram sa integrušom hd3200 256MB, turionom DC 2.20 i 2GB rama... sve nisko ali igram, je zadnji patch, je malo commandlinea, a za kakve vi mašine pitate jel možete? ma naravno da da, valjda nema lošije konfe od ove moje lol

kolko fps.a dobivas?

i taj komandline meni ne pomaze {#}.

windows was unable to detect your keyboard press f1 to retry or f2 to aboart
16 godina
Oldy kaže...

Kod mene je isto tako bilo sa e2200 procom klokanim do 3.0, x1950 Pro 256MB i 2GB rama  uopce nije stekalo. Samo, tu i tamo sam imao grafickih problema

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
Kewin kaže...
Oldy kaže...

kolko fps.a dobivas?

ne mam pojma 12 i nešto valjda ili koliko na bencmarku, ma dobro nekad ima problema ali se da igati onako misiju po misiju polako, ništa onako ozbiljno ali s obzirom na konfu dobro je bilo kako, valjda kad prokuha turion onda počnu problemi ali kada se krene začudim se kako to dobro ide hehe

inače probaj se malo igrati sa ccc 3d postavkama i pokreni game booster i dodatno kada uđeš u igru pobij sve procese i od live-a koji ne trebaju a i antivirusni ne treba ići, ma puno kemijanja, ima puno starijih igrica koje se mogu igrati sa puno manje zajeb.... ali eto može i ovo nekako

edit: e da dokupit ću još jedan keks ram-a od 2GB mada mi inače ne treba, pošto integruša uzima od sistemskog a kada ima više sistemskog može i onda više uzeti, ne sumnjam da će tada ići bolje makar malo, ionako i tih 256MB rezervira od samog rama, pa imam službeno 1.75GB rama

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 21:18 (Oldy).
15 godina
neaktivan
Oldy kaže...
Kewin kaže...
Oldy kaže...

kolko fps.a dobivas?

ne mam pojma 12 i nešto valjda ili koliko na bencmarku, ma dobro nekad ima problema ali se da igati onako misiju po misiju polako, ništa onako ozbiljno ali s obzirom na konfu dobro je bilo kako, valjda kad prokuha turion onda počnu problemi ali kada se krene začudim se kako to dobro ide hehe

inače probaj se malo igrati sa ccc 3d postavkama i pokreni game booster i dodatno kada uđeš u igru pobij sve procese i od live-a koji ne trebaju a i antivirusni ne treba ići, ma puno kemijanja, ima puno starijih igrica koje se mogu igrati sa puno manje zajeb.... ali eto može i ovo nekako

ja sam kupio ovu zvijer (pogle avatar) sad mi je veci problem proc (celleron dual core 2.66 ghz) grafa pre jaka za proc. tak da igra steka. :D patch je 1.7.

16 godina

Gore sam malo editirao, ma gledajuči san andreas da i tu imam mogućnost staviti na 16 bitne boje išlo bi to super, ali ne mogu jbga, ma dobo doči će i novi stroj ovo baš i nije za takve igre ali eto baš sam išao probati

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e imam pitanje kada instaliram onaj patch zadnji mi se pojavi kad pokrenem igru error ws10 tak nekak 

0 0 hvala 0
16 godina
IvanPower kaže...

e imam pitanje kada instaliram onaj patch zadnji mi se pojavi kad pokrenem igru error ws10 tak nekak 

This error indicates that a problem has occurred with Microsoft Live.

Uninstall Live, then re-install Live.

Malo googlanja nebi skodilo

14 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
IvanPower kaže...

This error indicates that a problem has occurred with Microsoft Live.

Uninstall Live, then re-install Live.

Malo googlanja nebi skodilo

ne nego ja sam si skinul xlive.dll za patch 1.0.7.0. jer mi je trzala a konfa mi je mrak a sad ne traza samo si to skineš i deneš di si instaliral 

e imam pitanje igram i epizodes from liberty city imam pitanje moeš birati ddva čoveka dali su iste misije ili ne ja sam izabral onu priča sa gay tony-em

16 godina

Episodes from Liberty Stories, to su ti dvije igre u paketu....  The Lost and Damned i The Ballad of Gay Tony, dakle igre su neovisne jedna o drugoj

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovako ja imam jedan proglem sto se tice GTA 4 na windows 7

Instaliram patchiram i sve ok pokrenem igru i crasha se kaze '' GTA 4 has stopped working'' onda pokrenem taj isti launchGTAIV za nekih 15 min pa radi pa mi onda i taj dan radi. Onda ugasim komp upalim ga sutra ujutro i onda nece nikako krenut tj uvijek mi se crasha taj GTA 4 has stopped working. Probao sam sve patcheve i sve crackove, doslovno. Igru sam reinstalirao vec 1000 puta i nista-.-

any1?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Viper33 kaže...

Ovako ja imam jedan proglem sto se tice GTA 4 na windows 7

Instaliram patchiram i sve ok pokrenem igru i crasha se kaze '' GTA 4 has stopped working'' onda pokrenem taj isti launchGTAIV za nekih 15 min pa radi pa mi onda i taj dan radi. Onda ugasim komp upalim ga sutra ujutro i onda nece nikako krenut tj uvijek mi se crasha taj GTA 4 has stopped working. Probao sam sve patcheve i sve crackove, doslovno. Igru sam reinstalirao vec 1000 puta i nista-.-

any1?

koji jogurt  imas onaj zadnji  (sta svira) ili obicni ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 15:45 (Kewin).
15 godina
neaktivan

imao sam i onaj koji svira i onaj koj samo dode neka slika 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Viper33 kaže...

imao sam i onaj koji svira i onaj koj samo dode neka slika 

reci koju konfiguraciju imas(mada mislim da je prije do igre)

15 godina
neaktivan

do igre je difinitivno.

Imam radeon 5850

4 gb rama

amd phenom x4  3.5 ghz

ugl igru vrtim na high tako da mislim da nije do konfiguracije

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Viper33 kaže...

do igre je difinitivno.

Imam radeon 5850

4 gb rama

amd phenom x4  3.5 ghz

ugl igru vrtim na high tako da mislim da nije do konfiguracije

onda nema druge morat ces nac drugi. (gta4 znas gdje)

15 godina
neaktivan

sta novu instalaciju da nadem?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Treba mi pomoć....

prijatelju sam instalirao GTA IV i sve radi kako treba,stavio sam najnoviji patch 1.0.7.0 .

Stavio sam mu i Simple Trainer v.6.3 al s njim ima problem.

Za ulazak u taj trainer treba koristiti F3 ,a za kretanje po tom traineru sa 2,4,6 i 8 i za potvrdu opcije tipka 5.

Kod njega je problem sa tom tipkom 5 -za potvrdu opcije treba tu tipku stisnuti doslovno jako i zadržat 1-2 sekunde da to upali.

Reinstalirao sam mu sve ispočetka i patch 1.0.7.0 i sve sam sredio kako treba,al eto to je njemu problem i on bi to kao što je i prije mogao -samo stisnuti tipku 5.

Konfiguracija:

AMD Phenom II X4 955 3.20 GHz

NVidia GT430 2GB GDDR3

4GB DDR3

HDD WD 1TB

Windows 7 Ultimate 32-bit

Jel to do tog trainera,igrice,konfiguracije (jačine kompa) ili do nečeg drugog?

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1878407
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mstaglicic kaže...

Treba mi pomoć....

prijatelju sam instalirao GTA IV i sve radi kako treba,stavio sam najnoviji patch 1.0.7.0 .

Za ulazak u taj trainer treba koristiti F3 ,a za kretanje po tom traineru sa 2,4,6 i 8 i za potvrdu opcije tipka 5.

Kod njega je problem sa tom tipkom 5 -za potvrdu opcije treba tu tipku stisnuti doslovno jako i zadržat 1-2 sekunde da to upali.

Reinstalirao sam mu sve ispočetka i patch 1.0.7.0 i sve sam sredio kako treba,al eto to je njemu problem i on bi to kao što je i prije mogao -samo stisnuti tipku 5.

Konfiguracija:

NVidia GT430 2GB GDDR3

4GB DDR3

HDD WD 1TB

Možda tipkovnice. {#}

15 godina
protjeran
mstaglicic kaže...

Treba mi pomoć....

Konfiguracija:

NVidia GT430 2GB GDDR3

4GB DDR3

HDD WD 1TB

pa samo instaliraj icricu i patch i deri, probaj bez Simple Trainer v.6.3

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice