Legenda o kristalnoj dolini :)

poruka: 34
|
čitano: 12.774
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Legenda o kristalnoj dolini :)
ivucica kaže...

Osobno, mislim da u današnje doba pretjerujemo sa tri-dejom i slično. "Dej of d Tentaklz" je bio sasvim fina igra, a bio je posve 2D. U 320x240. Bez motion capturea za likove :-)

Ne mislim se vraćati na kasne osamdesete/rane devedesete pa napraviti nešto tipa Commander Keen 1, ali Commander Keen 4 je već bio fin, štoviše finiji od mnogih današnjih . Ili, ako pričamo o avanturama, usporedi Maniac Mansion s već spomenutim Day of the Tentacle -- doba DotTa je po meni zlatno doba avantura. Sve poslije toga meni je ... mlako.

Osobno se također slažem s ovim stavom - za kvalitetnu igru su po meni bitnija priča i zabava, grafika je negdje u pozadini, a može se izvasti kvalitetno i da nije 3D, motion capture ili općenito pokušaj prenošenja bilo kakvog oblika realnosti. Tu je možda lakše podilaziti djeci, zbog toga što se lakše užive u igru, mašta im je slobodnija, nije toliko 'iskvarena' životnim iskustvom.

Pazi, gledam te!
16 godina

Jao ovako, sad vidio ime Cyberia i podsjetila me na jednu avanturu, međutim, Google kaže nije to ta igra.

Ovako, malo starija. Ako se ne varam izašao i nastavak (iako ga nikada ja nisam igrao). U to doba, grafika je bila i više nego odlična. Ugl, radnja ide nekako ovako - umre vlasnik tvornice igračaka i onda djevojka (il da kažem žena) dolazu u neko mjesto bogu iza noga da rutinski obavi poslove vezane uz nasljedstvo pokojnog frajera. Međutim, na kraju se to malčice zakomplicira.

Gotovo sam bio siguran da je ime Cyberia - igra je vjerojatno nekog sličnog naziva.

Ako netko zna, lijepo molim...

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan
Legenda o kristalnoj dolini :)

Syberia ^^

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Mene zanima kada uđem u onaj kao rudnik i oslobodim ono stvorenje iz kaveza, što dalje?

Hvala!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice