Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 659.469
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
R4zOR229 kaže...

Deathwinga

Uf srećom deathwing ne čisti polje i ne okreće rundu ponekad {#}

None the less, odličan rezulatat 12 winova, skidam kapu, sad bez zeze.

UTH nerf, {#}

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
12 godina
neaktivan

12 winowa...svaka čast,meni je plafon 7

EUW: AlcoholicManiac

0 0 hvala 0
13 godina

UTH nije problem, to je u biti arcane explosion. Problem je u buzzardu i synergiju koji UTH ima sa drugim hunter kartama. Po meni bi dobar fix bio kad bi buzzard drawo kartu tek kad beast umre. Također bi buffo buzzarda na 2/2

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...
R4zOR229 kaže...

Deathwinga

Uf srećom deathwing ne čisti polje i ne okreće rundu ponekad {#}

None the less, odličan rezulatat 12 winova, skidam kapu, sad bez zeze.

UTH nerf, {#}

hahaha ja zamislio Deathwinga u birtiji kak ne okreće runde. Neće pa neće xD

Na prvu sma tu sliku imo

17 godina
kenan.M kaže...

UTH nije problem, to je u biti arcane explosion. Problem je u buzzardu i synergiju koji UTH ima sa drugim hunter kartama. Po meni bi dobar fix bio kad bi buzzard drawo kartu tek kad beast umre. Također bi buffo buzzarda na 2/2

Mislim da ce bit dobro jel kad je bio 4 niko ga nije igro, treba pricekat pa vidjet jesu pogodili ali opet ostaje taj card draw kod comba.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
15 godina

Po meni je nerf utha glupav.

Danas sam išao slagati sinergiju, čekam buzzarda imao wolfa i houndove, čak i boara.

Dočekam buzzarda ali tek 4 krug, puštam ga još, čekam, kasnije meni čoka opali par tauntera stavi jačeg minniona, ja bacim houndove, izvučem nešto karata, napravim neki demiđ ali slabo.

Pustio sam ga predugo, tj. da bi bilo efikasno pokušao sam oduljiti i bio malo ipak bahat.

Treba puno sreće da se pogodi fini combo, a ako je igrač preko imalo sa mozgom znat će kad se puni ruka hunteru da mora smiriti sa čudvištima na fieldu jer se očekuje taj combo.

Meni je veća iritacija flaming strike, onako baš složiš field i on te prase, ruka se isprazni možeš ići concede i to je to.

Ugl. nerf uth, ne slažem se sa time, ali ajde, kad svi whineaju kako hunterima nitko ništa ne može.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ukoliko te protivnik blokira s boljim čudovištima, to znači da si se bahatio previše tj. odugovlačio misleći da ćeš napravit puno bolje nešto ako budeš pričekao još krug dva :D
Meni se to stalno događa :P

fila to šta ti govoriš se svima događa, al kome prođe, taj pobjedi...

0 0 hvala 1
15 godina
1.Lovac kaže...

Ukoliko te protivnik blokira s boljim čudovištima, to znači da si se bahatio previše tj. odugovlačio misleći da ćeš napravit puno bolje nešto ako budeš pričekao još krug dva :D
Meni se to stalno događa :P

fila to šta ti govoriš se svima događa, al kome prođe, taj pobjedi...

Htio sam samo navesti primjer di sam čekao da složi sinergija i izgubio...dakle da bi houndovi bili yebeni trebaš čekati nešto s njima...cijena od 2 je čist ok, sami su skoro beskorisni, nisu neki swiperi kao swipe, holy nova itd, već treba im hrpa dodatnih karata što wolf, što hunters mark itd i prema tome mislim da je cijena od 2 ok, a sad valjda blizzard zna bolje :)

17 godina

Najveci njihov problem je sta izvlace uzasno puno karata dmg od njih se zanemariv ali to sta neko s njim izvuce 5+karata bas i nije pogotovo u igri di card advatage igra ogromnu ulogu. I mogli su hunter mark stavit bar na 1mane, mislim karta vecinom radi 4-5dmg i dode 0mane ono wtf.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 22:13 (R4zOR229).
13 godina

jep. card advantage j e sve a ovo za jeftine pare daje covjeku previše

17 godina
neaktivan

Nije strašan nerf, nekako mi se čini da je tim nerf-om više pogođen midrange Hunter nego rush. Velika je šteta što se nisu više pozabavili draw mehanikom, uveli neke fore kao u Magic: The gathering-u, ovako mi je smiješno vidjeti turnir u Hearthstone-u.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 0 hvala 0
17 godina

Nova warrior karta,nego jeste dischantali UTH? :D

14 godina

Zašto bi ju pobogu DE-ali? {#}

Ova warrior karta mi se BRUTALNO sviđa, stvorena za aggro warlock i hunter deckove...

Ekspanzija zbilja obećava za sad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Osim ako ne igras paladina, u tom slucaju dobijes jos jedan shitty secret :D

1 0 hvala 0
17 godina
1samek kaže...

Zašto bi ju pobogu DE-ali? {#}

Ova warrior karta mi se BRUTALNO sviđa, stvorena za aggro warlock i hunter deckove...

Ekspanzija zbilja obećava za sad.

Zato sta dobis 40 dusta za istu sad kad je nerfana, sto je skoro kolicina dusta od jednog packa. Jedino ako ne igras huntera, ja sam imo 3komada sve dischanto fino, tak i onak cu za tjedan dana opet imat par komada :D

16 godina

Evo još jedna potvrda... što gori arena score to bolje karte u packu.

1-3 arena sa shamanom {#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja ni epic ne dobijem sa 1-3 arenom, zato se nebih slozio s tobom o toj teoriji

0 0 hvala 1
17 godina

Nebi znao ne sjecam se kad sam zadnji put imo arenu manju od 3-4 wina, al mislim da kad se to desilo da sam onda dobio al akira i hoggera u istom packu.

16 godina

Evo još jedan. zadnji put je bilo 3 legendary u 3 dana. Sada sam na 2 u 2, znači po pravilu sutra ide još jedan.

Zasad još niti jednog duplog nemam i većinom sve korisne legendary karte dobijam. Ovaj je iz običnog 100g packa. {#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Blago tebi s takvom srecom, ja svaki dan otvorim po 3-4 packa i sve drek. Nemogu dobit epice koji mi fale ko acient of war, faceless, preparation. Mislim da cu prije skupit dusta za sve sta mi fali nego sta cu ista dobit.

15 godina
neaktivan

Ja sam primjetio da su mijenjali algoritam za packove, puno losije karte dobivam zadnjih mjesec dana, gotovo uvjek sve drek i jedan rare. Prije epic nije bio nesto posebno otvorit, sad bogme je.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

Vrlo lako moguce da su nakon bete mjenjali, ipak treba para zgrnut.

17 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Ja sam primjetio da su mijenjali algoritam za packove, puno losije karte dobivam zadnjih mjesec dana, gotovo uvjek sve drek i jedan rare. Prije epic nije bio nesto posebno otvorit, sad bogme je.

Iz moje perspektive je onda oduvijek bio loš, od početka bete pa do sada samo 3 legendary karte. Ne možeš samo na temelju sebe ocijeniti jesu li ga mijenjali ili ne, to bi se primjetilo na globalnoj razini, drugim riječima, već bi bilo 100 topica o tome.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina

Evo da se i ja javim nakon jedne uzasne arene 3-3 :) dobio cenariusa :D

13 godina
neaktivan

Kako me iritiraju ovi control warriori i druidi u običnom casual playu, niti prokleti quest nebrem kraj njih ispuniti.. kak se nekome može dati svaki krvavi gejm 15-20 minuta igrati?!? ne kužim to...

EDIT: TMX za TD. znači nebrem ni s mage-om za kojeg nemam poštenih karti skupiti 5 pobjeda za quest i za to mi se daje TD. GJ svaka čast {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 19:38 (Schweini7).

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
Jonja kaže...

Iz moje perspektive je onda oduvijek bio loš, od početka bete pa do sada samo 3 legendary karte. Ne možeš samo na temelju sebe ocijeniti jesu li ga mijenjali ili ne, to bi se primjetilo na globalnoj razini, drugim riječima, već bi bilo 100 topica o tome.

Pa i ja sam otvorio oko 3-4 legendarya, al nijednog u posljednjih mjesec dana, dapace, nije bilo ni epica nesto.

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...

Kako me iritiraju ovi control warriori i druidi u običnom casual playu, niti prokleti quest nebrem kraj njih ispuniti.. kak se nekome može dati svaki krvavi gejm 15-20 minuta igrati?!? ne kužim to...

EDIT: TMX za TD. znači nebrem ni s mage-om za kojeg nemam poštenih karti skupiti 5 pobjeda za quest i za to mi se daje TD. GJ svaka čast {#}

Ja sve questove igram u ranked, jednostavno imam osjecaj da su u casual duplo tezi protivnici.

13 godina
neaktivan

Ma baš si pem rank uništavat s Mageo-om.. nemam ni jedne poštene karte za mage rush..a control mi predugo traje i neda mi se zezati s tim.. dosadno mi jednostavno..

0 0 hvala 0
17 godina

Sad sam odigro valjda najduzi mec u HS ikad, trajo jedno 40min, protiv control warriora. Na kraju sam ga cak uspio dobit sa svojim tempo shamanom.

12 godina
neaktivan

ekipa gledao sam neki stream i kad lik otvara expert pack otvori sve karte odjednom.čini mi se zanimljivije tako nego jednu po jednu kartu flipat,zna netko na koju tipku to radi?

EUW: AlcoholicManiac

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice