Može mala pomoć i savjeti...
Trenutno imam Galaxy S3 i gledam ove kineske mobitele u najvišem rangu i vidim da za novce koji bi dobio od prodaje S3 mogao kupiti kineski mobitel u rangu Galaxy S4 (LINK). Sad me zanima vaše mišljenje da li da kupim taj mobitel ili da pričekam novije kineske mobitele pošto oni uglavnom kopiraju, neki dan je predstavljen Note 3 s 3GB rama i 2.4 GHz Quad Core procesorom pa bi i kinezi mogli nešto slično vrlo brzo izbaciti. Najradije bih htio mobitel s 5 incha ekranom, 3GB rama i 2GHz+ Quad procesorom i 2000+ mAh baterijom pa da kad ga kupim imam sljedećih par godina. Od ovog sadašnjeg Galaxyja mi treba malo veći ekran, više rama i jači procesor da mi nikad ne šteka (i pogotovo bez onog iritantnog štekanja od par sekundi kod otvaranja Phonebook-a). Zato nisam siguran da li da kupim ovaj ZOPO i da li će on biti puno bolji od S3 ili bi bilo pametnije pričekati nešto novije? Jer glupo bi mi bilo kupiti ovaj ZOPO i onda taman kad mi stigne na vrata za 3 tjedna oni izbace novi model s jačim procesorom i 3GB rama za istu cijenu kao što sam platio ovoga... Bilo kakav savjet je dobrodošao. Hvala.
http://www.gizmochina.com/2013/09/05...id-smartphone/
ovaj bi te trbao zadovoljiti ako pričekaš koji tjedan,očekivana cijena za 16Gb model oko $330