Ma sve ok, katkad se slovima tesko izrazit 
Koji god monitor kupim, budem napisao kratku recenziju, tj koliko sam se zajebo
hvala ti na prijedlozima, i svakako ako se cega jos sjetis napisi
Kao sto sam i obecao, napisat cu svoje dojmove o ultrawide panelu..
Na prvu djeluje dosta sirokio, cak i presiroko.....ali jako je ugodno radit na njemu, sta se tice igranja, e to je sasvim nesto drugo, jako dobar dozivljaj. Igre rade glatko i bez freesynca, dalje ne moram nista ni pisat. Boje su odlicne, ostrina ekrana takodjer..
Prvi dojmovi su odlicni, i zadovoljan sam sa monitorom...mislim da za 2700kn ne mogu kupit nista bolje (bar sta se gaminga tice)..
Prva igra koju sam pokrenuo je Half Life 2, i ostao sam iznenaden kad mi je u postavkama ponudena ultrawide rezolucija
nadam se da nece biti problema s drugim igrama

jer ako neki monitor ima pokoji sat rada to sigurno nije bezveze.Zaboravi na to da su to kak ti korišteni monitori, jer nisu to je sve novo kaj drugo.Osim ako misliš da neko raspakirava nove kutije, pa onda iz zahebancije par sati koristi nove monitore, i opet ih zapakira kao nove monitore.
jer ionako ne kupuje TN monitor, uostalom današnji AMVA monitori imaju osjetno bolje kuteve gledanja.Slaba korist od boljeg kuta gledanja u mraku ili tamnijim scenama, jer tu je onaj zeznuti i dosadni IPS Glow fučkaj ga sad.

dakle to je monitor sa AMVA LCD panelom iz Acer G7 serije.Kaj se tiče tog Acer monitora, on se jako dobro prodaval barem dok je bio dostupan u večini hrvatskih trgovina.Kakav i koji VA LCD panel koristi taj Acer hm nemam poima, ali to je gotovo sigurno VA LCD panel nove generacije dakle 2012+ godina proizvodnje.