Blackberry Curve 8900 - problemi sa zvukom

poruka: 6
|
čitano: 3.434
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam problem s navedenim BB. Iako zvuk i čujnost uredno fukncionira pri pozivima, nakon ne baš jakog udarca (ne prvog ;) više se ne čuje zvuk pri zvonjenju, alarmu kao ni u reprodukciji zvučnih ili video datoteka. Buni me što nije generalni problem sa zvukom.

Ako je tko imao sličan problem, unaprijed zahvalan na ikakvoj informaciji.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Sudeči po tome, da se to dešava nakon udarca, jače vibracije, problem je vjerojatno u kontaktu(ima) zvučnika, jedno od riješenja je da sam otvoriš BB i utvrdiš o čemu je riječ, ili da ga odneseš na servis.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Blackberry Curve 8900 - problemi sa zvukom

Nadao sam se bez servisa...

16 godina
odjavljen
Re: Blackberry Curve 8900 - problemi sa zvukom
Mujo05 kaže...

Nadao sam se bez servisa...

Šteta, uređaj zasigurno nema garanciju.Moja slobodna procjena, ako je servis fer da popravaka u svakom slučaju ne bi smio biti preko 200kn.Osim ako ideš sam otvarati uređaj, što ako nemaš iskustva baš i nije preporučljivo.Kontaktiraj forumaša Vexa, on ti je dobar s mobitelima.

16 godina
odjavljen

Riješenje: Skini poklopac baterije te lagano pritišći uređaj u gornjem lijevom kutu, te oko kamere i zvučnika. To bi ti trebalo pomoći.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

jel može meni netko pomoć?

ja imam blackbery bold 9700(os 6), i imam probleme s jack-om

tj. kad uključim neke slušalice,zvučnike itd.... meni se čuje samo jedan zvučnik odnosno slušalica , znači nie stereo već samo jedan radi a kad pritisnem jack za gore onda proradi i drugi zvučnik(postane stereo) , jel netko zna u čemu je problem ?? hvala...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice