T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.876.172
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

evo i ja sam danas dobio lg3,bez slušalica,naručio sam ga 9.1

može mi netko objasniti kako da spojim wifi sa ruterom t-com ,tomson,zbog interneta  na lg mob

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 13:06 (valisaurea).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
pirat kaže...
Arabarran kaže...
Meni je operater rekao da LG dolazi otključan.

Krivo ti je rekao,meni danas došao i zaključan je.

Sve bi to bilo ok i kupio bi t-com karticu,al me je8e što moram svaka 2mj kupovati bon od 50kn,a ne potrošim ga.

Neznam što je falilo onom 50kn 3mj...100kn 6mj. :(

Naravno,zašto bi govorili istinu dugogodišnjim pretplatnicima {#}

kign kaže...

Dolazi zakljucan, ali se moze besplatno otkljucati..

Kako?

17 godina
neaktivan

Šta je po vama bolje lg l3 ili ovaj alcatel tablet??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Arabarran kaže...
pirat kaže...
Arabarran kaže...

Sve bi to bilo ok i kupio bi t-com karticu,al me je8e što moram svaka 2mj kupovati bon od 50kn,a ne potrošim ga.

kign kaže...

Kako?

telefon je otključan i može se normalno telefonirati,

14 godina
neaktivan
valisaurea kaže...

evo i ja sam danas dobio lg3,bez slušalica,naručio sam ga 9.1

može mi netko objasniti kako da spojim wifi sa ruterom t-com ,tomson,zbog interneta  na lg mob

odes u postavke i bezicni prijenos ukljucis wi-fi otrije ti modem upises lozinku i to je to1!

15 godina

45 dana čekam telefon i adsl, ugovor potpisan 15.12.2012....

bio tehničar prije 3 tjedna nešto promrmljao ženi da treba neke kablove od komšije sprovesti i od tada ga nema... zašto uvijek dođu kada mene nema doma :(

uglavnom nitko nema nikakvu informaciju o ničemu. totalno su beskorisni

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Arabarran kaže...
pirat kaže...
Arabarran kaže...

kign kaže...

Kako?

Svi su promjenili trajanje bonova, a cini mi se da je HT cak zadnji to napravio...

Za otkljucavanje posaljete mail na tehnicka.podrska@t.ht.hr u kojem navedete ime,prezime,OIB vlasnika linije te IMEI broj uredjaja. Kroz maksimalno 14 dana ce vam doci nazad kod koji upisete u mobitel.

14 godina
kign kaže...
Arabarran kaže...
pirat kaže...
Arabarran kaže...

kign kaže...

Kako?

Svi su promjenili trajanje bonova, a cini mi se da je HT cak zadnji to napravio...

Za otkljucavanje posaljete mail na tehnicka.podrska@t.ht.hr u kojem navedete ime,prezime,OIB vlasnika linije te IMEI broj uredjaja. Kroz maksimalno 14 dana ce vam doci nazad kod koji upisete u mobitel.

kako mislite zaključan,

mob je otključan na t com karticu

16 godina
moderator
kign kaže...

tele 2 ima 90 dana za bon od 50kn

Ovima sam poslao mail,al sam izgleda zaboravio napisati je8eni oib.

valisaurea kaže...
 kako mislite zaključan,

mob je otključan na t com karticu

Mobitel je zaključan na t-com,mi želimo kod za otključavanje mobitela na sve mreže.

سمندری ڈاکو
12 godina
šiba kaže...

Šta je po vama bolje lg l3 ili ovaj alcatel tablet??

Mislim da ti je mob trenutno bolji, jer koliko vidim tablet nije u ponudi.

17 godina
neaktivan

Ma znam ja da nema više tableta u ponudi i sam sam uzeo mobitel prije par tjedana pošto više nisu imali tableta... Ali zanimalo me koji uređaj je općenito bolji da li alcatelov tablet ili lg l3... tj. tko je bolje prošao, ovi prije mjesec dana što su dobivali tablete ili mi sad kaj uzimamo taj mobitel? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
šiba kaže...

Ma znam ja da nema više tableta u ponudi i sam sam uzeo mobitel prije par tjedana pošto više nisu imali tableta... Ali zanimalo me koji uređaj je općenito bolji da li alcatelov tablet ili lg l3... tj. tko je bolje prošao, ovi prije mjesec dana što su dobivali tablete ili mi sad kaj uzimamo taj mobitel? {#}

"oni prije" su imali samsung glx.mini 2 za dsl(koji je bolji od lg), ili 2 razlicita tableta po izboru za komplet produzenje.

zakljucak: oni prije' su imali bolji ponudu. :)

http://www.erepublik.com/en/referrer/teXew
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 15:51 (PiXeLsss).
12 godina
protjeran

evo  recenzija alcatela nije nesto ali etoo

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

{#}...{#}

14 godina
techitcom kaže...

evo  recenzija alcatela nije nesto ali etoo

Da kažem da je ovo snimano krumpirom uvrijedio bih krumpire diljem svijeta. :)

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina
neaktivan

Evo došao mi je L3 danas. Trebalo im je 16 dana, ugodno sam iznenađen jer ga nisam još očekivao barem 2 tjedna. Do sada nisam imao smartphone tako da mi je mobitel odličan.

Programer,web developer

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel bi pasalo ovo na moj alcatel https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?lid=184323

Neznam se potpisat..xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Danas ovi iz SZK zvali moje i oni prihvatili ugovor na 2 god + L3. Pa ne možeš mi to radit! {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Eto prošo i 71. dan a tableta nema! Je..m vam sve po spisku t-komovci.{#}   Jel ima netko da duže čeka?

0 0 hvala 0
14 godina

Ja sam Alcatel čekao negdje 57 dana, i onda je stigao.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
footballer kaže...

Danas ovi iz SZK zvali moje i oni prihvatili ugovor na 2 god + L3. Pa ne možeš mi to radit! {#}

Mene zovu, ali doslovno 2-3x mjesecno. Te nude ovo, te nude ono. Kada im kazem da je situacija u drzavi takva i takva, da mozda vec sutra ostanes bez place - oni ulecu, pa cujte mozete vi staviti liniju na 'cekanje' nekoliko mjeseci.

Nikada nije bila ovakva navala - prije bilo jednom u pola godine. Nesto se ocito sprema u skorije vrijeme cim ovako navaljuju.

13 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
footballer kaže...

Mene zovu, ali doslovno 2-3x mjesecno. Te nude ovo, te nude ono. Kada im kazem da je situacija u drzavi takva i takva, da mozda vec sutra ostanes bez place - oni ulecu, pa cujte mozete vi staviti liniju na 'cekanje' nekoliko mjeseci.

Nikada nije bila ovakva navala - prije bilo jednom u pola godine. Nesto se ocito sprema u skorije vrijeme cim ovako navaljuju.

oce prodat ovo prije prabacivanja na optiku :D al opt ovisi odakle si :D 

16 godina
odjavljen
nix2811 kaže...
Mrgud Veliki kaže...
footballer kaže...

oce prodat ovo prije prabacivanja na optiku :D al opt ovisi odakle si :D 

Ma ne trebaju meni vece brzine, vec niza cijena. Ne zelim nikakvo vezivanje sa bilo kime kada god mogu tako nesto izbjeci. Potpises na 24 mjeseca, ostanes bez posla i onda mozes pjevati borbene. U ovoj banana drzavi ne znas sto ce biti slijedeci mjesec, a kamoli za dvije godine.

13 godina
neaktivan

kad stalno nude te ugovore ... i POKLANJAJU mobitele i ostalo koje na kraju kad se zbroji platis vise nego 2x skuplje .... a vidis ja sam na OPTIMI 1mbps dw/256mbps up sa telefonom bez tv-a 190kn mjesecno ... na 18 mj .... glupost ... t-com mozda ima najvise cijene al po cijeloj lijepoj nasoj su razvedeni ... dok drugi moraju koristit njihovu infrastrukturu (osim u vecim gradovima gdje imaju provedenu svoju) nazalost ja se nalazim u okolici Vrbovca (40km od ZG-a) i jedina prava opcija je T-com ... s time da mi je telefonska centrala udaljena dobrih 4-5 km od kuce ... tako da ja mogu sanjati za brzinu vecu od 4mbps .... al hvala Bogu pa zeljeznicka pruga je blizu ... pa mozda nam razvuku optiku za nekih 10-20 godina {#}

16 godina
odjavljen
nix2811 kaže...

kad stalno nude te ugovore ... i POKLANJAJU mobitele i ostalo koje na kraju kad se zbroji platis vise nego 2x skuplje .... a vidis ja sam na OPTIMI 1mbps dw/256mbps up sa telefonom bez tv-a 190kn mjesecno ... na 18 mj .... glupost ... t-com mozda ima najvise cijene al po cijeloj lijepoj nasoj su razvedeni ... dok drugi moraju koristit njihovu infrastrukturu (osim u vecim gradovima gdje imaju provedenu svoju) nazalost ja se nalazim u okolici Vrbovca (40km od ZG-a) i jedina prava opcija je T-com ... s time da mi je telefonska centrala udaljena dobrih 4-5 km od kuce ... tako da ja mogu sanjati za brzinu vecu od 4mbps .... al hvala Bogu pa zeljeznicka pruga je blizu ... pa mozda nam razvuku optiku za nekih 10-20 godina {#}

Meni je i inace zanimljiv taj pojam 'poklanjanje' kod nas. U principu nitko nista ne poklanja, ali ljudi su toliko naivni da misle da su nesto dobili. Nevjerojatno je dokle je dosla ta doslovna prevera.

I onda mi ode brat od zene u Norvesku i dobije najnoviji iPhone i najnoviji iPad od gazde. Nije radio niti 2 mjeseca.

Mozda je red da konacno pocnemo cijeniti sami sebe, pa ce nam konacno davati i nesto konkretno, a ne ovakve mrvice.

13 godina
neaktivan

Pa logicno ... isto kao i u trgovinama 2+1 Gratis .... varka ... nego da nebude {#} 

fora mi je kod t-com i ostalih kad ugovor istekne oni i dalje pustaju da se koristi ako se uredno placa .... mene cak nisu ni zvali da produzim ugovor ... zacudilo me to malo ... dok su kod frenda nekih 400m dalje dolazi doma 1 na mjesec te ih nagovarali na novi ugovor

16 godina
odjavljen
nix2811 kaže...

Pa logicno ... isto kao i u trgovinama 2+1 Gratis .... varka ... nego da nebude {#} 

fora mi je kod t-com i ostalih kad ugovor istekne oni i dalje pustaju da se koristi ako se uredno placa .... mene cak nisu ni zvali da produzim ugovor ... zacudilo me to malo ... dok su kod frenda nekih 400m dalje dolazi doma 1 na mjesec te ih nagovarali na novi ugovor

Me meni istekao i zovu svako malo... Meni je veca fora to sto recimo oni koji ostanu i dalje vezani i nakon 2 godine nakon isteka ugovora ne dobiju nista, a oni koji su se obvezali na 2 godine dobiju taj 'milodar'.

To samo pokazuje koliko je njima do korisnika. Njima trebaju robovi koji ce biti vezani ugovorom, a ne korisnici... U biti vrijedjaju ljude, samo sto to ljudi ne shvacaju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 1:48 (Mrgud Veliki).
14 godina
odjavljen
Mrgud Veliki kaže...
footballer kaže...

Ma meni nije problem da me zovu svaki tjedan po 4 puta, oni mojim roditeljima (naravno nisu baš dosta informirani, ja im nisam za to govorio radi EU u nadi da će bit niže cijene) objasnili kao sad niste pod ugovorom i to vam je 20 kn skuplje za internet, ako uzmete na 2 godine dobit ćete i mobitel za "samo" 99kn. Oni naravno prihvatili. Dobro, ne krivim ih za to ali previše nagovaraju ljude da to uzmu. 

Ako ništa drugo, bar ću prodat mobitel za 600tinjak kuna, tko želi, nek mi se javi u PP pa ćemo se dogovorit.

PS: Dali mobiteli dođu otključani ili treba pitat za onaj kod?

16 godina
moderator
footballer kaže...

Zaključan je mobitel.

سمندری ڈاکو
14 godina
odjavljen
pirat kaže...
footballer kaže...

Zaključan je mobitel.

Onaj kod za otključavanje? To se može dobit, jel tako?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice