League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.466.254
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Re: League Of Legends
agent47thehitman kaže...
D3ViL kaže...

Jel jos nekome nakon ovog updata sve munto ingame. Jedva sam izdrzao do kraja partije i zaboljele su me oci. . .

meni se brightnes totalno shebao,a mapa svako malo postane jos tamnija,fuck this shit

Ma da je samo to, nego imam osjecaj kao da je "refresh rate" ispot 60 Herca oci mi ispale nakon 30 minuta. . . Sve je mutno, zrnasto, uzas za igrat. Mozda nisu kako treba sklepali za neke grafe/drivere posto ima ljudi kojima radi, i nama kojima ide lose. .  . Nista D3 dok ne fixaju {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
League Of Legends

Upravo sam odigrao prvi game s Dariusom i dobio gadan top counter (warwicka), uglavnom teško je u startu, heroj nema nikakav escape ability, prekrhki je, tanky build je must očito, ownao sam do početka late game-a, a onda Darius znatno pada kao carry, sa njihovim jakim focusom, Ashe ult, Maokai snare i WW ult, padnem začas, a nisam nit mogao 1v1 protiv tanky Irelie. Tako da nije Darius godlike, vi što se žalite na pentakillove, jel vi imate s čim razmišljati ili? Pa nisu ti streameri napravili pentakillove jer su skidali s ultom neprijatelje sa 100% na 0 i samo skakali, nego je KS po redu.... isto to je mogao i Yi napraviti kad su svi bili low... pentakill nije ništa nego last hit na svih 5, Darius to samo može napraviti nešto brže nego drugi heroji.

LoL username: UnimatriX (EU West) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

+1

Nije frajer ništa posebno i ništa što već nismo vidjeli... bez dobrog tima je quratz na batini.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

League Of Legends cosplay show

0 0 hvala 0
17 godina
xx20 kaže...

League Of Legends cosplay show

Miss Fortune, Leblanc and Sivir jedine dobre, ostale sve neke štrkljave {#}

Ko je prepoznao lolipop? :D

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 16:27 (tommy2103).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Dobar je Darius, sad sam igrao protiv njega, ali lako ga je izloirat od teama, a budući da nema nikakvih escape opcija, uz lagani focus brzo pada.

Lik je imao frozen heart, infinity, phantom, bootse i randuin omena, i nije uopće bio toliko tanky...

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Eto, još jedna s Dariusom, protiv Dariusa, fucking mirror fight, imao je 15 dmg-a više, dobio first blood i preživio na 10 hp-a i to je to, kupio je drugi Dorans blade, imao više hp-a i nemoguće je trejdat protiv istog lika sa jednim itemom prednosti, moj maokai neće gankat, a kad je gankao, ja nisam imal hp-a pa on pogine još... strašno. ALI, druga stvar je kad počnu teamfightovi, imali smo Ashe i arrow ga je uništio svaki put, isto kao i neprijateljska Ashe mene u mojoj prvoj rundi s Dariusom. Teamplay i focus ga prelako ubiju jer nema nikakav escape... to mu je rekao bih najveća mana. Najjači top nije sigurno, budući da je već potvrđeno da gubi od najjačih top likova i to žešće (Lee Sin i WW ga gaze samo tako).

Jedino što je zabavan za igru i odličan ako treba nekog brzo sfokusirat kao npr. AD carryja, naravno uz team. Dakle ako ga imate u timu, lako ćete ubiti neprijateljskog AD-a uz jedan stun zbog Dariusovog ulta. Tanky build mu više odgovara ipak nego dmg, jer ga je lako kite-at kao i Olafa, pa bolje da ima hp-a i tenka nešto jer ima dosta dmg-a po defaultu nego da ima 300 dmg-a i pogine od jednog poštenog stun-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Akali je viable top?

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // EU West: ToxicOwner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Toxic1337 kaže...

Akali je viable top?

Ne baš, od više likova gubi nego kaj ih pobjeđuje... za top ti je bolji izbor neki bruiser, iako možeš igrat Akali top par gejmova pa vidjet kak se drži protiv različitih likova.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

A moram reći da mu je zabavan onaj pull, morat ću isprobati taj pull sa ryzeom[e] da vidim da li bug još uvijek stoji ili još nisu pokrapali taj bug od ryzea? Ako bug stoji moguče je dobit i insta penta kill :DD

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 18:15 (vgetik).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Imam 6700 bodova ali nikako mi se ne da kupovati Dariusa... možda ipak da čekan nekog boljeg....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Imam 6700 bodova ali nikako mi se ne da kupovati Dariusa... možda ipak da čekan nekog boljeg....

kupis page runa,da imas za svaki role {#}

17 godina

S ovim jadnim HUD-om sam izgubio volju za igrom. Gadi mi se

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
15 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

nekaki je mutan

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
13 godina
neaktivan
League Of Legends

oce se opet veceras igrat na westu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

za jungle:

19 Nautilus
0 Darius

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Poša igrati ranked kad ono u mom timu Teemo solotop... ne triban vam ni govoriti kako je to završilo...

0 0 hvala 0
17 godina
Luxy2501 kaže...
ParaNO1d kaže...

nekaki je mutan

Ma odvratan, ne znam što su to uopće mjenjali. Na forumu su svi popljuvali to, nadam se da će za koji dan patch s ispravkom tog HUD-a jer meni se stvarno zgadila Liga zbog toga, a do sada sam je igrao stalno.

17 godina
noodle kaže...

za jungle:

Malo je prerano za ovo, budući da se Darius još treba iskazat, a Nautilus je jako dobar jungler. Gledao sam samo jedan game s Dariusom jungle i lik je imao 5-0 early game... ima potencijala, velik dmg, ali pričekaj dojmove ovih žešćih junglera tu na forumu...

17 godina
ParaNO1d kaže...
Luxy2501 kaže...
ParaNO1d kaže...

nekaki je mutan

Ma odvratan, ne znam što su to uopće mjenjali. Na forumu su svi popljuvali to, nadam se da će za koji dan patch s ispravkom tog HUD-a jer meni se stvarno zgadila Liga zbog toga, a do sada sam je igrao stalno.

Jbg ekipa, ne znam kaj je to, to je izgleda samo nekima, jer meni je sve normalno kako je i prije bilo što se HUD-a tiče, koristim full HD rezoluciju, ne znam kako je kod vas, možda niže rezolucije imaju problema...

17 godina
ParaNO1d kaže...
Luxy2501 kaže...
ParaNO1d kaže...

nekaki je mutan

Čak sam i smanjio malo HUD i nemam nikakvih probelma sa mutilom...HD rezolucija...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 19:12 (doktor1).
17 godina
Unimatrix 007 kaže...
ParaNO1d kaže...
Luxy2501 kaže...
ParaNO1d kaže...

nekaki je mutan

Jbg ekipa, ne znam kaj je to, to je izgleda samo nekima, jer meni je sve normalno kako je i prije bilo što se HUD-a tiče, koristim full HD rezoluciju, ne znam kako je kod vas, možda niže rezolucije imaju problema...

Kod mene je također max moguća rezolucija i sve na very high...

17 godina
doktor1 kaže...
ParaNO1d kaže...
Luxy2501 kaže...
ParaNO1d kaže...

nekaki je mutan

Čak sam i smanjio malo HUD i nemam nikakvih probelma sa mutilom...

Može neki SS da vidim kako je vama? Eto gore ima moj... stvarno jako mutno

13 godina
neaktivan
noodle kaže...

za jungle:

udyr,lee sin,shyvana,mundo {#}

13 godina
neaktivan
noodle kaže...

za jungle:

dok ne nerfaju dariusa igraj s njime sto vise mozes jer je op

15 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
noodle kaže...

za jungle:

udyr,lee sin,shyvana,mundo {#}

Sve navedene več imam XD

13 godina
neaktivan
League Of Legends

EU West: slimyyy

0 0 hvala 0
17 godina
ParaNO1d kaže...
doktor1 kaže...

Može neki SS da vidim kako je vama? Eto gore ima moj... stvarno jako mutno

Evo......

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
vOLT kaže...
noodle kaže...

za jungle:

dok ne nerfaju dariusa igraj s njime sto vise mozes jer je op

Zar je? :S
Ne vidim zasto je op. 

two camels in a tiny car
17 godina
League Of Legends

Ipak je i meni HUD mutan, dosad nisam primjetio jer je kod mene skaliran na manje, da mi ne prekriva toliko ekrana, ma izgleda da je RIOT sjebo teksture HUD-a s novim patchem, samo smanje scale u opcijama i izgleda čišće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice