League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.468.604
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ljudi ovo nije dota tema pa vas molim da se premjestite u DOTA 2 TEMU i tamo pričajte od doti koliko vam srce želi 

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Upravu si, ajmo nazad na postove o east/west, noob team, 0 lp...

0 1 hvala 0
15 godina
League Of Legends

.

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
League Of Legends

So i've heard you like Dota?

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Lord Nofak kaže...

Ma DOTA 2 ima super mehanike.

6 second stun,anti-mage,Carry moze biti tanky ko choghat i

.
Nema tu sumnje, DOTA 2 je puno bolja od LoL, toliko je dobra da na ovom forumu ima TEMA KOJA SE ZOVE DOTA2. 

Boldane stvari - 6 second stun u doti je kao 2 second stun u lolu, baš zbog stvari kao drugi bold.

EUW: MushRoomD
13 godina
BannedOnThisForum kaže...
Lord Nofak kaže...

Ma DOTA 2 ima super mehanike.

6 second stun,anti-mage,Carry moze biti tanky ko choghat i

.
Nema tu sumnje, DOTA 2 je puno bolja od LoL, toliko je dobra da na ovom forumu ima TEMA KOJA SE ZOVE DOTA2. 

Boldane stvari - 6 second stun u doti je kao 2 second stun u lolu, baš zbog stvari kao drugi bold.

true, druga meta i sve. nego da se vratim na temu, nisam ni znao da jack in the box moze napadat strukture.

LOL EU Nordic and East: InvisoO
16 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

true, druga meta i sve. nego da se vratim na temu, nisam ni znao da jack in the box moze napadat strukture.

Može, isto kao heimerovi turreti, zyrine biljke itd, no kula jackove odmah fokusira.

EUW: MushRoomD
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Čudna zgoda iz rankeda,trenutno sam Gold IV s 71 LP,i dobijem lika koji je

igrao svoj prvi ranked game,i to Ashe.Ja sam bio 3. pick,a imam prilično dobar MMR za

svoju diviziju,no prvi ranked game i dobijem ga?

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BannedOnThisForum kaže...
bullyq14 kaže...

Može, isto kao heimerovi turreti, zyrine biljke itd, no kula jackove odmah fokusira.

The Vine Lasher doesn't attack buildings such as Turrets, Inhibitors, and Nexus.

The Thorn Spitter doesn't attack structures such as Turrets, Inhibitors, and Nexus.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 20:10 (null).
15 godina
neaktivan

Pozdrav, zanima me dal se kreće sve ispočetka na rankedu kada krene nova sezona?

17 godina
neaktivan
.: R32LowRider kaže...

Pozdrav, zanima me dal se kreće sve ispočetka na rankedu kada krene nova sezona?

Current elo + 1200 (početni elo)

2

tako je prije bilo, sad je ista stvar samo je elo hidden.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
15 godina
neaktivan

Ehh... znači i iduće sezone sam Bronze V :D Hvala puno :)

12 godina
neaktivan
League Of Legends

A ti mislio da ce te stavit u Diamond? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma ne, nego sam očekivo da ću opet imat šansu se dokazat u placement matchevima :P

I još jedno pitanje, imam jako velikih problema igrati melee vs ranged mid. Kata vs Lux npr., to se dogodi na normal matchevima pa ne mogu counterat. A iskreno, i nije baš da znam. :P Imate li kakvih savjeta? Nešto sam gledao po Googleu da spamam Q, W, E, ali svaki put kad tako nešto probam, Q, AA, E, AA, R, i GG od strane Lux :/

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 4:00 (.: R32LowRider).
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozalio sam sto sam usao u Platinum,Silver igraci su bolji od ovoga...{#}

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Dota je najbolja, kakv lol

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 4:41 (ToMisLaW).
Moj PC  
1 16 hvala 0
15 godina
ToMisLaW kaže...

Dota je najbolja, kakv lol

Tvoja zena isto misli o meni.

Life- Amazing graphics,shit gameplay|RIP Ryan Davis
12 godina
neaktivan
League Of Legends

igre su različite i nisu za usporedbu, nema bolje, nema lošije nego samo ona koja više odgovara pojedincu.

i uz to sve, svtako svoga konja hvali i tako opravdava ulupano i potrošeno vrijeme.

kuku lele

0 0 hvala 0
13 godina

Ma ne, nego sam očekivo da ću opet imat šansu se dokazat u placement matchevima :P

I još jedno pitanje, imam jako velikih problema igrati melee vs ranged mid. Kata vs Lux npr., to se dogodi na normal matchevima pa ne mogu counterat. A iskreno, i nije baš da znam. :P Imate li kakvih savjeta? Nešto sam gledao po Googleu da spamam Q, W, E, ali svaki put kad tako nešto probam, Q, AA, E, AA, R, i GG od strane Lux :/

Kupi bootse prvom prilikom. Čim ona baci svoj Q (to ti je onaj snare) izbjegni ga ili iskoristi svoj E da skočiš na nju, tada Q-W i kako ideš unazad (jedino ako je ne misliš i dalje napadati ali i snare joj dolazi na CDR) kreći se lijevo desno, pošto i njen Q i njen E (malo teže) je moguće izbjeći. A ako budeš u blizini kada ona zaulta, tvoj E na nju te stavlja iza nje tako da ti njen ulti ništa neće napraviti. Ako te zaulta, a možeš je ubiti, slobodno E na nju i kill.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

PBE patch:

Master Yi

• Meditate [ W ] - Damage Reduction is now 45/50/55/60/65% (up from 40/45/50/55/60%)
  • Wuju Style [ E ] - Now grants 10/10/10/10/10% Attack Damage (changed from 7/9/11/13/15%)
  • Highlander [ R ] - Kills and Assists now reduce all remaining cooldowns by 70% (Changed from 18 seconds, half on assist)

{#} Više neće bit permaban/permapick.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 9:58 (Blizek).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma hoce... 

Ugl da odg kolegi gore sta je pito mele vs ranged.

Nemoj pickat katu... Sad ti je dosta meta aoe cc i aoe dmg tako da ti kata nije bas tolko viable pick vise kao sto je bila u sezoni 2. 

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
neaktivan

Iskreno mrzio sam igrati protiv ranged castera na midu,pogotovo jer sam igrao Dianu,uvijek bi zagubio par CS-ova do 6 lvl-a,no onda prilično

uletim all in i izvučem kill.
Možeš počet s Doran's shieldom da negiraš AA damage,no Luxin E je malo teže za dodgat od Q,jer je veći

AoE,no s vježbom sve se da. 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
16 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Diamond 4 (anti)plays.

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Bkte pa ti dizes po dvije divizije u danu. {#} Svaka cast :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Ne igram  u zadnje vrijeme LOL, odem samo protiv botova za 1st win., ali tjeraju me da igram zbog neaktivnosti u rankedu (već sam 2 puta pao iz gold IV u V zbog toga). Nego evo game zbog kojeg sad moram opet igrat za koji dan ranked (sad nemogu čekat 30 dana zato što su kvalifikacije -.-). Kerijo sam hard mode. Last pick igrao što je ostalo, Zed rage-a od početka game-a (tipa ići će afk i taka sranja), Kass-a 0-3 na midu protiv Ez-a itako. Uspio sam sve preokrenit, čak su moji i skoro throwali jer ne slušaju kad se treba nazad vratit. Možda sam u cijelom game-u imao samo 1 grešku.

Moja možda najbolja partija Shena kojeg prvi put igram u rankedu. ranked izbjegavam jer su ljudi previše toksični. Stalno prepiranje u champ selectu i tijekom igre meni ne odgovara. Jedan normal game u kojem su svi kulturni i nitko se ne živcira je 5 puta bolji od rankeda (možda je u diamond diviziji bolja situacija, ali nisam igrao tamo osobno tako da neznam). Jednio što se isplati igrat u LoL-u je s 5 premade igrača ostalo ne.

Kog zanima replay:

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Za to bih trebao igrati 12 ranked gameova u danu ( najmanje ) a igram 2-3 gamea.

15 godina
League Of Legends

koja sprdnja na rankedu sad

prvo je kassadin trollo tako sto mi je bano vayne, a prije toga sam mu napisao da ne bana i da je uzme za mene

onda je draven instant locko adc iako smo bili same pick i reko sam mu da cu ja adc

onda sam uzeo yi u jungli da probam i ja njega odigrat, i last pick fiddle isto locka jungle

igrali s 2 igraca u jungli, draven leavo game nakon 8 min jer je bio solo dolje, a prije je toga nafeedo eza

i nekako dobili game, ja bd cijelo vrijeme ovi ubijali ove u miud, zavrsilo 35/17 win :D

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

koja sprdnja na rankedu sad

prvo je kassadin trollo tako sto mi je bano vayne, a prije toga sam mu napisao da ne bana i da je uzme za mene

onda je draven instant locko adc iako smo bili same pick i reko sam mu da cu ja adc

onda sam uzeo yi u jungli da probam i ja njega odigrat, i last pick fiddle isto locka jungle

igrali s 2 igraca u jungli, draven leavo game nakon 8 min jer je bio solo dolje, a prije je toga nafeedo eza

i nekako dobili game, ja bd cijelo vrijeme ovi ubijali ove u miud, zavrsilo 35/17 win :D

pictures or it didnt happen! xD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.
12 godina
neaktivan
Blizek kaže...
GamerX9 kaže...

Za to bih trebao igrati 12 ranked gameova u danu ( najmanje ) a igram 2-3 gamea.

To je bilo nekako metaforicki receno. {#} Dodjem sad neki dan, pises Diamond V, danas vec IV.

Forecast Janna, da cujem misljenja :)

http://beta.eune.leagueoflegends.com/en/news/champions-skins/skin-preview/stay-tuned-forecast-janna

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 13:24 (GamerX9).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice