Kako izbrisat google račun sa androida? zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 65.986
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Kako izbrisat google račun sa androida?
mirkoy kaže...

Imam sony xperia tipo i odlučija sam je prodat,ali neznam kako maknuti svoj google račun s mobitela?

Ako ne ide iz postavki onda moraš factory reset (to bi iovako trebao napraviti s obzirom da prodaješ uređaj).

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 21:55 (Kordy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako izbrisat google račun sa androida?

Za 2.3.6 GB - Postavke->Računi i sinkronizacija-> -odabereš koji račun želiš odjaviti->ODJAVA

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pa napravi factory reset.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Da, hoćeš. A ako hoćeš ukloniti samo račun, odi u Postavke - Računi i sinkronizacija - odaberi svoj google acc - u izborniku imaš Izbriši.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mirkoy kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Da, hoćeš. A ako hoćeš ukloniti samo račun, odi u Postavke - Računi i sinkronizacija - odaberi svoj google acc - u izborniku imaš Izbriši.

Nema nigdje za brisanje google acc,ali nema veze napravio sam vraćanje samo tvorničkih postavki,tako da su pisme ostale(ali izbrisali se neki programi)

Ima. Računi i sinkronizacija, odabereš račun, ideš na izbornik i odabereš Izbriši račun. Imam taj isti mobitel.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 13:08 (espero).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Upravo onako kako je espero napisao...doduše, ja imam Xperiu S...ali isti k*rac. 

If you got late bills and you lost your job Tell me whatcha gon do? ACT A FOOL.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Defaultni google acc se prije nije mogao obrisati, ne znam od koje verzije androida je to moguće.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 13:19 (Kordy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Defaultni google acc se prije nije mogao obrisati, ne znam od koje verzije android je to moguće.

Onda neka napravi neki XYZ i izbriše svoj...

If you got late bills and you lost your job Tell me whatcha gon do? ACT A FOOL.
16 godina
odjavljen
mirkoy kaže...

Nema nigdje za brisanje google acc,ali nema veze napravio sam vraćanje samo tvorničkih postavki,tako da su pisme ostale(ali izbrisali se neki programi)

A šta je ovo? Isto android 4.0.4

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mob mi je otišao na servis, ja dobio novi, drugi model međutim stari mi se još uvijek nalazi na play storeu a ja nemam pristup mobitelu.

Nigdje ne vidim opciju brisanja mobitela a posotji mogućnost da netko čita moje mailove ili sinkronizira podatke.

Na postavkama play trgovine imam opciju skrivanja uređaja, ali ne i brisanja.

Postoji li mogućnost uklanjanja tog uređaja s liste?

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
12 godina

Promjeni lozinku google računa. Mislim da ih se ne može ukloniti ručno,meni nakon nekog vremena nestanu sami.

11 godina
neaktivan

Moj blentavi mobitel (Xperia Go) već 3 put na popravku {#} i sad na ovom zamjenskom (LG GT540) je netko ostao ulogiran i vjerojatno promijenio lozinku.. pojavljuje mi se samo da upišem lozinku tog nekog tuđeg računa, a  u postavkama ne mogu naći vraćanje tvorničkih postavki {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice