League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.495.088
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
ParaNO1d kaže...

Odlična mi je Riven samo teško do killa dolazim. Proši meč 7 killova i 24 assista {#}

LoL-scarface797(EU)
17 godina
scarface797 kaže...
ParaNO1d kaže...

Odlična mi je Riven samo teško do killa dolazim. Proši meč 7 killova i 24 assista  {#}

Pa ne znam šta se čudiš? Svi ostali dobiju kill, a meni nikada ne ode u teamfightu. Po meni ima premali AS

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
16 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
scarface797 kaže...
ParaNO1d kaže...

Odlična mi je Riven samo teško do killa dolazim. Proši meč 7 killova i 24 assista {#}

Pa ne znam šta se čudiš? Svi ostali dobiju kill, a meni nikada ne ode u teamfightu. Po meni ima premali AS

A što će njoj AS kad ima spammable skillove koji se svi skaliraju sa damageom? I da, što nitko nema komentara na onu dramu vezanu uz SK i M5?

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
protjeran
Blizek kaže...
ParaNO1d kaže...
scarface797 kaže...
ParaNO1d kaže...

A što će njoj AS kad ima spammable skillove koji se svi skaliraju sa damageom? I da, što nitko nema komentara na onu dramu vezanu uz SK i M5?

sta je bilo?

16 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...
Blizek kaže...
ParaNO1d kaže...
scarface797 kaže...
ParaNO1d kaže...

sta je bilo?

Imaš na 743. stranici, očito su taj komentar svi previdili jer je slimmy napisao sekundu poslije mene pa je njegov otišao na iduću stranicu.

15 godina
Blizek kaže...

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=697404

Podjednak drugi meč, Gosu Pepper dobije DC, DC se ne pojavljuje odmah protivnicima ( SK-u ). SK uzme dragona i toranj, skuži da je Gosu otišao AFK i Ocelote kaže da igraju pasivno i da čekaju ovog da se vratu. M5, ne znajući što SK radi, uzme Barona. Kad je SK to vidio, išli su na dragona, ali naravno M5 ih acea 5-0. Tada ovi naprave surrend i livaju.

Ocelote se počne prepirati sa Alex Ichom, govoriti mu da nisu pošteni jer nisu rekli da je ovaj odmah DC-an i da su igrali pasivno kad je to skužio. Alex se brani da oni nisu znali da ovi igraju pasivno, ali i da je Gosu morao ići radi nečega i da su to znali već danima da neće stić odigrat dvije. Ponudi im remake, SK ljutito odbije. Odluka- M5 prolazi dalje.

Baš me zanima što vi komentirate na sve ovo ( ako ima ikoga tko je ovo gledao, još bolje ), jer mi je mučno od onih postova na službenim forumima. Ja mislim da je nepošteno od M5 što su uopće započinjali partiju kad su znali da će ovaj otići ća...

Ma prvo trebaju kickat peppera, pa se tek onda prepirat o ovakvim stvarima. Covjek stalno kasni, nemoze igrat  itd. Genja je cak rekao da ga mrzi imati kao supporta.

Shazbot !
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Blizek kaže...

Podjednak drugi meč, Gosu Pepper dobije DC, DC se ne pojavljuje odmah protivnicima ( SK-u ). SK uzme dragona i toranj, skuži da je Gosu otišao AFK i Ocelote kaže da igraju pasivno i da čekaju ovog da se vratu. M5, ne znajući što SK radi, uzme Barona. Kad je SK to vidio, išli su na dragona, ali naravno M5 ih acea 5-0. Tada ovi naprave surrend i livaju.

Ocelote se počne prepirati sa Alex Ichom, govoriti mu da nisu pošteni jer nisu rekli da je ovaj odmah DC-an i da su igrali pasivno kad je to skužio. Alex se brani da oni nisu znali da ovi igraju pasivno, ali i da je Gosu morao ići radi nečega i da su to znali već danima da neće stić odigrat dvije. Ponudi im remake, SK ljutito odbije. Odluka- M5 prolazi dalje.

Baš me zanima što vi komentirate na sve ovo ( ako ima ikoga tko je ovo gledao, još bolje ), jer mi je mučno od onih postova na službenim forumima. Ja mislim da je nepošteno od M5 što su uopće započinjali partiju kad su znali da će ovaj otići ća...

Ma prvo trebaju kickat peppera, pa se tek onda prepirat o ovakvim stvarima. Covjek stalno kasni, nemoze igrat  itd. Genja je cak rekao da ga mrzi imati kao supporta.

On ( Gosu ) i Diamondprox su idioti ( čuo od drugih ) i zato nevole M5. A za Genju znam da je opušten lik i dobar teammate jer sam ga gledao dok je streamao, a i Alex se čini dobar.

16 godina
League Of Legends

zaboravija san koliko više noobova ima u rankedu nego u normalu, možda zato šta iman visoki "normal elo" ali jeebate ovo nije normalno, odigra san 5 partija, samo san 1 ima snage carryat, sad se igra 6-a lol

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Blizek kaže...

daj molim te, razvalili su ih Rusi ko Zak samrolu -  i to u u obje, a ovaj Ocelot sere govna jer ne moze progutat da ih netko moze tako razvalit 4 vs5  -  ako nista nick mu je u skladu s retorikom.

a nevole ih zato jer su Rusi Dota skola i to se vidi iz aviona  - kvalitetno postavljenje, tj nadasve kontra postavljenje nesto sto je za 99% LoL igraca totalna misterija{#}

btw tko ne vjeruje nek baci oko na oba matcha - Dota style pown{#}

http://www.twitch.tv/kaostv/b/318187364

Povratak sina razmetnog - aka sitne duse mogu samo da mi ga...
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 1:40 (R4sput1n).
15 godina
neaktivan
R4sput1n kaže...
Blizek kaže...

daj molim te, razvalili su ih Rusi ko Zak samrolu -  i to u u obje, a ovaj Ocelot sere govna jer ne moze progutat da ih netko moze tako razvalit 4 vs5  -  ako nista nick mu je u skladu s retorikom.

a nevole ih zato jer su Rusi Dota skola i to se vidi iz aviona  - kvalitetno postavljenje, tj nadasve kontra postavljenje nesto sto je za 99% LoL igraca totalna misterija{#}

btw tko ne vjeruje nek baci oko na oba matcha - Dota style pown{#}

http://www.twitch.tv/kaostv/b/318187364

Oh izvinite gospodine dota skola/style owna sve,mozda bi vi koji ste igrali dotu trebali otvoriti posebnu temu gjde bi nas Lol noobove poducavali.

LoL-scarface797(EU)
13 godina
protjeran
scarface797 kaže...

Oh izvinite gospodine dota skola/style owna sve,mozda bi vi koji ste igrali dotu trebali otvoriti posebnu temu gjde bi nas Lol noobove poducavali.

nema vama pomoci{#}{#}

Povratak sina razmetnog - aka sitne duse mogu samo da mi ga...
16 godina
neaktivan
R4sput1n kaže...
scarface797 kaže...

nema vama pomoci{#}{#}

Al čekaj malo onda malo detaljnije objasni sve to, argumentiraj DoTA style osim time da su loleri loši ( takvi argumenti su kod DoTara inače česti ). I kako ti znaš da neki drugi pro igrači nisu igrali DoTa-u?

I da, ja sam gledao taj meč ( zapravo, ja sam gledao na Ocelotovom, a brat na službenom streamu ), pa znam što se dogodilo. 5v4 protiv Barona u onakvoj situaciji je skroz nerealan omjer snaga i to bi svako izgubio. Ja ne kažem da M5 nije bolji ( a je i to u ovom trenutku dosta ), ali ti sve neargumentirano napišeš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 7:42 (Blizek).
15 godina
League Of Legends

http://imgur.com/a/khupj - btw ono je swain skin samo sto se zbuggalo nesto onom liku na pbe 

http://imgur.com/eLDXk- novi ashe model 

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=24273847#post24273847

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 8:56 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends
I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 9:34 (hari85).
17 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Dfuq :O kako xD pa ulta ti dere sto manje HPa protivnici imaju to im vise odere kozu :O KS all kils !!!! weeehaaa

btw

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
13 godina
neaktivan
hari85 kaže...

http://imgur.com/a/khupj - btw ono je swain skin samo sto se zbuggalo nesto onom liku na pbe 

http://imgur.com/eLDXk- novi ashe model 

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=24273847#post24273847

skin za ahri od swaina {#} zezan se,fala skinovi su predobri

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Predobar je ovaj novi graphic update, posebice skin od Ashe. Valjda se neće system requirmentsi pomaknut

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bera kaže...

Predobar je ovaj novi graphic update, posebice skin od Ashe. Valjda se neće system requirmentsi pomaknut

Ja sam na PBE-u dobio 10 fps s ovim novim updateom :DDD  i ovaj HUD je drugaciji 

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 11:00 (hari85).
17 godina

Jedva čekam novi graphic patch. Da bar dođe idući tjedan ili ovaj još bolje :D

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
17 godina
hari85 kaže...
Bera kaže...

Ja sam na PBE-u dobio 10 fps s ovim novim updateom :DDD  i ovaj HUD je drugaciji 

I ja isto, sve na max i još sam dobio cca. 10-15 fps-a.

LoL username: UnimatriX (EU West) HoN username: ArmageddonX
14 godina
neaktivan

i meni tako jedan dan onda san se samo opet ulogira i sve normalno

14 godina
neaktivan
League Of Legends

kad ce bit ovi patch?

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

{#} RAINBOWS {#}

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 12:58 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hari85 kaže...

{#} RAINBOWS {#}

ubjedljivo najbolji u tome sto radi,na saljiv nacin a vise objasnjava od nekih strimera {#}

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Triban pomoc hitno!!!

Pokrenija san igru i kad je pocelo dosa je novi izgled summoners rifta ali mi grafika nije odgovarala pa san je krenija minjat...

Prominija san nekoliko formata a kad san stavija slucajno 800x600 na ekranu mi je pocelo prikazivat ''Krivi format''

pomoc bojin se pokrenit novu igru da mi opet nebi bilo to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Triban pomoc hitno!!!

Pokrenija san igru i kad je pocelo dosa je novi izgled summoners rifta ali mi grafika nije odgovarala pa san je krenija minjat...

Prominija san nekoliko formata a kad san stavija slucajno 800x600 na ekranu mi je pocelo prikazivat ''Krivi format''

Nisam te razumio, znači promjenio si rezu u PBE, a bojiš se za public client LoL? Probaj ga pokrenut, ak to nebude stimalo promjeni rezu na monitoru (?) ili  čak reinstaliraj igru.. Vidi malo po netu..

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
15 godina
neaktivan

Evo jedan own s Varusom.Jedan od najboljih championa koje sam kupio

Pecalica(HRVATSKI Lockerz), osvojite mrak stvari za jednu kunu.Registrirat se možete ovdje:http://pecalica.hr/users/add/0b46432eb0be9d35c33b86ab20daeebf
14 godina
League Of Legends

Ocelote je pe*erčina.

Just trolling

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bera kaže...
vOLT kaže...

Triban pomoc hitno!!!

Nisam te razumio, znači promjenio si rezu u PBE, a bojiš se za public client LoL? Probaj ga pokrenut, ak to nebude stimalo promjeni rezu na monitoru (?) ili  čak reinstaliraj igru.. Vidi malo po netu..

Naša san ;)

btw. kad krenem uci u spectate pojavi mi se ovo

jel to samo meni ili?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice