24" Gaming Monitor

poruka: 36
|
čitano: 8.824
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
24" Gaming Monitor

Mozete li mi preporuciti najbolji gaming 24" lcd monitor do 2200 kn s brzinom odziva 2 ms koristit cu ga samo za igranje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: 24" Gaming Monitor

mislim da kod nas ni nema tako velikih monitora s tako malim odzivom (najmanje imaš 5ms).

''Everyday above ground is a good day.''
16 godina
neaktivan
24" Gaming Monitor

trazim ga i ja, najbolje po recenzijama je T240 bas za gaming i filmove

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

da i ja sam vidio i isprobao tu mrcinu od monitora i mogu reći da je stvarno odličan i vrijedi svake kune

''Everyday above ground is a good day.''
16 godina
neaktivan
24" Gaming Monitor

uzmi samsung t240 moja preporuka

0 0 hvala 0
17 godina
Cvjetko kaže...

Mozete li mi preporuciti najbolji gaming 24" lcd monitor do 2200 kn s brzinom odziva 2 ms koristit cu ga samo za igranje.

Evo ti moje preporuke, a pošto sam isti kupio prije tjedan dana, dakle radi se o full gaming monitoru 24", 2 ms odaziva, full HD sa HDMI konektorom, dakle široki izbor primjene istog, a to ti je ViewSonic VX2433wm (ima i ugrađene zvučnike), kupljen u Optima računala u Zagrebu www.optimum-online.hr, a link na sami monitor je :

http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.baafb8af3d46408595d4841e87e3e3a6.monitor_lcd_24_viewsonic_vx2433wm_300cd_m2_20000_1_2ms_dvi_hdmi_audio.aspx

U paketu dobiješ sve kablove, naravno i DVI-D kabao, a  i cijena od 1699Kn je povoljna s time ako plaćaš u kešu onda je još za 5% manja i iznosi 1624Kn. I na kraju mišljenja sam da je ovo bolji odabir od razvikanog Samsunga te ako kaniš kupovat požuri dok ih još ima !!

LP.

MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 55
16 godina
24" Gaming Monitor

E ljudi, pogledajte koliko košta T220, u ADM 1555 kn, evo link!

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
24" Gaming Monitor

Sta kazete na BENQ e2400hd ima odziv 2 ms bug ga je bio ocjenio kao best buy 24" monitor?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam mislia benq kupit ali mislim da za gaming i filmove ja T240 bolji, ovde u nas i nije neki izbor

16 godina
neaktivan
24" Gaming Monitor

Ah t240 ima vrijeme odziva 5 ms a benq 2 i mislim da je benq bolji za gaming.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
24" Gaming Monitor

pozz svima.. jel dobar ovaj monitor??

LG Flatron W2442PA Full HD 24" ,black,wide screen 16:9, Full HD 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dobar je...ali meni se ne sviđa dizajn Belji se

17 godina
Cvjetko kaže...

Ah t240 ima vrijeme odziva 5 ms a benq 2 i mislim da je benq bolji za gaming.

ne procjenjuj kvalitetu monitora samo po toj jednoj brojci.

imas nekoliko metoda testiranja brzine odziva.

a imas i jos neke parametre - koja je matrica, koliki je kut gledanja, kontrast, kvaliteta crne boje,....

16 godina
neaktivan
Treba_do_neba kaže...

eh da ga imas covjek bi rekao...de molim te obrisi tu laz(konfu) iz MOJ PC .......

sto se tice monitora ha t240 bi bilo najbolje rijesenje....

Razer Mamba
16 godina

ASUS PG221H 22" ti je odlican.Ima kameru ugradjenu VGA,DVI,kompozitni,S-Video,komponentalni....al cijena mu je ogromna 3.299 kn.

16 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...

ASUS PG221H 22" ti je odlican.Ima kameru ugradjenu VGA,DVI,kompozitni,S-Video,komponentalni....al cijena mu je ogromna 3.299 kn.

pa sto mu ga onda preporucavas on rekao do 2200kn ti mu preporucavas neki od 3300kn a za ne falit jos je taj 22'' a covjek trazi 24''

LOL

Razer Mamba
17 godina
neaktivan
24" Gaming Monitor

Moja preporuka takodjer T240, ja sam kupil svojeg prije cca. 8 mjeseci i prezadovoljan sam. A kaj se tice odaziva, obicni smrtnici nece uopce skuzit razliku izmedju 2ms i 5ms, u vecini slucajeva to je samo jos jedna "fora" za privuc kupce. Moj je kupljen u Vemilu i u to vrijeme su imali originalne Samsungove matrice, ali to naravno mozes pogledat prije kupnje.. S tim da moras imat na umu da 24" monitori imaju full HD rezolucije pa bi ti za ugodan gaming trebala i bolja grafulja, ali ako imas love za taj monitor imas sigurno i za grafu neku bolju...  Osmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hanter kaže...

Dobar je...ali meni se ne sviđa dizajn Belji se

Meni se isto ne sviđa dizajn, al mi pase uz kuciste..

16 godina
neaktivan
24" Gaming Monitor

Moja preporuka je Dell 248WFP (ili WPF, neda mi se provjeravat), parsto kuna je skuplji od T240 Samsunga,

ali je u praksi bolji, odziv mu je 5ms i po ostalim specifikacijama bolji je od T240....

Jako puno sam ga proučavao i kupujem ga za 11 dana, trebali bi ga imati u ADM-u,

trenutno radim na poslu na starijem bratu tog monitora (2408WFP) koji ima veći odziv -> 6ms i 16ms grey to grey,

i genijalan je, ali to nije gaminig moritor i vrijedi oko 5000kn...

Ovaj prvo navedeni je gotovo isti, sa mrvicu manjim kutem gledanja, nižim odzivom i manjim input laggom!

Mudar ko čovjek-jesetra!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 12:04 (Zvekan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zvekan kaže...

Moja preporuka je Dell 2408WFP (ili WPF, neda mi se provjeravat), parsto kuna je skuplji od T240 Samsunga,

ali je u praksi bolji, odziv mu je 5ms i po ostalim specifikacijama bolji je od T240....

Jako puno sam ga proučavao i kupujem ga za 11 dana, trebali bi ga imati u ADM-u,

trenutno radim na poslu na starijem bratu tog monitora (248WFP) koji ima veći odziv -> 6ms i 16ms grey to grey,

Ovaj prvo navedeni je gotovo isti, sa mrvicu manjim kutem gledanja, nižim odzivom i manjim input laggom!

Sve si pobrkao.2408 ima PVA matricu koja se nikako ne preporucuje za igranje(veliki input lag) i nije skuplji od samsunga par sto kuna jer kosta oko 5k kuna.

Ako zelis dobar gaming monitor pogledaj http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=9974&catid=60

Kupio sam ga prije par dana i stvarno je OK.

16 godina
neaktivan
Brada kaže...
Zvekan kaže...

Moja preporuka je Dell 2408WFP (ili WPF, neda mi se provjeravat), parsto kuna je skuplji od T240 Samsunga,

trenutno radim na poslu na starijem bratu tog monitora (248WFP) koji ima veći odziv -> 6ms i 16ms grey to grey,

Sve si pobrkao.2408 ima PVA matricu koja se nikako ne preporucuje za igranje(veliki input lag) i nije skuplji od samsunga par sto kuna jer kosta oko 5k kuna.

Ako zelis dobar gaming monitor pogledaj http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=9974&catid=60

Krivo, nisam ja sve pobrkao, u textu navodim, dva monitora, 2408 za 5000 kn i 248 za oko 2500 kn....

I preporučam 248...koji ima već navedene prednosti za igre i multimediju!

2408 sam nave0 kako odličan premda ima veliki odziv, montažer sam i radim montažu vijesti na ovoj

skupljoj verziji i uopče ne osjetim veliki input lag i 16ms grey to grey -> 6ms klasični odziv...

Ova jeftinija varijanta je brža i ima bolji odziv i manji lagg, tj. bolji je za gaming i multimediju, ali je i dalje

vrhunski monitor, i ima bolje boje, oštrinu, osvjetljenje i kontrast od T240 koji podjednako košta....

Zaboga pa usporedio sam ih u praksi i razlika je vidljiva!

Mudar ko čovjek-jesetra!
17 godina
neaktivan
Zvekan kaže...
Brada kaže...
Zvekan kaže...

Krivo, nisam ja sve pobrkao, u textu navodim, dva monitora, 2408 za 5000 kn i 248 za oko 2500 kn....

I preporučam 248...koji ima već navedene prednosti za igre i multimediju!

2408 sam nave0 kako odličan premda ima veliki odziv, montažer sam i radim montažu vijesti na ovoj

skupljoj verziji i uopče ne osjetim veliki input lag i 16ms grey to grey -> 6ms klasični odziv...

Ova jeftinija varijanta je brža i ima bolji odziv i manji lagg, tj. bolji je za gaming i multimediju, ali je i dalje

vrhunski monitor, i ima bolje boje, oštrinu, osvjetljenje i kontrast od T240 koji podjednako košta....

Zaboga pa usporedio sam ih u praksi i razlika je vidljiva!

Ajde molim te procitaj jos jednom svoj post pazljivo

16 godina
neaktivan
Brada kaže...

Ajde molim te procitaj jos jednom svoj post pazljivo

Oprosti, u pravu si, u prvom postu sam zamjenio, modele....

preporučam 248 .... a na poslu imam 2408 ..... odo napraviti edit!

Mudar ko čovjek-jesetra!
16 godina
Treba_do_neba kaže...

Nije li mozda bolji samsung 2243 BW,po bugovim recenzijama je bolji od t240 a ima i pixel maping 1:1

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 12:12 (Viziman).
17 godina
Viziman kaže...
Treba_do_neba kaže...

Nije li mozda bolji samsung 2243 BW,po bugovim recenzijama je bolji od t240 a ima i pixel maping 1:1

Ja sam predprosli tjedan ubo 2433 BW u ADMu za 2.100,00 Kn i prezadovoljan sam sa njim. 

Failure is always an option...
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 13:49 (Scorpyo).
16 godina
neaktivan

2243bw je 22inčni

16 godina
neaktivan

I ja imam T240, ali nisam tako zadovoljan kao vecina zbog jedne stvari, a to je neravnomjerno osvjetljenje ekrana. Naime, donji dio ekrana mi je svjetliji nego sredina ili gornji dio. To mozes testirati na nacin da uzmes neku sliku ili manji windows prozor pa ga setas gore dolje po ekranu. U donjem dijelu boje su isprane, dok su na gornjoj polovici dublje i kontrastnije. Citao sam malo po stranim forumima i vidio da masu ljudi ima isti problem.

Da li je tako kod vas pa vam to ne predstavlja problem, napisite iskustva?

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 12:56 (XXL).
17 godina
neaktivan
Zvekan kaže...

Moja preporuka je Dell 248WFP (ili WPF, neda mi se provjeravat), parsto kuna je skuplji od T240 Samsunga,

trenutno radim na poslu na starijem bratu tog monitora (2408WFP) koji ima veći odziv -> 6ms i 16ms grey to grey,

Je li moze tacan model? Ako je E248 onda ga imaju u ADM-u.

Hvala

16 godina
neaktivan
24" Gaming Monitor

Sto kažeš na ovaj ? Benq V2400W !!

Jedan mali test : http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1315565

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
24" Gaming Monitor

cita sam taj rewiev stvarno je monitor dobar i odlicno dizajniran ali mislin da je nova linija izasla benq monitora i taj je monitor istog dizajna ali je skroz crn jos bolji meni, u nas ti ga nema kupit , to stvarno ne razumin zasto nemos naruci monitor i jednostavno ga nabave i to je to.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice