Pozdrav,
ovo mi je prvi dodir sa Apple svijetom i mislim da sam se već našao u pat poziciji.
Radi se o ip 3gs na kojem je bio instaliran jailbreakan ios 4.1.
Moja namjera ga je bila prebaciti na 6.x, a jailbreak je nužan zato jer je kartica Tele2 a mob zaključan na T-mobile (dakle nešto do 6.1.2)
Htio sam napraviti restore kako bi maknuo jailbreak no itunes je upozorio da će to staviti uređaj na najnoviju verziju, tako da sam odustao od toga. Negdje sam pročitao da se isto može postići brisanjem podataka direktno na mobitelu no naravno da nije pisalo da JBani iphoneovi onda zapnu pri loadanju.
Dakle, eventualno mogu natjerat itunes da ga prepozna ak držim home i power button, no mogu ga restorat samo na najnoviju verziju - što ne želim. Skidao sam .ipsw fileove starijih verzija i pokušavao s njima restorat i za sve javlja error odmah (osim 4.1 za koji tek pri kraju izbaci error).
Ima li načina da ga vratim na verziju koja je bila (4.1), ili neki način da ga vratim na stariju verziju kad odem na najnoviju ako nemam shsh blobsove?
Pomoć!
Postoji mogucnost da ne trebas Blobove (da mozes na bilo koji fw) s tim da ces se jos namucit i s BB upgrade-upgrade(ipadBB)-downgrade ako zelis otkljucat ultrasn0wom
Zalijepi tu prvih 5 znakova serijskog broja (ne IMEI)