WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.973.919
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: WindowsPhone - Općenito
Hrvoje.RH kaže...

evo sad sam skinuo i radi

Samo mi nije jesno da to nije ugrađeno u sistem kao na 8.1

Hvala

Never mind. Krivo sam skužio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 14:47 (CroDexter).
10 godina
WindowsPhone - Općenito

Može li netko od vas vidjeti ako mu je i dalje u trgovini aplikacija Fast for facebook+ ili Fast for facebook pro. Do jučer mi je radila normalno, nakon hard reseta sve su se bez problema vratile, a ovu aplikaciju mi ne želi instalirati i u mojoj biblioteci je označena kao aplikacija koja ne može raditi na mom mobitelu. Napominjem kako imam već duže vremena win10 i kako je do jučer radila bez ikakve frke.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Sa ove stranice mi je link proradio i odveo u market drito na upgrade advisor :

http://arstechnica.com/gadgets/2016/03/windows-10-mobile-upgrade-now-available-for-some-windows-phone-8-1-handsets/

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
CroDexter kaže...

Jedno glupo pitanje. Htio bi zamjeniti account koji koristim na mobitelu prilikom upgrada na Win 10. Znam da ću izgubiti aplikacije. Zanima me kako napraviti da zadržim na mobitelu kontakte i SMS poruke. Ako je moguće. Totalno se ne snalazim na win phone. Hvala

imaš microsoftovu aplikaciju za backup kontakata i sms-a na SD karticu https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/contacts-message-backup/9nblgggz57gm

ili preko people.live.com eksportiraš kontakte u outlook fajlu i učitaš ju pod novim računom...

10 godina
neaktivan
s0me0ne kaže...

Pohvale za novu tipkovnicu i predviđanje unosa na w10m, no imam mali problem s aplikacijama (napravio sam hard reset, čak sam i formatirao sd karticu). Naime, imam 2 Facebooka (nakon updatea Facebooka je tako ostalo) i jednog ne mogu ukloniti iako se preko njega samo zablesira mobitel, ništa ne otvara. I druga stvar koja me zanima, jel moguće ikako ubaciti vremensku prognozu na zaključani zaslon iznad sata otprilike kao što na glance screenu bude (s obzirom da nemam glance, L535)?

ne, univerzalna vrijeme aplikacija ne može na glance staviti vrijeme.. možeš preko neke aplikacije jedino staviti vrijeme na zaključani ekran. ja koristim Awesome Lock

evo moj lock screen

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 15:26 (dadn).
10 godina
neaktivan
sibica kaže...

Može li netko od vas vidjeti ako mu je i dalje u trgovini aplikacija Fast for facebook+ ili Fast for facebook pro. Do jučer mi je radila normalno, nakon hard reseta sve su se bez problema vratile, a ovu aplikaciju mi ne želi instalirati i u mojoj biblioteci je označena kao aplikacija koja ne može raditi na mom mobitelu. Napominjem kako imam već duže vremena win10 i kako je do jučer radila bez ikakve frke.

uđeš u Moja biblioteka pod trgovinom i tu imaš aplikacije koje si instalirao... ako je aplikacija podržana pod W10, čak i ako je uklonjena iz trgovine, moći ćeš je instalirati....

možda je jednostavno izbačena sa podrške za W10M pa ju zato ne možeš instalirati, ali pokušaj pod Mojom bibliotekom... neke aplikacije sam tako instalirao

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 15:13 (dadn).
10 godina
neaktivan
Hrvoje.RH kaže...

evo sad sam skinuo i radi

Samo mi nije jesno da to nije ugrađeno u sistem kao na 8.1

Hvala

zato jer bi onda ljudi prigovarali da im je microsoft gurnio update koji ne žele... teško udovoljit svima

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

da ponovim pitanje:

Dali netko ima problem kad prelazi iz homscreena u app list da se na gornjem djelu ekrana vidi screen tering?(prvi red pločica)

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Hrvoje.RH kaže...

da ponovim pitanje:

Dali netko ima problem kad prelazi iz homscreena u app list da se na gornjem djelu ekrana vidi screen tering?(prvi red pločica)

ne, ni na 950, ni na 550, ni na 640, ni na 630....

12 godina
neaktivan
CroDexter kaže...

Kako se radi povratak s Win 10 na Win 8.1? Pitam za svaki slučaj.

Napravio sam backup podataka na OneDrive. Da li je nakon toga dovoljno spojiti mobitel na računalo i samo pokrenuti Win Device Recovery Tool? Ne kužim priču oko backupa podatka i OS-a. Recovery ne radi image restore već stavi 8.1 i onda povuće podatke?

kad i ako se budeš želio vratiti javi mi se,par puta sam se vračao jer mi se jednostavno 10-ka nesviđa,naučio me vacky zg i sad znam zahvaljujući njemu

dajac
14 godina
odjavljen
dadn kaže...
s0me0ne kaže...

Pohvale za novu tipkovnicu i predviđanje unosa na w10m, no imam mali problem s aplikacijama (napravio sam hard reset, čak sam i formatirao sd karticu). Naime, imam 2 Facebooka (nakon updatea Facebooka je tako ostalo) i jednog ne mogu ukloniti iako se preko njega samo zablesira mobitel, ništa ne otvara. I druga stvar koja me zanima, jel moguće ikako ubaciti vremensku prognozu na zaključani zaslon iznad sata otprilike kao što na glance screenu bude (s obzirom da nemam glance, L535)?

ne, univerzalna vrijeme aplikacija ne može na glance staviti vrijeme.. možeš preko neke aplikacije jedino staviti vrijeme na zaključani ekran. ja koristim Awesome Lock

evo moj lock screen

Jel može takvo što na Glance(640XL)?

10 godina
Nasao sam je u biblioteci,ali pod onim aplikacijama koje ne rade na win 10,a do jucer je najnormalnije radila na win10 i to na istom buildu.Ne prolazi ni instalacija sa .xap datotekom.Promjena regije isto ne pomaze.
10 godina
neaktivan
sibica kaže...
Nasao sam je u biblioteci,ali pod onim aplikacijama koje ne rade na win 10,a do jucer je najnormalnije radila na win10 i to na istom buildu.Ne prolazi ni instalacija sa .xap datotekom.Promjena regije isto ne pomaze.

kad je stvljena na popis koje se ne mogu instalirati ništa ne pomaže

10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
dadn kaže...
s0me0ne kaže...

evo moj lock screen

Jel može takvo što na Glance(640XL)?

vrijeme (prognoza grafika) ne može ni na jednoj Lumiji sa W10M ići na glance... samo ovako na zaključanom zaslonu... jedino možda ako neka aplikacija za vremensku prognozu podržava stavljanje slike pod glance (info zaslonom) ali mislim da to nijedna ne može

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 17:50 (dadn).
12 godina
neaktivan

stvarno nitko nezna??

dajac
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

kako uraditi hard reset? Hvala

Ili je dovoljan "soft reset" ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 18:07 (zeus-mo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
zeus-mo kaže...

kako uraditi hard reset? Hvala

Ili je dovoljan "soft reset" ?

postavke - sustav - o programu - ponovno postavljanje telefona je hard reset

http://nokiamob.me/2016/03/18/kako-i-zasto-napraviti-hard-reset-na-windows-10-mobile-uredaju-te-prvi-koraci-u-ponovnom-postavljanju-uredaja/

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

System

about

reset

OBAVEZNO

bolje da napravis sad nego kad instaliras sve aplikacije

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
WindowsPhone - Općenito

Samo da provjerim, hard reset neće dirati SD karticu? Ili će u sklopu reseta formatirati i ubačenu karticu (jer su neki appsi tamo)?

EDIT: Vidim na onom linku da je opcionalno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 18:34 (DrNasty).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Samo da provjerim, hard reset neće dirati SD karticu? Ili će u sklopu reseta formatirati i ubačenu karticu (jer su neki appsi tamo)?

EDIT: Vidim na onom linku da je opcionalno.

SD kartica se briše samo ako označiš da se kartica formatira kod hard reseta...

ali apsi će ti se obrisati kad ćeš ići instalirati ponovno aplikacije nakon hard reseta

17 godina
moderator

Da vidio sam da ima opcija.

Ali šta bude npr sa gps mapama koje su na kartici ako hard resetujem a ne formatiram karticu? Da li on to prepozna kao validne mape kasnije ili to mogu trashati a on da skida nove? Šta bude sa programima na kartici?

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

prepozna ih... samo u postavkama namjestiš da sprema karte na SD karticu i automatski učita karte od prije

programe obriše... jednostavno ih smatra da su to programi sa drugog uređaja pa ih briše...

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 18:49 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Odradio sam upgrade na win 10 mobile na lumiji 535.

Nevidim zasad nekih težih problema ,a ovi koje vidim se toplo nadam da će se riješiti sami od sebe kroz koji dan

( npr nije mi povukao sve kontakte na mob nego otprilike polovinu , aplikacija mail visi u zraku tj neda se povezati sa ms računom ,,.. )

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
bunkermax kaže...

Odradio sam upgrade na win 10 mobile na lumiji 535.

Nevidim zasad nekih težih problema ,a ovi koje vidim se toplo nadam da će se riješiti sami od sebe kroz koji dan

( npr nije mi povukao sve kontakte na mob nego otprilike polovinu , aplikacija mail visi u zraku tj neda se povezati sa ms računom ,,.. )

napravi hard reset ako nisi... 

12 godina
protjeran
dadn kaže...

napravi hard reset ako nisi... 

Jesam,,to sam prvo napravio nakon nadogradnje...

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

onda malo pričekaj... ne sjedne odmah sve... nekad malo treba i čekati... za svaki slučaj možeš si kontakte provjeriti na people.live.com... ako ti je sve u redu tamo onda ni na telefonu ne bi trebalo biti problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
WindowsPhone - Općenito

Lol, hard reset uz formad SD kartice a opet slike ostale. Javio da postoje podaci sa ''drugog uređaja'', vrtio i ubacio ih. Uštedio mi 10 minuta kopiranja s compa.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Lol, hard reset uz formad SD kartice a opet slike ostale. Javio da postoje podaci sa ''drugog uređaja'', vrtio i ubacio ih. Uštedio mi 10 minuta kopiranja s compa.

ako je javio d postoje podaci onda nije brisao karticu

11 godina
neaktivan
Napravio starom upgrade na L640
Sve proslo ok,Ali pojavio se cudan folder.
Neznam cemu sluzi I neda se obrisati.
Ako netko zna pomagajte
To je ovah prvi na ssu
SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice