WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.977.207
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
xXTheLuka1998xX kaže...
Mahjongg kaže...

ej...pitanjce vezano uz win 10...jel netko probao na lumia 535?...jel dobro radi?...ako stavim na win 10 gubim podatke sa telefona?...kontakti i slike i druge datoteke?

super radi,nečete požalit!

Slažem se, već par dana imam w10 na L535 i nemam nikakvih zamjerki.

13 godina
neaktivan
darkborg kaže...
xXTheLuka1998xX kaže...
Mahjongg kaže...

ej...pitanjce vezano uz win 10...jel netko probao na lumia 535?...jel dobro radi?...ako stavim na win 10 gubim podatke sa telefona?...kontakti i slike i druge datoteke?

super radi,nečete požalit!

Slažem se, već par dana imam w10 na L535 i nemam nikakvih zamjerki.

evo upravo instalirao i ažurirao aplikacije i mogu reći da mi je telefon malo usporio...neke aplikacije sporije otvara...hard reset nisam radio...bih li trebao?

10 godina
neaktivan
Mahjongg kaže...

evo upravo instalirao i ažurirao aplikacije i mogu reći da mi je telefon malo usporio...neke aplikacije sporije otvara...hard reset nisam radio...bih li trebao?

pričekaj malo par sati... nekada poslije ažuriranja krene u pozadini obnavljati aplkacije i sistemeske aplikacije pa to možda uspori... ali hard reset se preporučuje..  znam da ne želite to raditi ali jednostavno iz iskustva i raznih testova se pokazalo da je hard reset najbolje napraviti nakon nadogradnje sa 8.1 i onda si miran...

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 20:53 (dadn).
13 godina
neaktivan
dadn kaže...
Mahjongg kaže...

pričekaj malo par sati... nekada poslije ažuriranja krene u pozadini obnavljati aplkacije i sistemeske aplikacije pa to možda uspori... ali hard reset se preporučuje..  znam da ne želite to raditi ali jednostavno iz iskustva i raznih testova se pokazalo da je hard reset najbolje napraviti nakon nadogradnje sa 8.1 i onda si miran...

pod hard reset misliš ono sa onim tipkama sa strane kad je mob ugašen ili obično vračanje na tvorničke postavke?

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

valjda je već bio, ja sam već zaboravio na njega ali evo kolega me podsjetio na njega pa da ga podjelim s vama ako niste znali za njega...

služi za hardwersko testiranje lumija, sličan je WDRT, kad odaberete testiranja, telefon će se restartati u test mod

Download

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Mahjongg kaže...
dadn kaže...
Mahjongg kaže...

pod hard reset misliš ono sa onim tipkama sa strane kad je mob ugašen ili obično vračanje na tvorničke postavke?

mislim brisanje sve komplet... kako ćeš to napraviti (preko postavke - sustav - o programu ili preko tipki) tvoj je izbor

14 godina
WindowsPhone - Općenito

Na ovoj stranici teme imamo situaciju "na rubu znanosti".

Korisnik L550 (nativni W10M) uređaja je izrazito ne zadovljan s W10M i želi povratak na W8.1. Dok korisnici L535 (nativni W8.1 ) uređaja hvale i preporučuju prelazak na W10M. Meni na L640 (nativni W8.1) se isto više sviđa W10M. Fakat nadrealno

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
BinHex kaže...

Na ovoj stranici teme imamo situaciju "na rubu znanosti".

Korisnik L550 (nativni W10M) uređaja je izrazito ne zadovljan s W10M i želi povratak na W8.1. Dok korisnici L535 (nativni W8.1 ) uređaja hvale i preporučuju prelazak na W10M. Meni na L640 (nativni W8.1) se isto više sviđa W10M. Fakat nadrealno

radi 550 odlično... ono što odmah treba napraviti sa 550/650/950 serijom je da se odmah sa WDRT fleša zadnji firmvare (ne preko OTA jer preko WDRT dolazi noviji) i nema problema... barem moj kum nema problema (prešao sa 630 na 550)

16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav!

Lumia 620 512MB, instalirao WindowsInsider Win10 MObile. Nakon toga, hard reset, ono, vraćanje na tvorničke postavke(to je "Must do"). Dojam, vraćanje na glani meni(pločice) dosta brže nego kod 8.1 a sve ostalo je malo sporije nego prije. Pogotovo ono kad stisneš desnu tipku Search pa ona Bing slika, treba mu dobrih 5-6sekundi. Sve podatke spasio uploadom u OneDrive. Ima dosta aplikacija kao Excel koje ću denistalirati, jer ekran mi je premali  . Dosta LiveTiles ne radi, pogotovo Kalendar, Pohrana i Baterija. Baterije sad nema nikako. Ne sviđa mi se, maknuli su i Glance Screen a meni odavno na ovoj PLASTENJAČI od mobitela otišla Power tipka... Nema Custom melodija zvona. Pohvala za Alarm i Sat, zapravo, nema smisla trošit riječi, nek bar dosegnu razinu jednog Symbiana a kamoli Androida....

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Žohar kaže...

Pozdrav!

Lumia 620 512MB, instalirao WindowsInsider Win10 MObile. Nakon toga, hard reset, ono, vraćanje na tvorničke postavke(to je "Must do"). Dojam, vraćanje na glani meni(pločice) dosta brže nego kod 8.1 a sve ostalo je malo sporije nego prije. Pogotovo ono kad stisneš desnu tipku Search pa ona Bing slika, treba mu dobrih 5-6sekundi. Sve podatke spasio uploadom u OneDrive. Ima dosta aplikacija kao Excel koje ću denistalirati, jer ekran mi je premali  . Dosta LiveTiles ne radi, pogotovo Kalendar, Pohrana i Baterija. Baterije sad nema nikako. Ne sviđa mi se, maknuli su i Glance Screen a meni odavno na ovoj PLASTENJAČI od mobitela otišla Power tipka... Nema Custom melodija zvona. Pohvala za Alarm i Sat, zapravo, nema smisla trošit riječi, nek bar dosegnu razinu jednog Symbiana a kamoli Androida....

sve ima, ništa nije maknuto. samo se mora instalirati. nije ti sistem isti čas spreman već nekima treba i par sati da se sve instalira i ažurira... a ako aplikacija nije ažurirana naravno da ti neće raditi niti prikazivati live tile

kao što sam rekao, glance, display i sve drugo što fali instaliraj iz sysAppPusher 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:03 (dadn).
13 godina
neaktivan
Evo dojmova o win 10 na 535 nakon nekoliko sati koristenja...mob mi je malo usporio, neke aplikacije se sporije otvaraju, na navigacijskoj traci mi dosta puta home ikona nije responzivna mada mi i cijeli ekran nekad manje responzivan u nekim aplikacijama...kada spustam alatnu traku onda mi se cijeli ekran zacrni ko da je zakljucan...nadam se da ce se te stvari popraviti nakon hard reseta koji cu napravit poslijepodne...uglavnom ja nisam zahtjevni korisnik pa preko nekih stvaru mogu proc al ovo sa alatnom trakom jako sputava koristenje ali uglavnom svida mi se sve ostalo naspram 8.1

0 0 hvala 0
14 godina
nicky.sl kaže...

Nisam nikada bio neki profić za kamere ali ova se meni čini da daje najbolje slike

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/1shot-camera/9wzdncrfj8gq

hvala na preporuci, ova puno bolje okida fotke od nativne aplikacije na desetki. od fokusa napokon ima vajde, da ne spominjem ostale ručne postavke. jedina mana je ta da ne snima video, al opet za to može poslužit nativna.

Layla, you've got me on my knees.
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Kako izbrisati kontakte sa SIM kartice? Izbrisao sam ih iz imenika, sa svog računa, ali i dalje imam mogućnost "uvezi kontakte sa SIM kartice" i tu su njihovi brojevi, pa me zanima kako ih izbrisati i sa SIM kartice jer mi ti brojevi nisu više potrebni.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

PRIVATE - aplikacija za zaključavanje slika i videa trenutno besplatna (16 kn)

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/private/9wzdncrfhwz0

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Bullshit.

Podrži podsticanje developing aplikacija na Windows 10 : http://wishapplist.com/en
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ko još to koristi? Uslikaš fotku u RAW-u, provučeš ju kroz PS express i to je to.

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ide Redstone na starije Lumije preko Insader Fast (lumie koje službeno su dobile W10M)

tko ga ne želi neka prebaci na Slow ili Release Preview....

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2016 19:54 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Koliki je razmak između fast i slow ringa?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Fast će biti nadalje za Redstone builde, dok će na Slow i Release Preview ići "službeni" za testiranja tako da tu nema razmaka jer nije isto. to se odnosi naravno na ove uređaje koji podržavaju W10M službeno...

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2016 19:55 (dadn).
15 godina
neaktivan
Jel primjetio netko zamrzavanje telefona na 5-10 sekundi i gasenje ekrana nakon promjene svjetline u notf.baru? Radi se 535-ici (pravljen je hard resert).

0 0 hvala 0
15 godina
Naravno, preporuka je ne instalirati redstone na glavni mobitel, barem dok ostali korisnici ne podijele iskustva. Ja planiram pričekati idući build, jer sam zadovoljan sa .164 buildom
Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...
Naravno, preporuka je ne instalirati redstone na glavni mobitel, barem dok ostali korisnici ne podijele iskustva. Ja planiram pričekati idući build, jer sam zadovoljan sa .164 buildom

Redstone treba izbjegavati slijedeća 2 mjeseca dok ga ne srede

redstone sada vam je otprilike kao insider 10586 negdje najesen... radio je OK sa mnoštvom bugova pod haubom... 

14 godina
odjavljen
dadn kaže...
Dex.pwn kaže...

Fast će biti nadalje za Redstone builde, dok će na Slow i Release Preview ići "službeni" za testiranja tako da tu nema razmaka jer nije isto. to se odnosi naravno na ove uređaje koji podržavaju W10M službeno...

Zanima me za 640 XL. Vidjet ćemo stanje kako će biti na 640 XL.

10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
dadn kaže...
Dex.pwn kaže...

Zanima me za 640 XL. Vidjet ćemo stanje kako će biti na 640 XL.

i 640 XL spada pod to.. znači Redstone testiranje ide na Fast, tko ne želi Redstone (14291) a želi unaprijed dobivati nadogradnje na 10586 (po glasinama .168 ili čak .200) stavlja na Slow ili Release Preview

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2016 20:25 (dadn).
12 godina
protjeran
Samo posle ne kukajte kak pol toga ne dela ☺

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

zbog čega su na onedrive smanjili pohranu sa 15 GB na 5 GB???

dajac
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
dajac59 kaže...

Kod mene ima 30 GB

Sami sebi smo najveci neprijatelji
16 godina
neaktivan
dajac59 kaže...

Propustio si akciju, bilo je do skora da se prijavis pa ti ne smanjuju nista.

13 godina
DrNasty kaže...

Meni se zblesirao sat neki dan. Zaglavio na 13:32h u vrhu ekrana, dok je onaj na lock screenu pokazivao tačno vrijeme. Restart i dugo se palio nakon toga, možda je neki update pokupio.

Ista stvar i meni jučer navečer.

Meni se čini da mi nešto ne valja sa updateovima. Zadnjih dana izašlo je bar 5-6 nadogradnji za aplikacije koje imam instalirane, a mene se ne pojavljuje ni jedna. Svaki dan odem u Trgovinu, kliknem na ažuriranja al ništa...

10 godina
WindowsPhone - Općenito

Navečer sam preko Fast ringa instalirao Redstone build na svoju Lumiu 640. Koliko sam uspio vidjeti, sve radi normalno osim Here Drive aplikacije koja se ruši. Za razliku od Here Drive aplikacije, Here Maps, Here Transit i ostale Here aplikacije rade normalno. U trgovini mi za Here Drive+ pokazuje kako aplikacija nije dostupna. Možda bi je uspio "pogurati" kao .xap aplikaciju u trgovinu i onda napraviti ažuriranje. Kod ažuriranja mi je pronašlo i nadogradnje za Windows karte, Whatsupp kao i Ofiice paket programa.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice