League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.287.652
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
win4crazzy kaže...
mobitel kaže...

sad sam bio igro game gdje se 9 ljudi disconectalo i ja sam propušo mid i gg +22 lp :)

pic or it didnt happen

aliser s kojeg sajta nalazis te klinke {#}

to sam se oduvijek htio pitati ali nikako da pronadjem pravi trenutak za to

Ova trenutna na slici mi je cura.

A inače nađem ih sve na fejsu XD

OT:

Upravo sam odigrao sa starim Hajrom normal game. I ponovo odlučim junglati, čisto jer mi je dosadilo ostalo igrati, i mogu reći da mi je Eve stvarno zabavna u jungli :D

'I od vlastite sjenke, on poćeo je bježati' Mel
14 godina
neaktivan

Ja mislim da sam s nekim Finzeom igral prije jedno 3 do 4 dana... Sad neznam el to bia ti :p

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Ja mislim da sam s nekim Finzeom igral prije jedno 3 do 4 dana... Sad neznam el to bia ti :p

Nea šanse ja igram na eastu odkad sam popil perma na onom starom :DD

ko hoce free acc hack nek se javi u inbox :P
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Prodajem bubreg za transfer na EUW

Moj PC  
4 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Nisi vise zanimljiv. Nije kriv nitko, ni Poljaci, ni EUNE, ni lag, ni trollovi. Samo TI. U posljednjih tjedan dana sam trojicu frendova izvukao iz bronce, dvojicu od Bronze I do Silver V, jednog od B III do Silver V. Vecinu gameova sam potpuno sam carryao cijeli game. Ovaj iz B III ima 2/10 sa Zedom, bot lane score je 5/13, ja sa 18/5 Dianom iscarryam, pokupim quad, triple... Jedini problem je sto sam Silver II pa queue-ovi traju po 15-20 min.

Buduci da kazes da su svi poljaci noobovi, i da nitko iz Bronze ne zna igrati, ako si ti toooooliko dobar igrac, morao bi biti sposoban carryati solo. Ako ne mozes to, ne zasluzujes vise od Bronze...{#}

I sad da ne kazes da serem, trebalo mi je tjedan dana (od prosle srijede do jucer) od Silver V do Silver II, tako da mislim da imam pravo drzati ti lekcije.

Moj PC  
3 5 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Nova epizoda naseg Guide Mastera {#}

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

1. stvar, to se ne radi na rankedu, znaci bio je Normal. Ako ti zbog normala lomis slusalice mozes odmah izbrisat LoL.

2. stvar, drzite dvojica, trojica taj lane a drugi neka pushaju ostale laneove, dobit cete njihove turrete 1 v 0 prije nego oni 5 v 3. Isto tako ce ovaj dvojica koji pushaju doci u prednost od dva, tri levela i poslije cete imati gold i lvl prednost.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Moze li mi netko reci u kojoj situacije se builda blue ez  , a u kojoj normalnoj , znao sam , ali sam zaboravio ...

eune : Flaeryy

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Kako kontrirati likove koji idu od prvog levela jedan lane svih pet igraca i samo ruse kule ? Upravo sam jedan takav game izgubio, imali smo sanse da dobijemo, bilo je gusto, ali igrao sam sa random likovima pa je to sve bilo ne organizovano i ne spremno, sto je najbitnije sto sam nove slusalice slomio jer se ne mogu kontrolisati. Je li ko iskusio nesto ovako slicno i kako ih kontrirati ?

GamerX9 kaže...

1. stvar, to se ne radi na rankedu, znaci bio je Normal. Ako ti zbog normala lomis slusalice mozes odmah izbrisat LoL.

2. stvar, drzite dvojica, trojica taj lane a drugi neka pushaju ostale laneove, dobit cete njihove turrete 1 v 0 prije nego oni 5 v 3. Isto tako ce ovaj dvojica koji pushaju doci u prednost od dva, tri levela i poslije cete imati gold i lvl prednost.

Točno to. S time da čak i jedan dobar champion tipa Janna može držati cijeli taj lejn, neka ide AP i maxa onaj tornado.

DarkoKwon kaže...
GamerX9 kaže...

Ja slusalice lomim kada igram mine one sto dodju uz windows, a kamo li zbog normala, ne mogu se kontrolisati, morat cu krenuti u crkvu da se priberem malo. Uglavnom hvala na objasnjenju.

Proradi na samo kontroli, inače neće nikada biti dobrog igrača od tebe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Nisi vise zanimljiv. Nije kriv nitko, ni Poljaci, ni EUNE, ni lag, ni trollovi. Samo TI. U posljednjih tjedan dana sam trojicu frendova izvukao iz bronce, dvojicu od Bronze I do Silver V, jednog od B III do Silver V. Vecinu gameova sam potpuno sam carryao cijeli game. Ovaj iz B III ima 2/10 sa Zedom, bot lane score je 5/13, ja sa 18/5 Dianom iscarryam, pokupim quad, triple... Jedini problem je sto sam Silver II pa queue-ovi traju po 15-20 min.

Buduci da kazes da su svi poljaci noobovi, i da nitko iz Bronze ne zna igrati, ako si ti toooooliko dobar igrac, morao bi biti sposoban carryati solo. Ako ne mozes to, ne zasluzujes vise od Bronze...{#}

I sad da ne kazes da serem, trebalo mi je tjedan dana (od prosle srijede do jucer) od Silver V do Silver II, tako da mislim da imam pravo drzati ti lekcije.

LoL ja nisam bronze, rageam jer sam pao iz gold 3 u gold 5. Uostalom, to sam primjetio na eastu, zašto ljudi  i dalje u goldu drže se onog pravila " I called first". Mislim kakva stoka.

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne znam u kakvom si ti goldu jer se u EUNE silveru svi drze pick ordera, ne znam kad sam zadnji put vidio da netko pise "i said first". Zato su mi u zadnje vrijeme gameovi odlicni jer nitko ne flejma zbog call ordera.

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
GamerX9 kaže...

Ne znam u kakvom si ti goldu jer se u EUNE silveru svi drze pick ordera, ne znam kad sam zadnji put vidio da netko pise "i said first". Zato su mi u zadnje vrijeme gameovi odlicni jer nitko ne flejma zbog call ordera.

Bitch please ,u platini se cesto naidje na retarde koje zaboli za pick order vs call order nego on oce igrat sta se njemu igra. I likovi koji su poslije tebe u pick orderu pa kazu da im lockas supp da ce on tebi dat sta treba i onda samo kaze da nema to sta je rekao i ode igrat sta hoce

13 godina
neaktivan
League Of Legends

To bi onda znacilo da su ljudi u silveru pametniji nego u Platinumu? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GamerX9 kaže...

To bi onda znacilo da su ljudi u silveru pametniji nego u Platinumu? {#}

Nah, samo da svugdje naidjes na retarde. Pogotovo medju milionima ljudi.

15 godina
neaktivan
Pandza90 kaže...

Opet veceras serveri u banani...{#}

Serveri su uvijek bili u banani. Bar ovi nasi socijalni europski.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

jel neko zaineteresiran za lvlanje smurfova ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends
MODS MODS!, pls i cant read this anymore please fix it quick ...

Inace nakon više od 300 ranked gejmova sam ušo u series za silver4.
Pa da malo ispricam svoju pricicu ako nekog zanima:) Jednostavno treba prec preko svih negativnih stvari u ovoj igri i fokusirat se iskljucivo na pobjedu. Pet uzastopnih matcheva sam imao afk u timu, onda još 2 s trollpickovima tipa 2 adc,jer se nisu mogli dog. u champ selectu, sve sam pobjedio. i jednostavno nakon toga imam dojam da sam izašo iz tog famoznog elo hell-a i sad je i ekipa normalnija, puno je lakše igrat u normalnim timovima i puno je zabavnije .( Tip za low elo igrace kao sto sam ja; prije matcha podsjetite u chatu svoj team da provjeri rune i masteries pageove, igrajte bilo koju poziciju koju tim treba, ne svađajte se, takve stvari stvarno pomazu).
U zadnjih 15ak gejmova 2 poraza i iznenada ušo u series, a imao sam do nedugo jako loš W/L ratio (-35 poraza, silver5), pa sam zato i dobivao 3LP po win-u a gubio 30 i više po porazu, sad sam na -5 i dobivam oko 30 LP po win-u. Mogu rec da napokon stvarno uživam u ovoj igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Jel ima neko sutra da igra samnom duoQ da feedamo i da padnemo koju diviziju?

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Što mislite o Zyra mid? Ja sam je jučer igro, dobar score sam imao, doduše igrao sam mid protiv zeda pa nisam baš u lane fazi mogo ništa. Ali u late gameu se ispostavilo da ima odličan damage. Combo E R Q, i još kad posadin par onih stabljika, radi ogroman burst. Zanimaju me malo vaša mišljenja, te dali ju se ispalti kupit.

P.S. Ovi koji hoće raspravljat o crkvi i nekim drugim off topic temama, bilo bi lijepo da to ne rade tu. Hvala.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.

5 1 hvala 0
14 godina
League Of Legends

u zadnje vrijeme imam takvu sušu u rankedu, iz promoa za gold 3 pao u gold 5, frend s kojim se queam iz golda 1 u gold 3. idem normal, lossevi se samo nastavljaju :( not blaming anyone, just saying.

off: tema "Što se događa s našim društvom" se upravo bavi gore navedenim, odi tam soli pamet nama primitivnim vjernicima, hvala.

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Keops kaže...

Kao ateist ti kažem da si kreten jer pišeš ovakve gluposti u League of Legends temi.

If you believe that u'll get out of elo hell, then you can't be atheist :)

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Naslov govori League of Legends,držite se teme.
Sad što se vi morate praviti pametni i vrijeđati vjernike da bi

nahranili svoj libido,odvratno.

P.S.Ima li netko problema s loginom na glavnoj stranici? 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
pandza94 kaže...

Naslov govori League of Legends,držite se teme.
Sad što se vi morate praviti pametni i vrijeđati vjernike da bi

nahranili svoj libido,odvratno.

P.S.Ima li netko problema s loginom na glavnoj stranici? 

Ma ništa ne radi. Preko Clienta kaže mjenjaj password. A na glavnoj stranici ne mogu login.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Momci drzite se teme. {#}

Kod mene je situacija ista kao prekjucer, disconnectalo me iz game-a. I onda cekaj. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne znam da li ima ikakve veze no na eurogamer.net je izašao članak (nemrem ga linkat s posla pa bacite oko) da su pohaxani accovi igrača na NA serverima pa moraju mijenjati passove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gman kaže...

Momci drzite se teme. {#}

Kod mene je situacija ista kao prekjucer, disconnectalo me iz game-a. I onda cekaj. {#}

Haha, meni se jednom dogodilo da sam bio in game, disconnecta se, a u medjuvremenu je dosao update. I onda cekaj da se updatea. {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja igrao solo top sa Dariusom, reconnectam se nakon 10 minuta, kad paff, svi ostali afk. Haha {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@ukulele

Da istina je :D bas a dobio email jucr.navece da.promjenim password i d im je zao haha navodno ce dodati jos verifikacija preko smsa i emaila kak su nes napisali ... Bilo 02h pa nisam sve cita kako spada
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
14 godina
neaktivan
League Of Legends

.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

10 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice