Pa napisi onda bar nesto o igri.
Kakva je to igra,jel se puca,neki trailer il gameplay video... bar nesto..
Izvoliš.
Call of Duty: Black Ops 6 vraća seriju na vrhunac s uzbudljivom kombinacijom klasičnih elemenata i novih značajki, pružajući sveobuhvatan paket kampanje, multiplayera i zombi načina igre. Ova recenzija razmatra kako svaki dio igre doprinosi cjelokupnom iskustvu te analizira novitete i povratke klasičnim značajkama koje će dugogodišnji obožavatelji prepoznati i cijeniti.
Kampanja: Kombinacija špijunske drame i akcije
Black Ops 6 kampanja usmjerena je na špijunske operacije i složene misije koje igrača vode kroz napete, filmski režirane događaje. Misije nude raznolikost i mogućnost slobode u izvršavanju zadataka, kao u misiji u kojoj igrači infiltriraju politički događaj uz pomoć špijunskog alata. Kampanja ima oko devet sati igranja i omogućava ponovnu igru zbog otvorenih segmenata gdje igrači mogu birati različite pristupe zadacima.
Vizualno, ovo je jedno od najimpresivnijih Call of Duty iskustava do sada, s detaljnim teksturama i naprednim svjetlosnim efektima koji pojačavaju osjećaj realizma. Igra teče vrlo glatko, čak i u napetim trenucima, pružajući ujedno i stabilne performanse na konzolama nove generacije, poput PlayStation 5.
Multiplayer: Poboljšano kretanje i ravnoteža
Multiplayer način igre u Black Ops 6 donosi nekoliko ključnih promjena koje pojednostavljuju iskustvo i čine ga pristupačnijim. Novi "omnimovement" sustav omogućava igračima fleksibilno kretanje u svim smjerovima, čineći akcijske trenutke uzbudljivijima nego ikad prije. Ova opcija dodaje dinamičnost igranju, a posebno dolazi do izražaja na manjim mapama gdje intenzivna 6v6 borba zahtijeva brzo reagiranje i dobru strategiju.
Dodani su novi perk sustavi podijeljeni u tri kategorije: Enforcer, Strategist i Recon. Igračima koji biraju perkove iz jedne kategorije dodjeljuju se snažniji bonusi koji nagrađuju specifične stilove igre. Također, prilagodba oružja je pojednostavljena, omogućujući fokus na značajne modifikacije bez previše kompliciranih opcija. Nažalost, nekoliko mapa na početku može osjećati pomalo skučeno ili nedovoljno uravnoteženo, no očekuje se da će buduće nadogradnje ublažiti te nedostatke.
Zombi mod: Povratak klasičnoj formuli uz nove elemente
Zombi način igre vraća se klasičnoj, rundama temeljenoj formuli, što će obradovati dugogodišnje obožavatelje. Igračima je dostupno više načina kretanja, što omogućava brže izbjegavanje zombija i izbjegavanje zagušenih točaka. Karte, kao što su Liberty Falls i Terminus, nude jedinstvena okruženja koja izazivaju osjećaj klaustrofobije i napetosti. Liberty Falls, primjerice, prikazuje mali američki grad, dok je Terminus otočki zatvor s tajnim laboratorijem ispod površine, dajući igračima raznolika mjesta za borbu s hordama zombija.
Dodane su raznolike vrste zombija i mini-igre poput "zombie bowlinga," što iskustvo čini zanimljivijim i omogućava veteranima otkrivanje skrivenih tajni na svakoj mapi. Zbog složenosti i dodatnih sustava poput prilagodbi municije i istraživanja za nadogradnje, zombi mod može biti izazovan za nove igrače, ali pruža dublje iskustvo onima koji vole istraživati i eksperimentirati.
Zaključak: Povratak korijenima uz inovacije
Call of Duty: Black Ops 6 uspješno balansira stare i nove elemente, donoseći igrivost koja će biti uzbudljiva za nove i dugogodišnje igrače. Iako ima nekoliko nedostataka u multiplayer mapama i složenosti zombi moda, igra pruža osjećaj poznate akcije uz dovoljno novih značajki koje je čine svježim iskustvom. Sveukupno, Black Ops 6 donosi jednu od najcjelovitijih i najzabavnijih igara u Call of Duty serijalu u posljednje vrijeme.
Jel netko kupio igru? Jel igraju ove prevare sa Indijom i tako? Gdje je najjeftinije?
