Poz svima danas me neko zvao sa nekog broja, a nemam pojma ko je to bio! Broj je +3851 6310935, jel neko zna sta to moze bit? Kad nazovem taj broj niko se nejavlja i nakon 20-30 sekundi cujem neki ton i ispise da je poziv zavrsen! Zvao sam informacije, gledao sam na internetu u imeniku ali nigdje nista! Molim vas ako neko ima neku ideju nek mi javi! Hvala unaprijed!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Poz svima danas me neko zvao sa nekog broja, a nemam pojma ko je to bio! Broj je +3851 6310935, jel neko zna sta to moze bit? Kad nazovem taj broj niko se nejavlja i nakon 20-30 sekundi cujem neki ton i ispise da je poziv zavrsen! Zvao sam informacije, gledao sam na internetu u imeniku ali nigdje nista! Molim vas ako neko ima neku ideju nek mi javi! Hvala unaprijed!
to ti je valjda govorni automat.
počenje sa 01.
DOKIĆ IVAN
Trnjanska cesta 41F
DOKIĆ IVAN
Trnjanska cesta 41F
Kako si saznao ime?Podjeli s nama tajnu!
DOKIĆ IVAN
Trnjanska cesta 41F
Nemoze jer je kraj 0935, to sto si ti napisao je za 0395!
Da si se javio, vjerojatno bi te tražili da sudjeluješ u nekoj anketi, pozvali na prezentaciju anatomskih jastuka, ponudili kupnju čudesnih medicinskih preparata ili ti ponudili da prijeđeš na neki telekom na kojem ćeš uštedjeti 28,35% u odnosu na svoje dosadašnje račune.
FBI USA, poslovnica HR...
ili je ovo što klimama kaže, ili si prijavi oneki kvar ili problem kod T-coma, Optime, Iskona, tele2...bla bla...pa su htjeli nešto javiti ili samo da je kvar popravljen.
Da si se javio, vjerojatno bi te tražili da sudjeluješ u nekoj anketi, pozvali na prezentaciju anatomskih jastuka, ponudili kupnju čudesnih medicinskih preparata ili ti ponudili da prijeđeš na neki telekom na kojem ćeš uštedjeti 28,35% u odnosu na svoje dosadašnje račune.
To prvi put cujem da toga ima i na mobitelima! Dosad su me gnjavili samo na fiksnom!
Pozdrav,
vidim da se radi o prastaroj temi, ali jučer sam imala propušten poziv sa ovog broja, jeli možda već netko saznao o čemu se radi? Nisam zvala nazad, a čudno mi je da su me zvali na svježe aktivirani broj kojeg zna jako mali broj ljudi i koji još nigdje nije evidentiran...
Pozdrav,
vidim da se radi o prastaroj temi, ali jučer sam imala propušten poziv sa ovog broja, jeli možda već netko saznao o čemu se radi? Nisam zvala nazad, a čudno mi je da su me zvali na svježe aktivirani broj kojeg zna jako mali broj ljudi i koji još nigdje nije evidentiran...
Zove te:
Bivši dečko kojemu još nisi vratila đemper koju mu je isplela baka iz Štajerske
|| Sadašnji dečko koji te je vidio sa svojim frendom zagrljene u Cinestaru dok mu brišeš suze na Fury
|| Cura, sad bivša ili sadašnja, to ne vidim u kugli (no možda bih ti mogao saznati iz kave)
|| Inspektor iz lokalne policijske postaje koji je na kamerama uhvatio neuspjeli pokušaj krađe
|| Zovu te iz MENSE i nude ti VIP članstvo.
|| Hm, da možda nisu iz Ikee, i nude ti službeni auto, tablet i mobitel?
|| Možda su branitelji iz Savske, zovu te da im pomogneš obraniti janje na ražnju koje se veselo okreće u znak potpore ispred Ministarstva?
EDIT: Predlažem da svaki forumaš otvori novu temu sa brojem koji ga je zvao, tako će bug.hr imati više posjeta nego imenik.tportal.hr
U ovakvim slučajevima kad je nepoznat broj, kod mene vrijedi ona stara: Tko treba, zvat će opet. Čemu se živcirati i zamarati ? Kraj priče.