Malzahar ili Corki?
13 | Malzahar |
---|---|
18 | Corki |
Malzahar ili Corki?
13 | Malzahar |
---|---|
18 | Corki |
Malzahar ili Corki?
ovisi sta vise igras, ad ili ap carrya
kod leone su mi ružni skinovi in-game, najljepsi mi je obični. Amumu je presladak :D, a noc je prezakon
meni baš suprotno, default mi je očajan, a nemogu se odlučit koji ću kupit :P
btw onaj od siona mi je jedan od najlipših do sad u igri, samo šteta šta su takvu ideju potrošili na njega, bilo bi bolje da su napravili nekog tanka koji izgleda tako :)
Sto ne patchaju danas evropski :O ja konta juce su mericki danas ce nas ono nis od toga :O
Sto ne patchaju danas evropski :O ja konta juce su mericki danas ce nas ono nis od toga :O
rekli su da je u amerikanac bija neki problem sa match making-on pa da nisu tili stavit na EU
kod leone su mi ružni skinovi in-game, najljepsi mi je obični. Amumu je presladak :D, a noc je prezakon
noobs :P
rekli su da je u amerikanac bija neki problem sa match making-on pa da nisu tili stavit na EU
Oh vjerujem da Riot jedini umjesto da popravlja bugove patchem samo ih jos vise stvara xD al srsly onaj bug s Brandom i Niggersticksom da te instakill je ajme... mislim da i morgana ima taj bug jer sam vidio kako ulti roknuo triput mordea doduse ne tank al i s ryals je imao dosta HPa... doslovno mu je nestalo 60% HPa instantno -_-" a ja kad sam igrao morganu ulty mi onaj drugi put kad je trebao stunat nije stunao tryn i skoro sam zamro -_-" jedva zivu glavu izvukao dok je njegov ulty radio sasvim dobro -_-"
al imam osjecaj da sve vise bugova igra ima nego sto oni to poprave... doduse jasno mi je na de moze bez bugova i to al brate bas tolko buguva da ima :/
Ja cu poludit -.-
Kakvih idiota j*benih ima u tom lol-u
1. Match
Alistar quita odma na pocetko
2.Match
Nafidaju u 10 min Gankpanka koji je solo bio na top ( znaci 2 vs 1)...gankpank je imo oko 12-0-xx
3.Match
Singed quita odma na pocetku i mene samelju na topu
Samo sam izgubio je*eno vrijeme
AAAAAAAAAAAA kad ću više koju sa Jarvanom pobijediti?!?!? Stalno gubim!
E ako se kome da prevesti što mi je protivnička Caitlyn htjela reći, bit ću mu zahvalan. Znam engleski,aliovo što je ona rekla baš i ne razumijem.
AAAAAAAAAAAA kad ću više koju sa Jarvanom pobijediti?!?!? Stalno gubim!
E ako se kome da prevesti što mi je protivnička Caitlyn htjela reći, bit ću mu zahvalan. Znam engleski,aliovo što je ona rekla baš i ne razumijem.
rekla ti je da ti build nevalja i da te lako ignorirat jer valjda po njoj ne radiš ništa dmga ili tako nešto :)
Kaže da tvoj mid game build ne valja, i da je lako samo ignorirati te (ne predstavljas prijetnju)
Lol to sam i ja mislio al nema u tome smisla sto je ona rekla. Pa ja sam bio tenk. A o dmg ne želim raspravljati jer kad bi me ignorirala ja bi ju ubio bez beda.
Kojeg champa da kupim za 6300 ip?
Kojeg champa da kupim za 6300 ip?
ovisi šta želiš, ako oćeš nekog castera uzmi aniviu ili malzahara, ako oćeš AD carry-a uzmi caitlyn ili miss fortune, ako želiš tanka uzmi galia ili čekaj koji dan za leonu, to su po meni neki top izbori, ako oćeš malo zahtjevnijeg heroja uzmi lee sin-a, po meni jedan od najjačih, ako ne i najjači off tank u igri ali triba stvarno znat sa njin ili cassiopeiu, isto tako odličan caster ali pre zahtjevan, ako oćeš neki burst dmg imaš brand-a, po meni najbolji burst heroj uz le blanc i annie
u ova zadnja 2 dana nece pa nece :S
od 20ak odigranih samo 5 sam ih dobio ja mislim
iako sam igro premade sa barem jos jednom osoboma na skypeu, jednostavno ne ide :S
ili dobijemo totalne kretene, ili mi ne radimo nikakve killove zbog dobrih protivnika, uz to je u barem 5 mečeva bio livera s nase strane
grozno
sad prvi put imam vise losova od winova (95/96/0)
btw. jel itko primjetio da Garen=win ?
iako sam igro premade sa barem jos jednom osoboma na skypeu, jednostavno ne ide :S
ili dobijemo totalne kretene, ili mi ne radimo nikakve killove zbog dobrih protivnika, uz to je u barem 5 mečeva bio livera s nase strane
grozno
Mozda u low elou da xD . Al kod nas sigurno nie garen nista .
Lee Sin, Brand ili Anivia?
13 | Lee Sin |
---|---|
7 | Brand |
16 | Anivia |
Evo ja sam lvl 24,skupio sam 6300 i nezz dal da kupim corkija ili malzahara.Gore više glasova ima Corki al stvarno nisam siguran
Onda cekaj par dana i kupi leonu...stvar rjesena!
Evo ja sam lvl 24,skupio sam 6300 i nezz dal da kupim corkija ili malzahara.Gore više glasova ima Corki al stvarno nisam siguran
uzmi onoga za koga rune imas (tesko da imas 2 runepagea na 24)
grozno
Mozda u low elou da xD . Al kod nas sigurno nie garen nista .
lvl25 sam, na normalu igram
Napokon sam i ja napravio guide ;) .Jos je [WiP ] i nisam ga objavio . Recite mi dojmove :D btw promjenit cu ime to je samo sala xD
http://www.solomid.net/guides.php?g=2590&c=240941310249027
Jos moram produziti neke chaptere i dodat mozda jos 1 , 2 :D
Imas par gresaka u pravopisu, ime necemo komentirat...
Pre kratak guide, ali dobar, moras se raspisat...
Imas par gresaka u pravopisu, ime necemo komentirat...
Pre kratak guide, ali dobar, moras se raspisat...
Znam da ima gresaka ovo e napisano u 30 min iz dosade brzinski xD
Idi s poppy na philos, sheen, botsi lvl 1, pa trintiy, završi bootse, pa na Wit's end, pa jedan dmg item ili infinity ili blood i na kraju Last whisper.
To je najjači build koji sam isprobao u tih 50-70 partija koje sam odigrao s NJOM (da me neko neispravlja).
I probaj čim više red i blue buffa imati.
Napokon sam i ja napravio guide ;) .Jos je [WiP ] i nisam ga objavio . Recite mi dojmove :D btw promjenit cu ime to je samo sala xD
Duboko pohvaljujem naslov guide-a
Pohvaljujem trud, evo sad ću ti dati par korisnih savjeta:
Ako hoćeš, možeš nekoga tko bolje zna engleski dati popravi neke veće greške. Meni to osobno ne smeta, ali znam da dosta ljudi ne voli čitati loš engleski. Guide ti ne mora biti dugačak,ali pošto je na solomidu, treba staviti uz njega i video guide jer je to praksa tamo.
To je to,meni se sviđa i nadam se da će tvoj guide naići na afirmaciju!