Jel netko kupio igru? Jel igraju ove prevare sa Indijom i tako? Gdje je najjeftinije?
Frend je kupio netom po izlasku igre, ali Steam verziju. Ko voli klasični MP igra je dobra. Naravno, COD ko COD uvaljuje tupave skinove i graba novce, ali igra je definitivno najbolji COD od MW2019. MP je ultra brz, mogu to igrat 15 minuta i nakon toga imam osjećaj kao da sam proveo u igri 2 sata. Čekam WZ koji izlazi danas i koji je F2P. Popišao sam samog sebe, jer sam digao ruke od COD-a, al po viđenom iznenađenje i za stare CODovce a must naslov.
"We aren’t transferring skins from mw3 as we want the skins too look realistic too it’s time".
I onda igra i dalje izgleda kao cirkus...
WZ je trebao izaći u 1900, a vidim već prvi koji igraju su stari BFovci westie, stodeh i jack
Jer ima neko slican problem ? I kad krene da skida, to je sa 7,7 bps... I to traje 2 sec i opet prestane i tako evo vec pola sata -.-"
Isto i meni..
Frend je kupio netom po izlasku igre, ali Steam verziju. Ko voli klasični MP igra je dobra. Naravno, COD ko COD uvaljuje tupave skinove i graba novce, ali igra je definitivno najbolji COD od MW2019. MP je ultra brz, mogu to igrat 15 minuta i nakon toga imam osjećaj kao da sam proveo u igri 2 sata. Čekam WZ koji izlazi danas i koji je F2P. Popišao sam samog sebe, jer sam digao ruke od COD-a, al po viđenom iznenađenje i za stare CODovce a must naslov.
E takav review sam čekao. Ja isto nisam igrao COD od MW2019. Ovo kaj gledam izgleda ok. Naravno hrpa glupavih skinova ali gameplay mi se čini dobar. Isprobao sam malo ovaj novi omnimovement u novom Warzoneu, treba neko vrijeme da se privikneš. Ma kupit ću ga makar samo da još jednom igram Nuketown 😃 Ciljao sam na neki Black Friday ili Božićni popust ali pitanje je dal će ga uopće bit.
Problem je jedino kako uskladit igranje BO6 sa igranjem novog Stalkera jer nemam vremena ni za jedno ni za drugo 😄
Prejaka ti grafička 4090 za najnovije igre
Nemam ni ja vremena, ali sam se organizirao 45 min. dnevno, vikendom sati pol.
ekipa ima'l kakvih dojmova od onih koji su kupili igru (ne warzone) :)
Isplati li se uzimat u odnosu na lanjski MW3?
Igra je bas ok. Iako, problemi sa rusenjem i to u single playu, popusio savegame... I single je zanimljiv, ali mi se neda opet.
Mp je ok... Malo premale mape, i prebrzo meni... Ali kazem
.. Za onu cijenu ok
da, i meni se nekako čini 80ojrića previše dat za ovo.
Uvijek mozete barem na PCu ili Xboxu, uzeti gamepass za 12 eura. I odigrati mijesec dana i vidjeti dali je to to ili ne.
Uvijek mozete barem na PCu ili Xboxu, uzeti gamepass za 12 eura. I odigrati mijesec dana i vidjeti dali je to to ili ne.
Cod nije to to još od originalnog MW.
nema se tu šta probavat. Low tickrate konzolaško smeće ko i svaki drugi FPS na tržistu...
Hvala na ovome, pojma nisam imao da taj gamepass postoji na PC-u. Evo skidam BO6 :-)
Je kiki jaka... Evo STALKER 2 mi se vuče na 58 fpsa na Epic postavkama i to na 1080p. Ja se još uvjiek igram na 1920x1080 rezi :-)
Je kiki jaka... Evo STALKER 2 mi se vuče na 58 fpsa na Epic postavkama i to na 1080p. Ja se još uvjiek igram na 1920x1080 rezi :-)
Nešto ti tu gadno ne štima ako imaš 58 fpsa na 1080p sa 4090, lik na tim postavkama sa tvojom grafom ladno 120 ima.
19:50
Ekipa ima koja provjerena stranica za cd-key po ok cijeni za black ops 6, da mi nije 60-70 eura. Hvala
XB PC gamepass verzija ako je bitno ..
klinjo je iritantan al pogledajte klipove koje prikazuje u videu vezane za skillbased damage o kojem se spekulira od izlaska igre. navodno je activision jos 2018. zatrazio patent na tehnologiju ali je izazvalo "massive backlash" jer doslovno pretvaraju igru u poker aparat.
u nijednom shooteru u zadnjih 20 godina se nisam morao ovoliko znojit za odradit rundu da je kd oko 2- 3.
ove godine su aimassist pojacali do te mjere da se gotovo i ne razlikuje od aimbota.
nedavno se poznanik spaja na discord koji igra na kontroleru ( prijasnji warzone kd 4.5, istina na kontroleru, ali covjek je masina ) proba s nama 2 partije i ugasi kaze " majko mila sta je ovo pa locka mi nisan na metu ne moram igrat uopce" i deinstalira igru nakon 2 partije.
SBMM toliko siluje igru da je nenormalno, 2 partije winaš i odma te trecu spaja s CDL klincadijom koja se vrti 360 s kontrolerom i aimbota u sekundi.
sve je podredeno wallet warriorsima, igra je doslovno poker aparat.
neki ce rec da u 30tima vise ne mozes igrat competitive na nivou sta apsolutno nije istina.. pa nemamo 80..
2 sezone apex predator top 1000 u svijetu, kd u shooterima vecinom 2 - 3.. betlfilde bi casual runde odradivao sa 120 - 18 scoreom ( kao infantry, nikad nisam volio tenkove ni avione ), al ova igra mi doslovno zabija dildo u guzicu.
nadam se da ce se novi betlfild dignut iz pepela da se konacno ima nekakav normalni shooter zaigrat na trzistu.
RANT OFF.
Ne kužim koja je to fora sa tim zombijima, u zadnje vrijeme skoro u svakoj drugoj fps igri nekakav zombie mode.. Malo mi je to previše.. moje mišljenje..
Inače, sve ostalo top
?!
Bez provociranja.
Mislio sam da na konzolama nema tih problema kao na Pc-u, da se igre ruše, morate čekati zakrpe.
I onda, nedovršeni proizvod skupo prodaju..
Trebala bi postojati mogućnost reklamacije, povratka novca, kao i za svaki neispravan proizvod. Onda bi im sjelo iz dupeta u glavu, kad bi za 99,% prodanih igara morali vratiti novce.
Dosta igara i na ps5 odmah po izlasku zna crashat. Ali nikad mi se nije dogodilo da potegne u smrt i savegame... Ako i potegne neki last save, pamti npr. predzadnji ili pocetak levela.
Kod cod bo6 se dogadja da crahsanjem unisti last save i sve saveove prije... Igra negdje pamti gdje je stala, jer mi u ps5 meniju kad dodjem do igre stoji "continue activity" na misiji gdje sam stao, stoji fotka te misije... Medjutim. Cim udjes u igru nema boga da krene od tuda...
Pokusao pronac i lokalni save u ps5 memoriji i svasta nesto... Ali nema.
Dakle, ps igre nisu lisene problema.
A ps verziju sam po prvi puta uzeo jer sam mogo pointse sa storea pretvorit u eure... Pa me igra ispala skoro 50% jeftinija.
Ne brini... Slao activisionu i ostalim developerima poruke... Nula odgovora.
Na redditu se ljudi zale... Ocito nema zakrpe.
Jedino ako... Iako je malo vjerojatno, kolega gore nije radio update. Ne znam bi li ga pustilo igrat sp bez azuriranja, kao sto neda igrat mp bez azuriranja.
I kad vec pisem letanije, igra je stvarno ok. Kampanja je zabavna.
Mp je ok ako... I samo ako ti ne smeta ono na sto se mnogi zale, pa i ja... Da imas feeling da svatko cheata... Zasto?
Jer nekad prvi dignem pusku, opalim. Nista... Ubije me. Gledam njegov replay, jedva da me nanisanio... Vec sam mrtav... Nikakav headshot... Jednostavno 2 metka... Odem.
Ko da svi imaju aimbote upaljene, pa onda igra nasumicno pali cheat code nakon nekog vremena.
Taj dio je koma... Kad te dopadne - da te ne dopadne aimbot :)
Da, strašno.
Imao sam prije dvadesetak godina PS 2, još se mogao instalirati kod majstora čip da igraš presnimljene igre.
Staviš ili kupljeni, ili presnimljeni DVD s igrom i sve funkcionira.
Nema rušenja, igre su bile onda po tome 10x bolje napravljene.