Stigao update Androida 2.1 za HTC Hero

poruka: 1
|
čitano: 1.324
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Stigao update Androida 2.1 za HTC Hero

Jučer tijekom dana na Herou stigla poruka da je dostupan update i da se preporučuje instalacija preko wirelessa. Odabrao Update later i navečer kod kuće spojio se na wireless. Međutim automatska se poruka više nije pojavljivala a na Androidu 1.5 nema opcije za manualno pozivanje updatea. Nakon malo traženja po netu pronašao sam da treba pomaknuti datum nekoliko tjedana unaprijed kako bi se automatski check aktivirao.

Prvo se instalirao predupdate a nakon reboota i dugoočekivani Android 2.1. Cijela stvar prilično traje, pogotovo instalacija i postinstalacija Androida 2.1 ali nakon instalacije usljedilo je ugodno iznenađenje. Iako postoji upozorenje da backupiraš sve prije instalacije jer će update pobrisati sadržaj movbitela nakon instalacije ostali su svi dokumenti, skinuti programi, kontakti, smsovi... Ovo ne znači da ih ne treba backupirati ali se nakon instalacije možete ugodno iznenaditi činjenicom da ih ne treba sve vraćati nazad.

Koliko sam dosad primjetio mobitel radi jednako brzo kao i s Androidom 1.5, možda malo brže ali to može bit subjektivni dojam.

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice