League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.465.919
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Aliser kaže...
Winchester01 kaže...

Kako je ova Fiora OP u bronze to nije normalno. Padne mi mrak na oči kad vidin da je neko nju odabra, niko ne zna counterati i svi je samo nafidaju tako da joj je dovoljno pritisnut ulti za triple ili quadru. Evo zadnje dvi partije isto takav scenarij. U jednoj imala Fiora 26-5 a u drugoj 22-5. Nevjerojatno.{#}

Izgleda da nikada nisi vidio dobru Akali ili Kassadina u bronzi :D

Jesam Akali puno puta, Kassadina malo manje ali nije ih bilo u ovim partijama.

13 godina
League Of Legends

Sjećam se kada je Morgana morala biti MUST BAN {#}

ljudi, može neki savjet za Ryzea?

http://www.lolking.net/guides/79941

gledao sam malo ovaj lolking, masterije i to

ima li netko još neki savjet? hints and tips?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
X-Plosiv kaže...

Sjećam se kada je Morgana morala biti MUST BAN {#}

ljudi, može neki savjet za Ryzea?

http://www.lolking.net/guides/79941

gledao sam malo ovaj lolking, masterije i to

ima li netko još neki savjet? hints and tips?

taj build je los, masteriesa i rune su sranje, dok je itemizacija jos kako tako objasnjena - presevnce, butcher i block na ryze, ono doslovno wtf

cijela poanta ryze je u pasivnoj lane fazi, tj. dobrom i sigurnom farmu te kasnijem bolesnom dmg outputu, a ne ko u ovog kakvom tanky buildu po cijenu sustaina u fightu i lane fazi.

ta njegova sklonost da izgleda prilicno tvrdo je samo bonus koji proizlazi iz njegovog builda koji je fokusiran oko forsiranja mana poola kap primarnog izvor dmg.

EDIT: evo kako bi to otprilike trebalo izgledat

-ja za spelove koristim flash i tt, ponekad ignite.

- btw ovog se ne treba drzat kao pijan plota vec ti je samo orjentir, a iteme prilagodi situaciji ovisno kako osjetis da ti treba.

- ako ti je na midu recima kha slobodno mozes umjesto plavih flat runa uzet one per lvl, te poslije bazicnih itema (tear catalist) krenut rushat glacial

- a ako ti je midu akali ili recimo jungla eve, pink ward je cesto must have.

- puno pomaze ako ti jungler ne treba vec prvi plavi buff

- igras pasivno, farmas i nemoras uopce bit orjentirat na pokusaj kila, cak niti na neku izmjenu dmg

- ako vidis da je frajer low, ili da pusha previse onda slobodno u suradnji s junglerom trgaj 

- kad ulovis vremena slobodno ofarmaj u nekom od svoja dva najbliza kampa, jungler nema sta p1zdit - tvoj farm>njegov  

- tt na ryzu je cudo, ako neki protivnicki lane surla preduboko, daj na znaje svojima, tt na ward i onda bukkake

- ryze je kasnije zahvljujuci svojem buildu za ap carry veoma tanky i moze po potrebi dosta povuc naprijed, al opet ne glumi geronima, 

- ovisno o situaciji, bez obzira koliko si nafidan, ako snimis da su poceli pod nus svi prvo tebe focusrat (a trebali bi), zhonya je veoma dobra investicija, mana shield, opalis svoj combo, aktiviras stazu i dok oni skacu po tebi pustis tvoje da dovrse, sto ostane dovrsis ti

- u teskom late game protiv veoma mgr tanky teama void staff je must have, a nakon njegove kupovine isplati se onda i zamjenit standarne mage cipeke za merc.

p.s. eto toliko, jedno vrijeme mazo sam toliko s njim jer mi je bio u primarnom setu heroja da mi se ogadio, isto mi se dogodilo i s zac-om :)

- PRAVI VJERNIK NIJE ONAJ KOJI SLIJEPO VJERUJE, NEGO ONAJ KOJI UVIJEK SUMNJA.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 20:38 (R4sput1n).
13 godina
League Of Legends

Može malo opis kako builidati itd, ili neki guide da malo više čitam?

odigrao sam danas jedan gejm s ryzeom nakon masu vremena i ostao paf kada sam se sjetio kakav on ima dmg output :)

EDIT: Baš gledam kako Froggen igra s njim :D mislim da ima 21 u utility ili 9 ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 19:59 (X-Plosiv).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja igram Ryzea 9/0/21, rune imam kao i za ostale AP buduci da imam samo 2 rune pagea.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

odigrao sam danas jedan gejm s ryzeom nakon masu vremena i ostao paf kada sam se sjetio kakav on ima dmg output :)

9/0/21, tako uglavnom ide mastery za Ryze.

I ovo je zanimljivo:

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1in3lp/if_we_win_it_see_you_guys_around_if_not_i_had_a/

'I od vlastite sjenke, on poćeo je bježati' Mel
13 godina
protjeran
X-Plosiv kaže...

evo malo sam prosirio, samo za tebe{#}

- PRAVI VJERNIK NIJE ONAJ KOJI SLIJEPO VJERUJE, NEGO ONAJ KOJI UVIJEK SUMNJA.
17 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Kako je ova Fiora OP u bronze to nije normalno. Padne mi mrak na oči kad vidin da je neko nju odabra, niko ne zna counterati i svi je samo nafidaju tako da joj je dovoljno pritisnut ulti za triple ili quadru. Evo zadnje dvi partije isto takav scenarij. U jednoj imala Fiora 26-5 a u drugoj 22-5. Nevjerojatno.{#}

xfioramaster18

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
13 godina
Aliser kaže...
X-Plosiv kaže...

9/0/21, tako uglavnom ide mastery za Ryze.

I ovo je zanimljivo:

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1in3lp/if_we_win_it_see_you_guys_around_if_not_i_had_a/

A prvi post kaže da će otići u Aziju vježbati ako ne pobijede.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=39932640#39932640

Promijenit će svaki global passive.

TF, Janna, Zilean. I ne znam ko još ima global passive? e.o

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja Ryzea igram sa 9/0/21 masterijima, i standardnim AP runama - izuzev što za quinte koristim MS (crvene : mpen, zute: armor, plave:mres)

U lane fazi je cilj što prije složiti tear, iako ne preporučam kretati sa Sapphire kristalom, čisto jer ti previše ograničava kombiniranje consumablesa (iako zbog masterija imaš explorer ward, keksić i nešto više golda).

Što se tiče builda, sa ryzeom uvijek nastojim što prije složiti RoA i Seraphs, čisto da se što prije nastackaju. ako imaš problema na laneu, dva catalysta su ok rješenje, pa kasnije radiš 2xRoa ili RoA+banshees.

Za treći item uvijek ciljam ili na Frozen hearth ili na BCV, ovisno što mi predstavlja veću prijetnju (ad ili ap dmg) u protivničkom team comp.

Ostatak builda je situational, uglavnom gledaj što više sustaina i cdr-a da dobiješ. Wota i/ili spirit visage, može i athena. Za dmg void staff je čisto dovoljan (pored nastackanog RoA i seraphsa i trećeg itema).

Summoners - flash i ignite/tp je standard.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam novi. Stvarno bih volio naučiti više! Igram LoL 24 sata (od sinoć, jeli) i volio bih kada bi netko imao strpljenja malo da mi pojasni, da odigra koju partiju sa mnom protiv botova i tako. Ako netko ima volje, neka se javi u PP! Tnx!

Svrha ljudskog postojanja je: Živi i pusti umrijeti...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovaj Curse postaje teška smijurija .. 

GL&HF
15 godina
neaktivan
AmD kaže...

Meh, nisam ih nikako mogao shvatiti.

Saint se flasha na početku matcha kod blue buff-a bezveze, i ode mu flash na cd, a mogao je osigurati kill da je imao, odmah na midu.

Imali su takođe dobre engage-ove na početku ali im se to obije od glavu, Lemonation je uradio predobre ultimate-ove sa Zyra. To im je dosta fightova i zeznulo.

Nyjacky me je najviše i razočarao. Ima 1 item, level 1 boots, i dosta niži cs/level od Balls-a i on ide 1v1 na njega. 3 puta je tako umro.

Voyboy, ko Voyboy, previše agresivno igra, previše rizikuje te je naravno i dosta pohlepan pa je i on umirao bezveze. 

Cop je bio donekle dobar, nisam primjetio da je on pravio kakve greške.

Edward nije mogao ništa puno uraditi kada njegov tim umre stvarno prebrzo. 

Edit:

dignitas protiv CLG će uskoro početi i nadam se da će ovo biti jako dobar game kao i prošli put.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 2:08 (Aliser).
15 godina
zwizz kaže...

Ja sam novi. Stvarno bih volio naučiti više! Igram LoL 24 sata (od sinoć, jeli) i volio bih kada bi netko imao strpljenja malo da mi pojasni, da odigra koju partiju sa mnom protiv botova i tako. Ako netko ima volje, neka se javi u PP! Tnx!

normal game i pici, svi smo to prosli, sve ce ti doci s vremenom i igranjem

ne mozes nista preko noci napraviti mi ti mozemo preporuciti champove za igrati, dati po koji savjet ali vise od toga tesko

ako os dodaj me na EUNE: win4crazy pa nabacimo normal duo da se izivim na pocetnicima {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
League Of Legends

jel se kome desava da pobjedom dobije 15-20 bodova a porazom oduzme 5...? 

izgleda kao da me igra oce bacit u vecu ligu, a i nije mi jasno zasto stalno igram s igracima iz vise lige od one u kojoj sam ja...

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 3:11 (shimeface).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
shimeface kaže...

jel se kome desava da pobjedom dobije 15-20 bodova a porazom oduzme 5...? 

izgleda kao da me igra oce bacit u vecu ligu, a i nije mi jasno zasto stalno igram s igracima iz vise lige od one u kojoj sam ja...

Jer ti je veći  MMR. Znači da imaš MMR za veću ligu.

Što se tiče Ryze-a, BCV? Nije mi jasno :D

15 godina
neaktivan
AmD kaže...

TSM je još veća ovi makar još negdje i pobjede 

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Očito ovdje nije dobro izrazit svoje mišljenje,skin je gofno kraj PulseFire Ezreala!
I da,platio sam ga,očekujem da bude vrijedan svojih novaca,a ne neko govno koje su sklepali u 2 tjedna! 

Žalosno koliko ljudi igra Udyra zadnjih dana,nisam vidio niti jednog dobrog.
Jedan ganka s Tigerom,drugi nezna šta će maxat,treći šta buildat...
#goldplayz 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 13:10 (pandza94).
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Očito ovdje nije dobro izrazit svoje mišljenje,skin je gofno kraj PulseFire Ezreala!
I da,platio sam ga,očekujem da bude vrijedan svojih novaca,a ne neko govno koje su sklepali u 2 tjedna!

Žalosno koliko ljudi igra Udyra zadnjih dana,nisam vidio niti jednog dobrog.
Jedan ganka s Tigerom,drugi nezna šta će maxat,treći šta buildat...
#goldplayz

A nije baš takvo smeće kak ga ti opisuješ, al slažem se da napsram pulsefire ezreala je daleko lošiji. Meni se osobno isto skin baš ne sviđa, nekako mi više spada pod legendary skinove neg ultimate.

lol [eu]east: cpt z0mbie
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo prosli ponedjeljak sam jos bio na nuli u Bronze I i dodjem na 6 winstreak (sad vi vjerojatno mislite da sam vec u promo za silver, ali ne) dobijem ukupno 39 bodova (iz 6 pobjeda!). I tak igram nekih 10 rankeda od ponedjeljka do danas, pobjedim jos par dobivam 5,6,7 LP, izgubim jedan, izgubim 20 LP. I sad meni nije jasno kako uz 56% winrate dobivam tako malo, a oduzima mi se tako puno. I jucer igram ranked, dominirali smo poprilicno, pobjeda u 30, 35 minuta. Igra zavrsi, a kad ono dobijem 46 LP. Prvo sam bio u WHADDAFUQ modu nekih 10 minuta, onda sam bio sretan ko da sam dobio na lotu. {#} Ima jos nade da ce proraditi ovaj sustav bodovanja {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Evo prosli ponedjeljak sam jos bio na nuli u Bronze I i dodjem na 6 winstreak (sad vi vjerojatno mislite da sam vec u promo za silver, ali ne) dobijem ukupno 39 bodova (iz 6 pobjeda!). I tak igram nekih 10 rankeda od ponedjeljka do danas, pobjedim jos par dobivam 5,6,7 LP, izgubim jedan, izgubim 20 LP. I sad meni nije jasno kako uz 56% winrate dobivam tako malo, a oduzima mi se tako puno. I jucer igram ranked, dominirali smo poprilicno, pobjeda u 30, 35 minuta. Igra zavrsi, a kad ono dobijem 46 LP. Prvo sam bio u WHADDAFUQ modu nekih 10 minuta, onda sam bio sretan ko da sam dobio na lotu. {#} Ima jos nade da ce proraditi ovaj sustav bodovanja {#}

svaki tjedan jedan ovakav post :)

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja nisam rekao da je skin smeće generalno,nego nije vrijedan ultimate statusa.
Slažem se da bi trebao biti Legendary skin i maknuti one glupe značkice,bilo bi puno bolje. 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Movement ili spellvamp za ryzea?

