jedva cekam igru...a kada izlazi???
znaš inače se koristi google ili pogledaš cijelu temu... 10.11.09.
jedva cekam igru...a kada izlazi???
znaš inače se koristi google ili pogledaš cijelu temu... 10.11.09.
ups, outdate post, sorka na ovome, moja greška (napisat ću nešto pametno kad se sjetim) ili nek admin izbriše
(mislio sam da sam stisnuo skok na nepročitano, a zapravo nisam)
vidis se da sereš, cod nece nikad bit kao fc2.
pitam se zašto je popio crni karton, lol
ma takve treba dobro nalupat pa ćemo vidjet oće li doć na forum i radit gluposti.
al zašto citiraš postove s prve stranice?
Prmijetio sam u popisu oružja ono čudp Striker... Ako to oružje bude realno predstavljeno i stavljeno u MP, to će postat novo omiljeno oružje noobova uz P90 i GL u bilo kojoj varijanti. Taj striker (hvala bogu da nisu dodali ovo - to je odgovor iz pakla na riječ "smrt u malom") je pravi pakao... Molite se da to ne završi u multiplayeru jer će spammanje sa SAW-om izgledat kao dobacivanje vodenim balonima. Gledao sam na discoveryu kako te dvije pile (Striker i AA-12) rade. Prestrašno
Prmijetio sam u popisu oružja ono čudp Striker... Ako to oružje bude realno predstavljeno i stavljeno u MP, to će postat novo omiljeno oružje noobova uz P90 i GL u bilo kojoj varijanti. Taj striker (hvala bogu da nisu dodali ovo - to je odgovor iz pakla na riječ "smrt u malom") je pravi pakao... Molite se da to ne završi u multiplayeru jer će spammanje sa SAW-om izgledat kao dobacivanje vodenim balonima. Gledao sam na discoveryu kako te dvije pile (Striker i AA-12) rade. Prestrašno
Evo slike Auto Assault-12 (AA-12).
Evo slike Auto Assault-12 (AA-12).
E to je slika sa Discoverya. ta stvarčica doslovce razara. A tek dvije na fully automatic... Malo progoglajte za video... Bolje da je nema u igri i Strikera u multiplayleru.... Inače, striker je zabranjen u SAD-u tako da možete zamisliti šta radi....
I kak je sad puni naziv igre?
COD 6:Modern Warfare 2?
Puni naziv igre je sada Call of Duty: Modern Warfare 2. U četvorci su još i stavljali "4", no u petici su izbacili broj "5", a taj trend poštuje i šestica. No to ionako nije ni bitno, vjerujem da 98% ljudi zna da je ovo šesti Call of Duty.
mislim da će puni naziv: Call of Duty: Modern Warfare 2 bez one 6 jer se zna da je 6 nastavak!
Ma kak se god igrica zvala nadajmo se da ce to bit nešto igrivo xD
BTW,da ne otvaam novu temu zna neko nekoju dobru am3 matičnu sa crossfireom???
rađe otvori novu temu jer kad neko vidi naziv teme da tražiš matičnu prije ćeš dobit odgovor nego u ovoj temi
Ma kak se god igrica zvala nadajmo se da ce to bit nešto igrivo xD
BTW,da ne otvaam novu temu zna neko nekoju dobru am3 matičnu sa crossfireom???
postaj ovako nešto negdje drugdje. nemoj kvarit temu o legendarnoj igri.
Bolje hvatsko RGB-6, prerađeni Striker.
Link.
Igra je legendarna TOTALNO,al bezveze mi je radit novu temu samo zbog matične.....
al može neko ak hoće odgovorit na privatne poruke il kak se već to zove.....
Igra je legendarna TOTALNO,al bezveze mi je radit novu temu samo zbog matične.....
al može neko ak hoće odgovorit na privatne poruke il kak se već to zove.....
Poslo sam ti ja Privatnu poruku.
Evo i link za matičnu.
Bolje hvatsko RGB-6, prerađeni Striker.
Link.
Fućkaj ga, to ispaljuje 40x46mm granate. To je GL na steriodima. Pomisli sreću na licu nooba koji bi dobio ovo, marty i LS. Pa svijetlio bi od sreće! Striker je ustvari sačmarica ali poluautomatska. A AA-12 je fully automatic sačmarica. RGB-6 je overkill za CoD. Više bi pristajao Unreal Tournamentu........
Taj lik je inače jako dosadan (odgledao sam skoro svaki future weapon, lik jednostavno rečeno preuveličava sve).
On topic - ostala oružja su ok, beretta posebno . p90 je još uvijek s nama (nažalost), neznam di je SAW (il ga nisam primjetio?) i neki malo jači sniperi (Barret .50 cal ili ovo ili ovo ). W2000 poznat iz hitmana je tamo, što je lijepo za vidjet....
igra izlazi 11.10 americi 10.11 dolazi u europu
ajde bre ne pricaj gluposti, ako su ta oruzja koja su onda ce se i ta oruzja upotrebljavati, uostalom imas servere di su zabranjeni pa igraj tamo, a ne da pljujes po ljudima koju volje igrati s takvim oruzjem, i jos nesto cod je daleko timska igra ali na zalost bas radi takvih likova kao ti koju gledaju da imaju cim bolji skor, da mogu i kill dobit da ubiju svojeg to bi i napravili, sramota ste za narod
meni je sve jedno ako imam 5-50 skor ( ali nemam ) bitno je da moja ekipa pobjedi
igra izlazi 11.10 americi 10.11 dolazi u europu
oces reci da nakon mj dana dolazi u europu, jel se ti zezas
to nije tocno
u americi je mm dd yyyy a u europi dd mm yyyy
i kod nas i kod njih dolazi 10. studenog
to nije tocno
u americi je mm dd yyyy a u europi dd mm yyyy
i kod nas i kod njih dolazi 10. studenog
ja sam u odg sa malo sarkazma, uostalom nije to neka vijest, igre max mogu zakasnit cca 1 tjedan, ali zato se skida sa torrenta odma drugi dan
ajde bre ne pricaj gluposti, ako su ta oruzja koja su onda ce se i ta oruzja upotrebljavati, uostalom imas servere di su zabranjeni pa igraj tamo, a ne da pljujes po ljudima koju volje igrati s takvim oruzjem, i jos nesto cod je daleko timska igra ali na zalost bas radi takvih likova kao ti koju gledaju da imaju cim bolji skor, da mogu i kill dobit da ubiju svojeg to bi i napravili, sramota ste za narod
meni je sve jedno ako imam 5-50 skor ( ali nemam ) bitno je da moja ekipa pobjedi
Mudrac editirao poruku... Ne brini se, prijavljen si. Dobra ti taktika. Mogu se kladit da sjedis u kutu sa p90 i čekaš.
On topic - MW2 oružja su potpuno ok, našao sam saw u vidu zamjene novije generacije, sve ok. Ako bog da, strikeri će završiti kao i GL i Marty u 4orki. I nadam se da će ghillie suit postati funkcionalniji... cod4, mapa Pipeline - na onom brdu, sniper se ističe kao da ima znak na sebi - gle me, tu čekam, izrešetaj me! Samo odmaže. U mapi overgrown koliko-toliko, funkionira ali inače... treba ga sredit. Ne uklapa se u okolinu.
Mudrac editirao poruku... Ne brini se, prijavljen si. Dobra ti taktika. Mogu se kladit da sjedis u kutu sa p90 i čekaš.
On topic - MW2 oružja su potpuno ok, našao sam saw u vidu zamjene novije generacije, sve ok. Ako bog da, strikeri će završiti kao i GL i Marty u 4orki. I nadam se da će ghillie suit postati funkcionalniji... cod4, mapa Pipeline - na onom brdu, sniper se ističe kao da ima znak na sebi - gle me, tu čekam, izrešetaj me! Samo odmaže. U mapi overgrown koliko-toliko, funkionira ali inače... treba ga sredit. Ne uklapa se u okolinu.
hvala sta si me prijavio, drago mi je da se neko "brine"
bitno da su vidjeli samo osobe koju su trebale vidjeti,
i ne igram s p90 niti ne cekam u kutu, ali zato igram takticnki, ponajvise timski, sa oruzjem koje je najbolje u trenutno situaciji,
i da sta se tice antistropica u cod4 mp dosta je los pogotov za igrace koji imaju snajper s time koji vole da se ugnijezde kao st osi naveo, ali ne vijerujem da ce se to popravit u mw2 ipak je to u grafici i detaljima koji bi ako se ne varam povecavali promet interent konekcije
i ne igram s p90 niti ne cekam u kutu, ali zato igram takticnki, ponajvise timski, sa oruzjem koje je najbolje u trenutno situaciji,
i da sta se tice antistropica u cod4 mp dosta je los pogotov za igrace koji imaju snajper s time koji vole da se ugnijezde kao st osi naveo, ali ne vijerujem da ce se to popravit u mw2 ipak je to u grafici i detaljima koji bi ako se ne varam povecavali promet interent konekcije
Antialiasing i antistropic nemaju veze sa količinom prometa. To je stvar tvog kompa. Ja kažem za ghillie suit koji je sve samo ne za sakrivanje. Preuočljiv si sa njime. Ponekad možeš vidjet tipa u ghillie odijelu preko pola mape (skoro).
Antialiasing i antistropic nemaju veze sa količinom prometa. To je stvar tvog kompa. Ja kažem za ghillie suit koji je sve samo ne za sakrivanje. Preuočljiv si sa njime. Ponekad možeš vidjet tipa u ghillie odijelu preko pola mape (skoro).
a ja bas kazem za antistropica i za onu mapu koju si naveo kada se na brezuljku "sakrije" sniper i gledas ga s druge strane mape vidis samo njega nema trave ni nista, zato bi trebalo nesto povecati antistropica, a sta se tice skina istna da si s time bolje uocljiv ali ne na svim mapa isto, zato ne treba igrat samo s jedim oruzjem nego s onim koje je najbolje u odredenoj situaciji, isto koda po snijegu uzmes crnu odijelo