Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.182.696
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina

Imate originale ne?

Ako ne znate kaj je problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Od balkanskog foruma, gora je samo Balkanska kafana. Ovdje ima vise lazova i vucibatina nego u popravnom domu. Katastrofa.

Evo vam pingovi sa futavom Balkasnkom konekcijom. Cetri hosta, cetri mape, nema laga. Ajd bok.

Kimi - the King of Spa.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 20:17 (Tallahasee).

4 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
D3ViL kaže...
TopForumaš kaže...

evo ja i alokin odigrali special ops

NEMA LAGGA al se moraju otvoriti upnp na routeru

Pa naravno da nema lagg-a na Specijal Ops gdje igras s jednim prijateljem, ono sto je problem dali ima lagg-a kada igras TDM; S&D itd. ., isto tako nemozes o necemu ovakvome donjeti zakljucak na osnovu dvije mape koje si odigrao igraj dan dva prati situaciju onda reci detaljno!

pa nema lagga cak i na 9vs9

Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 21:12 (TopForumaš).
17 godina
neaktivan

Odigrao sam par partija i moram reći da ima laga. Međutim, taj lag i nije strašan kao kod naprimjer AA3 gdje se nakon smrti čekao kraj runde da bi se opet krenulo. Akcija je dinamična i to pridonosi osjećaju da lag i nije tako strašan, međutim vidi se da meci kasne. Sviđa mi se što više nema gužve (broj igrača preko dvadeset), a to pridonosi nekako taktičnijem ugođaju.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako nekoga zanima ima na Interliberu na Profilovom štandu MW2 s popustom od 20%.

Nisam se raspitivao koliko je regularna cijena, tako da vam ne mogu reći koliko konkretno košta.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa kaj je izašla i za pc kaj nije trebala prvo samo na xbox i ps3

"you hit me we hit you"-mafia
17 godina

Jel netko probao igrati private matcheve? Ali jedno 4vs4 i više jer je negdje naxeem rekao da mu je frend igrao i do 3vs3 je bilo ok, kasnije kad se još jedan spojio onda je ping svima podivljao. E tu me zanima ping, a ne kod ovoga gdje igrači ne hostaju.

@debs

Joj ajd čitaj malo, ovih 140ak str je bilo samo prepucavanje na čemu će ići bolje, PC ili xbox,  i tko će imati manji ping Osmijeh

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 20:19 (Pero Dinamit).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
D3ViL kaže...
TopForumaš kaže...

evo ja i alokin odigrali special ops

NEMA LAGGA al se moraju otvoriti upnp na routeru

Pa naravno da nema lagg-a na Specijal Ops gdje igras s jednim prijateljem, ono sto je problem dali ima lagg-a kada igras TDM; S&D itd. ., isto tako nemozes o necemu ovakvome donjeti zakljucak na osnovu dvije mape koje si odigrao igraj dan dva prati situaciju onda reci detaljno!

PA NEMA LAGGA NITI U MP KAD ĆEŠ TO SHVATITI
ČAK JE I PIRAT BIO HOST JEDNOM NA 9VS9 I NEMA LAGGA

Ima laga, a to se jako dobro primjeti kad želiš nekoga pogoditi ciljajući. Vidi se da meci kasne. Međutim, kao što rekoh u gornjem postu, akcija je frentična pa se stvara privid da nema laga.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 20:19 (MegaMass 2000).
15 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Odigrao sam par partija i moram reći da ima laga. Međutim, taj lag i nije strašan kao kod naprimjer AA3 gdje se nakon smrti čekao kraj runde da bi se opet krenulo. Akcija je dinamična i to pridonosi osjećaju da lag i nije tako strašan, međutim vidi se da meci kasne. Sviđa mi se što više nema gužve (broj igrača preko dvadeset), a to pridonosi nekako taktičnijem ugođaju.

di si ti vidio lag ja ga nisam a odigro sam 8 partija

nema lagga nigdje čak niti malo(dobro hajde sad baš ako sa naišao na nekog sa shit konekcijom dial up konekcijom)

cjepidlačiš btw

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 20:19 (TopForumaš).
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
MegaMass 2000 kaže...

di si ti vidio lag ja ga nisam a odigro sam 8 partija

nema lagga nigdje čak niti malo(dobro hajde sad baš ako sa naišao na nekog sa shit konekcijom dial up konekcijom)

