Pozivnice za privatne torrent trackere izdvojena tema

poruka: 5.311
|
čitano: 1.779.644
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Privatni torrent trackeri P&O
15 godina
Re: Pozivnice za privatne torrent trackere
DukeOs kaže...
maxy0 kaže...

novi filmovi i serije su dostupni na svim trackerima, ali ono šta ima na gore nabrojanim trackerima su stariji filmovi i serije koji nisu dostupni na drugim mjestima, a ako poneki naslov i jest, dobra je šansa da je torrent mrtav bez seedera.. isto tako, na top privatnim trackerima svaki je torrent vrhunske kvalitete zbog pravila trackera i kontrole kvalitete sadržaja. 

Zelis li reci da su stariji filmovi i serije na top trackerima bolje kvalitete nego na "non-top " trackerima ?

Po tvom postu ispada da su stariji filmovi i serije vrhunske kvalitete .

Mozes li mi navesti neke a da nisu remastered.

Ne nego želim reći da na takvim trackerima ima dosta sadržaja od starijih filmova i serija koje se ne mogu pronaći na drugim mjestima i da ih to izdvaja od ovih ostalih. Ne znam jel si na tim trackerima ali samo usporedi broj uploadanih filmova i torrenata na PTP s drugim trackerima i sve će biti jasno

http://trakt.tv/user/MjezZza
3 godine
marac84 kaže...
PTP, BTN, AB su ti vrh privatnih trackera. Nekima treba 2 godine ili vise zajebavanja na drugim trackerima da dodju do invitea. Postoji trackeri koji su prijateljski trackeri PTPu (taj tracker uzimam kao primjer) na kojima postoji invite forum i kriteriji koje moras ispunjavati da bi dobio invite na PTP. Znaci uglavnom biti seeder, dosta uploada, i high user klasa.

Iskreno, ja sad ni neznam na kojim trackerima PTP, BTN recruitaju usere, no i do tih trackera nije lako doci. Jednostavno moras se penjat piramidalno.

Drugi nacin je da imas RL prijatelja kao ja koji ima invite. 

Zasto te nitko nece pozvati preko foruma tamo? Uzmi moj primjer. Pozvao sam jednu osobu. Ta osoba je cancelana zbog neaktivnosti na trackeru, a meni je maknuta privilegija da mogu invajtat ljude. To je jos dobro. Ako je netko s tvoje invite liste dobio ban radi varanja ili sl. najebes i ti uz njega, i tvoj cijeli invite tree (ljudi koje si recruitao) - Zato nikad neces dobit invite na forumu. Uz to da jos napomenem da su inviteovi znali ici i preko 100EUR na ''crnim'' siteovima

Dobro, poštujem to, a poštujem i njihovo pravilo da tebe ili mene kazne zato što sam pozvao budalu koja nas je zaj*** i treba te/nas kazniti. 

Kad sam dao sa prošlim profilom 3 pozivnice za THR i jednu pozivnicu s ovim, točno sam dobro procijenio ljude kojima sam ih dao. Dobro procjenjujem ljude po pisanju, karakteru, ponašanju, tako da se ne mogu zajeb.. niti će me ta osoba dovesti u nezgodan položaj.

Neću sigurno dati pozivnicu svakom tko se zaleti na temu, makar imao i 5 zvjezdica i 14 god. staža na forumu, ako nisam s tom osobom imao kontakte u prijepiskama, ili nisam pratio njegove objave.

Kolega iznad napisao je da su tamo top filmovi i da ima dosta starih filmova što je pohvalno i to stvarno nema nigdje, osobito starih filmova.

No, na filmove poput novog Avatara se i na tim "elitnim" trackerima čeka kao i na drugim trackerima po nekoliko mjeseci. Osim toga, filmska industrija je u klincu s kvalitetom već desetak godina i možeš nabrojati jedva dvadeset kvalitetnih filmova 8 i tu sam pretjerao) od 2013.

Tv serije su odavno preuzele primat nad kino filmovima, te se bezbroj poznatih gkumaca prebacilo na glumljenje u tv serijama jer se malo više radi, ali je izvor prihoda konstantan i zajamčen.

Tv serije sam spomenuo, jer redovito izlaze i na (primjer) IPT i na THR-u najbolje, najkvalitetnije serije.

A to, da bih dao 100€ ??!! za invite je sramota za torrent zajednicu i za onoga koji prodaje i za noga koji kupuje.

Eto, ni top trackeri nisu lišeni nepoštivanja moralnih vrijednosti torrent zajednice.

合氣道 Još dok je tu bio Ademi i Orša, protivnicima se stezala knedla u grlu, a koljena klecala kao da plešu brejk dens...@PzKpfw
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2023 6:17 (Zaporožac).
15 godina
Pozivnice za privatne torrent trackere

Da razbijem off topic nudim :

IPT - 3x

TDay-3x

Uvjet : dugogodisnji clan foruma te , dokaz sa nekog privatnog trackera o ratiu u moj inbox.

Éire
6 godina
zeryx kaže...
marac84 kaže...
Zaporožac kaže...
partwish kaže...

Meni je fascinantno da ljudi na forumu postaju i traže PTP i BTN. Meni je to odmah red flag. Ljudi, pozivnice za ta dva trakera je gotovo nemoguće dobiti, a na forumu je sigurno nemoguće. 

Ako je "gotovo nemoguće" dobiti, onda ipak ima šanse, jer nije nemoguće.

Kako se dobije pozivnica za jedan od ta dva trackera ?

PTP, BTN, AB su ti vrh privatnih trackera. Nekima treba 2 godine ili vise zajebavanja na drugim trackerima da dodju do invitea. Postoji trackeri koji su prijateljski trackeri PTPu (taj tracker uzimam kao primjer) na kojima postoji invite forum i kriteriji koje moras ispunjavati da bi dobio invite na PTP. Znaci uglavnom biti seeder, dosta uploada, i high user klasa.

Iskreno, ja sad ni neznam na kojim trackerima PTP, BTN recruitaju usere, no i do tih trackera nije lako doci. Jednostavno moras se penjat piramidalno.

Zasto te nitko nece pozvati preko foruma tamo? Uzmi moj primjer. Pozvao sam jednu osobu. Ta osoba je cancelana zbog neaktivnosti na trackeru, a meni je maknuta privilegija da mogu invajtat ljude. To je jos dobro. Ako je netko s tvoje invite liste dobio ban radi varanja ili sl. najebes i ti uz njega, i tvoj cijeli invite tree (ljudi koje si recruitao) - Zato nikad neces dobit invite na forumu. Uz to da jos napomenem da su inviteovi znali ici i preko 100EUR na ''crnim'' siteovima

ne trollam nego ozbiljno pitam.

ja koristim t-day i t-hr. na oba uvijek nadem ono sto me zanima. 

sta to mogu naci jos na ovim top privatnih trackerima a da recimo na ovima nema?

ili ja vjerojatno nisam taj zahtjevni user koji bi iskoristio maximum od tih top trackera.

ti pričaš o komercijali, npr nedavno me lik tražio kiklop film, hrvatski kraljevi i dubrovačka republika dokumentarni, a to jedino imaš na torrenthr-u

15 godina
Zaporožac kaže...
marac84 kaže...

Dobro, poštujem to, a poštujem i njihovo pravilo da tebe ili mene kazne zato što sam pozvao budalu koja nas je zaj*** i treba te/nas kazniti. 

Kad sam dao sa prošlim profilom 3 pozivnice za THR i jednu pozivnicu s ovim, točno sam dobro procijenio ljude kojima sam ih dao. Dobro procjenjujem ljude po pisanju, karakteru, ponašanju, tako da se ne mogu zajeb.. niti će me ta osoba dovesti u nezgodan položaj.

Neću sigurno dati pozivnicu svakom tko se zaleti na temu, makar imao i 5 zvjezdica i 14 god. staža na forumu, ako nisam s tom osobom imao kontakte u prijepiskama, ili nisam pratio njegove objave.

Kolega iznad napisao je da su tamo top filmovi i da ima dosta starih filmova što je pohvalno i to stvarno nema nigdje, osobito starih filmova.

No, na filmove poput novog Avatara se i na tim "elitnim" trackerima čeka kao i na drugim trackerima po nekoliko mjeseci. Osim toga, filmska industrija je u klincu s kvalitetom već desetak godina i možeš nabrojati jedva dvadeset kvalitetnih filmova 8 i tu sam pretjerao) od 2013.

Tv serije su odavno preuzele primat nad kino filmovima, te se bezbroj poznatih gkumaca prebacilo na glumljenje u tv serijama jer se malo više radi, ali je izvor prihoda konstantan i zajamčen.

Tv serije sam spomenuo, jer redovito izlaze i na (primjer) IPT i na THR-u najbolje, najkvalitetnije serije.

A to, da bih dao 100€ ??!! za invite je sramota za torrent zajednicu i za onoga koji prodaje i za noga koji kupuje.

Eto, ni top trackeri nisu lišeni nepoštivanja moralnih vrijednosti torrent zajednice.

Prodaja invitea je zabranjena, no to ne sprijecava neke da prodaju (ili pokusaju prodati). Postoje stranice gdje ljudi prodaju invite raznih trackera.

Ako se otkrije da si prodavao ili dosao na site tim nacinom slijedi instant ban te osobe i njegon invite treea.

Uostalom, i ovi ljudi sto traze invite tu na forumu - izrazito zabranjeno tako doci, traziti invite - ako se otkrije da si tako dosao do invitea takoder slijedi ban. 

Ja sam na BTNu imao nickname kao neki random lik s nekog trackera koji je prijateljski BTNu, i bio sam bannan jer je, po rijecima staffa, taj lik varao ili napravio nesto neoprostivo pa su mislili da smo ista osoba dok nisu provjerili.

Satima sam cekao na IRCu gdje sam morao dokazati kako sam dosao na site, preko koga itd., dok me nisu reaktivirali

Pokusavam samo objasniti kako top privatni trackeri funkcioniraju da ljudi prestanu zicat inv na raznim forumima, redditu itd. jer nema sanse da tako upadnu. Ako bas zele, neka prouce kako, preko kojeg trackera itd. i sve se moze kad se ulozi truda i strpljenja.

15 godina

A i za onoga tko je član BTN-a nije baš lako doći do pozivnice. Prvo ju treba kupiti, a da bi se došlo do bodova za kupiti ju treba već pošteno seedati. No s vremenom se, uz veliki seed size, može doći do razumnog vremena za ostvarivanje tih bodova (bodovi dobiveni po vremenu seedanja rastu s brojem mjeseci koje seedaš). No onda vrlo često nema ni dovoljno pozivnica za kupiti, a i ako imaš pozivnicu, može se dogoditi da ima više usera od maksimalnog broja usera i ne možeš tu pozivnicu iskoristiti.

Ja sam imao sreće da sam skupio dovoljno bodova za pozivnicu (godinu dana nakon što sam povećao seedbox setup i baš počeo ozbiljno seedati), a tad je bilo pozivnica za kupiti i maksimalan broje usera nije bio pređen. Tada sam mogao kolegi, kojeg sam tad već virtualno znao godinu dana, dati pozivnicu i on će me relativno brzo prestići po statsima.

15 godina

PTP i BTN gotovo jednaki po svemu osim po sadrzaju... mozda i sposobnosti runnanja trackera, no PTP sad dobiva novi hardware pa ce valjda biti bolje

Ja sam samo pozvao RL prijatelje i objasnio sam im da cu ic ubit ako me bannaju ;D. ovako nekoga random na netu... nema sanse

PTP se lagano nafarma pozivnica s Bonus Pointovima, a cuo sam da ovih dana (sutra mozda) BTN otvara u shopu kupovinu pozivnica s lumenima, pa ako imas bodova sutra se logiraj i provjeri

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2023 19:15 (marac84).
11 godina
neaktivan

Na AB-u sam malo više od 2 i pol godine, da bi uopće došo do inv forum sekcije moraš uploadati 10 torrenta, inače koristim seedbox cijelo vrijeme, a tamo sam ušo slučajno preko frenda s drugog trackera. Kako se uopče dolazi do PTP-a u današnje vrijeme?

16 godina

ko je bio prije clan prije clan partisa.si sad moze opet iskusat srecu pod drugim imenom https://infire.si/index.php copy paste partisa inace jos nema puno torrenta pa ono strpite se ....

Samobor je lepa varoš
10 godina

Jeli PTP inzistira da se ne koristi VPN kao BTN?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 17:57 (Mičić).
15 godina

što uopće pitaju na tim intervjuima? koji je cilj točno

10 godina

Za ovaj glazbeni tracker moraš u potpunosti objasniti sve detalje od opisa što je flac, lossless, cbr, vbr i sve vezano uz kompresiju do toga kako prebacit lp ploču u neki format.

Tu zbilja teško zaluta nekakav korisnik hit&run.

11 godina
neaktivan

Nudim: x3 IPT

x4 FileList

x2 Cathode-Ray

Uvjeti: 2 proofa, seedbox poželjan.

13 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 22:02 (nadimax).
4 godine
neaktivan
Pozz
Jel moze neko poslat torrent,hr invite bio sam clan 12 godina i jednom samo sam dobio opomenu i 10 hnr bodova ali su mi vrastili racun nazad jer sam bio na moru.
Ove godine mi se isto dogodilo skupio sam 13 hnr bodova imo sam uplad preko 300tb ali mi vele na chatu da trazim novu pozivnicu da nemogu vise na stari racun se ulogirat.Imo sam 3 pozivnice neiskoristene i racun je bio dobar.
Pa ako neko ima jednu viska bio bi stvarno zahvalan . 12 goidna sam bio clan torrent,hr bez ikakvih problema.
15 godina
granazagreb kaže...
12 goidna sam bio clan torrent,hr bez ikakvih problema.

Nekako mi ne zvuci da je sve to bilo 'bez ikakvih problema' - i to u dva navrata ;p

15 godina
tuna-1 kaže...
granazagreb kaže...
12 goidna sam bio clan torrent,hr bez ikakvih problema.

Nekako mi ne zvuci da je sve to bilo 'bez ikakvih problema' - i to u dva navrata ;p

i još 300 tb uploada 

4 godine
neaktivan
A bilo je dosta je to vremena i uvjek po ljetu odem na more zgasim komp i dodu bodovi negativni imo sam 13 sad a nism skuzio zasto nisam uplad napravio jer mi je uplad uvjek dobar i nikad nisam delete iz trackera ono kaj sam download.
A neznam kaj da velim 300tb ili vise ne sjecam se vise.
7 godina

Da, da 300 TB i na moru u 4. mjesecu.

16 godina

nisi baš bio jednom i još jednom baniran, nego ukupno 4 puta... pozivnicu nisi imao niti jednu jer su ti nakon prvog bana oduzete 3 i kasnije još 9 komada... ukupno si na trackeru napravio 184 hnr torrenta uz samo 1 tb uploada... toliko o urednom računu i da nije bilo problema

4 godine
neaktivan
Nikola54321 kaže...

Da, da 300 TB i na moru u 4. mjesecu.

Pa 1 tb +/- 300tb. To je dosta blizu.

Origin: IsusCmarobnjak
10 godina

.obrisano

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 19:34 (Mičić).
15 godina
13 godina

AlphaRatio je vec negdje treci dan otvoren za registracije, pa eto ako nekom treba.

16 godina

Pokušavam se regat ali ne ide...

Imao sam partis koji je meni bio dovoljan... zadnjih 15 godina ratio neznam vise 2 terabajta upload download svega 200 Gb

Buduci je ugasen molim neke normalne gdje se mogu regat ili tko će mi dati pozivnicu za neke poznate trackere. 

14 godina
babac kaže...

Pokušavam se regat ali ne ide...

Imao sam partis koji je meni bio dovoljan... zadnjih 15 godina ratio neznam vise 2 terabajta upload download svega 200 Gb

Buduci je ugasen molim neke normalne gdje se mogu regat ili tko će mi dati pozivnicu za neke poznate trackere. 

evo svi lete i ne znaju koju bi ti pozivnicu dali,svađamo se upravo...

16 godina

Imas one dane u mjesecu?

ako nisi voljan pomoci, onda si mogao ignorirati moj post. 

15 godina
babac kaže...

Imas one dane u mjesecu?

ako nisi voljan pomoci, onda si mogao ignorirati moj post. 

Daj email , dobijes ipt i tday i miran si!

Éire
16 godina

Saljem PP. 

hvala kolega :)

12 godina

Pozz...jel ima kaj specijalizirano za ebooks i pdf?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Privatni torrent trackeri P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice