iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 955.672
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Imam iphone 4 , zaključan na francuski Orange zanima me gdje mogu da kupim kod za otključavanje ili već???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Imam pitanje uvezi s 3gs-om

Iphone je bio zakljucan na neku vanjsku mrezu, pa tako unlok bio obavljen..ja to nisam znao i iso updatirati iOS..I sada mi se nece aktivirati uopce...spojim ga sa itunesom i bude mi ovako kao na slici..Zna li neko kako da rjesim to ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Moras napraviti jailbreak s redsn0wom, te upgrade na iPad baseband pa downgrade istog, nakon toga instalirat ultrasn0w. Za svaki slucaj zalijepi tu prvih 5 znamenaka serijskog broja da ti znamo reci o kakvom ce se jailbreaku raditi i smijes li uopce downgradeat baseband (NOR)
Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: iPhone Jailbreak
Stolnik kaže...
Jel zna tko temu koja promjeni boju User interface-a? Znaci kad odem u Settings da bude sve crno ili u muziku...moze i sivo, Hvala!

Probaj Accentify
Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
17 godina
iPhone Jailbreak
Zakaj mi prilikom instalacije/deinstalacije ovo kaze i nemogu obaviti tu zadanu radnju?
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

pozdrav ekipa, jel mi netko može reć koje su stranice pouzdane i jefine za trajno sim otključavanje iphonea 4/4s?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gruber kaže...

pozdrav ekipa, jel mi netko može reć koje su stranice pouzdane i jefine za trajno sim otključavanje iphonea 4/4s?

Znam da sam gledao u Srbiji i Americi (otkljucavanje iP s hrvatskih operatera) i nigdje nije bilo manje od 100$ (najmanja cifra je bila visa ali blizu 100) sto znaci oko 600kn, koliko sam skuzio nasi operateri otkljucavaju za takve pare pa se takav pothvat po meni ne isplati :/

Koliko su stari ti iPhonei koji zelis otkljucat?

14 godina
Gruber kaže...

u VIP-u ti je otkljucavanje 400kn

1969 Dodge Charger R/T
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Bez obzira na (dvogodisnji ugovor) cak?

Koliko sam skuzio postoji razlika izmedu prepaid kupljenog zakljucanog i s ugovornom obavezom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mojpismonosa kaže...

Koliko sam skuzio postoji razlika izmedu prepaid kupljenog zakljucanog i s ugovornom obavezom.

Yep, ako kupis kod njih iPhone il bilo koji drugi telefon, i ako se zelis prebacit na drugu mrezu, odes u VIP i platis 400kn i bok, a ako ti ugovor istekne ( 2 god ) oni su duzni otkljucat ga ( ako ti zelis ) besplatno...

1969 Dodge Charger R/T
16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
Mojpismonosa kaže...

Yep, ako kupis kod njih iPhone il bilo koji drugi telefon, i ako se zelis prebacit na drugu mrezu, odes u VIP i platis 400kn i bok, a ako ti ugovor istekne ( 2 god ) oni su duzni otkljucat ga ( ako ti zelis ) besplatno...

Uhm, ne bas tako. Uredaj kupljen u vipu bez ugovorne obveze tretira se kao onaj s ugovorom od 12 mjeseci, sto opet znaci da ce ti ga poslije tog perioda besplatno otkljucati

Ja pricam o cijeni otkljucavanja u slucaju prije isteka ugovora/12 mjeseci prepaid...

14 godina
Mojpismonosa kaže...
Stolnik kaže...
Mojpismonosa kaže...

Uhm, ne bas tako. Uredaj kupljen u vipu bez ugovorne obveze tretira se kao onaj s ugovorom od 12 mjeseci, sto opet znaci da ce ti ga poslije tog perioda besplatno otkljucati

Ja pricam o cijeni otkljucavanja u slucaju prije isteka ugovora/12 mjeseci prepaid...

No pa to i kazem, mozes ga otkljucat kod njih i prije isteka ugovora, samo trebas masno platit..

1969 Dodge Charger R/T
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
@stolnik kolega nismo se u 3 pokusaja uspjeli pokuziti, no ni nema veze :) Inace za sve vas s iP5 vani vam je iOS6 6.1.4, ako ste na 6.1.2 ili nizem, tako i ostanite. NE raditi update, ovo duuuugo ne bude jailbreakano (tj ni ne bude). Ako ste vec na 6.1.3 slobodno updateajte na 6.1.4
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Evo ja uspio jailbreak-at svog iphone 4 @ ios 6.1 .

Koristio sam evasi0n-win-1.5.3.

Par pitanja imam....da li sada smijem spajat iphone na itunes? Mogu li raditi backup? kako maknuti jailbreak ako cu htjet?

I koje applikacije,widget-e,tweak-ove,igre mi preporucate da obavezno skinem?

Werdum Combat Team
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 18:53 (KrpaZG).
14 godina
KrpaZG kaže...

Evo ja uspio jailbreak-at svog iphone 4 @ ios 6.1 .

Koristio sam evasi0n-win-1.5.3.

Par pitanja imam....da li sada smijem spajat iphone na itunes? Mogu li raditi backup? kako maknuti jailbreak ako cu htjet?

I koje applikacije,widget-e,tweak-ove,igre mi preporucate da obavezno skinem?

Da smijes spajat iPhone preko iTunes-a, mozes radit backup, kad ces ga htjet maknut samo restoraj iPhone.

Skini SB Settings, Barrel, Auxo, WeeRoll, Winterboard, Zephyr itd itd...

1969 Dodge Charger R/T
13 godina

....

Werdum Combat Team
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 19:40 (KrpaZG).
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Piraterija nije tema!! Inace preporucam ModMyi (imas i njihovu aplikaciju na Appstoreu) za probalazak cool JB tweakova (ima ih reviewano valjda 20ak tisuca, dade se naci skoro sve sto ti srce moze pozeljeti, moji neki najdrazi: Fullimage Insomnia Nccontrl Xmbc mkv Antitint Respringcachefix DisableNC+ Cleanactivity Displayrecorder Sys passwod K2NC F.lux Roqyusb Muteicon MapLocker Safariresetter Weekillbackground Cydelete Not-so-smart FullForce for Phone Displayout Smart 3G Quassar Itransmission User agent faker Slightenhancersearch Universal video downloader Swype away Share more photos Switcherland CameraTweak Mail more photos Music2iPod Wifi booster Wifi analyzer Safari download manager Bridge No cydia badges No appstore badges Yourtube Banner size Appcent GMaps Unlock iOS6 maps Springtomize Noota Remove Badges Smstamper Quickbrightness Asktocall Sbsettings Barrel Transmission 2 Novoicemail MyWi/PDANet Activator Kicklock KillBackground Password Pilot Ramcarrier App Locker Poweroptionspro Vibrafications App language switcher Netmetter Power center iFile Firewall IP Nitrous Ultrasn0w iBluenova CameraConnector My3G ClearMyCache
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
KrpaZG kaže...

Hvala! Daj mi jos samo reci di mogu skinut gta za iphone? I takve slicne igrice? 

Imas hvala bumbic ispod svakog posta pa ako mislis da sam pomogao slobodno ga stisni :P

Mozes posudit GTA III, ili Vice City ili bilo koju drugu igru za iphone preko ThePirateBay-a i slicnih stvari, samo utipkas npr GTA3.ipa ili gta3 for iphone i toeto...

1969 Dodge Charger R/T
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Pozdrav,može li mi itko pomoći u vezi ovoga ?

Naime,otvorio sam cydiu i ona uvijek nešto skida/reload-a ne znam ni sam.Odjednom mi se pojavila ova slika i vratim se u cydiu i više ništa ne mogu instalirati tj.nema ni jednog paketa,niti onih mojih instaliranih niti mogučih za instalaciju.Jeli iko zna o čemu je riječ.Radi se o iPhoneu 4s iOS 6.1.2.

EDIT:rješio sam ! :)

duje
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 12:48 (dusa_st).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Koristi li itko NCSettings ili SBSettings?

Da li je moguće ugasiti samo 3G, a da ostane edge sa jednim od ta dva dodatka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
EDGE na iPhoneima ni ne mozes iskljuciti (makar ti iskljucio Data on ti uvijek ostane spojen bar na edge) i da, moze se, zato imas zaseban "3G" toggle, a zaseban "Data", "Celular" toggle, kad iskljucis 3G nema kaj neg ostat na EDGE
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...
EDGE na iPhoneima ni ne mozes iskljuciti (makar ti iskljucio Data on ti uvijek ostane spojen bar na edge) i da, moze se, zato imas zaseban "3G" toggle, a zaseban "Data", "Celular" toggle, kad iskljucis 3G nema kaj neg ostat na EDGE

Ma to mi je jasno, ali kada god isključim 3G on mi se odma sam upali (svijetli da je upaljen). Prova sam i sa sbsettings i sa ncsettings.

Vjerovatno je onda do JB. Provat ću restorat pa sve ispočetka.

12 godina
neaktivan
Koji iPhone imas
13 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

zna ko di je najkefitnije unlockat iphone 4 04.12.05 na A1 Austria

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tCloud kaže...
Koji iPhone imas

ip5

12 godina
neaktivan
Ja mislim da na iPhone 5 nemozes gasiti 3g, ali nisam siguran.
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Moze! Ne moze samo na 6.1.3, na 6.0-6.1 moze bez jailbreaka, 6.1.1-6.1.2 moze s Jailbreakom!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...

Moze! Ne moze samo na 6.1.3, na 6.0-6.1 moze bez jailbreaka, 6.1.1-6.1.2 moze s Jailbreakom!

Uspija sam ugasiti 3g, ali ga više ne mogu upaliti. Piše da je upaljen, ali nikad mi ne pokaže na mob da je uhvatija 3g, nego samo E.

14 godina
iPhone Jailbreak

Pozdrav,

ovo mi je prvi dodir sa Apple svijetom i mislim da sam se već našao u pat poziciji.

Radi se o ip 3gs na kojem je bio instaliran jailbreakan ios 4.1. 

Moja namjera ga je bila prebaciti na 6.x, a jailbreak je nužan zato jer je kartica Tele2 a mob zaključan na T-mobile (dakle nešto do 6.1.2)

Htio sam napraviti restore kako bi maknuo jailbreak no itunes je upozorio da će to staviti uređaj na najnoviju verziju, tako da sam odustao od toga. Negdje sam pročitao da se isto može postići brisanjem podataka direktno na mobitelu no naravno da nije pisalo da JBani iphoneovi onda zapnu pri loadanju. 

Dakle, eventualno mogu natjerat itunes da ga prepozna ak držim home i power button, no mogu ga restorat samo na najnoviju verziju - što ne želim. Skidao sam .ipsw fileove starijih verzija i pokušavao s njima restorat i za sve javlja error odmah (osim 4.1 za koji tek pri kraju izbaci error).

Ima li načina da ga vratim na verziju koja je bila (4.1), ili neki način da ga vratim na stariju verziju kad odem na najnoviju ako nemam shsh blobsove?

Pomoć!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ako nemas SHSh blobove nemozes ga vratiti na stariju verziju?
Jeli taj iPhone kupljen u tmobielu, milim jesi li ga ti kupio/kupila?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice