T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.876.110
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
footballer kaže...
Onaj kod za otključavanje? To se može dobit, jel tako?

Da možeš,pošalješ ovu dolje poruku.

Pošalješ im na mail "tehnicka.podrska@t.ht.hr"

Subject:Otključavanje uređaja

Poštovani,

Molim unlock kod za otključavanje mobitela dobivenog u sklopu akcije produljenja maxadsl ugovora.

Model uređaja: LG Optimus L3

IMEI: <piše na kutiji>

Podaci pretplatnika:
MAXadsl korisničko ime:
Ime i prezime: 

OIB: 

Adresa: 

Broj telefona

سمندری ڈاکو
13 godina

evo i ja cu dobit neki lg optimus dns produzio ugovor pa me zanima kakav je i valja li to cemu..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

evo i ja cu dobit neki lg optimus dns produzio ugovor pa me zanima kakav je i valja li to cemu..??

sve sta se ''dobije'' trebalo bi valjat {#}

14 godina
odjavljen
tomislavivic kaže...

Valja za prodaju dalje, kao i svaki njihov "poklon"

12 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
footballer kaže...

Danas ovi iz SZK zvali moje i oni prihvatili ugovor na 2 god + L3. Pa ne možeš mi to radit! {#}

Mene zovu, ali doslovno 2-3x mjesecno. Te nude ovo, te nude ono. Kada im kazem da je situacija u drzavi takva i takva, da mozda vec sutra ostanes bez place - oni ulecu, pa cujte mozete vi staviti liniju na 'cekanje' nekoliko mjeseci.

Nikada nije bila ovakva navala - prije bilo jednom u pola godine. Nesto se ocito sprema u skorije vrijeme cim ovako navaljuju.

Ma meni nije problem da me zovu svaki tjedan po 4 puta, oni mojim roditeljima (naravno nisu baš dosta informirani, ja im nisam za to govorio radi EU u nadi da će bit niže cijene) objasnili kao sad niste pod ugovorom i to vam je 20 kn skuplje za internet, ako uzmete na 2 godine dobit ćete i mobitel za "samo" 99kn. Oni naravno prihvatili. Dobro, ne krivim ih za to ali previše nagovaraju ljude da to uzmu.

ja sam svoje istreniro da nepristaju na ništa pošto nisu o tom informirani a i nezanima ih..što se tiče "poklona" njihovog to smo mi sve već preplatili al barem da ti daju neš pametno već šrot... saznao sam da taj poklon koji me čeka je ugovor sa tabletom jer zovu svaki tjedan (sada taj lg nude)  al nisam pristao ni na jedan ni na drugi iako je bilo "ali plaćate 20 kn skuplje"...reko neka sve ostaje kako je i nezanima me ...2 x su me shebali 3 neće (1x za mob na ugovor i spika sve vam je besplatno slobodno koristite a ja u 2 tjedna spisko 3.000 kn... svaki tjedan račun sa 1.500 kn i onda digo ruke i samo otplaćivo tarifu bez da sam sljedeće 2 god. išta koristio), 2x ugovor za adsl isteko nakon 2 god. a ja još par mjeseci plaćo bez da su me pitali dal želim produžiti il ne već na svoju ruku ...jer eto ja nisam ništa reko pa su ga sami produžili i borio se dok mi ga nisu ukinuli... a kad zovu il je uvijek ista ženska il isti muški glas...zadnji put kad se stari javio a zvali su već par puta taj mjesec poslo ih u onu stvar kolko su mu digli tlak i onda su bili na miru neko vrijeme i sada su opet počeli zivkat s tim kad se ja javim glumim da nisam punoljetan pošto navodno snimaju razgovore tako da mi nemogu produžiti ništa iako me nisu pitali samo na temelju jer su zvali i tako oni sklapaju ugovore preko tel. poziva umjesto centra što bi trebalo zakonom zabraniti jer toga ima samo kod nas u banana državi! {#}

13 godina
A jel valja to možda za zadržati sebi i koja cifra bi bila za prodaju radi se o nekom lg optimusu? Edit: kaj sad svaki mjesec plaćamo 20 kn vise račun?
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 12:14 (tomislavivic).
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina

15.1 narucio maxtv , 2.2 dosao huawei :)

XS LT26i

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
tomislavivic kaže...
A jel valja to možda za zadržati sebi i koja cifra bi bila za prodaju radi se o nekom lg optimusu? Edit: kaj sad svaki mjesec plaćamo 20 kn vise račun?

Pa naravno da valja, no meni su nofci važniji u ovo doba. Prodaja ti je oko 550 pa do nekih 700 al na njuškalu.

Plaćaš 20 kn više ako nisi na ugovoru.

OT: Hoće se stvari promijeniti kad uđemo u EU? Prvenstveno mislim na cijene, 4mbit/s je meni full dosta :D

12 godina
neaktivan
Fazan kaže...

Eto prošo i 71. dan a tableta nema! Je..m vam sve po spisku t-komovci.{#}   Jel ima netko da duže čeka?

ja isto tako čekam,pričekat ću do srijede, ako ne dođe pokrećem kolektivnu tužbu gamad{#}

delerium_state
14 godina
neaktivan

meni jučer L3 doša

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
rookica19 kaže...

meni jučer L3 doša

Jesi ga otvorio? Ako jesi, jesi dobio slušalice?

16 godina
moderator

Malo offtopic.

Može li se kako maknuti ona t-mobile animacija što se pokaže kod paljenja telefona?

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 15:01 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pirat kaže...

Malo offtopic.

Može li se kako maknuti ona t-mobile animacija što se pokaže kod paljenja telefona?

Ja mislim da nemože, jedino probat možda unlockom nekakvim ili rootom...Ali nevjerujemm

Zašto ti to smeta?

Neznam se potpisat..xDD
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 15:07 (IMVK).
16 godina
neaktivan
9090 kaže...
Mrgud Veliki kaže...
footballer kaže...

Danas ovi iz SZK zvali moje i oni prihvatili ugovor na 2 god + L3. Pa ne možeš mi to radit! {#}

Mene zovu, ali doslovno 2-3x mjesecno. Te nude ovo, te nude ono. Kada im kazem da je situacija u drzavi takva i takva, da mozda vec sutra ostanes bez place - oni ulecu, pa cujte mozete vi staviti liniju na 'cekanje' nekoliko mjeseci.

Nikada nije bila ovakva navala - prije bilo jednom u pola godine. Nesto se ocito sprema u skorije vrijeme cim ovako navaljuju.

Ma meni nije problem da me zovu svaki tjedan po 4 puta, oni mojim roditeljima (naravno nisu baš dosta informirani, ja im nisam za to govorio radi EU u nadi da će bit niže cijene) objasnili kao sad niste pod ugovorom i to vam je 20 kn skuplje za internet, ako uzmete na 2 godine dobit ćete i mobitel za "samo" 99kn. Oni naravno prihvatili. Dobro, ne krivim ih za to ali previše nagovaraju ljude da to uzmu.

ja sam svoje istreniro da nepristaju na ništa pošto nisu o tom informirani a i nezanima ih..što se tiče "poklona" njihovog to smo mi sve već preplatili al barem da ti daju neš pametno već šrot... saznao sam da taj poklon koji me čeka je ugovor sa tabletom jer zovu svaki tjedan (sada taj lg nude)  al nisam pristao ni na jedan ni na drugi iako je bilo "ali plaćate 20 kn skuplje"...reko neka sve ostaje kako je i nezanima me ...2 x su me shebali 3 neće (1x za mob na ugovor i spika sve vam je besplatno slobodno koristite a ja u 2 tjedna spisko 3.000 kn... svaki tjedan račun sa 1.500 kn i onda digo ruke i samo otplaćivo tarifu bez da sam sljedeće 2 god. išta koristio), 2x ugovor za adsl isteko nakon 2 god. a ja još par mjeseci plaćo bez da su me pitali dal želim produžiti il ne već na svoju ruku ...jer eto ja nisam ništa reko pa su ga sami produžili i borio se dok mi ga nisu ukinuli... a kad zovu il je uvijek ista ženska il isti muški glas...zadnji put kad se stari javio a zvali su već par puta taj mjesec poslo ih u onu stvar kolko su mu digli tlak i onda su bili na miru neko vrijeme i sada su opet počeli zivkat s tim kad se ja javim glumim da nisam punoljetan pošto navodno snimaju razgovore tako da mi nemogu produžiti ništa iako me nisu pitali samo na temelju jer su zvali i tako oni sklapaju ugovore preko tel. poziva umjesto centra što bi trebalo zakonom zabraniti jer toga ima samo kod nas u banana državi! {#}

Ti imaš vremenski period u kojem možeš odustat od takvog ugovora (bez ikakvih penala i komplikacija) sklopljenog preko telefona ili internetom i mislim da je 7 dana 

16 godina
moderator
IMVK kaže...

Ja mislim da nemože, jedino možda unlockom nekakvim ili rootom...

Zašto ti to smeta?

Ako ga rootam onda gubim garanciju,tako da to nebi išlo.

Ne smeta me previše al bi htio maknuti tu njihovu animaciju. :)

سمندری ڈاکو
13 godina
odjavljen
pirat kaže...
IMVK kaže...

Zašto ti to smeta?

Mislim da se to zove bloatware,a može se riješiti ili flashanjem nebrandiranog ili rootanjem pa stavljanjem custom ROM-a

OT: Danas sam zvao i isto mi ponudili taj L3. Jel se isplati potpisati ugovor za taj mobitelčić?

13 godina
neaktivan
pirat kaže...
IMVK kaže...

Zašto ti to smeta?

Probaj šta je kolega rekao.

Edit:

Evo još jedna recenzija

Neznam se potpisat..xDD
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 15:36 (IMVK).
14 godina
neaktivan
footballer kaže...
rookica19 kaže...

meni jučer L3 doša

Jesi ga otvorio? Ako jesi, jesi dobio slušalice?

jesam, nema slušalica

Som la gent blaugrana
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
IMVK kaže...

Zašto ti to smeta?

Ne možeš maknuti nikako tu boot animaciju, osim da rootaš i iz sistema makneš bootanimaciju ili staviš drugu ali treba biti oprezan sa time.

Poželjno je stisnuti HVALA
14 godina
neaktivan

Off topic

Jel može ko preporučit neki stabilan al dobar custom rom za L3 da isprobam malo?

Som la gent blaugrana

1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Fero kaže...

Ne možeš maknuti nikako tu boot animaciju, osim da rootaš i iz sistema makneš bootanimaciju ili staviš drugu ali treba biti oprezan sa time.

Neću onda ništa ni dirati po tome.

Kad resetiram mobitel na tvorničke postavke ide normalna animacija od LG-a,i to tako dugo do kad ne stavim sim karticu u mobitel(tele 2) onda počne ta t-com animacija svaki put kad palim mobitel.Nešto najgluplje :(

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 16:25 (pirat).
15 godina
9090 kaže...

A što si ti radio pa si uspio potrošiti 3000 kn za 2 tjedna?

Reality is wrong. Dreams are for real.
14 godina
neaktivan

da li se ima gdje kupiti ona maska za mob onaka gumena ili slcno za l3 i gdje?

13 godina

i zanima me jos u kojem roku mob dodje meni su rekli 30 dana za koliko ste vi dobili..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
GAMERANGER kaže...

eBay :)

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina
Jel znate koja je zadnja verzija Androida za Alcatel T10 tablet ? Meni je trenutno 4.0.3 pa me zanima jel moguća nadogradnja? Oprostite na offtopicu.
7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...
GAMERANGER kaže...

nazalost nemam karticu za kupovinu preko ebay-a da li ima kod nas mozda tih maski?

14 godina
GAMERANGER kaže...
Tomek.Klc kaže...
GAMERANGER kaže...

nazalost nemam karticu za kupovinu preko ebay-a da li ima kod nas mozda tih maski?

Onda ti preostaju Njuškalo i slične stranice.

Vidiš, bila bi dobra poslovna ideja otvorit nekakvu trgovinu s tim glupostima za mobitele, laptope i slično. :)

12 godina
neaktivan
ja,vrba...
A što si ti radio pa si uspio potrošiti 3000 kn za 2 tjedna?

2006 god.  uzeo mob na "popust"  s ugovorom na 2 g. mislim da je tarifa flex 800 koje su imale razne opcije, kao to vam je jeftinije i više isplati od drugih tarifa i uglavnom sve je to sad akcija, prvi mjesec vam je sve badava...vi se ništa nebrite...i onda se desilo šta se desilo (koristio ga za sve, a najviše za surfanje preko WAP-a) a bagra je po zakonu što sam tek kasnije sazno trebala me obavijestiti već na 300 kn sa porukom dal je sve ok a oni meni nakon 2 tjedna šalju da sam prekoračio limit i da moram čekati sljedeći mjesec da dalje trošim a dan-2 kasnije stigo prvi račun a odma sutradan i drugi dio sa dodatnom porukom uz račun

@IvanN - to je bilo pred par god. i  čim je prvi račun stigao kad je ugovor završio otišo sam se žaliti al ta je borba trajala još 3 mj. dok napokon nisu prestali slati jer oni mogu šta ih volja s tim da mi je njihov prodavač reko da su oni trebali po zakonu obavijestiti me pred kraj ugovora i pitati dal želim produžiti što nisu, isto tako reko je da se neisplati s rogatim bosti po sudu

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 21:40 (9090).
12 godina
neaktivan

Evo da izvjestim cjelokupno pučanstvo da mi je T-com isporučio danas tablet nakon nevjerojatnih 73 dana.   Živjeli!

7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice