League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.467.670
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
League Of Legends

Malzahar ili Corki?

13 Malzahar
18 Corki
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 10:24 (CoKsA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
CoKsA kaže...

Malzahar ili Corki?

ovisi sta vise igras, ad ili ap carrya

Mobster12 (EU)
16 godina
null kaže...

kod leone su mi ružni skinovi in-game, najljepsi mi je obični. Amumu je presladak :D, a noc je prezakon

meni baš suprotno, default mi je očajan, a nemogu se odlučit koji ću kupit :P 

btw onaj od siona mi je jedan od najlipših do sad u igri, samo šteta šta su takvu ideju potrošili na njega, bilo bi bolje da su napravili nekog tanka koji izgleda tako :) 

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Sto ne patchaju danas evropski :O ja konta juce su mericki danas ce nas ono nis od toga :O

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Keiichi kaže...

Sto ne patchaju danas evropski :O ja konta juce su mericki danas ce nas ono nis od toga :O

rekli su da je u amerikanac bija neki problem sa match making-on pa da nisu tili stavit na EU

14 godina
neaktivan
null kaže...

kod leone su mi ružni skinovi in-game, najljepsi mi je obični. Amumu je presladak :D, a noc je prezakon

{#}

Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
14 godina
neaktivan
League Of Legends

noobs :P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Keiichi kaže...

rekli su da je u amerikanac bija neki problem sa match making-on pa da nisu tili stavit na EU

Oh vjerujem da Riot jedini umjesto da popravlja bugove patchem samo ih jos vise stvara xD al srsly onaj bug s Brandom i Niggersticksom da te instakill je ajme... mislim da i morgana ima taj bug jer sam vidio kako ulti roknuo triput mordea doduse ne tank al i s ryals je imao dosta HPa... doslovno mu je nestalo 60% HPa instantno -_-" a ja kad sam igrao morganu ulty mi onaj drugi put kad je trebao stunat nije stunao tryn i skoro sam zamro -_-" jedva zivu glavu izvukao dok je njegov ulty radio sasvim dobro -_-"

al imam osjecaj da sve vise bugova igra ima nego sto oni to poprave... doduse jasno mi je na de moze bez bugova i to al brate bas tolko buguva da ima :/

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
League Of Legends

Ja cu poludit -.-

Kakvih idiota j*benih ima u tom lol-u

1. Match

Alistar quita odma na pocetko

2.Match

Nafidaju u 10 min Gankpanka koji je solo bio na top ( znaci 2 vs 1)...gankpank je imo oko 12-0-xx

3.Match

Singed quita odma na pocetku i mene samelju na topu

Samo sam izgubio je*eno vrijeme

League Of Legends IGN: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

AAAAAAAAAAAA kad ću više koju sa Jarvanom pobijediti?!?!? Stalno gubim! {#}

E ako se kome da prevesti što mi je protivnička Caitlyn htjela reći, bit ću mu zahvalan. Znam engleski,aliovo što je ona rekla baš i ne razumijem.

Opet poraz... Opet poraz...
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
16 godina
Blizek kaže...

AAAAAAAAAAAA kad ću više koju sa Jarvanom pobijediti?!?!? Stalno gubim! {#}

E ako se kome da prevesti što mi je protivnička Caitlyn htjela reći, bit ću mu zahvalan. Znam engleski,aliovo što je ona rekla baš i ne razumijem.

rekla ti je da ti build nevalja i da te lako ignorirat jer valjda po njoj ne radiš ništa dmga ili tako nešto :)

17 godina
League Of Legends

Kaže da tvoj mid game build ne valja, i da je lako samo ignorirati te (ne predstavljas prijetnju)

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Lol to sam i ja mislio al nema u tome smisla sto je ona rekla. Pa ja sam bio tenk. A o dmg ne želim raspravljati jer kad bi me ignorirala ja bi ju ubio bez beda.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kojeg champa da kupim za 6300 ip?

0 0 hvala 0
16 godina
ghost94 kaže...

Kojeg champa da kupim za 6300 ip?

ovisi šta želiš, ako oćeš nekog castera uzmi aniviu ili malzahara, ako oćeš AD carry-a uzmi caitlyn ili miss fortune, ako želiš tanka uzmi galia ili čekaj koji dan za leonu, to su po meni neki top izbori, ako oćeš malo zahtjevnijeg heroja uzmi lee sin-a, po meni jedan od najjačih, ako ne i najjači off tank u igri ali triba stvarno znat sa njin ili cassiopeiu, isto tako odličan caster ali pre zahtjevan, ako oćeš neki burst dmg imaš brand-a, po meni najbolji burst heroj uz le blanc i annie

16 godina
League Of Legends

u ova zadnja 2 dana nece pa nece :S

od 20ak odigranih samo 5 sam ih dobio ja mislim

iako sam igro premade sa barem jos jednom osoboma na skypeu, jednostavno ne ide :S

ili dobijemo totalne kretene, ili mi ne radimo nikakve killove zbog dobrih protivnika, uz to je u barem 5 mečeva bio livera s nase strane

grozno

sad prvi put imam vise losova od winova (95/96/0)

btw. jel itko primjetio da Garen=win ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2011 20:52 (KingNothing).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
KingNothing kaže...

iako sam igro premade sa barem jos jednom osoboma na skypeu, jednostavno ne ide :S

ili dobijemo totalne kretene, ili mi ne radimo nikakve killove zbog dobrih protivnika, uz to je u barem 5 mečeva bio livera s nase strane

grozno

Mozda u low elou  da xD  . Al kod nas sigurno nie garen nista .

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Lee Sin, Brand ili Anivia?

13 Lee Sin
7 Brand
16 Anivia

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Evo ja sam lvl 24,skupio sam 6300 i nezz dal da kupim corkija ili malzahara.Gore više glasova ima Corki al stvarno nisam siguran

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Onda cekaj par dana i kupi leonu...stvar rjesena!

LoL Nick EU: legalize154
15 godina
neaktivan
CoKsA kaže...

Evo ja sam lvl 24,skupio sam 6300 i nezz dal da kupim corkija ili malzahara.Gore više glasova ima Corki al stvarno nisam siguran

uzmi onoga za koga rune imas (tesko da imas 2 runepagea na 24) {#}

16 godina
hari85 kaže...
KingNothing kaže...

grozno

Mozda u low elou   da xD   . Al kod nas sigurno nie garen nista .

lvl25 sam, na normalu igram

15 godina
League Of Legends

Napokon sam i ja napravio guide  ;) .Jos  je [WiP ] i nisam ga objavio . Recite mi dojmove :D btw  promjenit cu ime to je samo sala xD

http://www.solomid.net/guides.php?g=2590&c=240941310249027

Jos moram produziti neke chaptere i dodat mozda jos 1 , 2 :D 

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 1:00 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Imas par gresaka u pravopisu, ime necemo komentirat...

Pre kratak guide, ali dobar, moras se raspisat...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
15 godina
Don Strongtoni kaže...

Imas par gresaka u pravopisu, ime necemo komentirat...

Pre kratak guide, ali dobar, moras se raspisat...

Znam da ima gresaka ovo e napisano u 30 min iz dosade brzinski xD  

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Battlewick <3 nemogu izgubiti match sa njim 

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Zadnja sa AD Poppy, bilo je zanimljivo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Idi s poppy na philos, sheen, botsi lvl 1, pa trintiy, završi bootse, pa na Wit's end, pa jedan dmg item ili infinity ili blood i na kraju Last whisper.

To je najjači build koji sam isprobao u tih 50-70 partija koje sam odigrao s NJOM (da me neko neispravlja).

I probaj čim više red i blue buffa imati.

0 0 hvala 1
16 godina
hari85 kaže...

Napokon sam i ja napravio guide  ;) .Jos  je [WiP ] i nisam ga objavio . Recite mi dojmove :D btw  promjenit cu ime to je samo sala xD

Duboko pohvaljujem naslov guide-a {#}

League Of Legends IGN: slinA
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Pohvaljujem trud, evo sad ću ti dati par korisnih savjeta:

Ako hoćeš, možeš nekoga tko bolje zna engleski dati popravi neke veće greške. Meni to osobno ne smeta, ali znam da dosta ljudi ne voli čitati loš engleski. Guide ti ne mora biti dugačak,ali pošto je na solomidu, treba staviti uz njega i video guide jer je to praksa tamo.

To je to,meni se sviđa i nadam se da će tvoj guide naići na afirmaciju!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice