Xiaomi Amazfit

poruka: 1.901
|
čitano: 776.929
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Xiaomi Amazfit
Ekipa jel netko naletio na amazfit 2 sa free tax?

0 0 hvala 0
11 godina
Xiaomi Amazfit

Ma nije mi problem ni platit pdv i carinu, kakav je proces? Da ocekujem uplatnicu ili treba unaprijed platiti? Kad mogu ocekivat da puste paket s carine?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Inače ti doma dođe njihovo pismo koje moraš ispuniti i poslati na email , mozda ces morat racun priloziti ili potvrdu uplate. Nakon toga ti poštar dofura paket i njemu platis carinu i pdv. Tako je meni bilo.
11 godina
Xiaomi Amazfit

Sad mi stoji ovako. Neko tko ima iskustva s DHLom što mi je radit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Zovi DHL,pretpostavljam kako moraš na Carini podignuti EURI broj.Brzo nazovi jer im moraš taj broj poslati u roku 3 radna dana,inače ti naplaćuju čuvanje paketa 35 kn po danu.
11 godina
Xiaomi Amazfit

Treba li bit mij eori broj ili kogu od nekog prijatelja/poznanika? Nisam vadio svoj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Eori broj mora biti od one osobe na koju glasi račun.Znači,ako si ti naručio proizvod-broj mora biti tvoj.
11 godina
Xiaomi Amazfit

Evo kontaktirao DHL, kaže teta da će mi se netko javiti sutra.

A ja cu ujutro u carinu i zatražit EROI broj i nadat se da će doči u pon/uto. Koliko generalno treba da se dobije taj broj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ako ideš direktno u Carinu dobiješ ga odmah.Druga varijanta je da ga zatražiš poštom.Tu računaj na dan,dva..
7 godina
neaktivan
Xiaomi Amazfit

Molim upučene kratku informaciju jeli bilo problema uparivanja bluetooth slušalica sa satom te kakva je kvaliteta zvuka (znam da takvi minijaturnio uređaji imaju problema sa jačinom izlaza).

Ima li računice pričekati amazfit 2 (po vašoj procjeni koja bi mu bila cijena u Honorbuy-u)

Naručivao sam uglavnom preko Gearbesta, ali su mi zadnji put kad sam naručio Mibox opalili carinu i davanja tako da me je ispao više nego da sam ga tu kupovao.

0 0 hvala 0
15 godina
Naručio 2 komada sa Honorbuy-a u ponedjeljak navečer, oko 23. Danas u 14 DHL donio. Cijena je točno 850kn po komadu. Ako netko razmišlja da znate.
Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
jocker'86 kaže...
Naručio 2 komada sa Honorbuy-a u ponedjeljak navečer, oko 23. Danas u 14 DHL donio. Cijena je točno 850kn po komadu. Ako netko razmišlja da znate.

To nudiš na prodaju...ili?

16 godina

Čovjek vjerovatno dijeli samo informaciju kolko ga je platio i za kolko dana je došao 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
15 godina
bess kaže...
jocker'86 kaže...

To nudiš na prodaju...ili?

Neee, kako čovjek kaže, samo dijelim info.. ako netko razmišlja o kupovini, jedna od opcija.

Why so serious?
13 godina
bess kaže...

Molim upučene kratku informaciju jeli bilo problema uparivanja bluetooth slušalica sa satom te kakva je kvaliteta zvuka (znam da takvi minijaturnio uređaji imaju problema sa jačinom izlaza).

Ima li računice pričekati amazfit 2 (po vašoj procjeni koja bi mu bila cijena u Honorbuy-u)

Naručivao sam uglavnom preko Gearbesta, ali su mi zadnji put kad sam naručio Mibox opalili carinu i davanja tako da me je ispao više nego da sam ga tu kupovao.

Probao sam dvije bt slušalice, nije bilo problema sa spajanjem. Jeftine su gubile signal, Xiaomi ne gube.

Kvaliteta zvuka je kakve su slušalice. Ne postoji jačina izlaza, digitalni signal. Ili ima zvuka ili nema.

Pogledaj usporedbe Amazfit 1 i 2 pa sam zaključi koji bi ti bio bolji. I već ga ima u dućanima pa usporedi cijene. Valjda će takva razlika biti i na Honorbuyu.

Što god skuplje mi je došlo s Gearbesta trebao sam platiti PDV.  Uključujući i Amazfit.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
11 godina
Xiaomi Amazfit

Otišao jutros do carine u Splitu, kaže barba danas tokom dana da cu na mail dobit eori broj. Tako da nadam se da je sat u ponedjeljak ili utorak u mene.

EDIT:

Dobio sam mail od DHL:

Poštovani,

Kako bi smo mogli predati Vaš predmet na izradu carinske deklaracije potrebno nam je

EORI broj (naputak u prilogu).

Potvrda narudžbe na kojoj je vidljivo što ste točno kupili s pojedinačnim vrijednostima robe i prijevoza.

Potvrda o uplati (Paypall, WU, kartični izvadak,..) izvršenoj prema pošiljatelju..

Vrijednost shippinga mora biti navedena, u suprotnom moramo dodati prijevoz po carinskim tablicama.

Ako je shipping bio besplatan mora pisati slovima FREE  jer carina ne priznaje 0,00 kao vrijednost besplatnog shippinga.

Molimo da u roku od 3 kalendarska dana od prispjeća pošiljke dostavite sve podatke potrebne za carinjenje i EORI broj, obzirom da nakon toga roka nastaje obveza naplate skladišnine u iznosu od 35,00 HRK po danu te 0,75 HRK po kg obračunske težine + PDV.

Iako nisam dobio mail od carine, provjerio sam na http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds2/eos/eori_validation.jsp?Lang=hr

i tu dobijem  info da mi je valida EORI broj.

Tako da sam screenshotao sve što sam mogao i poslao na mail DHLu.

Sad dalje cekam odgovor.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.1.2018 12:54 (thebatman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jocker'86 kaže...

Da ako su dva je ta cijena ako je jedan onda je oko 900kn

13 godina
neaktivan
Može li nam neko pojasnit,jeli bolja ova ip57 ili ip68 zaštita?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Xiaomi Amazfit

.

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8 Face: https://www.facebook.com/gearbest.coupons.discounts/
Moj PC  
4 0 hvala 4
11 godina
Xiaomi Amazfit

A koliko in triba da naprave carinaku deklaraciju -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Dan,dva.
11 godina
sibica kaže...
Dan,dva.

Jucer u 12h sam im sve dostavio. Kazu da ce mi poslat ponudu? 

7 godina
neaktivan
Xiaomi Amazfit

Jel uspio tko syncat na Stravu?

0 0 hvala 0
13 godina
bess kaže...

Jel uspio tko syncat na Stravu?

Nisam baš viđao ovo pitanje, pa pretpostavljam da svi.

11 godina
Xiaomi Amazfit

Znaci traze da im platim 285kn PDV i 125KN carinskih troškova o.O

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Definitivno je najisplativije naručiti Amzfit sat preko honorbuy.it iz više razloga:nema dodatnih troškova carinjenja i za 2-3 sata ga dobijete.Iz Kine postoji šansa zapinjanja na carini,duže se čeka.Ova varijanta gearbest+dhl mi se činiji čak najlošija jer troškovi pdv-a i carine premašuju čak i cijenu sata u honorbuy.it.

0 0 hvala 0
10 godina
Dana,ne sata:))
11 godina
Xiaomi Amazfit

Ma da, ovako me sat izašao sa svim davanjima 1050kn, previse, ali svaka škola se placa :) Nadam se da je vrijedan tih novaca!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Amazfit

Ak vam nije hitno (možete čekat 40 dana) mislim da se vrijedi kockat (nadat se izbjegavanju carine) sa Gearbestom i dobit sat po super povoljnoj cijeni. 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
thebatman kaže...

Znaci traze da im platim 285kn PDV i 125KN carinskih troškova o.O

I još 100kn DHL dostava.

Znači oko 500kn na cijenu.

Nego, pa koliko te koštao sat? 285kn pvda, izgleda da je koštao preko 1100kn. Mislio sam da je s kuponom oko 500kn.

S normalnom poštom bi ti ispalo oko 200 (pdv+pošta), ali bi čekao još mjesec dana :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.1.2018 13:33 (CyberDemonVZ).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice