Evo danas mi stigla Predivna Lumia 625. Dobih novu mikro sim karticu sa starim brojem, sve ja to urendo stavim unutra i nikako da dobijem signal. U cemu je problem? Mozda mi nisu jos deaktivirali staru karticu, ili?
Hvala unaprijed
(T-Mobile)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo danas mi stigla Predivna Lumia 625. Dobih novu mikro sim karticu sa starim brojem, sve ja to urendo stavim unutra i nikako da dobijem signal. U cemu je problem? Mozda mi nisu jos deaktivirali staru karticu, ili?
Hvala unaprijed
(T-Mobile)
da, nazovi ih i reci da ti deaktviraju staru i aktiviraju novu...
Zvat cu malo kasnije pa javim kako je proslo
Ako na staroj kartici još uvijek imaš signal, nova kartica nije aktivirana. Rok za aktivaciju kartice je 24h.
To će ti i oni reći.
Ako na staroj kartici još uvijek imaš signal, nova kartica nije aktivirana. Rok za aktivaciju kartice je 24h.
To će ti i oni reći.
Moja stara je bila prijavljena kao izgubljena, to smo napravili zato da bi nam poštom dostavili drugu no nisu htjeli tj trazili su da dodjem u t-com centar. Pa smo dosli tamo i podigli novu karticu tek nakon nekoliko dana.
I kad ju stavim čak je proslo par sati, ja mogu primati pozive ali nemogu nikoga zvati jer mi je ograničeno. Pa smo zvali t-com da to riješe tj nakon više od pola sata provodenje sa t-comom problem je riješen.
Oni su i sa novom t-com karticom mislili da mi je mob izgubljen. Trebali smo im reći da smo bili u t-com centru i aktivirali drugu karticu pod istim brojem.
Svoj sam gore post napisao iz iskustva. U nedjelju je tata otišao po karticu za mobitel (NanoSIM) i nije bila aktivirana. Aktivirali su je tek u ponedjeljak odnosno nakon 24 sata.
@Markić7, Vi ste imali malo drugačiju situaciju. :)
To će ti i oni reći.
-točno.. osim, nek ih nazove, jer ponekad zaborave/zagube nalog. U suprotnom promjena može biti aktivna cca 15min od izlaska iz trgovine.
Evo zvao sam ih pa kazu da bi morala biti aktivirana, da tokom dana jos probam par put ugasiti i upaliti mobitel... I ako nece ici, da idem kod njih da oni provjere to pa da mi daju novu karticu, AKO je u njoj problem. Srece li...
Ne moraš gasiti mobitel. Dovoljno je uključiti a potom isključiti zrakoplovni mod, tako ja radim.
Okok
A ako ce mi dat novu karticu, to ce biti odmah il bum moral cekati opet neznam koliko?
Iskreno, nemam pojma.
Dobro, javim sutra kak je proslo
Okok
A ako ce mi dat novu karticu, to ce biti odmah il bum moral cekati opet neznam koliko?
Odmah.
Zvao sam opet jer je prije rekla da nemoze trenutno resetirati karticu, pa mi je lik rekao da je aktivacija pokrenuta i da bi do jutra to bilo to, 90% je siguran kaze... Zvao sam 3 puta i svaki put mi drugo kazu lol