League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.466.698
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Re: League Of Legends
scarface797 kaže...

Evo ako nekoga zanima GmanBob ce igrati cijelu vecer Dariusa na americkom serveru pa mozete pogledati.

Netko je napisao da Darisuov utli nije prejak i da nije tako lako napravit pentu. Eto sada sam upalio stream i odmah penta...

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajde tko će igrat nek stavi nick vamo a da je na EUW serveru, trebamo jos 3 igraca!

LoL EU west : citizen,ZoRz1; EU E/N: kraisch
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Eto već je na YouTube-u

14 godina
protjeran
makaweli kaže...

Ajde tko će igrat nek stavi nick vamo a da je na EUW serveru, trebamo jos 3 igraca!

remzi1996

17 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...

remzi1996

Kasniš pol čuke. 

EDIT: Upravo sam izgubil treći ranked za redom jer se lik s najviše smrti u timu osjeća uvrijeđeno svojim scorom >,< Najbolje od svega, niko ga ne flejma. Trebal sam na srebru sad biti >,<

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 23:59 (Septah).
13 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
scarface797 kaže...

Evo ako nekoga zanima GmanBob ce igrati cijelu vecer Dariusa na americkom serveru pa mozete pogledati.

Netko je napisao da Darisuov utli nije prejak i da nije tako lako napravit pentu. Eto sada sam upalio stream i odmah penta...

ehm... počeo je bitku sa score 12/4 i 200CS ?

pa sa takvim scoreom svaki carry bi to postigao sa malo sreće..

ne vidim tu ništa čudnog ili ''OMFG that ulti OPOPOP''

a i pogledaj malo kako su kasno fokusirali njega, tek dok je napravio triple kill

15 godina
League Of Legends

Shazbot !
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Btw: ak neko od vas (par) njubeka s kojima znam odigrat oce igrat na mom accu (bar first win of day) nek veli na pm... No smite i clarity mid ekipa don't even bother.
Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
13 godina
neaktivan
hari85 kaže...

why u hate me? {#}

17 godina
League Of Legends

Ovaj Volibear op sa samo par killova, idem čisti tank build, zaletiš se u njih 5 bez brige, i tankaš još toranj, prejak lik :D

Zake ga više ljudi ne igra :/ 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Prva pratija u kojoj se pojavio Darius.... 20/2/17. Doduše u top lane je bio Riven koji ima 1/10/5....

Btw, ljepo grafičko osvježenje... I što se toga tiče vidio sam komentare da je ljudima UI mutan kao i ikone, pa čak i sve teksture, (na službenom forumu se jedan tip žalio da je to grafički downgrade)... Ali meni sve izgleda normalno, jedino kod updatea mi je bacilo error, ali nakon ponovnog pokretanja sve je prošlo bez grešeke...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 7:42 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Svi koji imate nešto za reć u vezi darius-ovog ultija molim da se suzdržite. Champ je 1 dan "ingame" i več je penta pala. Ja sam gledao sainta i vidio quadru i 2x triple u skoro 3h streamanja. Nekažem da je OP ali velim da mu je ulti s CD reduction na 0 previše op. Uđe malo kasnije u teamfight i samo dere q i r. Rješenje po meni je manji mana pool, ili kad nekog ubiš s ultijem da bude cd na 5-10s.

2 0 hvala 0
13 godina
doktor1 kaže...

Btw, ljepo grafičko osvježenje... I što se toga tiče vidio sam komentare da je ljudima UI mutan kao i ikone, pa čak i sve teksture, (na službenom forumu se jedan tip žalio da je to grafički downgrade)... Ali meni sve izgleda normalno, jedino kod updatea mi je bacilo error, ali nakon ponovnog pokretanja sve je prošlo bez grešeke...

Meni se UI poremetio još u prethodnom patchu ali iz nekog nepoznatog razloga jer tada nisu ništa dirali po pitanju grafike, danas skidam novi pa me živo zanima kak će ispast.

Btw kakav build radite na Dariusu?

Wanna?
17 godina
neaktivan
noodle kaže...

Svi koji imate nešto za reć u vezi darius-ovog ultija molim da se suzdržite. Champ je 1 dan "ingame" i več je penta pala. Ja sam gledao sainta i vidio quadru i 2x triple u skoro 3h streamanja. Nekažem da je OP ali velim da mu je ulti s CD reduction na 0 previše op. Uđe malo kasnije u teamfight i samo dere q i r. Rješenje po meni je manji mana pool, ili kad nekog ubiš s ultijem da bude cd na 5-10s.

Mislim da to ima veze i s time što je champ tek izašo pa se ljudi ne znaju postavit protiv njega.

Welcome my son...
13 godina
League Of Legends

Ja bi, nakon viđenog, radio health/armor + dmg build... zanima me kako bi ispala fratmog kombinacija na njemu? baš ću danas probati. Također pretpostavljam da se na njega isplati staviti i thornmail... ne znam, prerano je još za bilo kakve kombinacije, treba ga probati par rundi i onda ću biti pametniji.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Sad sam,ponukan onim postom da je Alex Ich imao 280 miniona u 20 minuta, odigro jednu custom sam samcat protiv botova,uzeo sam Ashe i nakon srušenog prvog tornja uglavnom roamo između dvi linije i šumice, na prvom recallu sam kupio čiste AS iteme ( čisto da vidim dal se animacija uzimanja arrowa iz quivera brokea {#} ), a na drugom što više movementa... i uz sve to sam imao jedva 300 miniona u 20:15... neznam kako je on mogao imati 280 u 20 u arranged partiji,jedino da je uzimao i svoje i njihove wrathe+ svoje wolfe

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ukulele kaže...
doktor1 kaže...

Meni se UI poremetio još u prethodnom patchu ali iz nekog nepoznatog razloga jer tada nisu ništa dirali po pitanju grafike, danas skidam novi pa me živo zanima kak će ispast.

Btw kakav build radite na Dariusu?

tank,al ja to radim sa 80% champova {#} dobro zezam se al darius moze ici tank,a da i dalje ima pristojan dmg

probaj ga buildat tanky,znas sta tu vec ide,a mislim da je na njemu (barem iz pbe) najvazniji mercury treads bootsi najvise radi tenacitya i trinity force radi sheena 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 10:43 (agent47thehitman).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Mapa je predivna. {#}

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Jel jos nekome nakon ovog updata sve munto ingame. Jedva sam izdrzao do kraja partije i zaboljele su me oci. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
D3ViL kaže...

Jel jos nekome nakon ovog updata sve munto ingame. Jedva sam izdrzao do kraja partije i zaboljele su me oci. . .

Meni je normalno

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Haha, ovaj darius... san snova svakog junglera, mislim da je to jedini champ koji ima 0 defenzivnih abilityia, garen ima ms buff i spin, morde ima štit i većinom ogroman hp restore od ultiea kad ga pop upa, fiora isto ima ms buff i parlie, dok darius može stavit ward i to mu ništa neće pomoći da ne bude gankan ako se nađe makar na polovici jer je jednostavno pre spor pored udyra, skarnera....

Jedino da se warden rusha prvo, inaće ga ne mogu zamisliti na top-u, jer sad sam igro sa ashe protiv nafidanog dariusa, sva sreća da nije imo omen što mi izgleda da je must have za dariusa.

0 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Prva pratija u kojoj se pojavio Darius.... 20/2/17. Doduše u top lane je bio Riven koji ima 1/10/5....

Meni se isto error kod updatea pojavio, otišao sam Continue ali ništa, ugasio sam patcher i sada ponovo update-a... a što se tiče UI-a to ćemo viditi nako updatea

14 godina
protjeran
League Of Legends

i meni je mutno,ne svida mi se bas ovaj update mape,ashe izgleda prebolestno

0 0 hvala 0
17 godina

Nisam stigao još igrati ali sam spectetao i nije bilo ništa mutno... vidit ćemo kada zaigram

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Prvo sto sam primjetio je dok sam junglo,da su malo mutniji brojevi od hp-a neutral campova,pogotovo drake-a i barona..

pa sam malo vratio onaj HUD scale prema vecem pa je sad kolko tolko ok,ali jos uvijek teze vidim brojke

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
R0b4c kaže...

Prvo sto sam primjetio je dok sam junglo,da su malo mutniji brojevi od hp-a neutral campova,pogotovo drake-a i barona..

pa sam malo vratio onaj HUD scale prema vecem pa je sad kolko tolko ok,ali jos uvijek teze vidim brojke

Ne znam zašto su to uopće mjenjali. Ok su grafičke promjene ali zeznit tako HUD je bilo nepotrebno

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo i chaox uspio pentu isti dan kad je i izašao champ, i to ni manje ni više 4 killa s ultijem. Bitno da neki dežurni komentiraju da nije op ulti.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

meni se brightnes totalno shebao,a mapa svako malo postane jos tamnija,fuck this shit

17 godina
ParaNO1d kaže...
R0b4c kaže...

Ne znam zašto su to uopće mjenjali. Ok su grafičke promjene ali zeznit tako HUD je bilo nepotrebno

Kod mene je sve isto mutno i odvratno to izgleda... HUD scale je na MAX. Stvarno sam sada razočaran, grafičke postavke su sve na Very High, ali ovaj HUD nema veze s tim uopće i ne znam zašto je tako mutno  {#}

17 godina
League Of Legends

Nakon par gamea odigranih sa i protiv Dariusa, mislim da ipak CD na nulu da padne poslije killa je malo previše, nekih 5, 10 sekundi bi bilo dobro. 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice