Molim savjete pri odabiru mobitela.

poruka: 2
|
čitano: 956
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Eto, uskoro planiram kupiti novi mobitel pa ako ima netko da udjeli koristan savjet koji odabrati. U izbor sam si stavio Sony Ericsson: Satio, Vivaz, X10 mini/mini pro. Motorola Droid X (ako se pojavi kod nas u oglasnicima). Htc: Evo 4G (može li se on uopće i koristiti kod nas jer sam našao samo model za US tržište?), HD2, Touch HD. Samsung: i897 Captivate (ni za njega ne znam da li je već dostupan kod nas), I9000 Galaxy S. Ako ima koja Nokia ili slično u ovom rangu slobodno predložite. Sad vi nastupate i savjetujte koji je isplativiji, kvalitetniji, bolji, koji OS je bolji. Android, Symbian ili Windows Mobile? Mobitel bih kupio preko oglasnika pošto su jeftiniji nego u trgovinama pa me zanima koliko mi je pouzdano kupiti na taj način. Npr. u oglasu piše da je mob. nov, nije otpakiran, znači 0h, otključan na sve mreže i da ima 2 godine pismene garancije. Kome ja onda nosim taj mob pod garanciju ako mu se šta dogodi i koliko je pouzdana kupnja preko oglasa? Može mi ga recimo poslati poštom i platim ga pouzećem, otvorim kutiju a unutra vrećica pijeska   ili mob koji je korišten/oštećen pa ako netko ima iskustva s takvom kupovinom neka savjetuje. Link ispod za primjer. I da, jaTelefon me uopće ne zanima. Hvala unaprijed.

http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-mo ... as-1277702

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 21:43 (slade24).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prvo treba da se odlucis koju ces platformu uzeti Android,Symbian ili nesto trece.  I da kazes za sta bi najvise koristio mob.

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice