http://www.esl.eu/hr/lol/cro4lol/news/225856/
Nakon kraćeg odmora od ESL EXPerience eventa, vrijeme je za nastavak Go4LoL Croatia serije.
Najavljujemo- Go4LoL Croatia #23!
Nakon kraćeg odmora od ESL EXPerience eventa, vrijeme je za nastavak Go4LoL Croatia serije.
Bude sta od ovog?
Sa ESL Hr fejsa:
'**UPDATE: na kraju eventa, ćemo izvući 2 sretna dobitnika koja su glasali za ekipu koja osvoji ESL EXPerience LAN event te im dodjeliti RIOT GRAVES SKIN.'
I cudno mi je kako jos niste nikakve slike stavili na Fejs stranicu, a slikalo se na eventu svakih 10 minuta...
Može procjena ovoga? Zanima me koliko bi se za ovakvo nešto moglo para pokupiti
iskreno? kog boli ku*ac za tvoje skinove. I ja sam potrošio preko 100e na skinove i giftanje pa ne pišem svaku stranu po 2 posta o tome.
Kad te ide onda te ide, samo što sam u tih 7 ili koliko već pobjeda za redom dobio 25 lp-a.
[IMG]http://i.imgur.com/QFuemi3.jpg[/IMG]
Pozdrav momci, može mi netko nabrojati 5 najboljih/najkompletnijih championa za svih 5 roleova.
Nemas najbolje i najkompletnije. Igras ono sto ti odgovara, nema tu najboljeg. Moze igrati netko s champom za 450 IP protiv nekoga s champom za 6300 IP + legendary skinom i ako ovaj "bogati" ne zna igrat, pobijedit ce ga i ovaj s jeftinim champom... Ali evo mojeg misljenja. TOP - Jayce, Zed; JUNGLE - Jarvan IV, Hecarim; MID - Orianna, Diana; ADC - Vayne, Varus; SUPPORT - Thresh, Lulu.
Pa znam da nema najbolji, tu se nisam mogao nekako točno izraziti, ali ako pitam najbolji za mid, npr. očekujem odgovor tipa:TF, Lissandra, Ahri, Kassadin, Orianna. Zanima me takva preporuka za ostale roleove koje baš i ne igram.
Nisam glup, znam i sam da nema najboljeg championa.
Može procjena ovoga? Zanima me koliko bi se za ovakvo nešto moglo para pokupiti
iskreno? kog boli ku*ac za tvoje skinove. I ja sam potrošio preko 100e na skinove i giftanje pa ne pišem svaku stranu po 2 posta o tome.
http://25.media.tumblr.com/350350a890c81d32289448228373584f/tumblr_mm8jt5fvaJ1ql5yr7o1_r1_500.gif
Nazad na temu:
Taj čovjek zna da uživa u League of Legends
Custom build mu je ODLIČAN !
Kako obožavam ovu temu u zadnje vrijeme.
U redu, da vam objasnim jednu stvar: TU ti znači "slažem se" TD ti znači "ne slažem se". Kapirate, ili vam moram riječnik hrvatskog jezika baciti na glavu?
Prekinite bezveze lupati TD, pobogu brate, ali ono fakat. Lik npr, pita za savjete koji su dobri champovi, onaj pita za procjenu accounta i vi tu lupate TD. Pa bože, de skontajte već jednom šta to uopšte i znači. I hajde, ne bi to bio problem uopšte da imate i neko obrazloženje uz taj TD, ali bezveze lupite i ništa ne kažete.
Uglavnom da odgovorim onom liku što je pitao za champove
Top: Renekton, Irelia, Kennen, Lissandra, Aatrox, Malphite
Jungle: Evelynn, Xin Zhao, Jarvan IV, Elise, Hecarim
Mid: Orianna, Jayce, Diana, Ahri, Lissandra, Anivia
ADC: Varus, Vayne, Draven, Ashe, Corki
Support: Leona, Lulu, Sona, Taric, Janna
Hvala ti, ovakav odgovor sam tražio.
Zna li neko kako ce izgledati novi master YI. U igri da li ce se moci igra kao ap ili samo ad?
Ja sam ti prije rekao slicno, fino sam ti naveo po dva champa za svaki lane i napisao si mi nesto kao zar ja mislim da si ti glup itd. Mislim kaj opce trazis pomoc ak onda optuzujes za nest kaj nije istina...
Ko hoce duo moj nick je "killers legends".
Zna li neko kako ce izgledati novi master YI. U igri da li ce se moci igra kao ap ili samo ad?
Mislim da se alpha strike više neće skalirati na AP. Napokon
Kojeg supporta da kupim a da je dobar za soloQ? Meni je nekako prvi izbor Lulu.
Neznam, meni više odgovara Leona, ogromna količina CC-a prevlada Luline slowove i pokove kod mene.
Ak tim i malo prati tvoje pokrete lockaš njihovog carrya jako brzo, plus ogroman range na ulti koji je aoe stun/slow.
Inače omiljeni support moj.
Lulu je puno sigurnija jer može pokeat i slowat iz daljine, a ni slow nije slab...
Leona je po meni dosta zaheban support jer da bi te stunnala (osim ulte) mora ti biti u faci tako da jedan loš engage s njenim E i ti si mrtav. Zato s njom trebaš točno znati za svaki match up koliko agresivno možeš igrat za razliku od npr. Lulu. Plus, ovisiš dosta o adc. Ne kažem da je Lulu dosta lakša, ali po meni nudi dosta više i još dodaj tome da ćeš jednostavno uništavat kojeg god adc-a imao ako potpuno svladaš Lulu i zato je ona zvjer za soloq.
Ja mislim da kod kupovanja supporta najbolje izabrati nekog da ti je zabavan jer će ti onda biti gušt igrati tu ulogu. Ja zato npr. planiram uzeti Blitza i Thresha jer mi se oni čine dosta zabavni.
Ali, s druge strane uzmi supporta da je viable, nemoj sad ona s*anja, Nidalee and sh1tz.
Ja mislim da kod kupovanja supporta najbolje izabrati nekog da ti je zabavan jer će ti onda biti gušt igrati tu ulogu. Ja zato npr. planiram uzeti Blitza i Thresha jer mi se oni čine dosta zabavni.
Ali, s druge strane uzmi supporta da je viable, nemoj sad ona s*anja, Nidalee and sh1tz.
Tako je. Ja najvise igram sa Nami, jednostavno mi odgovara. Sad skupljam IP za Thresha.
Jedina razlika izmedju PF eza i SGU je to kad Ez levla nesto onda se cuje Arcane shift enebled ili Mistic Shot armed ili....
Da li ima netko da ne koristi lvl30 acc na Eastu da mi posudi, bacio bi par partija sa društvom a svoj sam Acc nedavno prebacio na west.
Riot dao pro igračima nove lv 30 accounte sa svim championima, skinovima i runama. Da igraju iz početka i da testiraju neke stvari i prikažu da ne postoji elohell.
Evo kako stoje na rankingu: Ovo su njihovi smurfovi.
C9 HyperX Diego is in Platinum V with a win/lose record of: 17:1
V A Little Benny is in Platinum V with a win/lose record of: 26:3
TSM CAT is in Gold I with a win/lose record of: 18:1
TSM Xpec is in Gold I with a win/lose record of: 18:1
V Ilymancloud is in Gold I with a win/lose record of: 21:2
V Zoonie is in Gold I with a win/lose record of: 23:2
Crs SantaVicious is in Gold II with a win/lose record of: 18:3
Crs Bear is in Gold II with a win/lose record of: 21:3
C9 Banananation is in Gold II with a win/lose record of: 13:0
C9 Stealthbomber is in Gold II with a win/lose record of: 10:0
V AleXmithie is in Gold II with a win/lose record of: 19:3
C9 Squirtle is in Gold IV with a win/lose record of: 14:2
Crs Vooby is in Gold V with a win/lose record of: 12:2
VES Nk Inc is in Gold V with a win/lose record of: 12:1
CursED WARD is in Silver I with a win/lose record of: 12:2
C10 Meteos is in Silver I with a win/lose record of: 12:3
Bronzie The Bear is in Silver III with a win/lose record of: 33:11
Jucer sam gledao stream mid lanera od C9, mislim da se Hai zove. Lik je s Aatroxom feedao u gold V (3/7 style).
Lulu je puno sigurnija jer može pokeat i slowat iz daljine, a ni slow nije slab...
Leona je po meni dosta zaheban support jer da bi te stunnala (osim ulte) mora ti biti u faci tako da jedan loš engage s njenim E i ti si mrtav. Zato s njom trebaš točno znati za svaki match up koliko agresivno možeš igrat za razliku od npr. Lulu. Plus, ovisiš dosta o adc. Ne kažem da je Lulu dosta lakša, ali po meni nudi dosta više i još dodaj tome da ćeš jednostavno uništavat kojeg god adc-a imao ako potpuno svladaš Lulu i zato je ona zvjer za soloq.
Nebi se baš složio da jedan krivi potez i mrtav si, ak je i E loše pogođen, obično ga ne upotrebljavaš bez W uključenog, pa te on zaštiti u slučaju greške, a i svejedno ipak imaš i Q, stunaš carrya, ak tvoj niš ne poduzima i stigneš odšetati na sigurnu udaljenost.
Al dobro, ja općenito puno više volim supporte i junglere sa većim CC, nego poke u stilu Lulu, al istina da Lulu može unišititi adc-a ak pravilno igraš, i to me živcira kad igram protiv jedne, moj adc se ukaka pa full pasivno igra :P
e ovak, ja igram lol na very low kvaliteti slike na 30 fpsa kako bi to povećao, što moram popravit...procesor, grafičku?
Hotshot 33:11
e ovak, ja igram lol na very low kvaliteti slike na 30 fpsa kako bi to povećao, što moram popravit...procesor, grafičku?
Trebas u prvom redu graficku. A opet ti onda treba jaci proc koji ce ju drzat (naravno ovisi o ovome kojeg sad imas).
Trebas u prvom redu graficku. A opet ti onda treba jaci proc koji ce ju drzat (naravno ovisi o ovome kojeg sad imas).
nabavi i rama da u loadingu ljudi ne krepaju xD stvarn ose osjeti 2gb i 4gb rama pri loadanju xD