Nekako mi je dosta spor pa koristim 3x movement quint

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Win4crazzy puno hvala! <3

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Aliser kaže...
AmD kaže...

Meh, nisam ih nikako mogao shvatiti.

Saint se flasha na početku matcha kod blue buff-a bezveze, i ode mu flash na cd, a mogao je osigurati kill da je imao, odmah na midu.

Imali su takođe dobre engage-ove na početku ali im se to obije od glavu, Lemonation je uradio predobre ultimate-ove sa Zyra. To im je dosta fightova i zeznulo.

Nyjacky me je najviše i razočarao. Ima 1 item, level 1 boots, i dosta niži cs/level od Balls-a i on ide 1v1 na njega. 3 puta je tako umro.

Voyboy, ko Voyboy, previše agresivno igra, previše rizikuje te je naravno i dosta pohlepan pa je i on umirao bezveze. 

Cop je bio donekle dobar, nisam primjetio da je on pravio kakve greške.

Edward nije mogao ništa puno uraditi kada njegov tim umre stvarno prebrzo. 

Edit:

dignitas protiv CLG će uskoro početi i nadam se da će ovo biti jako dobar game kao i prošli put.

20 minuta nitko ne builda MR, šta reći nego da će ih Karthus satrati s ultom.

Oni su se izgleda meni prepali Ashe i njenog dmg-a koji je stvarno uz Vayne najjači u igri i samo su se na to fokusirali.

Još jedan Saintov fail, lik je zamjenio flash i smite na tipkovnici... svašta.

Po meni Jacky nema toliku slobodu u igri, sve se pita Sainta. Znam da ovo nije yolo Q i da je puno veći ulog tj. najmanja greška te može koštati poraza, ali ako mu već odgovaraju championi tipa Veigar i sl. onda jednostavno pickaj i uništavaj ih po redu. A vidjeli smo par puta kad je igrao Veigara uvijek je imao score 12-0. Najbolji je Veigar igrač i to mu se mora priznati. Mislim da se Saintu ne sviđa pa onda ništa od toga, jer po Saintu je Master Yi prije onog nerfa bio noob champion, a kad je vidio kako Alex Ich pravi pente onda je zašutio. Ne znam, ima neki čudan pogled na cijelu igru koji mi vjerojatno nećemo nikad shvatit.

Voyboy opet trolla s Tryndom, a Edwarda i Copa neću ni komentirati jer nisu ništa krivi za taj poraz.

15 godina
Rayz00 kaže...

{#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
neaktivan

Saint je barem neki MR trebao imati pošto je on i bio njihov glavni initiate, međutim nije. (Edit: Imao je aegis, ali sam zaboravio kada je to uzeo)

Jacky stvarno nema toliku slobodu i to su i svi ostali pro igrači primjetili. Čak štaviše, upravo zbog ovoga Jacky-u skill i opada, malo po malo, jer ga tjeraju da igra neke champove sa kojima mu nije ugodno. Istina jeste da je on najbolji Veigar igrač, ali Curse mu jednostavno to ne pušta, nije ga uopšte ni igrao ove sezone.

A Voyboy ko Voyboy, PREviše je agresivan a Balls ga je samljeo u prethodnim matchevima. I on nije više ko što je nekada bio. Radi te neke "playeve" samo da bi uradio bez obzira na to šta se desilo. Koliko puta je on samo pokušao tower dive i na kraju umre, protivnik to iskoristi i snowballa njihov team. On često zna ići i 3v1, samo da bi dobio 1 kill, što je vrlo loš "call", jer oni više dobijaju, 1 dobija kill, 2 njih dobije assist.

Edward je imao predobre hookove sa kojima je uspio osigurati neke killove, dobre ultije ali su ga mogli vrlo lako uhvatiti jer nije imao bootse većinu matcha, i tek je nekada kupio level 1 bootse.

Trebaju bolje analizirati protivnike i detaljnije pratiti njihov gameplay, pogledati svaki match detaljno šta, kako i gdje su griješili.

C9 je trenutno prejak tim jer oni znaju kako igrati protiv ostalih, imaju svoj način igre koji ostali još ne mogu "razbiti", i isto tako, njihov način igre zovu "korean meta" jer im se vrti oko objectiva. A čim ti osiguraš zmaja, par turreta ti si već u ogromnoj prednosti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 16:52 (Aliser).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Može procjena ovoga? Zanima me koliko bi se za ovakvo nešto moglo para pokupiti {#}

http://upload.slike.com/slike/j3n75.jpg

EUW: MushRoomD
Moj PC  
2 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...

Congrats, rejpao si bronzu {#}

EUW: MushRoomD
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice