League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.485.640
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
Anzulolz kaže...
Keops kaže...

Dosta teška za igrati, ali kad se savlada onda je jedan od boljih ap carry-a.

ja kad san igra aniviu prije 3 tjedna nakon ownanja na midu annie i yia njihovog junglera , oni su mene uvjeravali nekih 20-ak minuti da je anivia jedan od najlaksih i njubastijih heroja u igri {#}

Ahaahaha..

Ti su mi najjaci kad ih silujes onda vele "noob champ", a oni ga ne "zele" igrat, a kad ga odigraju imaju 0/12 il tak nes...

Svi smo mi Mentalist.. LoL nick West: Strongtoni
14 godina

A što reći, takvi se pale na tryndu, xina, yi-a...

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Prvo mi nebude teksta u igri onda idem repair i sad mi neradi launcher
GG Riot 

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

good game riot ?

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
13 godina
neaktivan
League Of Legends

fkt znaci,svake 2 sedmice champion,odrzavat turnire a vuci problem servera,frend liste,launchera od samih pocetaka je kranje profesionalno

btw hecarim skins sucks skoro nikakve razlike

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Dali itko koristi onaj Refferal Bot, što radi refferale i koliko ste ih sakupili? Ja osobno jos nisam koristio dok ne cujem neki komentar o tome od 'nasih' ljudi.

Isto dali mislite da bi se zbog toga mogao dobiti ban? Mislim znam da to nije dozvoljeno po Terms of Use, ali kako bi oni znali da ja koristim taj bot ako nemaju neki hack tool detect program ili nesto?

Evo i link na vlastitu odgovornost koristite: http://www.elitepvpers.com/forum/league-legends/1610781-tool-loletal-v1-0-latest-version.html

9 Nisam koristio
1 Koristim vec duze vrijeme
6 Sta je to?
12 Mordekaiser#1 huehuehuehuehueh
www.facebook.com/Battlefield3.Info
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 23:18 (Ferritin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Ferritin kaže...

Dali itko koristi onaj Refferal Bot, što radi refferale i koliko ste ih sakupili? Ja osobno jos nisam koristio dok ne cujem neki komentar o tome od 'nasih' ljudi.

Isto dali mislite da bi se zbog toga mogao dobiti ban? Mislim znam da to nije dozvoljeno po Terms of Use, ali kako bi oni znali da ja koristim taj bot ako nemaju neki hack tool detect program ili nesto?

Daj ti linkać da ja to vidim :D

Shazbot !
15 godina

Elitepvpers ima jbne hackove tak da bi moglo delat...

Svi smo mi Mentalist.. LoL nick West: Strongtoni
13 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

Evo i link na vlastitu odgovornost koristite: http://www.elitepvpers.com/forum/league-legends/1610781-tool-loletal-v1-0-latest-version.html

not sure what it is,al bit ce da je mordekaiser {#}

15 godina
League Of Legends

Kakav sad hebeni patch -.- 

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 1:29 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ovakve lagove nikad nisam vidio, cak ni kad su me prebacivali na pomocni americki server.

Znaci igramo 3 na 3 i svi se teleportiraju cijelo vrijeme. Malzahar bude na top lane i samo odjednom se stvori iza nas i ulta nas i mi poumiremo. Olaf prolazi kroz zidove i baca sjekiru preko pola mape. ono wtf. ako mi nedaju loss forgiven hebat cu im kevu. 

I onda cim smo izgubili izadje 'hotfix' od 72 mb lol.

Edit:

opet igramo, vodimo cak i odjednom svima disconnect. meni skroz iz LoLa izadje a ovi u mojem timu nastave igrat i izgube.

opet patch od 25 mb. -_-

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 2:37 (Ferritin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Transfer to west the said, there are no problems on west.

Sve se to događa jer su i poljaci, česi, rusi, etc. poceli dolazit na west, server je preopterecen ko prije splita servera.

EUW. KaiseRxy

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo isprobo i radi

17 godina
neaktivan
Jel igrao netko Viktora? Ja kad igram protiv kod njegovih hp bara bude neka crvena crta preko cijelog ekrana :S a kad sam ga ja igrao animaciju lasera uopće vidio nisam :S
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
14 godina

I meni se to dogodilo u jednog game-u, ali srećom ga igraju samo kad je free.

16 godina
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
League Of Legends

previse novih heroja -.-"

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ima li šta ovdje ozbiljnih igrača koji vole igrat timski i organizirano?

inače ja sam level 30 1200 + pobjeda elo oko 1800

0 0 hvala 0
15 godina
toni1983 kaže...

ima li šta ovdje ozbiljnih igrača koji vole igrat timski i organizirano?

inače ja sam level 30 1200 + pobjeda elo oko 1800

onda trebas i navesti server

League of Legends Nick (WEST): hRay
17 godina

A hebote, da radije naprave remake nekih starijih champa nek da samo štancaju nove -.-

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
14 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

A hebote, da radije naprave remake nekih starijih champa nek da samo štancaju nove -.-

A da ti rađe prvo procitas tekst a ne odma qq?

To je skin za Galia

EUW. KaiseRxy
13 godina
neaktivan

kako izgleda galio legendary skin , taj heroj uovce ne zasuzuje legendary skin dobia je commando prije nekog vrimena al riot se jos nije uvatia onih heroja koji imaju samo 2 skina sa izlaskon heroja , a da ne govorin sta su obecali legendary ezreal skin prije 7miseci {#}

EU West: slimyyy
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

kako izgleda galio legendary skin , taj heroj uovce ne zasuzuje legendary skin dobia je commando prije nekog vrimena al riot se jos nije uvatia onih heroja koji imaju samo 2 skina sa izlaskon heroja , a da ne govorin sta su obecali legendary ezreal skin prije 7miseci {#}

Mislim da bi bilo krajnje vrijeme da dobijemo još koji Teemo skin.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
protjeran
League Of Legends

hocu neki lijepi skin za xin zhao ovi su svi ruzni osim pocetnog

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Da, inače skinovi su jako bitni u igri.

0 4 hvala 0
14 godina
protjeran
Keops kaže...

da bitni su

13 godina
neaktivan
League Of Legends

odlicno super najbolje je da i teemo dobije jos 2-3 skina,sto pravit za champove kojima fali skinova,kad je lakse zalijepit jednu teksturu na teemu jer nije veci od tog {#}

no ono sto je meni jako cudno,je legendary skin u vladimira u poredjenju sa teeminim, tristaninim i olafovim {#} ko to tamo crta i odredjuje koji ce skin bit legendary?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...
Keops kaže...

da bitni su

Yep ima pravo :D sto skuplji skin to ti se skill igranja tog champa poboljsava :D PA TI NEMOJ IMAT SKIN !!!! mwahhaha xP

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 13:43 (Keiichi).
14 godina
neaktivan

jucer kupio ovog novog.. po meni je los.. u team fightu si useless. jedini dobar spel je njegov ulty.

EDIT : vec je na refundu ^^

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 13:45 (Tkalle).
13 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

jucer kupio ovog novog.. po meni je los.. u team fightu si useless. jedini dobar spel je njegov ulty.

EDIT : vec je na refundu ^^

EU West: slimyyy
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice