Imam iphone 4 , zaključan na francuski Orange zanima me gdje mogu da kupim kod za otključavanje ili već???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Probaj Accentify

pozdrav ekipa, jel mi netko može reć koje su stranice pouzdane i jefine za trajno sim otključavanje iphonea 4/4s?
pozdrav ekipa, jel mi netko može reć koje su stranice pouzdane i jefine za trajno sim otključavanje iphonea 4/4s?
Znam da sam gledao u Srbiji i Americi (otkljucavanje iP s hrvatskih operatera) i nigdje nije bilo manje od 100$ (najmanja cifra je bila visa ali blizu 100) sto znaci oko 600kn, koliko sam skuzio nasi operateri otkljucavaju za takve pare pa se takav pothvat po meni ne isplati :/
Koliko su stari ti iPhonei koji zelis otkljucat?
u VIP-u ti je otkljucavanje 400kn
Bez obzira na (dvogodisnji ugovor) cak?
Koliko sam skuzio postoji razlika izmedu prepaid kupljenog zakljucanog i s ugovornom obavezom.
Koliko sam skuzio postoji razlika izmedu prepaid kupljenog zakljucanog i s ugovornom obavezom.
Yep, ako kupis kod njih iPhone il bilo koji drugi telefon, i ako se zelis prebacit na drugu mrezu, odes u VIP i platis 400kn i bok, a ako ti ugovor istekne ( 2 god ) oni su duzni otkljucat ga ( ako ti zelis ) besplatno...
Yep, ako kupis kod njih iPhone il bilo koji drugi telefon, i ako se zelis prebacit na drugu mrezu, odes u VIP i platis 400kn i bok, a ako ti ugovor istekne ( 2 god ) oni su duzni otkljucat ga ( ako ti zelis ) besplatno...
Uhm, ne bas tako. Uredaj kupljen u vipu bez ugovorne obveze tretira se kao onaj s ugovorom od 12 mjeseci, sto opet znaci da ce ti ga poslije tog perioda besplatno otkljucati
Ja pricam o cijeni otkljucavanja u slucaju prije isteka ugovora/12 mjeseci prepaid...
Uhm, ne bas tako. Uredaj kupljen u vipu bez ugovorne obveze tretira se kao onaj s ugovorom od 12 mjeseci, sto opet znaci da ce ti ga poslije tog perioda besplatno otkljucati
Ja pricam o cijeni otkljucavanja u slucaju prije isteka ugovora/12 mjeseci prepaid...
No pa to i kazem, mozes ga otkljucat kod njih i prije isteka ugovora, samo trebas masno platit..

Evo ja uspio jailbreak-at svog iphone 4 @ ios 6.1 .
Koristio sam evasi0n-win-1.5.3.
Par pitanja imam....da li sada smijem spajat iphone na itunes? Mogu li raditi backup? kako maknuti jailbreak ako cu htjet?
I koje applikacije,widget-e,tweak-ove,igre mi preporucate da obavezno skinem?
Evo ja uspio jailbreak-at svog iphone 4 @ ios 6.1 .
Koristio sam evasi0n-win-1.5.3.
Par pitanja imam....da li sada smijem spajat iphone na itunes? Mogu li raditi backup? kako maknuti jailbreak ako cu htjet?
I koje applikacije,widget-e,tweak-ove,igre mi preporucate da obavezno skinem?
Da smijes spajat iPhone preko iTunes-a, mozes radit backup, kad ces ga htjet maknut samo restoraj iPhone.
Skini SB Settings, Barrel, Auxo, WeeRoll, Winterboard, Zephyr itd itd...
....

Hvala! Daj mi jos samo reci di mogu skinut gta za iphone? I takve slicne igrice?
Imas hvala bumbic ispod svakog posta pa ako mislis da sam pomogao slobodno ga stisni :P
Mozes posudit GTA III, ili Vice City ili bilo koju drugu igru za iphone preko ThePirateBay-a i slicnih stvari, samo utipkas npr GTA3.ipa ili gta3 for iphone i toeto...
Pozdrav,može li mi itko pomoći u vezi ovoga ?
Naime,otvorio sam cydiu i ona uvijek nešto skida/reload-a ne znam ni sam.Odjednom mi se pojavila ova slika i vratim se u cydiu i više ništa ne mogu instalirati tj.nema ni jednog paketa,niti onih mojih instaliranih niti mogučih za instalaciju.Jeli iko zna o čemu je riječ.Radi se o iPhoneu 4s iOS 6.1.2.
EDIT:rješio sam ! :)
Koristi li itko NCSettings ili SBSettings?
Da li je moguće ugasiti samo 3G, a da ostane edge sa jednim od ta dva dodatka?

Ma to mi je jasno, ali kada god isključim 3G on mi se odma sam upali (svijetli da je upaljen). Prova sam i sa sbsettings i sa ncsettings.
Vjerovatno je onda do JB. Provat ću restorat pa sve ispočetka.
zna ko di je najkefitnije unlockat iphone 4 04.12.05 na A1 Austria
ip5
Moze! Ne moze samo na 6.1.3, na 6.0-6.1 moze bez jailbreaka, 6.1.1-6.1.2 moze s Jailbreakom!
Moze! Ne moze samo na 6.1.3, na 6.0-6.1 moze bez jailbreaka, 6.1.1-6.1.2 moze s Jailbreakom!
Uspija sam ugasiti 3g, ali ga više ne mogu upaliti. Piše da je upaljen, ali nikad mi ne pokaže na mob da je uhvatija 3g, nego samo E.
Pozdrav,
ovo mi je prvi dodir sa Apple svijetom i mislim da sam se već našao u pat poziciji.
Radi se o ip 3gs na kojem je bio instaliran jailbreakan ios 4.1.
Moja namjera ga je bila prebaciti na 6.x, a jailbreak je nužan zato jer je kartica Tele2 a mob zaključan na T-mobile (dakle nešto do 6.1.2)
Htio sam napraviti restore kako bi maknuo jailbreak no itunes je upozorio da će to staviti uređaj na najnoviju verziju, tako da sam odustao od toga. Negdje sam pročitao da se isto može postići brisanjem podataka direktno na mobitelu no naravno da nije pisalo da JBani iphoneovi onda zapnu pri loadanju.
Dakle, eventualno mogu natjerat itunes da ga prepozna ak držim home i power button, no mogu ga restorat samo na najnoviju verziju - što ne želim. Skidao sam .ipsw fileove starijih verzija i pokušavao s njima restorat i za sve javlja error odmah (osim 4.1 za koji tek pri kraju izbaci error).
Ima li načina da ga vratim na verziju koja je bila (4.1), ili neki način da ga vratim na stariju verziju kad odem na najnoviju ako nemam shsh blobsove?
Pomoć!
Jeli taj iPhone kupljen u tmobielu, milim jesi li ga ti kupio/kupila?