ovih dana pregledavam apple-ove stranice.na tim se stranicama govori i o edukaciji.nisam razumio kako to oni pomažu.šta to ima apple na svojim kompjutorima.
inače jako mi se sviđaju apple-ovi kompjutori.
ovih dana pregledavam apple-ove stranice.na tim se stranicama govori i o edukaciji.nisam razumio kako to oni pomažu.šta to ima apple na svojim kompjutorima.
inače jako mi se sviđaju apple-ovi kompjutori.
Apple ima super user frendly operativni sustav Mac OS X. Jednostavan je, i siguran. Pokušaj se raspitat na mac korisniku za detalje.
Koliko ja znam Apple je prije imao (ne znam da li još ima) u ponudi eMac (educational-mac), koji je sastavljen od slabijih komponenti (naravno i jeftinija cijena) i za koje su zaprimali velike narudžbe i proizvodili za opremanje škola.
eMac već odavno ne postoji, no trenutno je za edukacijsko tržiste osta u proizvodnji najjeftiniji bijeli MacBook.
A zašto se stalno spominje edukacija na Appleovom site svati ćeš kad pogledaš donju sliku.
Apple u Americi ima ugovore s najvažnijim koedžima po kojem studoši mogu povoljnije dobiti MacBookove, u ponudi su i PC laptopi no većina ljudi odabere Macove jer je to jedinstvena prilika da ih dobiješ za malu paru. Zbog svega toga je Apple već dugi niz godina najveći isporučivač edukacijske opreme na svitu.
Apple u Americi ima ugovore s najvažnijim koedžima po kojem studoši mogu povoljnije dobiti MacBookove, u ponudi su i PC laptopi no većina ljudi odabere Macove jer je to jedinstvena prilika da ih dobiješ za malu paru. Zbog svega toga je Apple već dugi niz godina najveći isporučivač edukacijske opreme na svitu.
bila je neka fora u americi ak si ucenik i kupis macbook dobis iPod touch i jeftiniji macbook
idalje mislim da si u krivu, nemaju sve škole u SADu 50% popusta na najjeftiniji macbook, otiđi na apple store i sam se uvjeri
Priznajem idiot sam
ma te edukacije kod nas nitko ne posjećuje, tako da mislim da su od toga odustali
da li se isplati uzet macbook ili imac.
mene strašno vuče ali kad vidim cjenu
sviđa mi se onaj program koji može pokretat windows-e
Dakle... Tebi se sviđa iMac i MacBook, te ne znaš koji. A usput ti se sviđa program pomoću kojega vrtiš WINDOWSE!!!
JESI TI NORMALAN??? KUPITI MAC, PA NA NJEMU VRTITI WINDOWSE??? - To jedino dolazi u obzir ako će ti taj Mac biti jedino računalo...
Osim toga... Pitanje je OFFTOPIC!!!
Kupi u drugoj državi.
Kupi u drugoj državi.
a jel zna netko šta je s onim laptopima za 100-ak dolara,za učenike u zemljama 3.svijeta?
znam da se pričalo o tome...jel to uopće zaživilo ili šta?
Kupi u drugoj državi.
Kupi u drugoj državi.
Kupi u drugoj državi.
i kolko bi me koštalo da platim špeditera i pdv?
Znam da se uz pomoć BootCamp-a mogu na Mac platformi vrtiti Windowsi, ali ne vidim svrhu toga. Čemu kupovati, i trošiti toliko novaca na Mac kada nećeš koristiti Mac OS X???
Za te novce koje misliš uložiti u bilo koji Mac (a za dva Mac Pro-a kupiš rabljeni auto) možeš dobiti jako dobar PC, koji će, ako ga pametno složiš, raditi skoro jednako kao Mac.
to je moja stvar jel bi ja koristio windowse.ali ljepo sam reko da bi ih koristio samo u nekim slučajevima pomoču njihovog programa