Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 659.408
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
AlcoholicZile kaže...

ekipa gledao sam neki stream i kad lik otvara expert pack otvori sve karte odjednom.čini mi se zanimljivije tako nego jednu po jednu kartu flipat,zna netko na koju tipku to radi?

Mlatiš samo po SPACE i deri

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
12 godina
neaktivan

hvala :)

EUW: AlcoholicManiac

0 0 hvala 0
15 godina

Ima li još hotkeyeva? ono za concede i to?

hvala unaprijed.

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne ima za chat mislim nesto samo...

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
17 godina
[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
16 godina

Evo već drugi put.

Igram protiv smrada u rankedu i njegov turn time se zbug-a i lik neće završit potez i samo spama i provocira.

Već mi se ovo jednom desilo. Ja predat neću

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Najgora karta protivnika mi je http://hearthstone.gamepedia.com/Lord_Jaraxxus sve ostale Legendary karte jos kak tak mogu rijesavat ali ovog lorda jos nisam uspio.

Ono lik ima par života i ta karta mu digne lik na 15, da mu 3 att i jos za 2 mane 6/6 miniona u svakom krugu.

0 0 hvala 0
15 godina
Davor31 kaže...

Najgora karta protivnika mi je http://hearthstone.gamepedia.com/Lord_Jaraxxus sve ostale Legendary karte jos kak tak mogu rijesavat ali ovog lorda jos nisam uspio.

Ono lik ima par života i ta karta mu digne lik na 15, da mu 3 att i jos za 2 mane 6/6 miniona u svakom krugu.

heeheh da, jedva nekako skupiš lethal i on you face đeraksus :)

17 godina
AmonZero kaže...

Evo već drugi put.

Igram protiv smrada u rankedu i njegov turn time se zbug-a i lik neće završit potez i samo spama i provocira.

Nema ti smisla to sta radis, tebi je taj game vec registriran ko izgubljen nebitno dal di izades nakon minute il ces cekat 2sata.

14 godina
neaktivan
Davor31 kaže...

Da, samo on je taj cijeli potez izgubio, a 6/6 minioni nisu problem niti iduci turn ( moraju cekati jedan turn za napad, jel ) tako da ta karta i nije nesto ako nema board control.

Djabe njemu 6 jaeaxxusa ako ti imas par miniona vani :)

AmonZero kaže...

Evo već drugi put.

To se nekad dogodi kad te igra disconnecta, nema tu exploita.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 13:38 (d0nX).
16 godina

Evo još jedan bug koji se dogodio nakon što sam poslije game-a dodao jednog lika jer sam mislio da je hrvat.

Sistem je dodao negdje oko 100 Ivanhrv u moju FL {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ne igras ti bas zadnjih dana :D? To im je s novim patchem doso taj bug, ima jos nekih problema npr. ja nekad nemogu izac iz igre uopce tj setting ne radi nego moram prozor setat po desku da ga mogu stisnut.

EDIT: Evo ispravak sta se tice cijene

http://www.hearthpwn.com/forums/hearthstone-general/general-discussion/10528-relax-youre-misreading-that-naxx-pricing-leak

samo se nadam da ako uzmem za 1000golda zlatne karte da se za to dobe i obicne a ne da moram sve platit 1500golda

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 14:46 (R4zOR229).
16 godina

Evo završio Arena run s Rouge 11-2. Prosječan deck. Bio sam na 8-0.

Zadnji game igram protiv mage-a. Imam board control (4-5 miniona od manjih do večih),a protivnik 0 miniona i na 12HP-a . Lik odigra prvo blizzard (pobije mi ove manje i ostane tigar i war golem) , a krug nakon toga Flamestrike i izgubim game 3 kruga kasnije.

Nakon što sam završio game potrošio sav gold od questova i arene i kupio 5 packova. Otvorio i dobio 2 EPIC  i ostalo prosjek karte.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 16:02 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

dajte neki paladin deck sa naglaskom na free...bolesno je što nemrem snjim nikog ni na casual dobit.

5 pobjede skupljam par dana lol.

thy

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
12 godina
neaktivan

nakon 2-3 u areni dobijem "king mukla" čini mi se malo blesava karta s obzirom da daje enemyu 2 buffa po 1/1 na miniona.ima li kakva shema ili tips kakav kad se igra ona i u kojim deckovima

EUW: AlcoholicManiac

0 0 hvala 0
17 godina

U aggro deckovima se igra, i to je neka srednja zalost od karte. Imas gore onaj paladin deck koji sam stavio pa pogledaj, tamo se igra obicno kombo sa divine favor, jel mu das dvije extra karte onda odigras divine favor i vuces dvije extra karte.

17 godina
15 godina

Ima tko neki kvalitetan super rush deck?

Nešto u stilu sve oni 1-2 pa do 3 minnioni, da si složim na ove neke klase koje manje igram da lakše odradim kvestove.

na casualu srećem hrpu murloc spamova i često kvitam ako neam odgovor u prva 3-4 kruga pa reko da si i ja složim nešto.

Potražit ću ali ako netko ima negdje odmah da mi da, thy.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imas onaj moj tempo rouge sta sam stavio, imas zoo, onog paladina sta sam stavio stavi sam nesto drugo umjesto ona dva legendarya ak ih bas nemas, warriora mozes slozit sa enrage miononima, za maga imas ovo http://www.hearthpwn.com/decks/53227-aggro-mage-overkill huntere mozes igrat onaj faceroll i to je to, jos mozda priest neki combo sa shadowformom al mislim da je to presporo ipak.

16 godina

I opleti

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Postalo je nemoguce dobit partiju u ovoj igri, jos do prije 2 tjedna sam dobivao nekih 60% sada od nekih 80 partija sam 80 izgubio,dakle 100% gubim, bilo custom ili ranked, jedino di mogu dobit je arena,zadnje sam imao 9 pobjeda zaredom.Kupio sam nekih 70 packova karata sve smece.Ne da mi se uopce vise igrat.

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina

koja sreća {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
ProTeinZ kaže...

koja sreća {#}

Gz

Predobar pack {#}

14 godina

odi loto uplati =)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ProTeinZ kaže...

koja sreća {#}

štae najbolje nit je kupljen pravom lovom, nego u areni i imo sam 0 winova {#}, i pocetnik sam pa neznam sta da radim sa time :P

17 godina

Pa kakve veze ima dal je kupljen goldom ili novcima ko da je razlicit sadrzaj packa...

14 godina
R4zOR229 kaže...

Pa kakve veze ima dal je kupljen goldom ili novcima ko da je razlicit sadrzaj packa...

sa ja znam mozda vise cijene one koji plate haha

11 godina

Jel do mene ili se ostali igraci slazu da je Leeroy smijesno OP u kombinaciji kad se igra rogue+onaj return minion to your deck.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice