Kakve ovo ima veze sa League of Legends? XD
Obraćao sam se kolegi 2 posta iznad moga, my bad sto nisam citirao.
Kakve ovo ima veze sa League of Legends? XD
Obraćao sam se kolegi 2 posta iznad moga, my bad sto nisam citirao.
Kad pocinje nova sezona?
Kad pocinje nova sezona?
10-11 mjesec kad završi world chempionship
Jeli po vama bolji u jungli Nasus ili Hecarim za solo queue?
Teško je reći, oba su jako dobra, mada možda bi malu prednost dao hecarimu u solo que jel može brže i više gankova radit. Al oba mogu carryat, tak da igraj onog sa kojim si bolji.
Teško je reći, oba su jako dobra, mada možda bi malu prednost dao hecarimu u solo que jel može brže i više gankova radit. Al oba mogu carryat, tak da igraj onog sa kojim si bolji.
Nekako mi Nasus ima bolje gankove zbog withera. Jučer sam jako dobru partiju s njime odigrao (nažalost bila je normal), mislim da sam u svakom ganku pokupio ili kill ili assist, samo radi tog withera (a i kasnije sam Q stacko xD).
Osobno mi je draži Heca zbog niskog cd-a... strašni gankovi i brz camp clear. Passiv mu je isto jako zanimljiv.
Osobno mi je draži Heca zbog niskog cd-a... strašni gankovi i brz camp clear. Passiv mu je isto jako zanimljiv.
Nasus isto dosta brzo čisti jungle. Bar se meni tako čini.
Oprosti, a šta mu fali? Sa itemima tipa shurelya, mobility boots sa onim zelenim upgrade, ghost i E nagura pun q dmg-a da mu E ima dobar burst na enemy carry ili slično.
Ta pasivna je bila odlična prije zbog tier 2 bootsa te si na early levelima mogao dosta damage napraviti. Neznam u kojoj si ti sezoni trenutačno, ali se sada na jungle Hecarimu nebuilda više Shurelyia, Trinity Force, Phantom Dancer ili yumu's ghostblade.
Oprosti, a šta mu fali? Sa itemima tipa shurelya, mobility boots sa onim zelenim upgrade, ghost i E nagura pun q dmg-a da mu E ima dobar burst na enemy carry ili slično.
Tocno tako. Znao sam 1shootat carry-a kad sam kupio onaj Iceborn.
Ta pasivna je bila odlična prije zbog tier 2 bootsa te si na early levelima mogao dosta damage napraviti. Neznam u kojoj si ti sezoni trenutačno, ali se sada na jungle Hecarimu nebuilda više Shurelyia, Trinity Force, Phantom Dancer ili yumu's ghostblade.
Ja nisam rekao da ti treba da kupiš shurelyu triforce pd ili youmuus, rekao sam da uz mobility boots sa upgrade-om, shurelyu (misleći na supportovu) i ghost dobiješ dobar burst na E. Think outside of the box.
Evo Nasus jungle me veceras doveo do promocije za bronze 1. Mislim da ipak necu uzimat Hecarima, Nasus mi je zakon. Dajte samo molin vas kome se da nek vidi dali sam dobrim redoslijedom buildao (ako vam se da naravno). Nick: LadiesMan817
Evo Nasus jungle me veceras doveo do promocije za bronze 1. Mislim da ipak necu uzimat Hecarima, Nasus mi je zakon. Dajte samo molin vas kome se da nek vidi dali sam dobrim redoslijedom buildao (ako vam se da naravno). Nick: LadiesMan817
Build je ok, ali sve ovisi o trenutnom ingame stanju.
Počeo igrat prije par dana,polako shvaćam mehaniku igre,uglavnom gledam kako treba igrat na mobafire.com.Pa ako je netko za casual gameplay u u terminima od 18:00-nekog doba ujutro nek se javi na pm.Igram uglavnom Tristianu,Ashe.
Počeo igrat prije par dana,polako shvaćam mehaniku igre,uglavnom gledam kako treba igrat na mobafire.com.Pa ako je netko za casual gameplay u u terminima od 18:00-nekog doba ujutro nek se javi na pm.Igram uglavnom Tristianu,Ashe.
Ako si na EUW, dodaj me (nick u potpisu), uvijek se ima vremena za novake koji ne pametuju
Za buildove idi na lolpro.com i solomid i imas dosta tutoriala na youtubu o mehanici, samo zaobiđi taj mobafire.
Braco sad ce vam Dota 2 finale Internationalsa, pa iako je lol tema preporucam da pogledate najbolje dota igrace, da vidite koja je razlika izmedju lola i dote.
4 | Lulu |
---|---|
9 | Nami |
13 | Thresh |
1 | Zyra |
Braco sad ce vam Dota 2 finale Internationalsa, pa iako je lol tema preporucam da pogledate najbolje dota igrace, da vidite koja je razlika izmedju lola i dote.
Pogledaj par Bloodline Champions tournament gameova da vidis sta je mechanical skill, ali ta igra nije popularna upravo zbog toga
Mislim da su ljudi krivo shvatili, nije da kazem da je dota bolja ili bilo sto slicno.
Mislim da su ljudi krivo shvatili, nije da kazem da je dota bolja ili bilo sto slicno.
Shvatio sam ja. Gledao sam Ne znam, IMO dota je bolja zbog mnoštva stvari koje lolu nedostaju, ali meni se stvarno ne da peglati sa učenjem iznova svakog heroja i itema napamet, a pogotovo me nervira onaj movement delay. Morao bih se čak i navići na deny-janje, što bi bilo jako teško sa direktnog prelaza sa lola
Shvatio sam ja. Gledao sam Ne znam, IMO dota je bolja zbog mnoštva stvari koje lolu nedostaju, ali meni se stvarno ne da peglati sa učenjem iznova svakog heroja i itema napamet, a pogotovo me nervira onaj movement delay. Morao bih se čak i navići na deny-janje, što bi bilo jako teško sa direktnog prelaza sa lola
igro sam dotu 2 malo i to je posve drugačija igra i u mehanici je daleko drugačija od lol-a i ako si ne naviko na lol onda nemoj mislit da ćeš znat igrat dotu jer nećeš ali eto meni nije sjela zbig toga što dugo već igram lol
Tko kaže da je lol bolji stvarno ima problema. Ja osobno mislim da je dota dosta bolja zbog puno više opcija, ali to ne znači da je zabavnija. Ista stvar kao i sa pesom i fifom. Fifa je puno bolja, realnija itd. ali je ekipi uglavnom pes bio zabavniji zbog igrivosti.
Kod mene je upravo obrnuto, kad se pronađe prava ekipa, tj. premade Dota rastura lol.
Ma DOTA 2 ima super mehanike.
6 second stun,anti-mage,Carry moze biti tanky ko choghat i
.