Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.340.950
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan

Drugi prestige. Uzeo sam custom class, prošli sam uzo ACR pa tako da mi ne treba jos jedan unlock gear, sljedeci puta cu vjerovatno ici na unlock gear pa FAD, pa onda opet na Custom class. Mislim da ce mi sedam klasa biti dosta.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Call of Duty Modern Warfare 3

@Kora Koji dio ne kužiš?:)

luksy
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 12:39 (pegasus).
13 godina
neaktivan

Zdravo,

imam pitanje za vas. Modern warfare 2 sam mogao pokretati na high rezoluciji, pa me sada zanima kakvo ce biti stanje sa MW3. Na drugim forumima sam pitao i misljenja su podjeljena, jedni govore da je necu uopste moci pokrenuti, dok drugi govore da cu je moci igrati na medium settings i da mnogi ljudi sa mnogo slabijim kompjuterima od moga mogu pokrenuti Modern warfare 3.

Ovo su moje specifikacije:

Procesor: Intel Core 2 CPU   4400 2Ghz

Graficka kartica: Ati Radeon HD 3450 512MB, sa 1GB Hyper Memory

Memorija: 2 GB RAM

Minimum system requirements

Processor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X38750 processor or better

Memory: 16 GB free hard drive space / 2GB RAM

Video Card: Shader 3.0 or better 256 MB NVIDIA®GeForce™ 8600GT / ATI® Radeon™ X1950 or better

Sound Card: DirectX® 9.0C or later

Svijestan sam da mi je graficka kartica najslabija karika.

Hvala vam unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MW3Fan kaže...

Zdravo,

imam pitanje za vas. Modern warfare 2 sam mogao pokretati na high rezoluciji, pa me sada zanima kakvo ce biti stanje sa MW3. Na drugim forumima sam pitao i misljenja su podjeljena, jedni govore da je necu uopste moci pokrenuti, dok drugi govore da cu je moci igrati na medium settings i da mnogi ljudi sa mnogo slabijim kompjuterima od moga mogu pokrenuti Modern warfare 3.

Ovo su moje specifikacije:

Procesor: Intel Core 2 CPU   4400 2Ghz

Graficka kartica: Ati Radeon HD 3450 512MB, sa 1GB Hyper Memory

Memorija: 2 GB RAM

Minimum system requirements

Processor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X38750 processor or better

Memory: 16 GB free hard drive space / 2GB RAM

Video Card: Shader 3.0 or better 256 MB NVIDIA®GeForce™ 8600GT / ATI® Radeon™ X1950 or better

Sound Card: DirectX® 9.0C or later

Svijestan sam da mi je graficka kartica najslabija karika.

Hvala vam unaprijed.

Jedino te grafička kolko-tolko koči, na tvom mjestu bih instalirao XP na kojem se igre ipak izvode nešto brže.

Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • Batina je izašla iz raja. Jer da je tamo ostala, to više ne bi bio raj. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
13 godina
neaktivan

Hvala ti na tvom odgovoru.

Po tvom misljenju na kojem setingu mogu igrati. Negdje low - medium???

Hvala

16 godina
neaktivan

A sad, zavisi ti i od rezolucije na kojoj ćeš igrati, pogledaj donji video na kojem se vrti MW2 na HD3450, ide dosta dobro na 800x600 rezoluciji... Ako si mogao pristojno dvojku igrati onda ćeš i trojku sigurno koja je još više optimizirana {#}

Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • Batina je izašla iz raja. Jer da je tamo ostala, to više ne bi bio raj. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

MW2 sam mogao igrat fino na rezoluciji od 1280 x 960 na 60 Hz. rezolucija mog monitora, ova neka native je 1280x1024 60Hz.

Znaci na medium mozda bez shadows ili necega drugog??

15 godina

Pa postavi si detalje kakve ti hočeš....bar su stavili da svašta moš pogasit....isprobavaj..nemoj samo postat pitanja na forum

Malo moraš sam nešt skontat

ALKOHOL JE ČOVJEKOV NAJVEČI NEPRIJATELJ? BIBLIJA LJEPO KAŽE: LJUBITE SVOGA NEPRIJATELJA :D
13 godina
neaktivan

Prijatelju nije to problem, problem je da bezveze ne bacim 120 KM, to jeste 60 eura na igru koja mi nece uopste raditi.

16 godina
neaktivan

Skini SP i probaj. A key možeš nabaviti za 150 kn.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 14:28 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MW3Fan kaže...

Prijatelju nije to problem, problem je da bezveze ne bacim 120 KM, to jeste 60 eura na igru koja mi nece uopste raditi.

Prijatelju uzmi rusku Steam verziju za 15-20€ a ostatak ulupaj u grafu.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
Archy kaže...
Mitch kaže...
lol sad sam hosto private match...18 nas je igralo ground war

ja se cudim kak nikom nije lagg-alo

Daj covjece javi kad budes slijedeci put hostao, dojadi mi igrat sam...

Skoro svaki put kad igram hostam, jedino ako me neko pozove u party.

Imaš me na steamu (mihovilm - Mitch "The Executor")

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan

Imam te ja za frenda, ajde onda veceras ako hoces iam ja svojih par frendova pa da razbacimo private.

XFire: armin771 ; Steam: Archy_BiH

0 0 hvala 0
14 godina
Ima li tko key viška
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
17 godina
robimarko kaže...{#}
Ima li tko key viška

normalno svi su kupili još jedan key i samo tebe čekaju da ti ga daju... Kad smo kod toga vidim da imaš 2 kompa - imaš možda još koji viška? {#}

He who is brave is free.
14 godina
Ne tražim da mi ga daju.Normalno da bi ga platio
16 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Ima li tko key viška

E imam ti ja jedan viska.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
14 godina
dedaa kaže...
robimarko kaže...
Ima li tko key viška

E imam ti ja jedan viska.

Poslo sam ti PM

14 godina

Pohvaljujem mw3 jer je jednostavno najbolja igra koju sam dosad igrao (tek od danas ju igram).

Na mojoj kanti (pogledaj pod moj pc) leti na 1680x1050 na max postavkama sa min. 20 i max. 40+ fps-a. (AA x4 on)

COD - FanBoy
Moj PC  
3 6 hvala 0
14 godina

Ako je tko spreman za zabavu (oko 20:00-23:00 svaku većer) neka me doda na Steam: MiniEldin.

Ima nas več 6 igrča koji igramo svaku većer TDM,KC,GW itd..pa ako se hoćete zabaviti dodajte me. :).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BloOm3R! kaže...

Pohvaljujem mw3 jer je jednostavno najbolja igra koju sam dosad igrao (tek od danas ju igram).

Onda ih nisi puno igrao.

Igra je, recimo, zadovoljila očekivanja, koja ipak nisu bila toliko visoka nakon zadnja 2 ispljuvka.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Ako je tko spreman za zabavu (oko 20:00-23:00 svaku većer) neka me doda na Steam: MiniEldin.

Ima nas več 6 igrča koji igramo svaku većer TDM,KC,GW itd..pa ako se hoćete zabaviti dodajte me. :).

Trenutno nemam instaliran Steam ovdje sa sobom, pa me dodaj: tripleks334. Oko utorka-srijede dobivam MW3 pa se vidimo :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 17:08 (Fićo_CoD 5).
14 godina
FlyBoy kaže...
BloOm3R! kaže...

Onda ih nisi puno igrao.

Igra je, recimo, zadovoljila očekivanja, koja ipak nisu bila toliko visoka nakon zadnja 2 ispljuvka.

Igrao sam igrao al mozda je prijednost u tome sto nisam druge mogao pokrenut na max pa zato mi se cini bolja.

COD - FanBoy
14 godina
neaktivan

Ekipa testirao sam mw2 i mw3..

Moj komp: Win7 32 .bita, 2 gb rama. dual-core E5300 2,60 ghz (tvornicki), inace klokan na 3,40 ghz, hd 5770 1 gb ddr 5 sahphire!

Mw2 mi radi normalno, tako i na mw3! Ali kod mw3 mi malo zasteka u nekim pojdedinim trenucima! Najcesce kod ucitavanje mape, potraje i do pune 1 min!! Pratio sam i Random access memory (ram) prosjecno ide oko 91%, a zna potegnuti najvise 95%, a cpu usage prosjek 75%, max. potegne do 90%!! RAdi mi na rezolucji 1024x768 i sve na high video!!!

Igra radi normalno mw3 na sp, ali na mp se bojim da nece biti to to!!

Inace nemam jedino minimalni zathev za prosecor, zahtjeva E6600, ja nema ni toliko!

Jel mi moze tko reci jel ima tko takav slican komp i jel njemu isto tako radi? jel mu zasteka u nekim trenucima, pogotovo kod ucitavanja mape, ide kao slow motions ali ubrzani!

Jel  zadovojavaljuce, jel se moze nekao ubrzati, da ne kupujem novi procesor?

Hvala na odgovorima!

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Ambush kaže...

RAdi mi na rezolucji 1024x768 i sve na high video!!!

Igra radi normalno mw3 na sp, ali na mp se bojim da nece biti to to!!

Jel  zadovojavaljuce, jel se moze nekao ubrzati, da ne kupujem novi procesor?

Stavi na med/low i neće biti problema. To će ti ubrzati sigurno izvođenje.

15 godina

probaj orušit sustav....vjerovatno ti se dosta toga nakupilo i ram i proc ti štekaju pri obavljanju svih tih operacija

ALKOHOL JE ČOVJEKOV NAJVEČI NEPRIJATELJ? BIBLIJA LJEPO KAŽE: LJUBITE SVOGA NEPRIJATELJA :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Jedino te grafička kolko-tolko koči, na tvom mjestu bih instalirao XP na kojem se igre ipak izvode nešto brže.

Što sam pogrešno izustio, recite mi da znam za ubuduće, šta šutite k'o mulci, šta biste mu vi preporučili?

15 godina
Fićo_CoD 5 kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Što sam pogrešno izustio, recite mi da znam za ubuduće, šta šutite k'o mulci, šta biste mu vi preporučili?

win sedam je optimiiziraniji od xp-a a i do izvođenja igara su ti bitnije komponente negoli sam OS....

16 godina
neaktivan

Ja sam testirao ta 2 sustava na svojoj konfi i nitko me ne može uvjeriti u suprotno. Većina igara se brže i bolje izvodi na XP-u nego na Sedmici, s istom konfiguracijom, naravno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Ja sam testirao ta 2 sustava na svojoj konfi i nitko me ne može uvjeriti u suprotno. Većina igara se brže i bolje izvodi na XP-u nego na Sedmici, s istom konfiguracijom, naravno.

Osim što se neke nove i večina budućih igara neće moći izvoditi na XPu. Činjenica je da 7 bolje raspolaže resursima i nemoj misliti da si jedini koji je testirao oba na svojoj konfi... To ne znači apsolutno ništa.

Meni eto jednako dobro igre rade na oba, na istoj konfi... I kaj sad, moja riječ protiv tvoje? Kome je to bitno uopće? Vrijeme XP-a je prošlo kada je u pitanju gaming, za kasu - svejedno, može i 98-ica...

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 19:02 (Minoza).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice