League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.500.702
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
hari85 kaže...

Dis new jax heuheuhuhuheuhueuheuhu so OP

(osjecaj kad skocis s Q+ W + trinity proc  i skines ezu  90 % hp )

Zar ne bi bio bolji lich bane proc. Or, you could use both of them, huehuehue

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
D3ViL kaže...

Summoner Spell uzmi Flash/Ignite. Flash mozes koristiti za bjezanje (cak i preko zidova) ili da se stvoris pred protivnikom. Ignite nakon koristenja ti daje dodatnih 5 AP/AD-a, naravno extra dmg i rezanje health regena od protivnika.

Za rune ja koristim

Mark:Magic Pen

Seal: Flat AP

Glyph: CDR/Flat AP

Quint: Flat AP

Ako si dobar s last hitanjem na Q neces imati problema s mana regenom, a za nuke uvjek pocni s Tibbers stunom. Lagan i zabavan lik.

Uzeo sam samo ignite umjesto potrčanka....

Annie je sam vrag....

ššššš - možda su u šumi
15 godina
BannedOnThisForum kaže...
hari85 kaže...

Zar ne bi bio bolji lich bane proc. Or, you could use both of them, huehuehue

Ap scaling on spells nerfed,  if u want uber dmg stack bts EHUEHUHUHUHUEUHU

Shazbot !
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
D3ViL kaže...

Summoner Spell uzmi Flash/Ignite. Flash mozes koristiti za bjezanje (cak i preko zidova) ili da se stvoris pred protivnikom. Ignite nakon koristenja ti daje dodatnih 5 AP/AD-a, naravno extra dmg i rezanje health regena od protivnika.

Za rune ja koristim

Mark:Magic Pen

Seal: Flat AP

Glyph: CDR/Flat AP

Quint: Flat AP

Ako si dobar s last hitanjem na Q neces imati problema s mana regenom, a za nuke uvjek pocni s Tibbers stunom. Lagan i zabavan lik.

Uzeo sam samo ignite umjesto potrčanka....

Annie je sam vrag....

Orly?

16 godina
League Of Legends

- Ranked

- Pick Lee Sin top

- na 2 lvlu E+Q+ignite (autoatk između) full hp champ dead.

- GG free elo

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

da riot malo nepretjeruje sa ovim copy paste skillovima? pa ova sejuani jedino orginalna po mountu,sve ostalo je copy paste,znam ja da nije lako izmislit championa,al ajde valjda odigraju koju single player igru pa nam dadnu boljeg championa,bez uvrede talon {#}

0 0 hvala 0
14 godina
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 14:28 (monsieur).
15 godina
AmonZero kaže...

- Ranked

- Pick Lee Sin top

- GG free elo

Or pick Rumble and shit on every bruiser that goes top  :D 

20 mins im 3/0 with 180 cs while he has 110 and 0/3 :D

Shazbot !
13 godina

Znam znam, tam i kopkam kad mi ne preostane niš drugo.

Nego sam mislila ako netko ima već uhodani neki super divlji build s kojim owna pa da udijeli sirotinji neiskusnoj {#}

16 godina
hari85 kaže...
AmonZero kaže...

- Ranked

- Pick Lee Sin top

- GG free elo

Još kad bih ga imao {#}... razmišjao sam da ga uzmem.

Igram lee, renekton, akali i ireliu top (ovisno  o protivniku) i u 90% slučajeva ownam svoj lane.

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Joj kada dodem  kuci pa se pozabavim vladom i legendery skinom heuheueheueheueh.

LoL-scarface797(EU)
15 godina
AmonZero kaže...
hari85 kaže...
AmonZero kaže...

- Ranked

- Pick Lee Sin top

- GG free elo

Igram lee, renekton, akali i ireliu top (ovisno  o protivniku) i u 90% slučajeva ownam svoj lane.

New jax OP , rumble much stronger than most people think , pantheon too.

Shazbot !
13 godina
neaktivan
hari85 kaže...
AmonZero kaže...
hari85 kaže...
AmonZero kaže...

- Ranked

- Pick Lee Sin top

- GG free elo

New jax OP , rumble much stronger than most people think , pantheon too.

phanteon je doista jak,jos on i gp (kako smo ja i drug igrali) a rumbleu nemozes prici na prvim lvlima

16 godina
neaktivan
League Of Legends

jesu kod vas ovi heroji besplatini ovaj tjedan? kod mene je potpuno druga rotacija heroja..

http://www.dima-pejo.bloger.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Raptoxx kaže...

jesu kod vas ovi heroji besplatini ovaj tjedan? kod mene je potpuno druga rotacija heroja..

Na kojem si ti serveru, sjeverni pol?

15 godina
Raptoxx kaže...

<--Ja sam na africkom, a ti ? 

Shazbot !
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

<--Ja sam na africkom, a ti ? 

Vijetnamskom

16 godina
neaktivan
Raptoxx kaže...

kako si pogodio? {#}

Sad je sve u redu...valjda je bila neka greska do njih jer sam imao pola iz stare rotacije i jos random neke druge

http://www.dima-pejo.bloger.hr/
13 godina
neaktivan
League Of Legends

postalo mi je jasno sta zapravo kvari lol,to su stranice poput mobafire i lolbuild.pitate se kako? evo zadnja partija,4 attack dmga kod njih,nas tank uzima force of nature kao prvi item.vise mi se na vrh glave popeli nerealni buildovi,jos na kraju covjek ima 873 pobjede,pa ovo je Bogu plakati.nema dobar build,dobar build se pravi tokom igre

6 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

ovaj tjedan bi mogo samo ad carryje igrat, svaki meč neka retadriana vayne na laneu <3

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Počinje meč danas, mojih četiri morona svi u srednji red i tamo tumaraju. Ja kažem dva gore i jedan dole kod mene... i dobije poruku - Annie, F*ck you noob, all push mid, (LVL1, početak igre). Ruju topove po bokovima, ali njih boli kujac jer oni "pušaju" mid!! Pa nemoguće da je mene lvl20 spojilo sa totalnim početnicima, (ali to zna i početnik). Ruju tower u gornjem djelu već u samoj "bazi" i Wukong se respawna i trči prema srednjem redu ne obračajući pažnju na to.

Nešto strašno, to je za nepovjerovat da te može spojit sa četiri potpuna kretena!!

I na kraju nisam niti htjeo igrat, i reko sam da idem afk jer su moroni da bi počeli: "prijavite Annie", "Annie f*ckin noob", "Annie not teamplay"!!!

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Počinje meč danas, mojih četiri morona svi u srednji red i tamo tumaraju. Ja kažem dva gore i jedan dole kod mene... i dobije poruku - Annie, F*ck you noob, all push mid, (LVL1, početak igre). Ruju topove po bokovima, ali njih boli kujac jer oni "pušaju" mid!! Pa nemoguće da je mene lvl20 spojilo sa totalnim početnicima, (ali to zna i početnik). Ruju tower u gornjem djelu već u samoj "bazi" i Wukong se respawna i trči prema srednjem redu ne obračajući pažnju na to.

Nešto strašno, to je za nepovjerovat da te može spojit sa četiri potpuna kretena!!

I na kraju nisam niti htjeo igrat, i reko sam da idem afk jer su moroni da bi počeli: "prijavite Annie", "Annie f*ckin noob", "Annie not teamplay"!!!

Da pogodim.. Normal game?

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Da li se neko sjeca da li je Jaxu prije ovoga remakea W imao AD+AP ratio ili samo AP?

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja mislim i ad i ap, 90% sam siguran
15 godina
scarface797 kaže...

Da li se neko sjeca da li je Jaxu prije ovoga remakea W imao AD+AP ratio ili samo AP?

0.4 ad i ap scaling ;)

Shazbot !
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Koga kupiti?!

20 Jax
3 Dr. Mundo
4 Garen

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

You my friend have been trolled.

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
scarface797 kaže...

0.4 ad i ap scaling ;)

Jax master lvl Haris

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan
League Of Legends

evo sa jako lošega sam došo na ovo...ali još moram popraviti ovaj feed...malo se previše žurim i pokušavam nakon respawna dobiti napola ranjenog enemy-a i to večinom završi tako da ja naletim na njih više i onda ubiju boga u meni...velim tek sam lvl. 15 u igri i još fakat moram skužiti igru...al za sad sam ivo ovaj score s par pomoči s foruma ovdje...

kaj se meča tiče od početka sam bio sam u mid lane-u i dobio sam LeBlanc tamo koja mi je tokom igre izvabila sijede lasi koliko sam se naživciro...odma od početka je neki lik nesto i ostali smo četvero.Od negdje 5-te minute je počeo Malphite iz enemy team-a feedati ko lud...stalno je pusho mid a le blanc je nestala nekam...uglavnom naš vayne se nahranio na njemu, jer smo uspjeli se probiti po bot lane-u...velim još moram dosta skužiti princip igre i prestat rushat (to me najčešče košta glave)...

hvala na help-u...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ima li tko saznanja o tome kada počinje danas IEM Kijev?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice