League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.743.977
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Don Strongtoni kaže...
scarface797 kaže...

{#}

Hahaha, ja samo cekam kad ce se to pojavit...

Nego kojim redom da buildam spellove na Vayne?

Gledao sam kako Chaox i ostali svi maxaju E,dok je po meni to besmisleno maxati ima velik cd a dmg ti ovisi hoces li ga uspjeti zabiti u zid.Tek sam je nedavno krenuo igrati i ja maxam QiW i dosta me dobro ide.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 0:10 (scarface797).
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

{#}

Slimyyy troll: E scar, ajde s nama igrat', a da, ne možeš, banan si {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
puma_vkci kaže...

probaj maxat W i harrasat sa dva auto attacka i Q, minimalno 30% hp-a

proba san... mainan AD carry-e inače, znan o čemu pričan, W se nikad ne maxa na vayne jer se ne isplati

15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Don Strongtoni kaže...
scarface797 kaže...

{#}

Hahaha, ja samo cekam kad ce se to pojavit...

Nego kojim redom da buildam spellove na Vayne?

Gledao kako Chaox i ostali svi maxaju E,dok je po meni to besmisleno maxati ima velik cd a dmg ti ovisi hoces li ga uspjeti zabiti u zid.Tek sam je nedavno krenuo igrati i ja maxam QiW i dosta me dobro ide.

Chaox uvjek govori da ovisi o laneu šta će uzet.

two camels in a tiny car
16 godina
BannedOnThisForum kaže...

Slimyyy troll: E scar, ajde s nama igrat', a da, ne možeš, banan si {#}

užasno mi je drago šta je dobija ban, da je bar koji dan duže {#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends

ja ne dizem nista do lvl 13 pa onda maxam  W i Q odjednom  ^^

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 0:15 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Chaox uvjek govori da ovisi o laneu šta će uzet.

Gledao sam ga dosta puta kako igra sa Vayne i gotvo uvijek je maxao E,uzme jedan obzvezan point na Q na lvl8 i nekada mozda uzme jos jedan point na W pa mu E bude maxano na 10 lvl.Kako vec rekoh E je po meni besmisleno maxati.

@slimyyy to sam 100% reportan od one LB sto sam joj hebo sve redom,i sto sam jos rekao da je fag

EDIT:Chaox igra Vayne http://www.own3d.tv/live/33356/Chaox

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 0:17 (scarface797).
16 godina
scarface797 kaže...

Gledao sam ga dosta puta kako igra sa Vayne i gotvo uvijek je maxao E,uzme jedan obzvezan point na Q na lvl8 i nekada mozda uzme jos jedan point na W pa mu E bude maxano na 10 lvl.Kako vec rekoh E je po meni besmisleno maxati.

E je po tebi besmisleno maxat jer ne razumiš nju ka heroja... 

da profitiriaš iti malo od W triba ti veliki attack speed jer ka šta san već napisa previše se izlažeš ako ideš harrasat sa W jer Vayne nema veliki range, scar samo ti meni prepusti AD carry-e i sve će bit OK {#}

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

E je po tebi besmisleno maxat jer ne razumiš nju ka heroja... 

da profitiriaš iti malo od W triba ti veliki attack speed jer ka šta san već napisa previše se izlažeš ako ideš harrasat sa W jer Vayne nema veliki range, scar samo ti meni prepusti AD carry-e i sve će bit OK {#}

Naravno,zaboravljas da ti spellovi aktiviraju W,dok Q resetira autoattack timer,dok dmg od E ovisi oces li ga zabiti u zid.Po meni je bolje maxati Qi W,ali vi radti sta hocete

LoL-scarface797(EU)
16 godina
scarface797 kaže...

Naravno,zaboravljas da ti spellovi aktiviraju W,dok Q resetira autoattack timer,dok dmg od E ovisi oces li ga zabiti u zid.Po meni je bolje maxati Qi W,ali vi radti sta hocete

ne zaboravljan ja ništa, svako ko zna igrat Vayne maxa E i Q,  i E ne ovisi oćeš li zabit nekoga u zid jer svejedno radi veliki dmg

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

ne zaboravljan ja ništa, svako ko zna igrat Vayne maxa E i Q,  i E ne ovisi oćeš li zabit nekoga u zid jer svejedno radi veliki dmg

Radi dupli dmg ako ga zabijes u zid i zaboravljas :P

LoL-scarface797(EU)
16 godina
scarface797 kaže...

jel ti uopće čitaš šta ja pišen?! napisa san da nema veze ako ga ne zabiješ jer SVEJEDNO radi veliki dmg, scar igra si Vayne možda 10 puta max, ja je igran otkad je izašla i sam znaš da mainan svakog AD carry-a osin Tristane i Corki-a, znan o čemu pričan jer sigurno iman bar 10x više partija sa njon nego ti {#}

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

jel ti uopće čitaš šta ja pišen?! napisa san da nema veze ako ga ne zabiješ jer SVEJEDNO radi veliki dmg, scar igra si Vayne možda 10 puta max, ja je igran otkad je izašla i sam znaš da mainan svakog AD carry-a osin Tristane i Corki-a, znan o čemu pričan jer sigurno iman bar 10x više partija sa njon nego ti {#}

Otidi na Chaoxov stream i pogledaj sta maxa(huehuehuehue),prvo Q pa W huehhuehuehue

LoL-scarface797(EU)
16 godina
scarface797 kaže...

Otidi na Chaoxov stream i pogledaj sta maxa(huehuehuehue),prvo Q pa W huehhuehuehue

znači mene bi neki lik sa stream-a triba razuvjerit u to šta ja maxan? 

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

znači mene bi neki lik sa stream-a triba razuvjerit u to šta ja maxan? 

Ako cemo tako,on je jedan od najbolji ad carrya,igrao je Vayne vise puta i od mene i od tebe,i ako neko zna onda on :P

LoL-scarface797(EU)
16 godina
scarface797 kaže...

Ako cemo tako,on je jedan od najbolji ad carrya,igrao je Vayne vise puta i od mene i od tebe,i ako neko zna onda on :P

kako molinte znaš da je on igra više vayne od mene? aj molinte obrazloži mi to

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

Prepostavljam zato sto maina AD carrye i igra je VRLO cest.No skrecemo sa teme,sada je prvo maxa QiW sto je po meni bolje.

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

Taj ima više od 400 gameova sa svakim AD carryem izuzevši Gravesa i Sivir.

A vjerujem da sa nekim ima i više od 600.

two camels in a tiny car
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 0:55 (Lord Nofak).
16 godina
Lord Nofak kaže...

ma dobro zania san se malo al to ne u manjuje činjenicu da scar podcjenjuje moje igranje sa AD carry-ima, igra san ih bar 20x više od njega, a on opet pametuje...

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Penta s teemom {#}

Btw. kad smo kod vayne, mislim da bi tribalo lvlat Q+E (E+Q) prvo.. W ipak dolazi do izražaja u late gameu. IMO

I da gleda sam Chaoxa jučer on je isto lvlao E+Q.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Lord Nofak kaže...

ma dobro zania san se malo al to ne u manjuje činjenicu da scar podcjenjuje moje igranje sa AD carry-ima, igra san ih bar 20x više od njega, a on opet pametuje...

Ja samo kažem da Chaox ima jaaaako puno gameova s AD carry championima.

two camels in a tiny car
16 godina
League Of Legends

ma neću uopće više raspravljat o ovome sa tebon scar jer si pre tvrdoglav, iako se ne razumiš u AD carry-e (ne samo vayne) uvik pametuješ u vezi toga i tako u vezi svakog heroje, a najjače mi je kad kad kupuješ mana potove na njih {#}

EDIT:

@Nofak: ma ok, al moja poanta je bila da iman sigurno više gameova od scara sa AD carry-ima jer ih doslovno mainan otkad san počea igrat ovu igru, prvi AD carry main mi je bia Twitch (još i sad je) i sa svojih 2 tisuće partija (brojin i looseve) iman možda oko 1000 sa AD carry-ima

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 1:16 (slimyyy).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

a najjače mi je kad kad kupuješ mana potove na njih {#}

Cool story bro,to uzimam na graves i cait po jedan mana,zato sto stalno spamam sa skillovima nezelim da mi se desi kao tebi neki dan da nemas mane za ulti i nemozes nekoga dovrsiti ;)

LoL-scarface797(EU)
16 godina
scarface797 kaže...

Cool story bro,to uzimam na graves i cait po jedan mana,zato sto stalno spamam sa skillovima nezelim da mi se desi kao tebi neki dan da nemas mane za ulti i nemozes nekoga dovrsiti ;)

je brate je, ashe says hy... nisan ga moga dokrajčit jer nisan ima supporta u lane-u da harrasa pa san mora sam sa spellovima... nemoj bit noob

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

je brate je, ashe says hy... nisan ga moga dokrajčit jer nisan ima supporta u lane-u da harrasa pa san mora sam sa spellovima... nemoj bit noob

Nebitno,moras harrsati imao supporta ne imao da si imao mana pot imao bi kill i gotovo.Previse mi puta zahvali malo mane da bi nesto uradio pogotvo na graves/cait.Resnje uzmem jedan mana pot dadnem 40 g ali mi zato bar nepobjegnu sa 10 hp kao tebi :P

LoL-scarface797(EU)
16 godina
scarface797 kaže...

Nebitno,moras harrsati imao supporta ne imao da si imao mana pot imao bi kill i gotovo.Previse mi puta zahvali malo mane da bi nesto uradio pogotvo na graves/cait.Resnje uzmem jedan mana pot dadnem 40 g ali mi zato bar nepobjegnu sa 10 hp kao tebi :P

nemoj bit idiot, to je bia jedan jedini put da mi je neko pobiga radi mane jer iman mana regen rune za razliku od tebe koji pametuješ da je to nepotrebo, moran se sad složit sa skullscaron, ponašaš se ka dite, ne uvažavaš tuđa mišljenja i nenormalno si tvrdoglav

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

nemoj bit idiot, to je bia jedan jedini put da mi je neko pobiga radi mane jer iman mana regen rune za razliku od tebe koji pametuješ da je to nepotrebo, moran se sad složit sa skullscaron, ponašaš se ka dite, ne uvažavaš tuđa mišljenja i nenormalno si tvrdoglav

Evo samo jedno pitanje ti hebeno mislis da su mana regen rune bolje na ad carryu od armor??

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

A da vi odete na neki chat i tamo raspravljate?

shizoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...

Evo samo jedno pitanje ti hebeno mislis da su mana regen rune bolje na ad carryu od armor??

kad si već uživljen u Chaoxa evo ti 2 prikladne slike... a armor na AD carry-u apsolutno ništa ne pomaže jer nije bruiser (iako ti tako svakog heroja igraš) i jednostavno nije potriban armor da se ne sramotiš i kupuješ mana regen potove na njima

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

kad si već uživljen u Chaoxa evo ti 2 prikladne slike... a armor na AD carry-u apsolutno ništa ne pomaže jer nije bruiser (iako ti tako svakog heroja igraš) i jednostavno nije potriban armor da se ne sramotiš i kupuješ mana regen potove na njima

Prvo sto je taj gudie star preko 200 dana,no po mom misljenju 13+6 armora dosta pomaze.I koga god gledam koristi armor rune na ad carry.Pogledaj njegov gudie za Vayne/Graves i ostali sto su novij na svima korsiti armor rune.No da se vise neprepiremo peace :* <3

EDIT:evo slike :P

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 2:17 (scarface797).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice