Evo, odluka je pala. Kupio bi Paci traktor s Boze zvucnicima i plugovima, a svim ucesnicima foruma Alienware kompjuter s instaliranim Linuxom, i uvijetom da ce dobiti i jos milion dolara ako izdrze raditi na ovom racunalu 6 mjeseci...
Ha ha ha ha...
Evo, odluka je pala. Kupio bi Paci traktor s Boze zvucnicima i plugovima, a svim ucesnicima foruma Alienware kompjuter s instaliranim Linuxom, i uvijetom da ce dobiti i jos milion dolara ako izdrze raditi na ovom racunalu 6 mjeseci...
Ha ha ha ha...
koliko bi vas izdrzalo na linuxu 6 mjeseci....
obožavam Linux 
E aj mi objasnite linux... kakav je za igrice i kao media centar... je li brži od windowsa?
otišla u svemir
Sounds like a longshot - as certain as sun will rise...
kupio bi mrcinsku jahtu sa garazom za svoj novi humvee
i opakim media centrom da se dizu tsunami valovi kad odvalim ziku
i krstario bi po karibima 
obožavam Linux 
Prvo bih zadovoljio neke svoje potrebe. Kupio bih neki 'jebački' komp, neki BMW M6, neka kućica, a ostatak bih ostavio za poslije...haha
obožavam Linux 
Dao bih 300 000 000 u dobrotvorne svrhe.Zatim bih sebi plac kupio u rodnom gradu i kuću sagradio.Neki stan na moru možda.Neki auto,zapravo par njih.Otvorio bih neki mali obrt.Putovao po svijetu..bla bla bla
Ja bi otišel u KTC po špeceraj... i kupil bi si originalnu Podravkinu Lino-ladu (5 kg), a ne onaj jeftini Kremino namaz...
Kupim vam svima lutku
na napuhavanje kako bi imali bar neku zanimaciju u životu 
kupio bi si stvarno mrcinu od kompa i jos jedan auto(ferari f430 scuderia)
Stavio u banku i živio od kamata.
(nisam računao, ali slobodna procjena je da bi mjesečno pao koji milijunčić kamata)
Ovako, oko 10 mil bih potrošio na ono što sam uvijek htio(iPhone, 4 gtx 280 itd.), dao bih tati 10 mil da si neš kupi, mami 10mil, deama10mil svakome, bakama10 mil savkome, dao sestrama po miljun, dao bih 10 mil u obnovu i kupnju svalčionica i novog igrališta mom klubi u kojem treniram. Postao bih vlasnik NK Rijeke, stavio ostalo u banku, dao bih 50 mil u afriku siromašnima, a još bih dobio i 1 mil zato što sam učesnik u ovoj temi, Živio Bill (račun) Gates
KUPIO BI KRAVU I 100 PČELA.
1. Jahtu (bezobrazno veliku s helikopterom i podmornicom)
2. Par vila po svijetu
3. Auti: Alfa Romeo 8c, Ferrari 599, Aston Martin DB9, Mercedes S600 Guard, Nissan GT-R, Rolls Royce Phatnom..... i par oldtimera
4. Komp mrcinu neku
5. Manekenke bi došle same 
Jel vi shvačate koliko je 500 000 000 dolara? Toliko novca večina ljudi nikada neče ni vidjeti, a kamoli dotaknuti ili imati. To nije razlog za "pokvariti si dan"! To je super razlog da skužimo da mi možemo itekako lipo živiti bez tih beskrajnih milijuna. Kladim se da Bill nije puno sretniji čovjek od mene. Je, lipo mu je, ali - novac je samo sredstvo, a ne cilj.
Zato, kad bi sad bio u prilici, nakon dugo razmišljanja, rekao bi mu vjerojatno - ne. Ali, nikad ne možeš biti siguran. Tko zna tko bi postao, ili kako bi se promijenio, a osim toga, ako on ne zna kako ih utrošiti i kako pomoći drugima, onda ima velikih problema. Nesrazmjer vlada u svijetu, jedni jesu sam sebe od gladi, a drugi bacaju na tisuće tona hrane zato jer joj je istekao rok ili zato što ju ne mogu prodati. Bolje baciti nego dati onome koji to treba za život. Zato, ljudi, budite sretni svojim starim "pilama" sa 512 MB RAM-a, procesorom iz prošlog desetlječa, diskom koji ima kapacitet kao memorijska na mobitelu i internetom kojemu treba minuta da otvori ovu stranicu. E, zaboravio sam vaše monitore veličine razglednice Dubrovnika... Ja sam zadovoljan.
Jel vi shvačate koliko je 500 000 000 dolara? Toliko novca večina ljudi nikada neče ni vidjeti, a kamoli dotaknuti ili imati. To nije razlog za "pokvariti si dan"! To je super razlog da skužimo da mi možemo itekako lipo živiti bez tih beskrajnih milijuna. Kladim se da Bill nije puno sretniji čovjek od mene. Je, lipo mu je, ali - novac je samo sredstvo, a ne cilj.
Zato, kad bi sad bio u prilici, nakon dugo razmišljanja, rekao bi mu vjerojatno - ne. Ali, nikad ne možeš biti siguran. Tko zna tko bi postao, ili kako bi se promijenio, a osim toga, ako on ne zna kako ih utrošiti i kako pomoći drugima, onda ima velikih problema. Nesrazmjer vlada u svijetu, jedni jesu sam sebe od gladi, a drugi bacaju na tisuće tona hrane zato jer joj je istekao rok ili zato što ju ne mogu prodati. Bolje baciti nego dati onome koji to treba za život. Zato, ljudi, budite sretni svojim starim "pilama" sa 512 MB RAM-a, procesorom iz prošlog desetlječa, diskom koji ima kapacitet kao memorijska na mobitelu i internetom kojemu treba minuta da otvori ovu stranicu. E, zaboravio sam vaše monitore veličine razglednice Dubrovnika... Ja sam zadovoljan.
kupio bi vilu u nju stavio aurea fullHD i spojio alienware i najači sound sistem na nju, u garažu utjero audi rs8 le mans kupio jahtu...
napravio bih si neku komp firmu u centru new yorka i kupio par gamerskih kompova.ali tu nije kraj dobro bi mi dosla villa na istoku velike britanije spala bi pod ono naj ville na svijetu.u garazi bi bio moj ferari enzo a na krovu bi bio pokoji mig
i jedan f-18 i evakuacijski tunel do night cluba takoder puna soba ljepotica
Dakle to je ugrubo oko 315 milijuna eura 
Izgradio bih si i opremio kućicu iz snova negdje na zapadnom dijelu grada (Zagreba), solidan autek više srednje klase, a ostatak u banku i rentnu štednju fino - na tu sumu mjesečne kamate bi bile (od ostatka love) čisto pristojne - po nekoliko stotina tisuća eura MJESEČNO

1. Jahtu (bezobrazno veliku s helikopterom i podmornicom)
2. Par vila po svijetu
3. Auti: Alfa Romeo 8c, Ferrari 599, Aston Martin DB9, Mercedes S600 Guard, Nissan GT-R, Rolls Royce Phatnom..... i par oldtimera
4. Komp mrcinu neku
1: Otisao kod psihologa na razgovor, jer je dokazano da veci broj ljudi poludi kad zivi s malo novaca i onda odjednom dobije veliku svotu. Kad bih dosao sebi od svega toga onda bih redom napravio sljedece:
2: 450 000 000 na banku da mi lupaju kamate :)(tak da mi djeca mogu zivjeti sretno i udobno :))
3: Kupio sebi neku prosjecnu kucu
4. Kupio sestri kucu
5: Kupio starcima Mercedes Benz CLK 2xx(stari voli Mercedese, ali trenutno nemoze uzeti CLK klasu jer je premalen za obitelj pa vozi E klasu)
6: Kupio sebi 10 monitora i sve to povezao na 5 kucista koja bi vrtila neku distru Linux-a. Uz to bih ima jedno 10 TB mjesta na vanjskim diskovima.
7: Kupio sebi neku ergonomsku stolicu jer u ovoj se osjecam kao klupko.
8: Kupio za kompove neki stol po narudzbi.
9: Popio u gradu 20 000 kuna.
I onda bih uzivao do kraja zivota.