Dok ne kupim Trojku (PS3 ) igrat ću ovu igru na PC-u
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo novi video Modern Warfare 2 Special Ops
Evo novi video Modern Warfare 2 Special Ops
uuuuu svida mi se. extra
Nije to ništa meni je debil od rođaka ima 70killstreak na shipmentu.
Tribas skinit i 1.6,a i sta ti je uopce to problem 10min posla.
pa kad igram da li isto ide promet ili.......koji ti internet koristis????
Moj pajdo nemas ti pojma sta govoris.
pa kad igram da li isto ide promet ili.......koji ti internet koristis????
Moj pajdo nemas ti pojma sta govoris.
To je tema MW2, ako do sad nije skužil nebu ni dalje.
Zbog ove cu igre pasti godinu elektrotehnike
hah i ja idem u elektrotehniku. ja idem u Dubrovniku i 1. sam godina. s obzirom da je elektrotehnika teska i da kupujem original siguran sam da ce tesko biti izvuci dvojku. i usput gdje ti ides na elektrotehniku(koji grad)
pa sta je ovo 3. dan i nista se nepise. ajmo malo zivlje. svaki dan se nadam sad ce sad ce ali nista pa ako moze koji tekstic ipak me zanima puno o toj igri jer po prvi put davam 400 kn za igru
pa sta je ovo 3. dan i nista se nepise. ajmo malo zivlje. svaki dan se nadam sad ce sad ce ali nista pa ako moze koji tekstic ipak me zanima puno o toj igri jer po prvi put davam 400 kn za igru
I ja po prvi put nadam se, ali prvo bum probal demo ili nest da se ne zahebem. Ne pišemo više jer spavamo moder warfareovski san, i probuditi ćemo se tek 10.11 i negdje za vrijeme dema na par sati, a i tako će nam vrijeme brže proći.
Ne izgleda lose taj riot shield mislim da sam takvo nesto vidio u counter strikeu ali samo je ovdej bolje implentiran.
haha ovo ce biti masakriranje. Samo vec gledam kako cu morati traziti neki hc server bez ovih helica, air strike-ova i ostalih piz*arija. To ja staru saljem posto radi tamo pored algoritma pa da samo kaze da mi stavi jednu na stranu. Brijem da ce za ovu igru biti navala kao za neku wow ekspanziju, a ja u redu dvije čuke ne budem cekao ^^
haha ovo ce biti masakriranje. Samo vec gledam kako cu morati traziti neki hc server bez ovih helica, air strike-ova i ostalih piz*arija. To ja staru saljem posto radi tamo pored algoritma pa da samo kaze da mi stavi jednu na stranu. Brijem da ce za ovu igru biti navala kao za neku wow ekspanziju, a ja u redu dvije čuke ne budem cekao ^^
cim prije da bude pro mod po bolje
http://www.joystickradio.com/news/1440/modern-warfare-2-special-ops-mode-information-/
Malo infa o novom modu. Izgleda guba.
Evo prvih slika za sada 3 MP mape.
mape mi izgledaju odlicno i zanimljivo. bit ce drama kad se pocnemo klat tamo
FAKE je 200%!
A ja proves više od 200jeb sati za kompon...
Ako nemaš kaj pametnije napisati onda drugi put šuti. Pa nemogu sad promijeniti cijelu igru, onda više nije to to. Neki već sad govore da je previše noviteta, a drugi opet kenjaju da bi htjeli Crysis da se sve miće. Nežele baš previše mjenjati jer znaju da onda cod više ne donosi taj doživljaj. Jednostavno nebi više toliko ljudi igralo mp jer nebi bio isti, a vama kojima se ne dopada nemojte ju igrati i gotovo ili igrajte cod4.
i igra je upravo savršena "bez fizike" takva kakva je...
očito je d aste zaboravili glavnu ulogu igara i MP-a u igrama
ZABAVA!!!
a to CoD nosi, nikakve simulacije, nikakav destruktivan okoliš (u SP ga ima podosta, u MP maknuli da se brže izvodi) ... samo čista zabava
igraj crysis ak oces nekog drvetom zatamanit
očito igras cod a ne shvaćaš njegovu bit, ne vidis u cemu je prava zabava...zbog čega ga tolko ljudi igra
da barem ovih dana dodje opet beta mp
koliko sam ja primjetio iz videa mape tj. leveli su sada veći nego u cod 4
možete ići okolo kuća,u kuće flankirati itd. no to je i dalje sve u minimalnim granicama
time ja mislim da takvim lvl dizajnom se linearnost spustila za kakvih 20%
Se slažete?
Također ću reći da hype ove igre je davno prešao granicu normale no to je ok ali ono što me smeta je da se ta igra prikazuje kao nešto još neviđeno,najbolja igra do sad itd. što nije fer
Gledajte igra če biti odlična no i ne nešto spektakularno i još neviđeno kao što je najavljivano
Igra je mnogim elementima slična cod-u 4 što je dobra ali u nekim slučajevima i loša stvar
Nevjerojatan hype.
To baš mrzim kod igara. hehe Al eto, tvorcima igre donosi lovu i oni sigurno blagonaklono gledaju na takvo što.
kako krv izgleda na početku kod onog videa u autu kao da je stvarnost
meni izgleda ko žele lol
da doista izgleda kao iz nekog filma