Imam sony xperia tipo i odlučija sam je prodat,ali neznam kako maknuti svoj google račun s mobitela?
Ako ne ide iz postavki onda moraš factory reset (to bi iovako trebao napraviti s obzirom da prodaješ uređaj).
Imam sony xperia tipo i odlučija sam je prodat,ali neznam kako maknuti svoj google račun s mobitela?
Ako ne ide iz postavki onda moraš factory reset (to bi iovako trebao napraviti s obzirom da prodaješ uređaj).
Za 2.3.6 GB - Postavke->Računi i sinkronizacija-> -odabereš koji račun želiš odjaviti->ODJAVA
Pa napravi factory reset.
Da, hoćeš. A ako hoćeš ukloniti samo račun, odi u Postavke - Računi i sinkronizacija - odaberi svoj google acc - u izborniku imaš Izbriši.
Da, hoćeš. A ako hoćeš ukloniti samo račun, odi u Postavke - Računi i sinkronizacija - odaberi svoj google acc - u izborniku imaš Izbriši.
Nema nigdje za brisanje google acc,ali nema veze napravio sam vraćanje samo tvorničkih postavki,tako da su pisme ostale(ali izbrisali se neki programi)
Ima. Računi i sinkronizacija, odabereš račun, ideš na izbornik i odabereš Izbriši račun. Imam taj isti mobitel.
Upravo onako kako je espero napisao...doduše, ja imam Xperiu S...ali isti k*rac.
Defaultni google acc se prije nije mogao obrisati, ne znam od koje verzije androida je to moguće.
Defaultni google acc se prije nije mogao obrisati, ne znam od koje verzije android je to moguće.
Onda neka napravi neki XYZ i izbriše svoj...
Mob mi je otišao na servis, ja dobio novi, drugi model međutim stari mi se još uvijek nalazi na play storeu a ja nemam pristup mobitelu.
Nigdje ne vidim opciju brisanja mobitela a posotji mogućnost da netko čita moje mailove ili sinkronizira podatke.
Na postavkama play trgovine imam opciju skrivanja uređaja, ali ne i brisanja.
Postoji li mogućnost uklanjanja tog uređaja s liste?
Promjeni lozinku google računa. Mislim da ih se ne može ukloniti ručno,meni nakon nekog vremena nestanu sami.
Moj blentavi mobitel (Xperia Go) već 3 put na popravku i sad na ovom zamjenskom (LG GT540) je netko ostao ulogiran i vjerojatno promijenio lozinku.. pojavljuje mi se samo da upišem lozinku tog nekog tuđeg računa, a u postavkama ne mogu naći vraćanje tvorničkih postavki