Nekanim ti crtati, nekanim ti ništa objašnjavati, a bome niti se prepirati sa tobom preko foruma klinjo. Lag postoji jer kad nekog naciljaš u glavu i stisneš okidač lik se stigne izmaknuti, a to može zato jer ima laga. Smiri doživljaje oko igre, jer je meni jasno da je to "tvoja" igra, ali indirektno režati na svakoga tko kaže da ima laga ili da nešto nije uredu sa igrom te neće nigdje dovesti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 20:23 (MegaMass 2000).
15 godina
protjeran
Pero Dinamit kaže...

Jel netko probao igrati private matcheve? Ali jedno 4vs4 i više jer je negdje naxeem rekao da mu je frend igrao i do 3vs3 je bilo ok, kasnije kad se još jedan spojio onda je ping svima podivljao. E tu me zanima ping, a ne kod ovoga gdje igrači ne hostaju.

@debs

Joj ajd čitaj malo, ovih 140ak str je bilo samo prepucavanje na čemu će ići bolje, PC ili xbox,  i tko će imati manji ping Osmijeh

Ti si moroncina. A ima ih jos. Stavio sam sliku za tebe i ostale nepismene. Mozes vidjet kolki je ping 9V9 igraca, preko Interneta. Slovkaj - S L I K A - P I N G - I NT E R N E T

Katastrofa, ....... katastrofa.

Kimi - the King of Spa.
15 godina

Evo sad sam našao temu na gametrailers forumu http://forums.gametrailers.com/thread/first-modern-warfare-2-hacks-a/962604?page=5 i lik postao ovaj video...  https://www.youtube.com/watch?v=5MdSwgKtSYg.

Toliko o tome Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mirkoni kaže...

meni krepo dvd ladica trćo do susjeda da posudim njegovu

hahahahahahah

o majstore stvarno nemas sreće:DDDD

15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Tsar kaže...
Jack Sparrow kaže...
Tsar kaže...

Ja sam na Steam-u CRO-Tsar, pa me dodajte.

Daj onaj nick sa kojim se ti spajaš gore.

Baš tvoj nick ne CRO-Tsar

Tsar93

Jesi panj sad ti moze hackat account.Nikad nedaj svoj pravi steam username.

Imam iskustva s tim.Bio sam hackan i hacko sam drugima sa bruteforcerom.

Jos ako je isti mail ko na forumu pozdravi se sa accauntom.

CHE
16 godina
moderator
mancekk kaže...

Evo sad sam našao temu na gametrailers forumu http://forums.gametrailers.com/thrad/first-modern-warfare-2-hacks-/962604?page=5 i lik postao ovaj video... 

.

Toliko o tome Plač

Pa daj ti varaj nakon što si kupio za 400kn igru,pa onda nek se VAC updejta pa ti bana ključ.Ne vjerujem da če koristit

ovi koji imaju original,osim ak nemaju previše love da kupuju ključeve.A piratima i tako ništa ne znači.

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 20:34 (pirat).
17 godina
protjeran

Upravo zavrsio SP...do jaja, meni je odlicno legao

7h48min na Hardened, igrao onako lezerno recimo

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 20:34 (PsychoticBaklava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a kvragu nemog prec heben trening sa onim sranjima skoro sam razbio miš ono sa onim kad moras ubijat makete one

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ko ste vi pacoviii,na kakvim serverima je hostana ,do hosta je problem nema veze igra s pingom,na jednom serveru radi dobro na drugom lose,o cem pricate jedan se nalazi u njemackoj drugi u americi,i stvarno ocekujes da ide glatko na 200-300 pingCool
ne vjerujem vi se prepirete oko pinga OMFGCool

Ako je ping dobar a ima lag onda je u fps-u prob naglo ga dropa i to je to prestanite se prepucavati.

CHE
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 20:49 (carcharodon).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nista od garene ili bilo kojeg drugog vpn klijenta totalno su nas shebali al ono totalno cini se da se vracam na cod 4 (osimViče ako ne bude kakvog patcha ili cracka )PlačSramim seVičeVičeNeodlučan

živi danas da ne umres sutra
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav ljudi, 

Evo koristim ovu priliku da se pohvalim sa još jednom 4870 grafom. Prvi put imam CF sustav i za sada sam pre zadovoljan.

COD6MW2 1280x1200 AAx4 sve na ULTRA = min 82 FPS, max 172 FPS, avg. 120 FPS

Odnosno, sve ide glatko :)....

Pozdrav.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 0:42 (Bladepu).
16 godina

Eo moj video pa recite jel dobar.

Cool

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Napokon je rat došao u Ameriku, tako i treba....neka vide oni kako je to, bar na igri...

pozz

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

nista od garene ili bilo kojeg drugog vpn klijenta totalno su nas shebali al ono totalno cini se da se vracam na cod 4 (osimViče ako ne bude kakvog patcha ili cracka )PlačSramim seVičeVičeNeodlučan

Ne zali se. Vec ako zelis kupi igru ko i svaki posten covjek. Ako te ne zanima igra nemj govorit o cracku i da su nas sjebali kad to nije istina.

BTW na Steamu sam isto Canassob pa ko hoce nek doda pa cemo zaigrat u petak ^^

Audaces fortuna iuvat
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 20:50 (Canassob).
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Cool

koja je to misija mislim po redu  1 ili ......

16 godina
neaktivan

moze pomoc

instalirao sam dvd1 i sad trazi 2 al ga nemre procitat pa sam cancelao instalaciju i kaj da sad radim tj. jesam dobro napravio

otisao sam na steam i onda desni klik na cod mw2 i update i to sam isto napravio i s multiplayerom

sad steam kaze da ce se skinut za 2 sata

jel to onda instalacija i jel tako treba napraviti il sam fulao nešto

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CANABIS kaže...
Fake_Alert kaže...

Cool

koja je to misija mislim po redu  1 ili ......

3. Ja mislim

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
17 godina
pirat kaže...
mancekk kaže...

Evo sad sam našao temu na gametrailers forumu http://forums.gametrailers.com/thrad/first-modern-warfare-2-hacks-/962604?page=5 i lik postao ovaj video... 

.

Toliko o tome Plač

Pa daj ti varaj nakon što si kupio za 400kn igru,pa onda nek se VAC updejta pa ti bana ključ.Ne vjerujem da če koristit

ovi koji imaju original,osim ak nemaju previše love da kupuju ključeve.A piratima i tako ništa ne znači.

Eto toliko o njihovim famoznim izjavama ovo je sve da sprijeci cheatere, VAC ce banovati hack, oni ce naparviti jos desetine drugih jer im je to profitabilno i zaradjuju od prodaje cheata, a ukoliko je netko spreman da plati za hack sigurno je spreman da plati i org te rizikuje njegov BAN, uostalom i na CoD 4 ljudi hackaju s org kljucevima i bana ih PB pa ih to ne sprijecava, ali postoji jedna mala razlika, mogao si naci server s adminima koji su strogi i prate situaciju i gdje ti se okuplja jedna te ista cheat free ekipa s kojom je ugodno i posteno igrati. . ., a tog ovdje nema!

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 20:56 (D3ViL).
16 godina
neaktivan

nja nja nja nja :P

a zašto nema recommended još ?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo ispricavam se sto sa malo poludio

a kako i nebi kad mi se igra toliko sviđa a vi još uvijek meljete da ima lagga a ja svojim očima vidio da nema

i ako ima ništa što bi utjecalo na igru

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
moderator
D3ViL kaže...

Eto toliko o njihovim famoznim izjavama ovo je sve da sprijeci cheatere, VAC ce banovati hack, oni ce naparviti jos desetine drugih jer im je to profitabilno i zaradjuju od prodaje cheata, a ukoliko je netko spreman da plati za hack sigurno je spreman da plati i org te rizikuje njegov BAN, uostalom i na CoD 4 ljudi hackaju s org kljucevima i bana ih PB pa ih to ne sprijecava, ali postoji jedna mala razlika, mogao si naci server s adminima koji su strogi i prate situaciju i gdje ti se okuplja jedna te ista cheat free ekipa s kojom je ugodno i posteno igrati. . ., a tog ovdje nema!

Pa to mora da su bolesni ljudi koji če kupovat svaki čas novi key,samo zato da mogu varati,i tako se dokazati drugim igračima da su oni "PRO".

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice