Dobili ste pola milijarde dolara od Gatesa...

poruka: 171
|
čitano: 22.253
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Dobili ste pola milijarde dolara od Gatesa....
bestia kaže...

Evo, odluka je pala. Kupio bi Paci traktor s Boze zvucnicima i plugovima, a svim ucesnicima foruma Alienware kompjuter s instaliranim Linuxom, i uvijetom da ce dobiti i jos milion dolara ako izdrze raditi na ovom racunalu 6 mjeseci...

Ha ha ha ha...

Korisnika foruma ima 20 000
20 000x1 milijun = 20 000 000 000$
A imas 500 000 000 $
Ha ha ha ha...
Loo0ool
Nadam se da nitko nema isti avatar kao ja..ako ima sry nisam znao
17 godina
protjeran

koliko bi vas izdrzalo na linuxu 6 mjeseci....

Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
bestia kaže...

Pokupio pare i nastavio radit na linuxu. Ionako stalno koristim linux. :)
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
protjeran
coder_ kaže...
bestia kaže...

1.
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
Dobili ste pola milijarde dolara od Gatesa....

obožavam Linux Belji se

17 godina
neaktivan

E aj mi objasnite linux... kakav je za igrice i kao media centar... je li brži od windowsa?

17 godina
neaktivan
da dobim te pare kupil bi laptop za nekih 15k kuna(hp2510p) neki komp sa quad korom 8gb rama i nekom intelovom integrirkom 2 monitora i to bi bilo cca 30k kuna. sotalo bi podjelil valjda. i da imal bi linux na racunalima:P
i nogom u guzicu je korak naprijed
17 godina
neaktivan

otišla u svemir

may the force be with you!
17 godina
neaktivan

Sounds like a  longshot - as certain as sun will rise...Smijeh

Light travels much faster than sound, that's why some people seem bright until you hear them speak
17 godina
neaktivan

kupio bi mrcinsku jahtu sa garazom za svoj novi humveeSmijeh i opakim media centrom da se dizu tsunami valovi kad odvalim zikuBelji se i krstario bi po karibima Bogataš

17 godina
neaktivan
bestia kaže...
coder_ kaže...
bestia kaže...

1.

ya-sam-ya kaže...

obožavam Linux Belji se

2.
17 godina
neaktivan

Prvo bih zadovoljio neke svoje potrebe. Kupio bih neki 'jebački' komp, neki BMW M6, neka kućica, a ostatak bih ostavio za poslije...haha

17 godina
neaktivan
ya-sam-ya kaže...
bestia kaže...
coder_ kaže...
bestia kaže...

1.

ya-sam-ya kaže...

obožavam Linux Belji se

2.
 Da si rekao 10 godina nebi bilo problema samnom.
Arch user, Don't Panic!!!
17 godina
neaktivan

Dao bih 300 000 000 u dobrotvorne svrhe.Zatim bih sebi plac kupio u rodnom gradu i kuću sagradio.Neki stan na moru možda.Neki auto,zapravo par njih.Otvorio bih neki mali obrt.Putovao po svijetu..bla bla bla

17 godina
neaktivan

Ja bi otišel u KTC po špeceraj... i kupil bi si originalnu Podravkinu Lino-ladu (5 kg), a ne onaj jeftini Kremino namaz...

17 godina
neaktivan

Kupim vam svima lutkuPoljubac na napuhavanje kako bi imali bar neku zanimaciju u životu Smijeh

17 godina
neaktivan

kupio bi si stvarno mrcinu od kompa i jos jedan auto(ferari f430 scuderia)

17 godina
neaktivan

Stavio u banku i živio od kamata.
(nisam računao, ali slobodna procjena je da bi mjesečno pao koji milijunčić kamata)

17 godina

Ovako, oko 10 mil bih potrošio na ono što sam uvijek htio(iPhone, 4 gtx 280 itd.), dao bih tati 10 mil da si neš kupi, mami 10mil, deama10mil svakome, bakama10 mil savkome, dao  sestrama po miljun, dao bih 10 mil u obnovu i kupnju svalčionica i novog igrališta mom klubi u kojem treniram. Postao bih vlasnik NK Rijeke, stavio ostalo u banku, dao bih 50 mil u afriku siromašnima, a još bih dobio i 1 mil zato što sam učesnik u ovoj temi, Živio Bill (račun) GatesBogataš

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740 mhz-GPU Clock. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

KUPIO BI KRAVU I 100 PČELA.

are you talking to me
17 godina
neaktivan

1. Jahtu (bezobrazno veliku s helikopterom i podmornicom)

2. Par vila po svijetu

3. Auti: Alfa Romeo 8c, Ferrari 599, Aston Martin DB9, Mercedes S600 Guard, Nissan GT-R, Rolls Royce Phatnom..... i par oldtimera

4. Komp mrcinu neku

5. Manekenke bi došle same Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2008 20:20 (HarryPlopper).
17 godina

Jel vi shvačate koliko je 500 000 000 dolara? Toliko novca večina ljudi nikada neče ni vidjeti, a kamoli dotaknuti ili imati. To nije razlog za "pokvariti si dan"! To je super razlog da skužimo da mi možemo itekako lipo živiti bez tih beskrajnih milijuna. Kladim se da Bill nije puno sretniji čovjek od mene. Je, lipo mu je, ali - novac je samo sredstvo, a ne cilj.

Zato, kad bi sad bio u prilici, nakon dugo razmišljanja, rekao bi mu vjerojatno - ne. Ali, nikad ne možeš biti siguran. Tko zna tko bi postao, ili kako bi se promijenio, a osim toga, ako on ne zna kako ih utrošiti i kako pomoći drugima, onda ima velikih problema. Nesrazmjer vlada u svijetu, jedni jesu sam sebe od gladi, a drugi bacaju na tisuće tona hrane zato jer joj je istekao rok ili zato što ju ne mogu prodati. Bolje baciti nego dati onome koji to treba za život. Zato, ljudi, budite sretni svojim starim "pilama" sa 512 MB RAM-a, procesorom iz prošlog desetlječa, diskom koji ima kapacitet kao memorijska na mobitelu i internetom kojemu treba minuta da otvori ovu stranicu. E, zaboravio sam vaše monitore veličine razglednice Dubrovnika... Ja sam zadovoljan.

Mount Vision Pro
17 godina
neaktivan
2029.MN4 kaže...

Jel vi shvačate koliko je 500 000 000 dolara? Toliko novca večina ljudi nikada neče ni vidjeti, a kamoli dotaknuti ili imati. To nije razlog za "pokvariti si dan"! To je super razlog da skužimo da mi možemo itekako lipo živiti bez tih beskrajnih milijuna. Kladim se da Bill nije puno sretniji čovjek od mene. Je, lipo mu je, ali - novac je samo sredstvo, a ne cilj.

Zato, kad bi sad bio u prilici, nakon dugo razmišljanja, rekao bi mu vjerojatno - ne. Ali, nikad ne možeš biti siguran. Tko zna tko bi postao, ili kako bi se promijenio, a osim toga, ako on ne zna kako ih utrošiti i kako pomoći drugima, onda ima velikih problema. Nesrazmjer vlada u svijetu, jedni jesu sam sebe od gladi, a drugi bacaju na tisuće tona hrane zato jer joj je istekao rok ili zato što ju ne mogu prodati. Bolje baciti nego dati onome koji to treba za život. Zato, ljudi, budite sretni svojim starim "pilama" sa 512 MB RAM-a, procesorom iz prošlog desetlječa, diskom koji ima kapacitet kao memorijska na mobitelu i internetom kojemu treba minuta da otvori ovu stranicu. E, zaboravio sam vaše monitore veličine razglednice Dubrovnika... Ja sam zadovoljan.

Joj, daj nas pusti da barem maštamo... ko da netko od nas neko misli ozbiljno... al ja ću si ipak, prije ili kasnije, kupiti ono kaj hoću... kanticu sa 5 kila lino lade....
Elvis je Zagorec bil, i nigda nije on kril, prije svakog koncerta demižonku vina je spil, govorile njegve su oči 'O daj mi natoči!!'
17 godina
neaktivan

kupio bi vilu u nju stavio aurea fullHD i spojio alienware i najači sound sistem na nju, u garažu utjero audi rs8 le mans kupio jahtu...Smijeh 

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
protjeran

napravio bih si neku komp firmu u centru new yorka i kupio par gamerskih kompova.ali tu nije  kraj dobro bi mi dosla villa na istoku velike britanije spala bi pod ono naj ville na svijetu.u garazi bi bio moj ferari enzo a na krovu bi bio pokoji mig

i jedan f-18 i evakuacijski tunel do night cluba takoder puna soba ljepotica

hack master
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2008 14:07 (hackboy).
17 godina
neaktivan
Kupio bi abakus
MBO Asus P5KC, P35 // Intel Core 2 Duo E8200, 2,66 GHz, 6MB Cache // Kingmax 2x1 GB DDR 2-800 // Gigabyte Radeon HD 3870, 512 MB, 256 bit, GDDR3 // Seagate Barracuda SATA 320 GB // Chieftec 550W // LG DVD Przilica // Coolermaster kuciste
17 godina
1. dao bi novce 100 huligana da izprebijaju našu vladu.
2.zatim bi kupio BUG d.o.o.
3.napravio neki časopis o igrama ali u sklopu BUG
i onda bi se ubio jer je to sve što želim u životu :D
Potraga za istinom dragocijenija je od njenog posjedovanja.
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Dakle to je ugrubo oko 315 milijuna eura Belji se

Izgradio bih si i opremio kućicu iz snova negdje na zapadnom dijelu grada (Zagreba), solidan autek više srednje klase, a ostatak u banku i rentnu štednju fino - na tu sumu mjesečne kamate bi bile (od ostatka love) čisto pristojne - po nekoliko stotina tisuća eura MJESEČNO Smijeh Bogataš Smijeh Bogataš Smijeh

Mos mislit sta bi ostao u ZG Osmijeh
Nasao bih si ti i neko ljepse i toplije mjesto (ako ne i cijeli otok)
17 godina
neaktivan
HarryPlopper kaže...

1. Jahtu (bezobrazno veliku s helikopterom i podmornicom)

2. Par vila po svijetu

3. Auti: Alfa Romeo 8c, Ferrari 599, Aston Martin DB9, Mercedes S600 Guard, Nissan GT-R, Rolls Royce Phatnom..... i par oldtimera

4. Komp mrcinu neku

također
CPU:Athlon 64X2 6000+@3.12GHZ,MEM:2x 1GB PATRIOT@800MHZ ,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2,OS:Windows XP SP3
17 godina
neaktivan

1: Otisao kod psihologa na razgovor, jer je dokazano da veci broj ljudi poludi kad zivi s malo novaca i onda odjednom dobije veliku svotu. Kad bih dosao sebi od svega toga onda bih redom napravio sljedece:

2: 450 000 000 na banku da mi lupaju kamate :)(tak da mi djeca mogu zivjeti sretno i udobno :))

3: Kupio sebi neku prosjecnu kucu

4. Kupio sestri kucu

5: Kupio starcima Mercedes Benz CLK 2xx(stari voli Mercedese, ali trenutno nemoze uzeti CLK klasu jer je premalen za obitelj pa vozi E klasu)

6: Kupio sebi 10 monitora i sve to povezao na 5 kucista koja bi vrtila neku distru Linux-a. Uz to bih ima jedno 10 TB mjesta na vanjskim diskovima.

7: Kupio sebi neku ergonomsku stolicu jer u ovoj se osjecam kao klupko.

8: Kupio za kompove neki stol po narudzbi.

9: Popio u gradu 20 000 kuna.

I onda bih uzivao do kraja zivota.

Gentoo user. :')
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice