Manite se djecijih igara i krenite igrati dote... :trollface:
Nebi uzeo staru babu pored mlade cure ^^
Pedofilija je zabranjena, osim toga iskusnije = bolje ^^
Oo nisam ja u tim godinama da mi je iskusnije= bolje
Manite se djecijih igara i krenite igrati dote... :trollface:
Nebi uzeo staru babu pored mlade cure ^^
Oo nisam ja u tim godinama da mi je iskusnije= bolje
kako igra može bit iskusna?
valjd je mislia da je iskusniji u igri xD
Dobro mi krenilo.
neznam kako ti je :P
karthus je veliko smeće od heroja, bolje bi im bilo da nerfaju veigarovu ultu, em samo kliknes ko idiot i uzmeš JAKO JAKO PUNO DMG.
slazem se...
karthus je veliko smeće od heroja, bolje bi im bilo da nerfaju veigarovu ultu, em samo kliknes ko idiot i uzmeš JAKO JAKO PUNO DMG.
Sa ovim se slažem. Puno puta mi je oduzeo 1500 healtha sa W napadom. Prvo te zatvori u onaj kavez pa te paljba sa svim zivim i nemrtvim.
Nerfaju noca i nerfaju nam Cactusa ;(( novi itemi nisu nesto , stari wits end mi je bolji bio ;(
Svida mi se ovaj Tenacity, uzmem Boots of Mobility + P.'s stone i GG. :)
5 po hitu 5 stack max u lategameu 25 magic resista manje znaci nego oduzimat 42 mane npr ashe ima i lategame problema s manom nabijes att speed i gg ashe arrows
Nerfali mi Karthusa majku im :( PA ON MI JE MAIN! :)
Da li mi iko moze pomoci kog da kupim lux ili leblanc...!
I da recite zasto lux ili zasto leblanc
Mozda ce mu bas zato prije dosadit :S
Zelim da mi bude zanimljivo igrat
Odigro drugu partiju sa Twisted fateom u zivotu xD i kako je mocan!! Samo sa 3 jaca itema, owna cho ghata i master yia sam tak ^^ (ps mislim da 16/6/4 nije lose)
TF je nekak...jači nego prije?
Jučer igram ranked s njim nakon sto godina, reko aj da vidim. U 15 minuta na Top Laneu, protiv Renektona, s trčanjem na mid 2 puta imao score 8/0/2 (na kraju 9/2/3), predali se tipovi u 20.minuti.
Al ko da su ga buffali imam osjećaj, nekak mu je survivability kao bolji. Ne djeluje mi više tak squishy.
Karthusa nerfaju jer su ga europski timovi počeli stalno koristiti kažem vam ja to je teorija zavjere sve se podređuje CLG-u i šugavim Amerikancija koji su počeli bit plagijatori.
Šalim se ( bar djelomično ),ali Karthus je stvarno bio prejak kad se dobro igrao...
Karthusa nerfaju jer su ga europski timovi počeli stalno koristiti kažem vam ja to je teorija zavjere sve se podređuje CLG-u i šugavim Amerikancija koji su počeli bit plagijatori.
Šalim se ( bar djelomično ),ali Karthus je stvarno bio prejak kad se dobro igrao...
Ako je po tome onda INB4 SWAIN I BRAND NERF .
Odigro drugu partiju sa Twisted fateom u zivotu xD i kako je mocan!! Samo sa 3 jaca itema, owna cho ghata i master yia sam tak ^^ (ps mislim da 16/6/4 nije lose)
TF je nekak...jači nego prije?
Jučer igram ranked s njim nakon sto godina, reko aj da vidim. U 15 minuta na Top Laneu, protiv Renektona, s trčanjem na mid 2 puta imao score 8/0/2 (na kraju 9/2/3), predali se tipovi u 20.minuti.
Al ko da su ga buffali imam osjećaj, nekak mu je survivability kao bolji. Ne djeluje mi više tak squishy.
neznam, ja sam s njim igro prije jedno tjedan 2, no bio je problem los itemi (iso sam ap *budala*), a inace nije squishy, samo on je onak , hit and run , najbolji kombo je , w (2) pa q(1) i tako jednostavno cak i yi padne u roku 3 sekunde!