Star Trek Online (STO)

poruka: 1.523
|
čitano: 278.973
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

S obzirom da je prvi dan head-starta, nije ni čudo da je lag velik :P

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

meni na launcheru baca "unable to   authenticate"

0 0 hvala 0
17 godina
Star Trek Online (STO)

Malo im je auth server u banani Belji se

Potpis:
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Star Trek Online (STO)

U igri samoj se lag ni ne osjeti, no login server crkava, pa mi se bed odlogirat. :(

+ kaj vec jedno 15 min cekam buraza da se uspije logirat tak da mozemo igrat zajedno

0 0 hvala 0
17 godina
Star Trek Online (STO)

Ja evo u kantini na stolu radim sklekove, ... cekam da Admini osposobe C-Store da mogu Borga uzeti =(

Potpis:
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Star Trek Online (STO)

Hmm, kod završetka uvodnog filma mi kaže couldn't transfer character i baci me na login screen.

I tako nekoliko puta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Star Trek Online (STO)

Neznam, meni ulazi bez problema, evo bas sada sam probao.

p.s. kada se spojite dodajte me po friendz ;)  @Necto  ingame

Potpis:
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Meni je sve OK...

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Star Trek Online (STO)
KAk je igra jesu ispolirali bugove?
Meni se skida pa ak do jutra budu dobre reakcije kupujem.
17 godina
Btw postoji EU verzija ili je jedna jedina?
Jer gledam na Steam i Direct2Drive je igra 50 eura a prek Impulse je 50 dolara, razlika od 100 kn.
17 godina
Star Trek Online (STO)

Jedna jedina

0 0 hvala 0
17 godina
Evo 5 u jutro igra se skinula patchirala itd. i sad složit lika pa da vidim na kaj to liči.
Kupil sam prek Direct2Drive jer na Impulsu mi nije dalo kupit kao nije dostupno Hrvatima.
17 godina
Igra mi ništ nije jasna i ne snalazim se baš najbolje.
Ima ko da igra da ga kontaktiram ingame za savjete i pomoć?
17 godina
Star Trek Online (STO)

Da, komplicirana je. 

A obratiti se možeš tu nama na forumu, pročitati priručnik za uporabu, pročitati one sve savjete u donjem desnom kutu koji se pojavljuju tijekom igre, potražiti stvari koje te zanimaju na googletu...i tak :)

0 0 hvala 0
17 godina
Nekak sam se ufural i igra mi je za sad simpa blago rečeno.
Koje ingame nickove koristite da se povežemo jer nema smisla igrat se solo.
17 godina
Star Trek Online (STO)

disi Smijeh   (nick mi ej isti ko i tu Namigiva)

Potpis:
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Jel se još uvijek može naručiti preko D2D da dobim head-start key, ili mogu samo retail naručit, pošto je head-start počeo već?

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid

0 0 hvala 0
17 godina
Možeš prek D2D i odma dobiš key da možeš headstart igrat.

Meni je ingame nick Bombtrack.

Vidimo se za dva sata ingame ;)
17 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Odlično. Moj ingame nick će biti ...@1domagoj1, a lik će se vjerojatno opet zvati Perac Taalap (valjda se tak prije zvao :D)

Promijeni sam potpis, nisam htio otvarat novu temu pa evo link ovdje - http://www.100mb.nl/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Necto kaže...

Necto, jesi li kreirao svog Borga, ili opet plešeš po stanici?

:)

btw. jučer me na onom prvom tutorialu iznerviralo što su mi skakali dijalozi za zadatke do kojih još nisam ni došao, valjda zbog Open-team postavke. Kad mi je po n-ti put  iskočio tip da izaberem  BO za vrijeme dok sam bio okružen Borgićima skoro sam im htio j** m*** developersku.

Klijent mi se jednom srušio, dvaput iskopčao sa servera i redovito javljalo poruku da nisam spojen na server. Lag, rubber-banding .. tralalalala. Bolje im je Beta radila :)

Nisu ispravili sve bug-ove, ali sam skužio da lakše i brže prolazim misije za koje mi je u beti malo dulje trebalo. Možda i iskustvo ima veze s tim.

Evo moja novo kreirana koka. Jučer sam malo plesao sa Nectom u bircu, al nisam išao u plesnu školu pa sam radije otišao napucavat Borgovce.

Andromeda Andromeda

Google is your friend
17 godina

Za sve koji su igrali a nisu ugasili igru nakon kaj je krenul maintenance ima novi patch za skinut i instalirat.
Znači ugasit igru i upalit ponovo da vam automatski patchira.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 12:31 (NEW_MAN).
17 godina
Star Trek Online (STO)

Napravio sam Borga, ali nema previse opcija za izradu, moze samo human/borg biti Mršti se

A misije su lakse pretpostavljam jer su rekli da su na pocetnim lvlima ostavili onaj easy PvE mode,

pa sto vise napredujes to misije postaju teze.

Malo u beti chilam u svemiru Malo u beti chilam u svemiru
Gledam zalazak sunca Gledam zalazak sunca
U svemiru na stanici!? w00t? =D U svemiru na stanici!? w00t? =D
Potpis:
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zura kaže...
Necto kaže...

Necto, jesi li kreirao svog Borga, ili opet plešeš po stanici?

:)

...

Jel to ak se ne varam u Memory Alpha? :D

Promijenio sam potpis, nisam htio otvarat novu temu pa evo link ovdje - http://www.100mb.nl/
17 godina
neaktivan

Idalje je na groundu sve lagavo i trzavo ko govno, idalje su SVE prostorije predimenzionirane za 200%, idalje ne mogu imat potpunu kontrolu nad brodom (360* mogucnost oko svih osi). 3 stvari koje su me smetale najviše u beti idalje su tu. Mršti se

Oho vidim da i random crashovi sa super prozorcicem u koji bi trebao upisat sta se dogodilo idalje nisu riješeni. Apsolutno odlicno. I onda kad se vratim u igru, opet ispocetka citav quest. Doso sam pred kraj ciscenja jednog broda i sad sve ispocetka, moram trpit ground combat koji traje jednostavno predugo!!! Eh i da nakon sto se igra cracha, kad je pokusam pokrenut prolazi neki glupi checking fileova, svaki mrtvi put... Zasad samo zivce gubim Smijeh

Animacije likova su isto fantasticne. Warpaju se ko kinezi okolo u ground combatu, trzaju, zastajkuju, trce u zid. Ja ne znam jel to radi velikog interesa na pocetku i lagga (hello bolji server anyone, i ne ne iteresira me koliko je to tesko, bolje neka stave que i da cekam za uc u igru nego da igram u nesnosljivom lagu)

Eh da, da se razumijemo. Ovo su samo stvari koje mi smetaju, negativne stvari. I igra nije konstantno takva, dogadja se na momente. 70% vremena (po dosadasnjem iskustvu) laga i trzaja nema. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 16:33 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Ipak bum naručio sa game.co.uk, jer sam sad skužio D2D je za download igre, a klijent tak i tak već imam, treba mi samo key... A onak, neda mi se čekat download, a druga stvar je, nemam flat (al ima frend, al velim, ne da mi se download čekat)...

Promijenio sam potpis, nisam htio otvarat novu temu pa evo link ovdje - http://www.100mb.nl/

0 0 hvala 0
17 godina
Star Trek Online (STO)

Pa upises samo cdkey koji dobijes na D2D i igras s ovim clientom bez problema.

game.co.uk  nije bas pouzdan sta se tice STO, dosta ljudi se na official forumu

tuzi na njih.

Potpis:
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Necto kaže...

Pa upises samo cdkey koji dobijes na D2D i igras s ovim clientom bez problema.

game.co.uk  nije bas pouzdan sta se tice STO, dosta ljudi se na official forumu

tuzi na njih.

A ne moram downloadat klijent?

16 godina
neaktivan

ne moras skidati novi klijent.

Odes tamo, kupis, i s obzirom da vec imas klijent skinut, samo aktiviras kljuc koji dobijes. Mislim da sam negdje citao da ce pustiti retail kljuc na dan kad izlazi full release (dakle 2.2.)

EDIT. ne znam da li je to do moje strane mreze ili jos uvijek nisu sve postimali, ali upravo sam iznerviran ugasio STO jer je lag toliki da poludim. Svaki put kad uletim u fajt sve stane. Ako sam sretne ruke, brod je jos citav i stignem nesto napucat prije nego opet dobijem "server not responding". I tako svakih 10tak sukundi. ako ne zablokira onda rubber-banding da boli glava.

Probat cu veceras, sad malo mass effecta da se opustim.

Google is your friend
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 15:06 (Zura).
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

... bolje neka stave que i da cekam za uc u igru nego da igram u nesnosljivom lagu)

Ne! Ja želim igrati i s lagom, a onome kome ne paše lag, neka se ni ne logira. Zašto bi netko tko je voljan igrati s lagom, bio u tome onemogućen samo zato što se oni kojima lag strašno smeta ne mogu sami izbaciti sa servera.

17 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Jao, e sry ekipa šta sam dosadan, jel se na D2D baš svaka igra downloada, ili to mora biti ono ST Digital Delux Edition? Prvi put je da online igru naručujem, pa ne znam

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice