League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.358.506
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
League Of Legends

U p*cku mile materine je*o im pas milu mater vec 3 runde kretene uvijek dobijem koji se svadaju,feedaju i kaj sve ne,jednostavno poludim i nezelim ih gledat! LEAVE! briga me kolko leava cu imat,nezelim kretene ...

xfire:hole3store |LoL EU: Cro Fake |msn: musared@hotmail.com |PM: "on"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: League Of Legends
Fake_Alert kaže...

U p*cku mile materine je*o im pas milu mater vec 3 runde kretene uvijek dobijem koji se svadaju,feedaju i kaj sve ne,jednostavno poludim i nezelim ih gledat! LEAVE! briga me kolko leava cu imat,nezelim kretene ...

tako sam i ja imao jučer....u nekoliko rundi kreteni koji se svađaju, feedaju i jednostavno ne slušaju kad im se kaže da ne idu solo....neću leavat, ali zbog takvih gubim volju za igrom...

Jučer je igra izbacila moj premade team van, svih 5 komada....i pojavi se screen DEFEAT......samo tako....bez objašnjenja, a pobjeđivali smo i to onak muški......a danas..... 3 runde zaredom defeat.....jeb*ni noobovi koji nisu ni lvl 30, neznaju igrati više s jednim herojem....i onda sad u zadnjoj....Shen....prvi put s tim likom užas i Warwick...kojega je igrao mlađi brat od vlasnika accounta....i otišel mi je afk nakon 3 smrti u 10 min.... kaže da ga nije briga za igru jer da on to tak ionak ne igra, nego je samo htio probati. 
Probati? U mojem ranked game-u? I onda AFK?...... i think not..... naravno da sam ga prijavio i nadam se da će dobiti ban s*ronja koji je dao mlađem bratu acc da sj*be nekome ranked igru.

Ranked je dobro zamišljen, ali matchmaking je koma sad i ovakva sr*nja koja se dešavaju nisu zanemariva. RIOT je zaj*bo, a sumnjam da će to popraviti.

BUG je IT biblija!
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.7.2010 21:30 (Unimatrix 007).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo je najbolji igrač na EU serveru... Respect!

Alth0r Alth0r
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252

1 0 hvala 0
17 godina
Blizek kaže...

On je već dugo na tronu Top 500 igrača EU servera.....

BUG je IT biblija!
16 godina
neaktivan

Unimatrix 007 kaže...
Blizek kaže...

On je već dugo na tronu Top 500 igrača EU servera.....

Čekaj kad dođe ekipa sa Bug foruma,pa neće više biti na tronu Belji se

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.7.2010 21:36 (Blizek).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ova igra je stvarno nevjerojatna,pa s kakvim te to idiotima spoji da ne vjerujes,te se svadaju,te feedaju

vise pisu nego sta igraju,i sto je najbolje idu testat likove u RANKED matchu,pa molim ljepo,

tesko je imat dobar w/l kad si matchan sa budalama koje su jedva do lvl20 dosli,pola teama tamo ljepo

u sumarku dok ja i i taj koji je ''testo'' shena defendali mid protiv petorice,nemoram ni govorit kak je zavrsilo,

stvarno treba znat igrat za svaki slucaj da moras izvlacit team...u vecini slucaja moras switchat lane da pomognes

drugima dok nije prekasno,tj dok ih ne nafeedaju previse....prije bi reko da je igra na srecu,dobis noobove ili pristojne igrace

***Dont mess with the best or die like the rest***
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Geralt-The Witcher kaže...

Ova igra je stvarno nevjerojatna,pa s kakvim te to idiotima spoji da ne vjerujes,te se svadaju,te feedaju

vise pisu nego sta igraju,i sto je najbolje idu testat likove u RANKED matchu,pa molim ljepo,

tesko je imat dobar w/l kad si matchan sa budalama koje su jedva do lvl20 dosli,pola teama tamo ljepo

u sumarku dok ja i i taj koji je ''testo'' shena defendali mid protiv petorice,nemoram ni govorit kak je zavrsilo,

stvarno treba znat igrat za svaki slucaj da moras izvlacit team...u vecini slucaja moras switchat lane da pomognes

drugima dok nije prekasno,tj dok ih ne nafeedaju previse....prije bi reko da je igra na srecu,dobis noobove ili pristojne igrace

Ja mislim da je to zato jer je ELO resetiran pa dobis bilo koga

16 godina
neaktivan
Pinc kaže...
Geralt-The Witcher kaže...

Ja mislim da je to zato jer je ELO resetiran pa dobis bilo koga

Po meni su trebali ELO određivati po rezultatima iz normal gamea,npr. sa 1500 počinju najbolji,pa 1400 i tako do 1000 jer ovako u partijama trebaš imati dosta sreće.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jbt stalno s nekim njubarama igram i ruše mi ranking... ako još padnem,onda ću stalno igrat s noobovima i neću se moć dignuti na ljestvici.

0 0 hvala 0
17 godina
Blizek kaže...

Jbt stalno s nekim njubarama igram i ruše mi ranking... ako još padnem,onda ću stalno igrat s noobovima i neću se moć dignuti na ljestvici.

To je točno moj slučaj.....igram s levelima 21, 24, 26, a obično mi se nađe još jedan koji je lvl 30, ali sa 150 winova npr...... dok sam u normal gameu imao ljude u timu sa istim ELO-m..... tj. ljude koji imaju po 300-400 pobjeda kao i ja....

Ovo je užas.... spariti me s tim noobovima koji mi stalno ruše rank i ono najgore, testiraju likove u ranked game-u......OMFG.....

BUG je IT biblija!
15 godina
protjeran
League Of Legends

dode mi da vise neigram LoL

ja sam legendary sve zivo i nezivo

najbolje iteme imam

al ostali su koma

nubare glupe

jedanput sam bio s nekim od lvl 2

neznam kako

xDDD

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

i sad igra s njubovima

omfggggggggggggggggg

xDDD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
danfa123 kaže...

i sad igra s njubovima

omfggggggggggggggggg

pa zasto ne nadzes team za arrange :D

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
16 godina
League Of Legends

Napokon nisam imao njubove! ..Pobjeda 2:3 w/l u rankedu... Ako ima tko osim mene i Blizeka pa mozemo neki arranged u ranked igrat..Ryze score 6:3 sad zadnja,ali score nije tolko bitan kolko ej bitna team pobjeda.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 15:45 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Napokon nisam imao njubove! ..Pobjeda 2:3 w/l u rankedu... Ako ima tko osim mene i Blizeka pa mozemo neki arranged u ranked igrat..Ryze score 6:3 sad zadnja,ali score nije tolko bitan kolko ej bitna team pobjeda.

mogu ja ako igrate na us serveru

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja od sada idem sam,jer u svim partijama u kojima sam išao sam sad pobijedio,a u onima u kojima sam išao sa još jednim ( bratom ili Fake Alertom ) sam izgubio.

0 0 hvala 0
16 godina
Blizek kaže...

Ja od sada idem sam,jer u svim partijama u kojima sam išao sam sad pobijedio,a u onima u kojima sam išao sa još jednim ( bratom ili Fake Alertom ) sam izgubio.

Da a  najbolje je kaj mi uvijek imamo odlican score a neko na feeda ih ko stoke (ko ovi na bot-u prosle).

16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Blizek kaže...

Da a  najbolje je kaj mi uvijek imamo odlican score a neko na feeda ih ko stoke (ko ovi na bot-u prosle).

Dobro,u zadnjoj smo svi bili katastrofa,ali u predzadnjoj... to je bilo specijalno feedanje u botu.

16 godina
League Of Legends

Mah,necu vise igrat ranked,govno je,sve retardirane kretene njubare koje feedaju dobijem,danas imam 6 izgubljenih rundi u komadu..Nek se hebu svi.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igraj premade :D
16 godina
AlterEgo kaže...
Igraj premade :D

Nemam nikog,il su noobovi ili nece igrat.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

"When we launched Season One, we promised all of you a weekend of Double IP rewards if we passed 1,000,000 views on our cinematic trailer. Now, that's no small sum of views, so we were all set to give you until the 21st to reach such a lofty goal. Of course, given that it's now the 16th and we've already blazed passed the 1 million mark, I must say that we're pretty darn impressed right about now. So, there you have it, gentlemen and ladies. You've achieved your goal of 1,000,000 views on the cinematic trailer for Season One of League of Legends… and a full week ahead of schedule to boot. So, stay tuned, because we'll be announcing the date of a celebratory Double IP weekend in the near future!"

0 0 hvala 0
16 godina
Blizek kaže...

"When we launched Season One, we promised all of you a weekend of Double IP rewards if we passed 1,000,000 views on our cinematic trailer. Now, that's no small sum of views, so we were all set to give you until the 21st to reach such a lofty goal. Of course, given that it's now the 16th and we've already blazed passed the 1 million mark, I must say that we're pretty darn impressed right about now. So, there you have it, gentlemen and ladies. You've achieved your goal of 1,000,000 views on the cinematic trailer for Season One of League of Legends… and a full week ahead of schedule to boot. So, stay tuned, because we'll be announcing the date of a celebratory Double IP weekend in the near future!"

Krasno,sad nas jos i ucjenjuju...Njubare.

17 godina
neaktivan
Blizek kaže...

This is....amazing

***Dont mess with the best or die like the rest***
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Trenutno sam Lvl 19 na EU serveru , presao sa USa gdje sam bio lvl 25+, imam iskustva sa DOTE

nick: Cyb3rshak 

Ako netko trazi ekipu za igru nek mi se javi. Nisam leaver , volim igrati timski.

Favorit heroji : Shen, Ashe , Xin,.....

GL HF

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedne stranice za Cro klan:

http://www.crtanihr.info/lol/

izgleda zanimljivo pa dodite ako hocete.

evo nekih jos info:

http://www.crtanihr.info/lol/index.php?topic=19.msg44#new

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo doso prije kojih pola mjeseca na LoL.

Lvl 16. Trenutno mi je najdrazi heroj Shaco pa s njim najvise igramCool Slobodno me dodajte "cobanac" na eu serveru. Vidimo se

0 0 hvala 0
16 godina
Cobanac kaže...

Lvl 16. Trenutno mi je najdrazi heroj Shaco pa s njim najvise igramCool Slobodno me dodajte "cobanac" na eu serveru. Vidimo se

Ako ces igrat ranked na 20 lvl onda nauci s nekim drugi jer shaca navise bannaju.

15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Cobanac kaže...

Ako ces igrat ranked na 20 lvl onda nauci s nekim drugi jer shaca navise bannaju.

ma nema problema znam ja i sa yi-om, fiddleom, ashe...

Znam cito sam na forumima od LoL-a al ne kuzim zasto ga tolko mrze u ranked gameu?Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 15:32 (Cobanac).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Lol mrze ga jer radi ogroman damage i nećeš ga nikad ubit jer uvijek pobjegne tj. shaco je trenutno najjači heroj u LoL-u uz ovog xin zhao-a po meni. U ranked gameu bi svaki put bannao shaca i heimerdingera iako sam vidio da više se ne koristi toliko heimer od ovog nerfa zadnjeg.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice