TNX, probat cu sa drugom SD karticom. Eliminirao sam to kao mogucnost jer, kada se to dogodi, ne rade niti app koje nisu na kartici.
Ne kosta me nista probat.
TNX, probat cu sa drugom SD karticom. Eliminirao sam to kao mogucnost jer, kada se to dogodi, ne rade niti app koje nisu na kartici.
Ne kosta me nista probat.
I ja sam skužio da muzika koja se nalazi na SD kartici ponekad zna bit krivo učitana(korumpirana), doduše nije pre često ali se na W8.1 nije događalo.
To neka muzika iz HDZa?
Morao sam 
Moguće da je iz nekog drugog izvora, tj. da je zampirana
Imam L930 i primjetio sam da mi kamera nece uopce fokusirat tj. fokusira i nakon sekunde opet je mutna slika i tak stalno, te kada mi se to desava iz kamere proizlazi zvuk poput nekog kvrckanja. Jel imo ko takvih problema i hoce mi uopce t-mobile pokrit to s garancijom?
tmobile ti nema ništa s garancijom. preuzme i šalje u Mobis
Imam L930 i primjetio sam da mi kamera nece uopce fokusirat tj. fokusira i nakon sekunde opet je mutna slika i tak stalno, te kada mi se to desava iz kamere proizlazi zvuk poput nekog kvrckanja. Jel imo ko takvih problema i hoce mi uopce t-mobile pokrit to s garancijom?
jel imas win 10? jer i meni se to događa na l830, dok je bio wp 8.1 kamera je radila perfektno sa lumia camera appom...
jel imas win 10? jer i meni se to događa na l830, dok je bio wp 8.1 kamera je radila perfektno sa lumia camera appom...
Prvo sam to primjetio na win 10 pa sam vratio na 8.1, al i dalje isti problem...
Jel ga mogu onda sam odnijet u Mobis?
možeš i sam odnijeti
Ja sam nekidan odlučio vratiti mob na 8.1 pa opet nadograditi na desetku budući da sam imao par bugova koje ni hard reset nije htio riješiti. I tako vratim ja 8.1 preko WDRT-a, skinem Savjetnik za nadogradnju i dobijem ovo (vidi sliku). Šta sad? Prošli put mob nadograđen bez problema. Pa nije valjda da je T-mobile povukao W10. Jedino mi pada na pamet instalirat Insider pa odabrat Release Preview.
P.S. U pitanju je Lumia 640 XL
Pozdrav,
zamolio bih za savjet vezano za hardversko dugme za kameru na Lumia 1520.
Nedavno je pocelo polagano otkazivati, da bi sada skoro u potpunosti "crklo". Dakle, ne mogu aktivirati kameru pomocu njega i ne mogu "okinuti" fotku. Jedino sto radi je onaj "prvi stepen" pritiska, tj. za fokusiranje.
E sad, koliko je komplicirano otvaranje i eventualna zamjena dugmeta (vidio sam da ima nabaviti) da se to radi samostalno, ili eventualno u nekom "neoficijelnom" servisu?
Ono cega me strah da prilikom otvaranja/zatvaranja kucista ne ostete nesto ili ga naprave da škripi i sl....
Ja sam nekidan odlučio vratiti mob na 8.1 pa opet nadograditi na desetku budući da sam imao par bugova koje ni hard reset nije htio riješiti. I tako vratim ja 8.1 preko WDRT-a, skinem Savjetnik za nadogradnju i dobijem ovo (vidi sliku). Šta sad? Prošli put mob nadograđen bez problema. Pa nije valjda da je T-mobile povukao W10. Jedino mi pada na pamet instalirat Insider pa odabrat Release Preview.
P.S. U pitanju je Lumia 640 XL
možeš i sa Insiderom a onda samo u Insideru isključiš primanje insider buildsa
btw.
noćas je preko Relese preview insidera došao novi build 10586.338
Pozdrav,
zamolio bih za savjet vezano za hardversko dugme za kameru na Lumia 1520.
Nedavno je pocelo polagano otkazivati, da bi sada skoro u potpunosti "crklo". Dakle, ne mogu aktivirati kameru pomocu njega i ne mogu "okinuti" fotku. Jedino sto radi je onaj "prvi stepen" pritiska, tj. za fokusiranje.
E sad, koliko je komplicirano otvaranje i eventualna zamjena dugmeta (vidio sam da ima nabaviti) da se to radi samostalno, ili eventualno u nekom "neoficijelnom" servisu?
Ono cega me strah da prilikom otvaranja/zatvaranja kucista ne ostete nesto ili ga naprave da škripi i sl....
video službenog rastavljanja imaš ovdje.
neslužbeni popravci uvijek su rizični naročito ako ti je uređaj još pod garancijom (no pretpostavljam da nije)
A nema mi druge očito. Al nije mi jasno kako je prvi put nadograđen bez ikakvog problema, a sad mi izbacuje ovu poruku.
Ja svog nadogradio na taj način prvog dana čim je W10 mobile izašao, isto mi pisalo kao i tebi. A sad ovo. Jedino mi pada na pamet da je T-mobile u međuvremenu povukao W10 mobile...
Viber je dobio W10M nadogradnju.
i Dodir (Gestures & Touch) isto
Lijepo radi i izgleda. Također i na desktop Win10.
kad taj dodir urede onda prelazim na 10-ku
- Lumia 640 DS -
meni je za Dodir ažuriranje na 950XL došlo još jutros ali bez novih opcija...
meni je za Dodir ažuriranje na 950XL došlo još jutros ali bez novih opcija...
Meni se na L930 vratila opcija Flip to Silence.
Viber radi odlično. Osjetno brži od stare verzije. Instalirao i na PC-u i radi i tamo ok.
Ali skužio sam da ne dolaze propušteni pozivi. Odnosno kada netko zove i prekine ne piše da imam propušten poziv.
Messenger (Beta) dostupan i za Windows Phone Mobile 10 (app nije odmah dostupna za sve, ali će biti dostupna tijekom dana)
Link za download:
https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/app/9nblggh2t5jk?tduid=
Izgleda dosta dobro i radi brzo, ali nešto ne valja jer izbacuje van iz app (ruši se) nakon malo korištenja i par radnji u njoj.
Koja sam ja pegula da me dočeka ovo ...
Stavite u postavkama pod regiju Njemačka, i onda bude dostupno.
Ubacio novu SD karticu(SDXC, Class 10 I) u Lumiu 640 XL DS, pokrenuo mobitel kad ono ne vidim ju. Jel ja to moram ponovno dizat mobitel da bi on očitao karticu?
Ubacio novu SD karticu(SDXC, Class 10 I) u Lumiu 640 XL DS, pokrenuo mobitel kad ono ne vidim ju. Jel ja to moram ponovno dizat mobitel da bi on očitao karticu?
ne hard reset tu ne pomaže... probaj prvo karticu formatirati na kompjuteru sa HP USB Disk Storage Format Tool tool...
ne hard reset tu ne pomaže... probaj prvo karticu formatirati na kompjuteru sa HP USB Disk Storage Format Tool tool...
Formatirao sam ju u NTFS preko Windowsa(desni klik -> formatiraj)